30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#24629 Srácok, segítsetek már légyszi!
Nem értem, hogy BWIN-re miért nem tudok pénzt tenni?! VISA Internet kártyám van az MKB banknál. Beírom a kártyaszámot (ami a kártyán van), alá beütöm a CVV kódot, és egyszerűen nem sikerül a tranzakció. :( Pénz van a kártyán. Mi lehet a gond? -
xxxpaulxxx #24628 Azok azok szoktak lenni:D De amúgy a készlet tényleg jópofa gratu:) -
#24627 mondjuk a kártya hozzá elég gagyi :D -
#24626 nekem van pénzem redkingsen (bár most nem azzal játszom) de a kifizetésekről sajnos nem tudok semmit. :( -
#24625 7990 HUF :D -
ntex #24624 Szép kis cucc :) Mennyibe fájt ha nem vagyok indiszkrét ? :D -
#24623 készletem:
-
#24622 sziasztok
megjött a póker zseton készletem :)
mindjárt rakok fel képeket :) -
#24621 A RedKings megbízható terem? A játékosállomány gyengébbnek tűnik, mint a Partyn, vagy a Tilt-en. Viszont olvasom, hogy csak akkor hajlandók kifizetni, ha befizetek 20$-t. Eddig a Tilten játszottam, viszont ez a terem eddig jobban tetszik, de érdeklődnék mi a véleményetek a teremről, mivel itt a fórumon is alig-alig van szó róla. -
xxxpaulxxx #24620 Hát akkor az neked való!!!:D:D -
#24619 Mióta nyomtam partypokeres félkarut, azóta sorba kapom a jobbnál jobb bónusz ajánlatokat. Ilyen 300% befizetés bónusz. Tegnap benéztem, nem hittem a szememnek. :D Erre kiderül, hogy pokerre nem is, csak kaszinóra érvényes. -
xxxpaulxxx #24618 Nah ahogy látom igen... fasza, hogy szóltak:D Tök jó, hogy egy csoportba is még kérvényeznem kellett a tagságot... remélem nem maradok le semmiről:) -
xxxpaulxxx #24617 Miii? Ez az, amire hétfőig lehetett jelentkezni?:O -
#24616 Kezdő NL suli már elkezdődött, lehetett már megcsinálni a szorgalmikat meg tán az első heti témákat is kipostolták már. Jelentkeztem én is, tanulás sose árt. -
xxxpaulxxx #24615 :)
Tényleg elvileg nemsokára lesz ugye a kezdő NL suli, amire kilencedikéig kellett jelentkezni. Azt tudjuk már mikor kezdődik? Vagy az ilyen sulikról mindig kapunk értesítést? Vagy a főoldalon fog virítani?:D
#24614: Vagy csak kevés handet postolsz mostanában és emiatt a többiek felbátorodtak:D -
#24614 Egyre többen vagyunk itt sg poker fórumon. :) ...vagy csak a régiek cserélődnek? -
#24613 Köszönöm :)
Írhattam volna még, az általad említett dolgokról nem is hallottam, sajnos kicsit rövid lett meg elég rendhagyó.
Tudod vége az érettségi időszaknak, rengeteg időm van, aztán amíg vártam az ingatlanost mondom nem kezdek bele egy sessionbe, akármelyik percben itt lehet, tegnap este lefekvés előtt beugrott hogy ezzel akár esélyes is lehetnék a promócióban, ha meg túlságosan rendhagyó és nem nevezhetek vele (amit nem tartok valószínűnek) akkor megosztottam a közösséggel valami érdekeset, meg hasznosan töltöttem el az időmet :)
A postjaim viszonylag magas száma egyébként a kezdőkéz lottóból származik :D Amikor volt rá időm meg energiám bepostoltam 100 tippet, hát egy se nyert :D
A többi meg ilyen FL sulis cucc, kézelemzések, stb., nemigazán vagyok aktív fórumozó. -
xxxpaulxxx #24612 Fasza a logó!
