Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No és itt a sessionzáró handem😊 Most el is teszem magam mára😄 jó8!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én FL-t játszom már jó ideje, és PartyPokeren valóban elég kevés asztal van, $0,05/0,1 limiten csak fõ mûsöridõben van 2-3 fullring asztal, de FTP-n például 0-24 van min. 10 fullring asztal ugyanezen a limiten, és még $0,5/1-en is.
Utána már SH-zni kell, NL-nél meg $1/2 fölött kényszerülsz SH-zni.
Amúgy tudom ajánlani - messze könnyebben elsajátítható mint a BSS, és akkora bankroll sem kell hozzá, mivel FL-nek van a pókerjátékok közül a legkisebb varianciája. FL $0,05/0,1-es limithez mindössze $30 kell, míg ennek majdnem a duplája kell NL $0,01/0,02-höz.
Szóval 10 emelésbõl 6-szor hívok floppon, ha van valami, ha nincs.
De ez mondog sokban függ attól, hogy mi jött fel..és segíthetett-e az ellenfelem megadó laptartományának.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És írjál róluk jegyzetet...amit késõbb láthatsz.
Például...ha 5-bõl 5-ször emel gombról a nagyvakodra...akkor egyzser-kétszer emelj vissza rá. Mindegy milyen kártyával...ha arra is ráemel...akkor dobd el...majd legközelebb.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Pokerstarsnál elküldik...gondolom akkor FTP-n is.
Valamint nem a HM hiánya okozza, hogy nem nyersz. NL25-ig soha nem használtam..és mégis nyerõ tudtam lenni.
Figyelni kell az ellenfeleket. Ha ez nem megy...próbálj kevesebb asztalon játszani. Mindig teljes beülõvel ülj az asztalnál.. és ez alapján játsz. Minden más kezet dobj el.
Egy kérdés ezzel kapcsolatban : Nem tudom lehet-e ilyet kérni, de valaki oda tudná nekem adni az FTP-s hand history pakkját hogy be tudjam importálni az elemzõbe ? Nekem nincs túl sok az az igazság mert sokat letöröltem régebben, azt hittem nem lesz rájuk már szükségem, és kellenének az statok miatt. Persze ha gondot okoz akkor nem kell 😄
De õszintén?
De amúgy meg folyamatos tanulás nélkül nem lehet játszani inkább😊
-Checkraise a tuti. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
KKT-t találsz hozzá Pokerakadémián... nagyjából én is azt használom,
illetve pokerstrategyn is van errõl cikkek...
Jah meg Csacsi ajánlotta még a Pokerakadémián levõ SH ebookot😊
Neked ez már szerintem megvan. Szóval próbálj meg arra törekedni, hogy gondolkozz a szitukban, és ne gépiesen cselekedj. Ha tudsz angolul, akkor olvasgasd a pokerlistings cikkeit, nagyon jók (és nem is túl hosszúak, jól érhetõek). Van a cbet-rõl, agresszív játékról, a pozíció erejérõl, stb... tényleg nagyon hasznos.
Most még nem baj ha nem vagy nyerõ játékos, hiszen kezdõ vagy. Odébb van még jóval, amikor biztonságban fogod érezni magad az asztalnál 😊
Itt nem tudom hogy itt ez LIMP-elést takar, vagy akár egy emelt pot megadásánál is érvényes-e ? Mert mi van akkor ha pl. a legrosszabb KKT-s lappal 54s-el és utánam emel valaki ? Akkor is megad vagy instant fold ?
AA, KK, QQ
JJ, TT
99 - 22
AK
AQ, AJ, AT
A9s - A2s
KQs, KJs, KTs, QJs, QTs, JTs
KQo, KJo, KTo, QJo, QTo, JTo
T9s - 54s
Na ez már tényleg sokkal lazább, viszont többnyire pl. T9s - 54s -t vaklopásra ajánlja ha jól értelmeztem mert csak emelni lehet hátsó pozícióból velük vagy limpelni.
Am beszúrnám ide a táblázatot hogy valami tapasztaltabb játékos véleményt mondjon róla esetleg kiegészítse / megcáfolja de nem tudom szabad-e 😄
Én hud nélkül ilyen vagyok:
Elkényelmesedtem😄😄
A KKT-val meg nekem az a baj, hogy FR, SSS és nagyon feszes... én nem tudtam vele pozitívan kijönni... nagyon veszteséges voltam vele.
De van akik viszont megesküsznek rá, hogy ez egy nyerõ stratégia... hát nem tudom... nekem sehogy se vált be😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Elsõ leosztásban ezt történik😄😄
Na spam vége... Sry a sok postért