Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ász páros handben pedig szerintem csak KK-t vertem volna, ami esetleg ekkorát nyitna riveren.... de szerintem az is valószínûtlen. QQ, JJ, AK mind bõven benne van a range-ében.
Statok egyik handben sem voltak.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
23313 : Ellenfélfüggõ. Néha 3 bet preflop. Attól függõen mennyit lopkod. Mennyit dob 3bet-re. Így hogy csak calloltál...tetszett a line. Bár Turnon bizonyos ellenfelek ellen dobtam volna....de ez is sokban függpt volna attól, hogy láttam-e már tõle second barrelt semmivel. Vagy milyen százalékban támadja a turnt is.
Ha preflop nem emeltünk vissza, akkor már én sem emeltem volna semelyik utcán sem.
Ha riveren is hív potot...valszeg dobtam volna...de mondom...ez mind ellenfélfüggõ.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Például egy KQ-val nem emelünk preflop UTG. Vagy ha mégis nem megyünk tönkre egy K, vagy Q magas floppon, mert sokszor leszünk dominálva.
Mindig igyekezzünk pozícióbol játszani. Így könnyebben tudjuk a potot kontrollálni. Egy párral ne menjünk tönkre. Sorral, settel, flushel, fullal igyekezzünk minden utcát végig támadni. Soha, ismétlem SOHA ne slowplayezzünk semmilyen lapot. Ritkán fognak blöffölni. Viszont annál többször callolnak.És pont ezt kerüljük el mi is. Top párt weak kickerrel ne calloljuk végig minden utcán.
Nagyjából elsõ körben ennyi.
Ilyen egyszerû a képlet.
Most FR-en megint feltornáztam magam 60$-ra, kiváncsi vagyok meddig fogok tudni menni még.
EZ MEG AKKORA LOL HOGY ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄 Tipikus amerikai calling station 😄
És am. érdekes hogy ezt a statot nézve a legkisebb limiten (0.01/0.02) az átlag 35% de sokszor 50-60% -os asztalokat is lehet találni, egy limittel feljebb meg örülhetsz ha találsz 30% körülit de 25%-ost inkább. még egyel feljebb : 0.05/0.10 -en meg még szûkebb a dolog, jó ha van 20% feletti...
He's battled constantly
This fight he cannot win
A tired man they see no longer cares!
The young man struggle on an on he's known...
itt a bizonyíték
Ma is volt egy ilyenre precedensem, és megitn felidegesítettem magam a mikrolimites lazaságon. KK-t kaptam, Egy limper után 0.08-ra raiselek mindenki dob de a limper megadja treff A5s -el, flopra feljött neki egy 5-ös, mellette asszem 7 J volt az asztalon. Bet pot értékben, megad. Turn megint 5-ös volt... Bet megint pot értékben call. River sima blank card, azt hittem elöl vagyok, rátoltam az allint, simán megad erre bevirítja az A5s-ét...