Nah meg a cikk is! Nagyon érdekes volt:D Mi indíttatott, hogy írj egyet?:)
De akkor ezek szerint ez a történet az eredete annak, hogy az Ace of Spades-t Dead Card-nak is hívják:) Azt eddig is tudtam, hogy a második világháborúban vált "divattá" a sisakra tűzni és, hogy a vietnámi háborúban ezt dobálták a halott vietkongokra:D De tényleg érdekes kis story volt:)
Amúgy látom jó sokat kommentelsz a PS fórumokba:D Én csak kezet elemeztetni szoktam nagyritkán:D -
#24611 A halak szotaraba benne van a bloffcall fogalma -
#24610 Régebben olvastam Colin Moshman S&G könyvét...és abban részletesen le van írva ICm szerint levezetve...hogy hiába duplázol az első leosztásban...attól még nem duplázódik az esélyed, hogy pénzbe érj..
Ha valakit érdekel előkeresem..és bemásolom. -
ntex #24609 Hát legközelebb tuti nem fogok all in menni az elején ilyen lapokkal :D -
#24608 Csávó blöffből megadta, vagy wtf ?:D
-
#24607 Ez bármennyire is furán hangzik ez egy S&G-n az első vakszinten sima dobás. -
#24606 Milyen az új logóm? :D
BTW jelentkeztem cikkíró promócióra - ha engedik hogy nevezzek vele (kicsit rendhagyó lett) és tetszik szavazzatok rá :) -
#24605 pontosan -
#24604 De. Full Tilten úgy van, hogy lehet játszani egyszerre többen is ugyanarról a kapcsolatról, de egy asztalnál nem lehet ülni. Van olyan oldal, ahol nem is lehet egyáltalán. -
#24603 Ez nem összejátszás. -
#24602 Az összejátszást egyébként nem tiltja a szabályzat? :D -
ntex #24601 FTP-n úgy veszem észre nem lehet nyereségesen MSS-t játszani... Egész nap játszottam, és tényleg az van hogy jó lapokkal emelek mindenki dobál :D Vagy annyira levágós a játékstílusom hogy csak jó lapokkal játszok... Nem értem komolyan. Semmit nem mozdul a rollom. Csak a vakokat nyerem :D Meg néha a 6 centes emelést amire visszatolok 18-at -
ddt500 #24600 És a röhej, hogy ilyen 8-10 osztás alatt.
Egyik asztal:
Másik asztal:
-
ddt500 #24599 Vazze. 10$ lett 55.Most kell abbahagyni. Ez után az asztal után még 2 omahan dupláztam. Asszem egy ideig megint omahan tolom. -
ddt500 #24598 Jó nagy tahók voltunk. Nekem volt szerencsém.Ez az asztal ezt érdemelte.
-
xxxpaulxxx #24597 Ez fasza ötlet!:) De (most még!) nem nekem:D De majd ha jobb játékos leszek ilyet én is akarok... ilyen szempontból iszonyatosan irigylem Durrékat, akik együtt laknak és játszanak:D -
#24596 király :D -
#24595 ha rendesen bejön az MSS (eddig jól alakul) akkor szerintem nyár közepe-vége felé vevő lennék rá, az egyetlen kérdés akkor csak az hogy mikor fogok dolgozni. de amúgy nekem szimpatikus. szerintem a háttérzenén se vesznénk össze ;) -
#24594 Ja, szállást biztosítok ingyé valamennyi ideig, annyi, hogy nyereségesnek kell lenni mert kajálni abból fogunk... Aki bankrollt nulláz, annak értelemszerűen végetér a tábor. :D -
#24593 Húú király lenne, grindolhatnánk egész nap :D
Komolyan, mi is szoktunk haverommal ilyen pókerlant csinálni, amikor ketten bevesszük magunkat egyikünk szobájába, két számítógép ugye, kaja meg energiaital körülöttünk és csak cigizni megyünk ki, baszom jó, a veszteségek se fájnak annyira, meg segítünk egymásnak meg kezeket elemzünk meg tudomisén...
csak pécs gecimessze van meg azt se tudom hol laknék meg mit ennék meg gecisokba fájna meg a nyári időbeosztásomat se tudom még... melózni se tudom hogy mikor fogok :( -
#24592 Nincs vkinek kedve leköltözni hozzám Pécsre pár hét/hónap intenzív pokertáborra?
Szeretnék magam körül motiváló környezetet létrehozni, és ki akarom próbálni, milyen, ha többen naponta összeülnek a szent cél érdekében és gyakják a fisheket. -
xxxpaulxxx #24591 Próbálkozásnak nem volt rossz -
ntex #24590 Oké, mondom bepróbálkozok egy 1$+0.10$ -os SnG-vel. Első leosztás, no comment...