Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden flush...megöli a további akciót....(kivéve azt, ami jött).
Ha meg 10-ese van, és így hogy lejött a flush...lehet nem fizet tovább félve a színtõl.
Túl sok kártya vágja tönkre az akciót a turnon. SZóval szerintem floppon kéne minnél több pénzt a potba tenni.....mert így ez nem jó.
Legalábbis szerintem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ha igen, akkor elképzelésem sincs... beszélj az ügyfélszolival.
Ezt láttátok? Érdekes lehet, ahogy így nézegettem tényleg egy kicsit kibõvített SSS, ami ugyebár így már játszható.
Dilemmázok rajta: addig kéne gyorsan beüzemelni amíg nem ismerik túl sokan, mindazonáltal kiforratlannak érzem, meg érdekelne pár review hogy tényleg játszható-e meg nyereséges-e, stb.
NL2-re csak $20 bankroll kell... FTP-n majdnem $40-em van de az FL pénz, nem szívesen áldoznám be tesztelésre. Bár ha $10-et elbukok még jó vagyok a legalacsonyabb FL limitre. Szerintetek?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Frerollokra nem akarok menni mert ott szerencsejáték van, 1,50$-okat meg sajnálok az SnG-kre. Majd ha vastagabb lesz a bankrollom lehet rámegyek, addig marad a CG ideglelés 😄
:-))
Na jó azért tegyük hozzá, hogy deep stack asztalon (kétszeres beülõ) buktam el két full stacket, és mindkétszer azért, mert azt hittem hogy jobb lapom van mint a fishnek (tényleg, komolyan 97%-os vpip-je volt kb 100 hand alapján 😄), és minden szemétre megadott mindent. Amikor nekem volt valami lapom, akkor persze neki jobb volt.
Na nem magam akarom védeni, csak azt akartam mondani hogy ez azért nem a klasszikus "mindenre emelek mert csakazértis" tilt volt 😄
Glory, Glory Man. United!
-4 BI, egy hülye fish, némi balszerencse, és meggondolatlanság miatt <#falbav>#falbav>
De szerintem többet nyertem ilyen szituációkban, mint vesztettem... nah meg valljuk be õ is azt hitte a Q párjával, hogy övé a világ😄
Eladnám az alábbi két pókeres könyvemet:
Gus Hansen - Nyílt lapokkal - 2000 Ft
Doyle Brunson - Super System 2 - 4000 Ft
(+ postaköltség mindkét esetben)
Mindkét könyv nagyon jó állapotú, magyar nyelvû. Egyszer kiolvastam mindkettõt, azóta a polcomon pihennek. Ha mindkettõt kéred, 500 Ft engedményt adok (így 5500 + postaköltségért a tiéd mind a kettõ).
(priviben keressetek)
Bár az a szerencse,hogy többségében nem esik le a 5. 😊
Glory, Glory Man. United!
"Nyereményigénylés blokkolva
Ennél a számlakategóriánál nem engedélyezett a pénzkivétel. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. "
Amúgy hh vége a HU mániádnak?😄