Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nice hand 😊 De én ezt HM nélkül is valszeg hasonlóan játszottam volna 😛
Én starsról emlékszem úgy, hogy mintha kevés asztal lett volna... de ezek szerint tévedtem😊

No és itt a sessionzáró handem😊 Most el is teszem magam mára😄 jó8!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Köszönöm HM😄

És azért mégiscsak jobb hogy nem feltétlen kell elbuknod a teljes beülõdet egy leosztásra 😊 Igaz a nyeremény is arányosan kevesebb de könnyebb játszani én is úgy vettem észre.
plu604
ezt azért nem mondanám.
Én FL-t játszom már jó ideje, és PartyPokeren valóban elég kevés asztal van, $0,05/0,1 limiten csak fõ mûsöridõben van 2-3 fullring asztal, de FTP-n például 0-24 van min. 10 fullring asztal ugyanezen a limiten, és még $0,5/1-en is.
Utána már SH-zni kell, NL-nél meg $1/2 fölött kényszerülsz SH-zni.

Amúgy tudom ajánlani - messze könnyebben elsajátítható mint a BSS, és akkora bankroll sem kell hozzá, mivel FL-nek van a pókerjátékok közül a legkisebb varianciája. FL $0,05/0,1-es limithez mindössze $30 kell, míg ennek majdnem a duplája kell NL $0,01/0,02-höz.

Nem sokan játsszák és kevés asztal is van hozzá

Fix Limit Holdem nagy hülyeség lenne ? Beleolvastam strategy-n a fix limit cikkekbe és elég jónak tûnik 😄
sz4bolcs
Imádom, amikor egy terv sikerül. xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Értelek 😊 Köszi a helpet 😄 Megpróbálom tartani magam a leírtakhoz, meg a könyvet is átolvasom még egyszer.
Csacsi
Mivel általában pozícóban vagyok...ezért általábn cbetelek száraz floppokat. Néha turnön is hívok. Nagyjából 65%-ban hívom továbba floppot..és 55 %-ban hívom tovább a Turnt.

Szóval 10 emelésbõl 6-szor hívok floppon, ha van valami, ha nincs.

De ez mondog sokban függ attól, hogy mi jött fel..és segíthetett-e az ellenfelem megadó laptartományának.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Te személy szerint hogy játszol akkor ha emelsz preflop, akár 3 betelsz, és flopon semmi nem talál el ? Nekem ezzel van a legnagyobb bajom. Agresszívan játszol tovább akkor is vagy check/fold már flopon ?
Csacsi
Ha csak két asztalon játszol...akkor figyeld meg...hogy mivel emelnek..mennyit....milyen pozícióbol....megadnak-e emelést pozíción kívûl..és ilyenek.

És írjál róluk jegyzetet...amit késõbb láthatsz.

Például...ha 5-bõl 5-ször emel gombról a nagyvakodra...akkor egyzser-kétszer emelj vissza rá. Mindegy milyen kártyával...ha arra is ráemel...akkor dobd el...majd legközelebb.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Köszi 😊 Amúgy mindig egy asztalnál játszok, nagyon ritkán kettõn. Pont ezért. És HM nélkül mit kell/lehet figyelni az ellenfeleken ?
Csacsi
Írj a supportnak, hogy küldjék el az eddig hand historydat emailben..és akkor be tudod importálni.

Pokerstarsnál elküldik...gondolom akkor FTP-n is.

Valamint nem a HM hiánya okozza, hogy nem nyersz. NL25-ig soha nem használtam..és mégis nyerõ tudtam lenni.

Figyelni kell az ellenfeleket. Ha ez nem megy...próbálj kevesebb asztalon játszani. Mindig teljes beülõvel ülj az asztalnál.. és ez alapján játsz. Minden más kezet dobj el.

Értem, köszi 😄
Nem lehet ilyet, tiltja a FTP szabályzata.

Õszintén szólva az SH könyvet átolvastam, meg Pokerstrategyn is elolvastam már párszor az ide vonatkozó cikkeket. De am megint a saját hibáimból adódóan buktam el sok pénzt. A tanulás <--> játék arány nálam változó. Volt olyan nap hogy nem is játszottam csak strategyn olvasgattam meg hand elemzõ videókat néztem. Am meg biztos hogy többet játszok mint tanulok. Az a baj hogy egy jobb nyerõ széria után sem tudok megállni és sokszor a felét elbukom annak amit nyerek, vagy az egészet. Remélem ez meg fog változni 😄 Ma megint elolvasom a könyvet, meg sztem felpakolom vagy a holdem managert vagy az elephantot. Manager sajna csak tört verzió van, így lehet kipróbálom az elephantot inkább.

