Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Grat! Mennyit nyertél,vagy vmi infót csöpögtess 😄

Glory, Glory Man. United!

Hány induló volt, mennyit nyertél, stb? 😊

sz4bolcs
Köszi, köszi, virágokat az öltözõ elé. xDD

Amúgy versenypokerben soha nincs múlt, meg jövõ, mindig csak a most van 1,5 vakkal meg 30-cal is, ha nem így fogja föl az ember, és az egészében nézi, hogy még mennyi van hátra, akkor beleõrül. Utána viszont belegondol az ember, fõleg, mikor nem az elsõ helyet csípi el, vagy egy nagy nyereménytõl esik el, és olyankor nagyon szar. De kárpótol, mikor mégis sikerül, és néha sikerül..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Csacsi
Valahogy emiatt nem érzem magamat még készen a versenypókerre 😊

De amúgy grat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gratgrat <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#taps><#taps><#worship><#eljen>
széééépszééépp

sz4bolcs
bocs, nem olvastam a fórumot, annyira belemerültem. shortként 3 vakkal kettesben maradtam egy nagy stackkel, Q6 egyszín kézben.. õ rámtolta 52o-val, call.. Jött flopra az 5ös, aztán turnre egy hatos, és riverre megint egy 5ös, ha jól emlékszem. 😄

8 órás menet volt, ilyenkor kicsit csalódott az ember, hogy nem nyert párszáz/ezer dollárral többet, de legalább tudom, hogy nem vagyok reménytelen eset. 😊

sz4bolcs
7. hely 😞 😄D

Csacsi
ha adnál nevet...mennénk szurkolni 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
VPIP = olyan 21-22 körül a jó. Szóval kicsit feszesebben kéne callolni.

PFR = olyan 18-19 között legyen. Többet kéne emelni 😊

Cbet = 92% szerintem sok...60 % körül jobb. Kicsit válogatni kéne a
floppok között, mert nem mindig jó hozzá a board. Például inkább ezt Cbetelem meg AK-val hogy J 2 5, mint mondjuk Q 8s 9s. (érdemes lehet megnézni a Cbet sikeresség százalékát)

A W$Sd%= meg kicsit alacsony. Az a jobb, ha 50% fölött van. Ez azt hivatott jelezni..hogy képes vagy eldobni Top párokat rosszabb kickerrel, vagy lejött sor..flushdrawakat már nem fizeted ki.

De valóban kicsi a minta.

sz4bolcs
R1A1 reach the final table!! Mennyit álmodtunk errõl wolffal.. 😄

sz4bolcs
útban az R1A1 döntõ asztala felé (jelenleg 7/13):

Értettem!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

50-100 ezer hand alatt nem érdemes nézni a statokat 😊

sz4bolcs
Ma valóra vált egy régi álmom, egy hunfreerollszerûségen döntõ asztalhoz ülhettem, ráadásul 3. lettem. 😛PPP XDD

Milka
mindegyik trackernek legalább 1giga ram kell? probáltam keresni neten valami kaloz verziot de nem nahyon sikerült összehoznom.jol jönne egy kis segítség ha tudtok adni.valami alap tracker kéne csak,nemkel a legtutitt ,nincs a gépemben 1giga ram sajna:| majd ha bejön a karrier akor lesz uj gép😊

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Vélemény? Min kell és mennyit javítanom?😊

Itt meg missclickeltem... pedig le tudtam volna gombolni egy szebb összeget-_-

Jajj már majdnem csõbe húzott (HAH😄)

persze

Carloska
mondjuk nem nagyon izgat az én online karrierem már úgyis véget ért pár napja 😄

Carloska
havernál nyomtam egy versenyt az õ számlájáról , most jöttem fel neki 3 sörrel "pénz visszafizetés"<#eljen>

Kihasználhatom a PokerSavvy a Poker Strategy és a YourPokerCash kezdõtõkéit úgy, hogy mindegyiken más teremben játszom?

Bazzeg 😄 Végig azt hittem hogy az AJ-s csóka a fish 😄

(bár ki tudja, okos ellenfél talán dobta volna. A 99-es arc gondolom 2-es párt akart elhitetni kézben)

plu604
ez így is, van, de hogy 2 ellenfél esetén (akkor is ha nincs emelés elõtted/utánad) 75o-al limpelj, azt sehol nem mondja a PS. 😊

Szánalmas😄

Mighty
Ezt láttátok már?

