30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #24829 Nem, de a legelső cashoutnál fel kell, hogy hívjanak és rákérdeznek az adataidra:) Fő a biztonság:D
Nah de valaki játszik PSen vagy FT-n mostanság? Megéri valamelyiken nyomulni? Vannak 10/5ös statnál lazább emberek?:D -
ba32107 #24828 Ott emailben kell cashoutolni? :O -
xxxpaulxxx #24827 Nah tegnap este írtam egy mailt az partynak, hogy szeretnék cashoutolni.. kértek egy számot és most hívtak... elég gyorsan történt:D Kiderült, hogy volt náluk még 1 számlám, de mivel az játékpénzes volt, ezért nem volt gond... ez más termeknél is így van?
Nah de lényegében egy plusz pont a partynak, hogy van magyar support és ilyen gyorsak:) -
ba32107 #24826 Na most végre plusszoltam egy jót, 3 BI nyereség alig 100 hand alatt. Mondjuk coolerek voltak, de attól még jó érzés :) Jó lesz ez a bwin úgy érzem. Kösz Csacsi :D -
ddt500 #24825 Nagyon egyszerű kigyógyulni a csalós elméletekből. Fogsz egy pakli kártyát kevergeted, osztasz 9 főnek és all-in-t játszol minden osztásban. Egyszer csináltam ezt 2 órán keresztül. Röhej, hogy mik jöttek ki. Lenyomtam kb. 200 osztást és ez alatt 4X volt egy osztásban AA-KK egyszerre. Volt egy osztásban 4 kézbe pár. Pedig én nem csaltam. -
xxxpaulxxx #24824 Valaki?:) -
xxxpaulxxx #24823 CsalIK!!!:D -
#24822 berakhatnád gombnak: "Csal a terem" :D:D -
ba32107 #24821 Ójaj jó hogy mondjátok... az extra gomb is csak virít ott hónapok óta :D Sajnos kiment a fejemből. Megpróbálok kezdeni vele valamit. Keresek valami jó cikket is majd a varianciáról :) -
xxxpaulxxx #24820 +1! -
#24819 Ki kéne írni a bannerba,hogy nem csalnak a termek.Ha mégis így érzel,akkor ne játssz. -
xxxpaulxxx #24818 tessék... jelenleg pl 1.. az az EGY darab FR NL10 asztal van... az is 20BB-sXD -
xxxpaulxxx #24817 Eljövök a partytól... iszonyat nagy sziklakert és csúcsidőben van MAXIMUM 20-25 asztal:S
Jelenleg hol van a több fish? FT vagy PS? -
#24816 -
#24815 -
ba32107 #24814 Igen, de ha preflop allin mész, akkor nem a turnön lévő esélyeket kell nézni. Úgy érdemes erre gondolni, hogy ahol allin mentél, ott nézd az esélyeket (mivel onnantól már csak a szerencsén múlik). A 60-40 még bőven belefér a coinflipbe. A A 70-30-nál már mondhatod hogy esélyes vagy, de itt sem kell örülni. A 90-10 jellegű dolgoknál lehet azt mondani, hogy bad beat volt, ha lejön az ellenfél lapja. De lejön néha. Neked is sokszor lejön, csak arra nem emlékszel annyira. Hopp, lejött a flöss, király. Következő leosztásban el is felejted :D Ilyen az emberi természet. A bad beatek jobban bent maradnak.
Pl. nekem is volt sokszor, hogy setet floppoltam én is, ellenfél is, nálam volt a magasabb. Allin, turnre beesett a pókere. Előfordul néha, vállat kell vonni. Akkor kezdesz elindulni a jó játékossá válás útján, ha ezeket megérted és elfogadod. És akkor vagy jó játékos (persze sok más mellett), ha őszintén nem érdekel és nem idegesít fel :) -
#24813 Hát nemtom, flop után 92/8 az arány, turn -nél már 95/5, ami bőven nem a pénzfeldobás esete :)
az ellenfélnek volt "1 millió" out -ja, a 8 -as párnak meg 2 (a két nyolcas közül valamelyik)
persze, bármi jöhet, én tudom, randomszerű meg minden
csak ilyen féle leosztást láttam már egy kamionra valót a pokerstarson
Thx a választ. Megnézem mit lehet tenni a pokerstrategy -s dologgal :) -
ba32107 #24812 Biztonságos. A PokerStrategy-nek nyugodtan elküldheted a személyes irataidat. Mondjuk ha már egyszer elkezdted és félbehagytad, nem tudom, milyen lehetőségeid lesznek. Érdeklődj a fórumokon!