Egy kérdés ezzel kapcsolatban : Nem tudom lehet-e ilyet kérni, de valaki oda tudná nekem adni az FTP-s hand history pakkját hogy be tudjam importálni az elemzõbe ? Nekem nincs túl sok az az igazság mert sokat letöröltem régebben, azt hittem nem lesz rájuk már szükségem, és kellenének az statok miatt. Persze ha gondot okoz akkor nem kell 😄
Csacsi
Tegnap mennyi idõt fordítottál a tanulásra...és mennyit a játékra?

De õszintén?

Akkor töltsd le szépen az Elephantot és olvass utána a statoknak!😛
De amúgy meg folyamatos tanulás nélkül nem lehet játszani inkább😊

Aha... visszabuktam magam megint 51$-ra 😄, aztán SSS full ring-el feltornáztam 53$-ra magam megint, mára abbahagytam. Ezt statok nélkül nem lehet játszani 😄
<#eljen> Naugye😄

Ezt nagyon durván benyeltem -.-

Too bad KK playing 😊

sz4bolcs
+Emelek AK-val preflop és flopra semmi nem jön, ilyenkor mit kéne csinálni ? 😄"

-Checkraise a tuti. <#idiota><#idiota><#idiota>

Beültem egy 6max asztalhoz, elsõ leosztás 😄

Igen... elkezdtem olvasni és tényleg jó, csak picit magas volt nekem abban a pillanatban, amikor olvastam (olyan hajnal 3-4 lehetett😄)

Köszi 😊

E-book -ot pedig EZT említetted ? 😊

Tudnád nekem linkelni azt a KKT-t ? 😄
Hát igen... nehéz dolog ez😄 Én 4 hónap elég aktív játékkal és tanulással értem el azt, hogy "biztonságosan ülljek" az asztalnál... legalábbis ezeken a mikro limiteken😊 Nem akarom elkiabálni, hogy "verem a mezõnyt", mert még csak nem olyan régóta érzem ezt... de úgy gondolom most már kezdek "tudatosan játszani"😄😄

6 max asztalnál játszol, 100 BB beülõvel, amire rákapcsolod a folyamatos újratöltést és egy teljesen más stratégia szerint játszol😄
KKT-t találsz hozzá Pokerakadémián... nagyjából én is azt használom,
illetve pokerstrategyn is van errõl cikkek...
Jah meg Csacsi ajánlotta még a Pokerakadémián levõ SH ebookot😊

Hát ezekre sajnos nem lehet általános választ adni. Mindig az adott szituban kell meghozni a döntést. Most nem nagyon van idõm részletes választ adni, de egy általános tanács, hogy próbálj meg elrugaszkodni a KKT-tõl. Nem kõbe vésett szabály az, inkább arra való, hogy az abszolút kezdõknek legyen némi fogalma arról, hogy mi számít jó lapnak, és mi nem.

Neked ez már szerintem megvan. Szóval próbálj meg arra törekedni, hogy gondolkozz a szitukban, és ne gépiesen cselekedj. Ha tudsz angolul, akkor olvasgasd a pokerlistings cikkeit, nagyon jók (és nem is túl hosszúak, jól érhetõek). Van a cbet-rõl, agresszív játékról, a pozíció erejérõl, stb... tényleg nagyon hasznos.

Most még nem baj ha nem vagy nyerõ játékos, hiszen kezdõ vagy. Odébb van még jóval, amikor biztonságban fogod érezni magad az asztalnál 😊

Az mit is takar ? :S 😄
Én nagyon tudom ajánlani a 6maxos BSS-t😊

Viszont azt sem értem ebben a KKT-ban hogy ott van hogy mit kell tennem az adott lappal ha "Mindenki kiszállt elõtted" vagy ha "történt megadás elõtted" <--- Na itt a baj