Csávó flop elõtt megmutatta a lapjait, mert azt hitte már mindenki dobott. Nos, még volt egy csávó kézben 9-es párral, és lejátszották.

http://www.youtube.com/watch?v=sKsV6oqZW38&feature=BF&list=WL885192A500658AE0&index=1

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nem számítottam rá hogy emelni fog... De PS meg azt mondja ha kiegészítek és emelnek akkor azt már adja meg mindenképpen.
plu604
Nem tudom te hogy vagy vele, de én szeretem az ATM-eket 😊
FL-hez valóban sokat kell tanulni, de melyikhez nem? Mellesleg SSS után a legegyszerûbben elsajátítható stratégiája van.
A blöff valóban kisebb szerephez jut, az tény, és a potkontroll is kiesik, legalábbis mérséklõdik, cserébe viszont nagyon egyszerû húzókkal játszani.
Elõnyök-hátrányok minden pókerfajtánál vannak.
És azt is hozzá kell tenni, hogy 57o-al még kis vakból SEM egészítünk. 😊

Most nézd meg ezt pl. 😄😄😄

Ez nem az FL hülyesége, hanem a mikrolimité😉
Úgy tudom, hogy az FL azért nehéz, mert nagyon sokat kell tanulni (talán még többet, mint az SH-t) és így matematikailag nagyon kiszámíthatóvá válik egy idõ után... de lehet megint tévedek és ezt csask álmondtamXD

De am tökmindegy hogy játszom meg mert kezdek rájönni hogy FL hülyeség, szinte minden partyban van egy olyan jóember akinek tökmindegy mi van a kezében, elkísér a riverig és megad, és visz A magassal 😄
Legalábbis szerintem így volt ez jó XD
Nem volt hülyén megjátszva, turnt még meg akartam nézni mindenképp, ha nincs 7-es dobtam volna
Rash87
Nem kizárt 😄

De amit nyertem teljes beülõt , egy hülye AK-val el is buktam utána 😞
Flopon ott volt a K,utána A is jött,s nem lehetett eldobni sehogy sem,de sajnos flopon már setje volt :\ ilyeneket sehogy sem lehet elkerülni.

Rash87
Elég hülyén lett megjátszva,remélem ezt te is tudod 😊

Üdv!

PS-en amikor az 50$-hoz meg kell erõsíteni az adataimat takarjam ki a személyim számát vagy úgy nem fogadják el ?

Elsõ nagyobb kasszám FL-en 😄

plu604
Így is van.
Az a fajta vagyok aki nem rohan fejjel a falnak, és ilyen szempontból póker terén az FL a legjobb választás egy kezdõnek.
Ha eljön az ideje majd NL-ezni fogok én is természetesen.

sz4bolcs
Sztem a pokerterem akar kiszúrni veled, és szabotálja a neted. 😛

sz4bolcs
Van, velem mindig ez történik. xD

LoL az tényleg az volt 😄 grat 😊
Rash87
Idegesítõ volt ,bár lehet jól jártam,kitudja 😄

LUCK😄

Igen, úgy hívják adsl😄

Rash87
1 óráig játszok,várom a jó lapokat,kapok egy AA-t,emelnek elõttem,ráemelek,s megszakad a net 3 percre,ilyen van???

sz4bolcs
de ha mindig azon agyalok, hogy AA-val emelnek vissza KKmra, akkor a végén tiszta paranoid leszek, és semmivel nem játszom..

sz4bolcs
annyi eszem volt, hogy reraiset csak fogadtam, aztán mikor flopra nem jött semmi értelmes, még egy ász sem, akkor mentem allin..

sz4bolcs
fasza, 10 perccel késõbb ugyanígy jártam KK-val. xDDD

sz4bolcs
wooohoooo

Hát azért lehettek volna ott finomságok a kezében... pláne úgy, hogy most autopilot játszottam filmnézés közben😄 Ilyenkor jönnek legjobban a statok, amikor az ember nem figyel annyira:$😊