30077
  • plu604
    Amint elárulod mi köze ennek a pókerhez, kitöltöm. Mellesleg szintén zenész, én is BGF-es vagyok.
  • precision
    ez az egyetlen "pénzes" freeroll a pokerstarson... nem csoda, hogy betelik a 10ezer fő 1 perc alatt

régebben volt freeroll magyaroknak, azok jó versenyek voltak viszonylag... de már azoknak is van nevezési díja

egyszóval aki freerollozni akar annak a pokerstars a lehető legrosszabb választás
  • Tigristank
    Aki ilyen 10 dolláros szarokra regisztrál ekkora létszám mellett, az se 100-as...
  • MaRee
    Köszi a válaszokat!
  • precision
    PokerSchool Open Skill League versenyek szoktak lenni asszem naponta 3-4 alkalommal

10 dollár összdíjazású freerollok, a verseny kezdete előtt 15 perccel nyitják meg a regisztrációt, és nem túlzok, de 1 perc alatt betelik a 10ezer fős keret. Szóval rajta kell tartani a kezedet az egérgombon ha játszani akarsz rajta. A díjazás pocsék, temérdek minden körben allint rakok fish.

Freerollok szempontjából a Pokerstars a leghányadékabb oldal.
  • MEdievil
    Freeroll fül alatt a bordó versenyeken jegyeket lehet nyerni 2000 dolláros heti versenyekre.
  • MaRee
    Sziasztok

PokerStarson lehet olyan freerollba csatlakozni, ahova játékpénz a nevezési díj, de igazit lehet nyerni? Mert a listában olyanokat találok csak, amiben vagy a nyeremény is játékpénz, vagy valami FPP kell a nevezéshez, ami nekem nincs.
  • sz4bolcs
    Ti dobattatok már nutsot? :D::DD
  • sz4bolcs
    "Imádom, ha egy terv sikerül." xDD
  • precision
  • sz4bolcs
    Mai wtf
  • plu604
    igen, légyszi, a #29583-ban említett gombbal együtt :D
  • precision
    egy "kunyera request sz4bolcs PS tőkéjéből" gommbal együtt
  • sz4bolcs
    Tegyem be bannerba esetleg? :D
  • plu604
    ingyenes kezdőtőkék esetleg?
    Pokerstrategy.com
    Badbeat.com
    Yourpokercash
    Bankrollmob

Hamarabb megvan az "egy kis alap" :)
    (igen, szándékosak a reflinkek - azt hiszem senkinek nem származik hátránya belőle ha ezeken keresztül regel, én viszont megköszönöm. :) )
  • kabel15
    Sziasztok! Elég rég játszottam már. Viszont most megint kedvet kaptam. Bwin oldalon játszok. Egyenlőre csak egy kis alapot szeretnék szerezni hogy később mehessek fizetős versenyekre. Régen voltak itt freeroll versenyek. Most is találtam 1-2 de 250$ és vannak rá 10.000en. Az első 1000 fizet 0.03$ :S Ez nem valami sok. Persze sok kicsi sokra megy. De régen voltak ilyen 3000fős versenyek ahol az első 250 már 0.7$ kapott. Ezek már megszűntek? És mikor vannak jól fizető freeroll ok itt? Tudnátok nekem ebben segíteni?
  • plu604
    az rendben van, csak én szeretek úgy nekifogni valaminek, hogy a lehető legkevesebb legyen a tanulópénz. átnézni, megtanulni az "advanced" taktikákat is, aztán azt gyakorlatba ültetni, és nem fordítva.
    mindegy, nem hiszem hogy el fogok kezdeni mtt-zni, nem nekem való :D
  • sz4bolcs
    Én $0,25-ös versenyeken. Amit ott nem látsz, az nem létezik a pokerben. :D
    Am ez nem egy atomfizika, sok játék=sok tapasztalat, az alapokat kell jól ismerni, onnantól mindegy, milyen pokerfajtát játszik az ember.
    Videók közül meg szinte az összes sng-s videó hasznosítható mtt-ben, variancián kívül csak annyiban különböznek, hogy mtt-n gyakrabban változnak a szituációk.
  • plu604
    és hol/miből tanultok/tanultatok MTT-zni? PokerStrategy-n pl. elég kevés anyag van hozzá, ha mondjuk azt nézem hogy NL SH-hoz tele van cikkekkel, videókkal, hand review-kkal, edzésekkel, kvízekkel, még NL SH suli is van... de MTT-hez alig találni valamit.
  • Csacsi
    Persze. HoldemManager + Tableninja.

