30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ntex #24909 Mostanában ez a trend megint FTP-n hogy riverre ledobja a jóját az ellenfélnek :D
Most megint -10$-nál járok az ilyen "mákolások" miatt -
ntex #24908 Grat :) -
#24907 Életem első Royal-ja, de ezt se fizették ki... :)
-
xxxpaulxxx #24906 Nah megcsináltam az eheti 8 feladatot a pokerstrategy sulijának... hát ez durva egy hét volt:DD -
xxxpaulxxx #24905 Dupla nulla? Szeretek veszélyesen élni:DD -
#24904 Ne, NEE!!! Inkább a feketére. huhhhh :/ -
xxxpaulxxx #24903 Naná, csak ne szólj a PPnek:D Sőt... mindjárt felrakom az egészet a pirosra:D -
#24902 hehe, egy ideje nem játszom, mert idppm nem engedi, erre partypokertől kaptam egy fizikai levelet, amiben küldtek 35dodot, csak üljek már le :) -
#24901 dupe-olod? :D -
xxxpaulxxx #24900 Komolyan... röhögnöm kell... várok 3 napot, hogy megérkezzen a pénzem entropayre... erre mit látok? Újra ott van partypokeren^^ -
xxxpaulxxx #24899 -
#24898 10 centes verseny :)
-
xxxpaulxxx #24897 Hogy zavarba jött már:DD -
xxxpaulxxx #24896 Ohhh! Kár:/ Nagyon durva a mostani hét... esélyek, banki esélyek, implikált esélyek a téma, amit be kéne már vágnom csuklóból:D De a durvább az valószínűség téma... picit kínai:D Feladatok is elég érdekesek, ráadásul hétfő helyett kedden jött ki az anyag én meg azóta nem értem rá... szóval most hétvégén el kell olvasnom a cikkeket, meg kell néznem 2 videót, 2 edzést és meg kell csinálnom 8 feladatot, illetve erre a hétre ígérték az első "dolgozatot" is:DD
De ahogy láttam mások se nagyon csinálták még meg az ehetit (tudom, ez nem kifogás:P) -
#24895 jaa, az a nézés :DD -
ba32107 #24894 Nekem se, én is "abbahagytam"... úgyis az volt az egyik feladat hogy arany státuszt szerezzünk, és az nekem egyelőre még messze van. -
#24893 Mostanság szüneteltetem :/
FL SH-zni kezdtem aztán elég nagy odafigyelés meg tanulás kell mellé. Közben KRESZ-re járok meg melóért rohangálok. Nincs időm sulizni. -
#24892 http://www.youtube.com/watch?v=3JwtDsG-oOw&feature=player_embedded
-
ntex #24891 Remi egy máker fish :D -
ntex #24890 Na mivan senki nem játszik már ? :D Hol vannak a szokásos hand replay spamek ? :O -
bocs, ha már volt :) -
#24888 -
xxxpaulxxx #24887 Plu te csinálod még a sulit?:D -
#24886 Hát mert ő Carloska. :D -
#24885 De miért? :D -
#24884 Carloska.. :D -
#24883 Mi
a
tököm
ez? -
xxxpaulxxx #24882 Húúúú ezt a szart ezer éve nem láttam:DD -
-
#24880 Ja, csak előbb fel kell hozzá tölteni. -
ntex #24879 Meglett az 1000 FTP. Mostmár ki tudnám venni a pénzem ? :D -
ntex #24878 Üdv újra itt :)
Nyitásnak : nekem csalt a terem :D
-
xxxpaulxxx #24877 Nekem nem... köszönhetően a pokerstrategy sulijának:) De az a baj, hogy most ezen agyaltam egy órát kb, hogy mit kéne csinálni... nem jó az sem, ha én most FTre rakom át a pénzem (mert nem számolná a strategy pontokat és a bwin se sajna... plusz a bwinre ugye itt volt az előző bajom)... partypoker játékosállományból meg egyszerűen elegem van... most megnéztem kívülről ezt a Titant... nem tűnik rossznak... és itt még nem is szúrtam el a regisztrációt, szóval tudok strategyn keresztül:DD -
ba32107 #24876 Én se kb... de nekem mostanában se kedvem, se időm. Kicsit lanyhult a motivációm :( -
xxxpaulxxx #24875 Titanpokerről valakinek valami vélemény?:) -
xxxpaulxxx #24874 Nekem is HUF a számlám:S
Ráadásul már átutaltam Entropayre... szóval most várhatok még 3 napot^^ Nem játszok lassan már megint egy hete fuck yea.:D -
ba32107 #24873 Én is HUF-os moneybookersról fizettem be bwin-re, minden gond nélkül. Mondjuk én forint alapú bwin számlát csináltam. Írj a supportnak, hogy módosítsák neked. Ha pókerezel, automatikusan dollárban fogsz játszani. -
xxxpaulxxx #24872 Áhh de onnan meg még nem fizettem be, meg nincs is aktiválva:SSS
Ez fantasztikus lesz így... máshonnan nem is lehet befizetni bwinre... hát asszem mielőbb igényelnem kell egy normális bankkártyát... -
xxxpaulxxx #24871 Nah fasza... kiderült, hogy azért nem lehet, mert HUF alapú az MB számlám :'D
Még mázli, hogy a partypoker elfogad HUF alapú befizetést, szóval most vissza is ment a pénzem^^
A neteller az mennyire jó ewallet? -
xxxpaulxxx #24870 :S
Amúgy azt nem tudja valaki, hogy miért nem tudok befizetni bwinre? Kiválasztottam, hogy moneybookersről fizetek és van is annyi pénz bőven rajta, ami kéne, de ő mégse fogadja azt el, hanem azt akarja, hogy töltsem fel a MB számlám:D