Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy versenypokerben soha nincs múlt, meg jövõ, mindig csak a most van 1,5 vakkal meg 30-cal is, ha nem így fogja föl az ember, és az egészében nézi, hogy még mennyi van hátra, akkor beleõrül. Utána viszont belegondol az ember, fõleg, mikor nem az elsõ helyet csípi el, vagy egy nagy nyereménytõl esik el, és olyankor nagyon szar. De kárpótol, mikor mégis sikerül, és néha sikerül..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De amúgy grat.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
széééépszééépp
8 órás menet volt, ilyenkor kicsit csalódott az ember, hogy nem nyert párszáz/ezer dollárral többet, de legalább tudom, hogy nem vagyok reménytelen eset. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
PFR = olyan 18-19 között legyen. Többet kéne emelni 😊
Cbet = 92% szerintem sok...60 % körül jobb. Kicsit válogatni kéne a
floppok között, mert nem mindig jó hozzá a board. Például inkább ezt Cbetelem meg AK-val hogy J 2 5, mint mondjuk Q 8s 9s. (érdemes lehet megnézni a Cbet sikeresség százalékát)
A W$Sd%= meg kicsit alacsony. Az a jobb, ha 50% fölött van. Ez azt hivatott jelezni..hogy képes vagy eldobni Top párokat rosszabb kickerrel, vagy lejött sor..flushdrawakat már nem fizeted ki.
De valóban kicsi a minta.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

(bár ki tudja, okos ellenfél talán dobta volna. A 99-es arc gondolom 2-es párt akart elhitetni kézben)
Csávó flop elõtt megmutatta a lapjait, mert azt hitte már mindenki dobott. Nos, még volt egy csávó kézben 9-es párral, és lejátszották.
http://www.youtube.com/watch?v=sKsV6oqZW38&feature=BF&list=WL885192A500658AE0&index=1
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
FL-hez valóban sokat kell tanulni, de melyikhez nem? Mellesleg SSS után a legegyszerûbben elsajátítható stratégiája van.
A blöff valóban kisebb szerephez jut, az tény, és a potkontroll is kiesik, legalábbis mérséklõdik, cserébe viszont nagyon egyszerû húzókkal játszani.
Elõnyök-hátrányok minden pókerfajtánál vannak.
És azt is hozzá kell tenni, hogy 57o-al még kis vakból SEM egészítünk. 😊
Úgy tudom, hogy az FL azért nehéz, mert nagyon sokat kell tanulni (talán még többet, mint az SH-t) és így matematikailag nagyon kiszámíthatóvá válik egy idõ után... de lehet megint tévedek és ezt csask álmondtamXD
De amit nyertem teljes beülõt , egy hülye AK-val el is buktam utána 😞
Flopon ott volt a K,utána A is jött,s nem lehetett eldobni sehogy sem,de sajnos flopon már setje volt :\ ilyeneket sehogy sem lehet elkerülni.
Glory, Glory Man. United!
PS-en amikor az 50$-hoz meg kell erõsíteni az adataimat takarjam ki a személyim számát vagy úgy nem fogadják el ?
Az a fajta vagyok aki nem rohan fejjel a falnak, és ilyen szempontból póker terén az FL a legjobb választás egy kezdõnek.
Ha eljön az ideje majd NL-ezni fogok én is természetesen.
Glory, Glory Man. United!