Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duplázódott flopon sajna nehéz helyzetben lesz az ember mert SH-ban szinte bármivel bejöhet az ellenfél... Ilyenkor én sima potkontrollt szoktam játszani, check/call -al. Akkor vagyok gondban ha leesik egy két overcard is (A,K,Q) 😊 Olyankor ha nagyot hív dobom általában a TT JJ-t is 😊 QQ KK AA-val viszont könyörtelenül megyek 😄
Igen, nem egyszerû megjátszani ezeket a helyzeteket. Igazából potnyi valuebetet nem nagyon láttam ezen a limiten soha, blöffre tettem, vagy kisebb kézbepárra. Ha riveren is nyit egy nagyot, valószínûleg dobom. Emelni nem akartam nagyon, mert 3bet potban utálok pozíción kívül lenni.

Az ász páros handben pedig szerintem csak KK-t vertem volna, ami esetleg ekkorát nyitna riveren.... de szerintem az is valószínûtlen. QQ, JJ, AK mind bõven benne van a range-ében.

Statok egyik handben sem voltak.

Csacsi
23313 : Jobban belegondolva...nem tetszik egyáltalán a turn call, mert akkor már commitálva vagyunk a pothoz. Ugyebár potnyi pénzünk marad riverre. Szóval...nem tudom.Ellenfélfüggõen lehet check/raise, vagy check/foldot játszottam volna Turnon. Bár nem tetszik a check/raise....mert a rosszabb dobja...a jobb meg megadja. Itt nagyon jók lennének a statok az ellenfélrõl.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
#23315 : River call szerintem. Ha más nem infóért. És lehet besült busted flusghdraw is. De a dobás sem rossz...fõleg, ha van stat az ellenfélrõl. És a Turn check is jó.

23313 : Ellenfélfüggõ. Néha 3 bet preflop. Attól függõen mennyit lopkod. Mennyit dob 3bet-re. Így hogy csak calloltál...tetszett a line. Bár Turnon bizonyos ellenfelek ellen dobtam volna....de ez is sokban függpt volna attól, hogy láttam-e már tõle second barrelt semmivel. Vagy milyen százalékban támadja a turnt is.

Ha preflop nem emeltünk vissza, akkor már én sem emeltem volna semelyik utcán sem.

Ha riveren is hív potot...valszeg dobtam volna...de mondom...ez mind ellenfélfüggõ.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Vélemény? Jól tettem?

Csacsi, ezt hogy játszottad volna?

A 10000 leosztás még odébb van 😊 De köszönöm az ajánlatot, élni fogok vele!

Soha többet fr... érdekes mindenhol ezt olvasom, hogy aki egyszer komolyabban belekezd az SHba, az mind így gondolja😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Én szóltam, hogy gáz lesz...:

sz4bolcs
pokerakadémián azt írták, hogy 5 vakkal, max 3 emberrel magunk elõtt csak a legrusnyább lapokat dobhatjuk be, J7s már tolós... Úgy néz ki, mûködik:

sz4bolcs
ilyet még nem btatok...

Csacsi
Ha gondolod és játszol SH asztalon, akkor ha összegyûlik olyan 10.000 leosztás..és átnézem neked. Vagy ha gondolod...csinálhatunk egy élõ sessiont is. És megnézzük...mit tudunk kihozni.

Csacsi
Pontosan. Egy 18/16, vagy egy 19/17, vagy kicsit késõbb egy 22/21-el simán verni lehet a limitet. Nagyon sok játékos tisztában van azzal, hogy preflop hogy kell játszani. Postflop kell a tudásnak kijönnie. (ezek a statok SH asztalokra vonatkoznak).

Például egy KQ-val nem emelünk preflop UTG. Vagy ha mégis nem megyünk tönkre egy K, vagy Q magas floppon, mert sokszor leszünk dominálva.

Mindig igyekezzünk pozícióbol játszani. Így könnyebben tudjuk a potot kontrollálni. Egy párral ne menjünk tönkre. Sorral, settel, flushel, fullal igyekezzünk minden utcát végig támadni. Soha, ismétlem SOHA ne slowplayezzünk semmilyen lapot. Ritkán fognak blöffölni. Viszont annál többször callolnak.És pont ezt kerüljük el mi is. Top párt weak kickerrel ne calloljuk végig minden utcán.

Nagyjából elsõ körben ennyi.

Ez nagyon igaz, bár már játszom jóideje és nem vallom kezdõnek magam, nem vagyok még ott, hogy stabilan verjem a mikrolimitet sem. Ennek szerintem nem a technikai tudás hiánya az oka, hanem a helytelen alkalmazás (és persze a tiltkezelés hiánya). De mostanában éreztem rá, hogy abc pókerrel lehet a legjobban keresni mikrolimiten 😊

Csacsi
Már nem azért, de aki nem tud micro limiten nyerni...az nem játszik jól.

Ilyen egyszerû a képlet.

Aha én is ezt mondtam a kezdeti sikereim után 😊 Aztán belefutottam pár olyan bad beatbe hogy hajaj, el is buktam 3-4-5 2$-os teljes beülõt mikrolimiten aztán inkább úgy döntöttem hanyagolom még egy darabig 😊

Most FR-en megint feltornáztam magam 60$-ra, kiváncsi vagyok meddig fogok tudni menni még.
Elkezdtem sorthanded játékot nyomatni én is. A PokerStrategy-s NL suli SH, így mindenképp utána kellett néznem.... eddig nagyon bejött 😊 Soha többet FR. Ezentúl SH-t nyomok.