Nyomnám több asztalon is, csak nem fér már ki, úgyhogy lassan veszek új monitort.
  • precision
    jézus... 16 asztalon játszol egyszerre?
    és readed mi alapján van? van fent valami program ami statisztikát készít? :)

én már 4 asztalnál is kapkodom a fejem és próbálnék jó döntést hozni, de kevés az idő, főleg turbo asztalok esetében

kezd leszűrődni bennem az a vélemény, hogy az ellenfelek _SEMMIT_ nem hisznek el, hiába van a flopon egy ász és a kezedben is van egy, és betelsz, leszarják... pár szaros outra végigjönnek és lemákolnak :)

mondjuk az előbb pocket 2esekkel nyertem 5 dollárt speed pokeren, ellenfél kezében AK, asztal totál off, sima 2 -es párral vittem... rengetegszer láttam már SNG -n és cashen is a srácot... tudtam, hogy egy laza agresszív stílusú játékos aki nagyon a szabálykönyv szerint akar játszani, és az ilyen AK lapokra betel és callozik, mert az jó lap, azt írja a könyv is. :)
    szóval itt is vannak sikerélmények, de több a negatív, a hajtépős donk lemákolós pillanatokból kezd elegem lenni
  • Csacsi
    Szerintem nem nagyon. Major tornákon sokkal nagyobb a sikerélmény, de mivel egyszerre 16 asztalon profitért játszom, nincs időm arra, hogy figyeljem, hogy mi történik azután, hogy a zsetonok középre kerültek.

Így sokkal könnyebb, mert a Bad Beateket nem látom. Nem vagyok ideges miatta.
  • sz4bolcs
    hehe, ez valami olyan lehet, mint amikor egy sportoló már csak pénzért játszik, vagy mint egy bojlis horgász. Mondjuk már nekem sem jelent olyan sikerélményt, mikor behúzok egy ilyet, mint anno 2-3 éve. Kezdőségnek is megvan a bája. Limitlépésen kívül vajon lehet ezzel vmit kezdeni?
  • Galy
    Grat!
  • Csacsi
    Ebben a hónapban 1300 játék alatt kb 45 első helyem volt :) Most épp 45 fős turbókat játszok.
  • Csacsi
    Nekem nem okoz katarzist egy 45 fős torna megnyerése. Sokszor észre sem veszem, hogy megnyertem, és már nyitom is a következőt. :)
  • sz4bolcs
    Gyere, vedd el! :D

Torna poker... még egy 45 vagy 90 fős sng-nél is tök jó érzés final table-en ülni, hát még behúzni.
    Én pont cashgame-ről nem tudom elképzelni, hogy mit lehet rajta szeretni, vagy mi okozhat benne örömöt azon kívül, hogy nézegeti az ember a napvégi grafikonját, és az szépen felfele ível. Nekem túl statikus.
    mtt-n legalább vannak drámák, olyan, mint egy hullámvasút, aztán a végén olykor van katarzis is.
    Am meg azt már én se tudom elképzelni, hogy csak ilyen hosszú mtt-ket játsszam, kellenek a rövidtávú eredmények is. :)
  • plu604
    Gratula! Kunyerálni ér? :D
    El nem tudom képzelni hogyan tudtok tournament pókert játszani. Nekem a szimpla SnG is idegőrlő. azt hiszem hamar agyrákot kapnék amikor látnám hogy a 123453123. versenyről esek ki itm előtt 2-vel. :D Nekem nincs türelmem kivárni a 123453124.-et, ahol nagyot kaszálok :D
  • precision
    egy verseny alatt többet nyert mint én egész életemben fogok :D
  • Csacsi
    Szép eredmény. Egy verseny alatt nyertél annyit, mint én ebben a hónapban :)
  • sz4bolcs
    Kössz!

Volt amúgy az 10 dollár is. Először fogtam a fejem, mikor megláttam, mire neveztem, azt hittem $1-es. Ezekből a dupla-tripla turbokból csak 1 dolcsisra merek menni, az is belekerül sokszor 15 dollárba.
    Sebaj, dupla-rebuy, autoaddon kipipál, egyszer élünk, de szerencsére nem volt rá szükség. Még FT-n sem hittem el shortiként, hogy most ez tényleg FT, aztán elkezdtek jönni a lapok. :D Olyan lazán callolgatták egymást, hogy shortiként is feszültem rendesen, ők meg csak potyogtak ki, és mindig jókor voltam jó helyen. Tologatták A KQ-ikat az AQ-mba, meg AK-t az AA-mba...
    Csak a final handre nem emlékszem szívesen, amikor a kombodraw makacs callolgatás után kivégezte a Q-setemet. :/
  • precision
    bakker... utalhatnál egy kis aprót belőle PS -on

gratula egyébként! elég durva, hogy $3,30 buyinbből 1800 -at lehet csinálni :) 3000 rebuy és 600 addon :D
  • sz4bolcs
    akkor most nem panaszkodom erre a hónapra :D
  • sz4bolcs
    déli termés :Ð

• sz4bolcs
    A hónap második felének rövid jellemzése: "Nyomokban itm-et tartalmazhat."
  • sz4bolcs
    Csak úgy hívják: A Rettenthetetlen :D
  • sz4bolcs
    vs. insane call buborékban :D
  • sz4bolcs
    Godly blöfben tartás :D
  • pLau
    Sziasztok! Gondolkodom, hogy befizetek Full Tiltre, ha visa kártyával fizetek be akkor arra kifizetést is tudok majd kérni?
  • plu604
    Az szép, gratula!