#24811: dehogyis :D Semmi sincs beleírva a szoftverbe... véletlenszerűen jönnek a lapok. A példánál maradva amire reagáltál... nézd meg az esélyeket. 51% vs 49%. Az azért bőven egy pénzfeldobás szituáció. Arra meg hogy 100 hand alatt sokat elbuktál ahol esélyes voltál... ilyen a póker. Majd ha pár száz ezer hand alatt is elbukod az összes AA-t akkor kezdj aggódni a terem miatt :) -
#24811 na, pont az ilyen pokerstars -os leosztásokról beszélek... :D látom nem csak nálam van ilyen... ez ilyen beleírt fasság az oldal szoftverébe... -
#24810 ezek az ingyenes pókertőkék hogyan működnek?
emlékeim szerint talán pokerstrategy -t próbáltam egy éve talán, de akkor megálltam annál a résznél amikor kérte scannelve a személyes irataimat :)
ezek mennyire biztonságosak? ill. van e olyan ahova ilyesmi nem kell?
ha ajánlotok vmi jót, refert is beírok természetesen, ha kell :) -
#24809 hihetetlen, hogy nem túlzás, de kb 100 olyan handet buktam el pokerstarson ami flopnál minimum 95% -ossággal az enyém volt
ez még nem is lenne gond (lol), de kivétel nélkül mindet úgy, hogy riveren jött ki az ellenfélnek az a lap, amivel nyerni tudott volna (még csak nem is szín a flush húzóhoz, hanem egy nyamvadt kártya a lyukas sorhoz vagy drillhez/két párhoz)
ez már nekem sok... szóval, hogy AA van nálam, allin megyek, KJ -re megadja, flop 2,6,4, turn J, river J
és tucatjával vannak az ilyenek... f*szkivan nagyon enyhén szólva is -
#24808 -
#24807 Nem nagyon foglalkoznak vele. -
#24806 Igaz, még sokat kell fejlődnie, mire rájön... :D -
xxxpaulxxx #24805 Jajj ezt most még nem kell tudnia:DD -
ba32107 #24804 Azt hagytam a francba :D Nem volt időm két teremre koncentrálni. Az a szoftver meg a bwinnek bőven alávág :D Ott volt az, hogy egyszerűen képtelen voltam követni azt is, hogy melyik pozícióban vagyok (!) nem hogy azt, hogy épp ki emelt, vagy ki van még játékban... :D -
ba32107 #24803 Igen én is ezen gondolkoztam. Tehát szinte sosem cbetelek, ha nincs lapom. Top pár jó kickerrel, minimum ennyi kell. Csak attól félek, hogy ez miatt nagyon átlátszó lesz a játékom. Vagy ezzel ők nem foglalkoznak, észre sem veszik? -
#24802 "5 dollárt, de valami hihetetlen peches vagyok! :)"
-Aha, kezdőként én is ezt a szöveget nyomattam.
Aztán pár hónap játék után rájöttem, hogy csal a terem. :D:D:D -
#24801 Igen. Eléggé ABC póker kell. Pozíciót kell játszani. Lap nélkül kis kassza...lappal nagy kassza.
A cbet-et át kell értékelni vbetre....csak akkor ha van lap...esetleg hud információ, hogy sok limp/call preflop...és 80% plusz fold to cbet.
A szoftvert meg kell szokni..
Sajnos ez így van...minnél rosszabb a szoftver...annál több a fish
-
#24800 RedKings-el hogy állsz ?:D
Annak is elég fura a szoftvere Full Tilt után, a HH visszanézőt én nagyon hiányolom. -
xxxpaulxxx #24799 Túl sok a fish! Mindjárt megsajnállak!
Egyébként jah... fishek ellen azért nehéz játszani, mert tényleg nagyon feszesnek kell lenni:D -
ba32107 #24798 Na, hát eddigi tapasztalatok bwinről:
1. a szoftver elképesztően rossz, a full tilt után borzalom játszani. Ma megpróbáltam visszanézni egy lejátszott handet a HH ablakban, hát nem sikerült... nagyjából kezdem már megszokni, de nagyon rossz.
2. akkora fishek vannak itt, hogy az hihetetlen! SH asztalokon mindenki kb 1/3 - 1/2 stackel ül, és minden lappal bemennek! Egyelőre nagyon fura ez nekem, ezért nem is igazán tudtam nyerni. Kicsit módosítanom kell a stratégiámat. Az eddigi move-ok (vaklopás gyenge lapokkal, light 3bet) nem működnek, mert mindennel calloznak. Úgy vettem észre, nagyon szeretnek blöffölni is. Itt kőkemény ABC-t kéne játszani, de ahhoz nem nagyon van türelmem :S Hiába, szokni kell. -
xxxpaulxxx #24797 Drága, de nagyon megéri:) Mondjuk ha előbb lett volna bejelentve, hogy mindenkinek örökre teljessé teszik az Elephantot lehet én se vettem volna még meg... de előbb utóbb biztosan:) -
#24796 A Holdem Manager tényleg jó, csak drága. Nekem tört volt és az kicsi bugos volt meg tárgyaltuk is már hogy veszélyes tört szoftverrel szórakozni ha pénz is van a dologban, viszont az Elephant teljesen ingyenes és egész jó a HUD-ja. -
#24795 legyőzni nem, befolyásolni nem, de a szerepét minimálisra csökkenteni bizony lehet. -
xxxpaulxxx #24794 Holdem manager:) -
#24793 Milyen HUD-ok vannak? Ti melyiket használjátok? Melyik a legjobb? :D -
xxxpaulxxx #24792 De mindig szerencsétlen se lehetsz:D -
#24791 Köszi! ;) De a szerencsét nem mindig lehet legyőzni! :) -
xxxpaulxxx #24790 +1!!!
Plusz mielőtt játszanál mindenképp olvasd el ezt a pár oldalas pdfet:
link
Sok sikert!:)