Itt egy példa amirõl beszélek 😄

EZ MEG AKKORA LOL HOGY ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄 Tipikus amerikai calling station 😄

És akkor ott legalább tudod hogy legtöbb esetben úgy fogsz kikapni hogy tényleg erõsebb kezet tart az ellenfél, nem az van hogy bejön egy tök szemét lappal és flopon a semmire megadása után turn-re és river-re lejön az a lap neki amivel dominál.
Igaz én is szoktam panaszkodni hogy A5s-el megadja KK ellen pl a 0.08-as raiset de ott legalább nem ez van állandóan, olyan asztalokat kell keresni ahol feszesek a játékosok, FTP-n pl. olyan asztalokat szoktam keresni ahol a flop/játékos arány olyan 25-30% körüli, az az ideális 😊

És am. érdekes hogy ezt a statot nézve a legkisebb limiten (0.01/0.02) az átlag 35% de sokszor 50-60% -os asztalokat is lehet találni, egy limittel feljebb meg örülhetsz ha találsz 30% körülit de 25%-ost inkább. még egyel feljebb : 0.05/0.10 -en meg még szûkebb a dolog, jó ha van 20% feletti...
Gyere át inkább FTP-re 😊 Am nem vicc, Pokerstars-on tényleg hihetetlen milyen emberek vannak, néztem pokerstrategy-n egy session review videót és ott mondta a srác hogy õ is ledöbbent sokszor hogy mennyire lazák ott PS-en a játékosok, olyan handekkel bejöttek meg showdownig mentek még 0.05/0.10-es meg 0.10/0.20 -as asztaloknál is hogy nem hitt a szemének. Szóval áldom az eszem hogy nem oda kértem ki az 50$-omat 😄
sz4bolcs
Throughout his life the same
He's battled constantly
This fight he cannot win
A tired man they see no longer cares!

sz4bolcs
Carloskának kérném a következõ számot:

The young man struggle on an on he's known...

Hát hallod nem azért de neked télleg nem való a póker 😄

Carloska
mostmár játszani se tudok mivel a fater nevére készített dugi számlát is kilõttem magyarul soha többet nem tudok pokerstarson játszani 😄

itt a bizonyíték

Carloska
de én legalább kitudok szállni ebbõl az egész online póker világból

Carloska
nahjó elhúztam topikból örökre hülyeség ezaz online poker mostmár tényleg egy kurva handet nem tolok le , még ha nyerõ ember lennék is azt mondanám ez szarság inkább elmegyek majd élõben játszani

Carloska
szégyen milyen játékosok vannak

Carloska

Carloska
1.20$ as 27 player sit$go

Carloska
és játéknak fogtam fel az egészet remélem kielégítettem a választ 😄

Carloska
nem játékpénz , rendes pénz! freerollon nyert pénz azért írtam játéknak 😄

sz4bolcs
ja, ez megint játékpénz volt? ok.. ott meg ne csodálkozz. Én headsupban mondjuk múltkor találtam egy tök értelmes srácot, aki normálisan játszott játékpénzzel, de amúgy...

Carloska
vágom csak ott a te pénzed volt benne elég idegesítõ lehetett , nálam meg játék volt szvsz

sz4bolcs
ennél elborultabb allint (és utána indokot) versenypokeren még nem nagyon láttam. (#23234) 😄

sz4bolcs
jó, hát 102-re is adni kell az allint, mert az a 'doil bronson' (<#boxer>) keze....

Carloska
vicc ez a kis tét nem csodálom senki nem nyer rajta semmit 😄 ász dáma az jó de flush draw meg 83 😄

sz4bolcs
Az a 83 az zseniális call volt....

Carloska
figy most volt egy jó napom játszottam kicsit voltak jó partyjaim elment idõ ennyi ez számít 😄

Carloska
ezt a szart még jó hogy nem a saját pénzem volt benne😄 szóval tökmindegy

sz4bolcs
910-nek adnia kell persze... bingostar

Carloska
faszom másik a asztalnál véletlen allin nyomtam

Ehhez külön grat 😄
Hát ez van sajna, ezt a legnagyobb profi se venné észre sztem hogy valaki low pocketes drillt szorongat 😄 Én is meg szoktam enni, csak a saját kezem látom meg azt hogy úgysincs senkinél magasabb lap, közben két párral is verhettek volna ugyanúgy 😊 Akár egy 36-al is 😊

Ma is volt egy ilyenre precedensem, és megitn felidegesítettem magam a mikrolimites lazaságon. KK-t kaptam, Egy limper után 0.08-ra raiselek mindenki dob de a limper megadja treff A5s -el, flopra feljött neki egy 5-ös, mellette asszem 7 J volt az asztalon. Bet pot értékben, megad. Turn megint 5-ös volt... Bet megint pot értékben call. River sima blank card, azt hittem elöl vagyok, rátoltam az allint, simán megad erre bevirítja az A5s-ét...
Carloska
nah nem kell örülni vissza is buktam utána 😄

Carloska
<#felkialtas> WOW 😄

Carloska
hihetetlen Carloska nem bukós partykat rak be 😄

Carloska