Itt nem tudom hogy itt ez LIMP-elést takar, vagy akár egy emelt pot megadásánál is érvényes-e ? Mert mi van akkor ha pl. a legrosszabb KKT-s lappal 54s-el és utánam emel valaki ? Akkor is megad vagy instant fold ?
Pokerstrategy-n kérdezz körbe ebben a témában, vannak külön ezzel foglalkozó topikok. Én még nem jártam utána, nem tartok ott hogy komolyabb nyereményem legyen 😄

Sziasztok! Hozzáértõktõl kérdezném, hogy valójában hogyan is mûködik ez az online póker után történõ adózás? Valaki adózott már közületek a nyereményei után? Én az utóbbi három hónapban körülbelül 2000$-nyi összeget utaltam ki a bankkártyámra, és érdekelne, hogy most végülis mi tévõ legyek, szépen hallgassam el az egészet, vagy ajánlott lépni valamit ez ügyben?<#fejvakaras>
Ja ls hozzáteszem hogy ez alapján játszva is elég veszteséges volt a játékom, bár lehetséges hogy a flop utáni játékomban van a hiba. Nem merek blöffölni ha nem talál be a flop. Pl. Emelek AK-val preflop és flopra semmi nem jön, ilyenkor mit kéne csinálni ? 😄 Check/fold szabály vagy érdemes rögtön flopon nyitni valamivel ? És ha megad akkor check/fold vagy visszaemelésre azonnal fold ?
Van egy lazább KKT is a pokerstrategy -n ami megjátszatja pozíciótól függõen az alábbi lapokat :

AA, KK, QQ
JJ, TT
99 - 22
AK
AQ, AJ, AT
A9s - A2s
KQs, KJs, KTs, QJs, QTs, JTs
KQo, KJo, KTo, QJo, QTo, JTo
T9s - 54s

Na ez már tényleg sokkal lazább, viszont többnyire pl. T9s - 54s -t vaklopásra ajánlja ha jól értelmeztem mert csak emelni lehet hátsó pozícióból velük vagy limpelni.

Am beszúrnám ide a táblázatot hogy valami tapasztaltabb játékos véleményt mondjon róla esetleg kiegészítse / megcáfolja de nem tudom szabad-e 😄
És mindezt hud nélkül így leolvastad😄 fasza!😊
Én hud nélkül ilyen vagyok:

Elkényelmesedtem😄😄

Hát a max beülõ majdnem kétszeresével volt, szóval sokat nyert, ergo valószínûleg jó játékos. Ezt igazolja az is, hogy egy buttonról emelõre visszaemelt. E két tény alapján azt gondoltam, hogy ez a 3bet nem más, mint egy visszalopási kísérlet. Visszatoltam én is a 4betet (ugye ez a move ebben a formában egy hatalmas blöff, gyakorlatilag mindegy milyen lappal csinálom ezt), és ahogy vártam, eldobta.

sz4bolcs

Köszi😊

A KKT-val meg nekem az a baj, hogy FR, SSS és nagyon feszes... én nem tudtam vele pozitívan kijönni... nagyon veszteséges voltam vele.
De van akik viszont megesküsznek rá, hogy ez egy nyerõ stratégia... hát nem tudom... nekem sehogy se vált be😊

sz4bolcs
itt egy wp dámapár <#taps><#idiota><#idiota><#idiota>

Nice hand...
Miért mi a baj azzal a KKT-val ? 😄 Amúgy nem teljesen tartom be az ott leírtakat. Pl. AQ-t nem nagyon szoktam eldobálni UTG alól sõt emelés után sem. Bár lehet pont ezért bukok velük állandóan 😄
Gondoltam betérek a pokerstarsra picit...
Elsõ leosztásban ezt történik😄😄

Említetted az SSS-t... ugye nem a pokerstrategy féle SSS Kezdõkéztáblázat alapján játszol?

Amikor meg véletlen sikerült jó lapokkal játékba kerülnöm alig fizettek ki mint a KT-met pl. amit nemrég szúrtam be ide.

Na spam vége... Sry a sok postért
Ja és hozzáteszem a legtöbbet megint az ilyen lapokkal buktam mint : KJ AQ JQ 77 88 99 TT, akkor lemákolták egyszer a JJ-met és a QQ-mat is. preflop all in mentem JJ-vel és QQ-val is. KK-imat és AA-imat körfoldolták minden esetben. Tényleg ez volt talán eddig a legrosszabb napom. És megint elbizonytalanodtam, ezért is hagytam inkább abba mielõtt mégjobban tilt-re kerülök