Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen jó volt ez, legközelebb is így csináld. KJ-vel ugyanúgy berakja az összes pénzét.

Az a baj ilyen kis emelésekbõl nem tudom kiolvasni hogy milye lehet 😄 És mivel agresszív voltam csak tolta a pénzt befelé. Mondjuk így újragondolva turnon már gyanakodnom kellett volna hogy két utcán át callozik és kár volt betolni... 😞
sz4bolcs
Nem. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Harmadszor is QQ, ezúttal szoptam vele... 😄

Rash87
Jó neked,h így jönnek a lapok. Nekem utóbbi 1 hétben semmi,alig talál el a flop :\

Glory, Glory Man. United!

És még egy XD

Kezdem szeretni BSS-t 😊

Vagy halász mi?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sheriff-ként dolgozik. <#gun><#ticking>

Rash87
Helyzettõl függ , ennél mindenféleképp,de emeléstõl függ, nálam legalábbis,de ez még bevállalható volt,fõleg hogy a turn után ingyen tudtad megnézni a rivert. Ezt õ játszotta meg nagyon rosszul.

Arra vagyok kiváncsi am hogy OESD-t érdemes minden alkalommal megjátszani ? Mármint ha ilyesmi lapokkal játékba kerülök és flopra OESD-m lesz ?
Rash87
Hoopsz,én felcseréltem a 2 játékost 😄DD Azthittem te v. QK 😄 Így viszont sztem jól volt megjátszva,vagy számomra legalábbis😊

Flopon csak call volt 😛
Rash87
Ha már flopnál emeltél,akkor turnnél is meghívtam volna a potot. 😊

Elemzést kérek 😄

Hát jah:/

De valahogy éreztem, hogy az a Bolgár fogja nyerni... valahogy lerí róla, hogy "vérprofi"😄
A macskás fazon viszont hatalmas... annyira aranyosan tud mákolni😄

Kíváncsi leszek Gussal hogy fognak játszani😊

KAMIONOS KOGYO
jaja én néztem...Török jól elbaszta.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Ihaj!:/
Amúgy te dolgozol egyáltalán valamit, hogy hajnalban nyomod a tourneykat?😄😄

BTW: Nézte valaki tegnap a Face the pro döntõt?😊

sz4bolcs
Most múlik pontosan 😞(

sz4bolcs
A10-tõl, KQ-tól, a húzótól féltem, és fõként attól, hogy nem tudok dobatni turnön sem, ha van Ásza+húzólapja, mert nem kapcsol, hogy két párra emelek.
Szerintetek ezek alapján jó fold?

sz4bolcs
egy hibás, de szerencsés fold

sz4bolcs
R1A1 szint.. am tudja vki, mi van Medieval-lal?

sz4bolcs
Minden éjjel 10 000 dollárról álmodok itt a gép elõtt.
Vajon melyik reggel lesz ebbõl az álomból valóság?

😄😄
Grat!😄
Nekem a 10 dollár ingadozás már megszokott... csak az a baj, hogy mostanság inkább úgy van, hogy -10... aztán sikerül visszahoznom 0ra-_-
Nah ma eltöltöttem elsõ pókermentes napomat a 3ból... és nem hiányzott
(afasztnem... remegtem, hogy E-kártyáért nyúlhassak😛)

sz4bolcs
..drilldrilldrilldrilldrill... xDDD

sz4bolcs
Tök szép a graphod.. bárcsak az enyém ilyen szép egyenletes lenne..

Grat ehhez is 😊 Én nem tudom felhozni magam 65$ fölé megint egyszerûen 😄
LooooL azt a hétszentségit 😄😄😄 Grat for the luck 😄
plu604
Jaja, Take 2-ra én is neveztem most, meg haveromat is én stake-elem, aztán jut a nyereményébõl ide is valamennyi ^^
BTW letoltam ma pókerkarrierem eddigi legdurvább session-ét 😄
Az elején beültem halál nyugodtan, mondom fasza gyerek vagyok ma is pluszosan zárom majd a napot, erre MINDENEMET, de szó szerint mindenemet lemákolták. Top páromat fölépárral, Fölépárom két párral, két párom drillel, drillemet sorral, stb. Komolyan, ha royal flush-t szedtem volna össze azt is lemákolták volna. 😄
A mélypont $5 deficiten volt, ekkor már baromira tilten lehettem úgyhogy a lemákolásokhoz hozzájött valószínûleg egy-két hülyén megjátszott lap is, de mondom ember, így már csak nem hagyom abba... 200 hand alatt $5 mínusz, aminek a nagy része mák? Bekaphatja a mezõny, legalább lefaragok belõle kicsit. Kiültem, rágyújtottam, megnyugodtam, megembereltem magam, és az $5 mínuszt felhoztam $5,8 pluszra. Ice cold, baby.
Azért $10 ingadozás 500 hand alatt szerintem még NL-ben is durva (NL2-n, NL4-en) nemhogy FL10-en.
Lényeg a lényeg, most van egy gödör a grafomon, de annyi baj legyen, szép session volt. De azért az elején az agyfasz utolért. 😄

sz4bolcs
<#idiota><#idiota><#idiota>

Rash87
Köszi!!! Jó errõl ismét tudni. Eddig mindig sikerült,kár lenne kihagyni.

Újra Take2 a FTP-en!
katt

sz4bolcs
Ja, és hiába van az embernek 1 millió zsetonja, soha nem megy 10 nagyvak fölé xDD

sz4bolcs
Tegnap sikerült közel kerültem egy nagy nyereményhez.
$3-as 2x-es turbo rebuy 600 nevezõ. Döntõ asztal elõtt kaptam kézbe egy 99-et, és calloltam egy 1010 allinjét abban a reményben, hogy flipelek, így csak $108 jutott...
Döntõ asztalon 140 dollártól 1700 dollárig nyerhettem volna. :/

Durvák ezek a kétszeres, háromszoros turbo mtt-k, szinte végig push játékot kell játszani.

Legközelebb megnyerem. 😄

TaRka0107
<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Galy
Tegnapi pokerstrategy-s 10.000$-os freerollon indult innen valaki?
Ha igen, hogy sikerült?

én 94/7991, ezért kemény 8.30$-ot kaptam 😊
Cés😄

Bocs, de megint csak reklázmozom kicsit a saját cuccaimat 😄
Super System 2
Nyílt lapokkal

Hát az ilyenek ellen nem nagyon tudsz mit csinálni... száraz flopon TPTK-t nehéz nem value-zni három utcán át. Ha setje van, hát setje van, elõfordul.

sz4bolcs
És mindkettõ lóherés xDD

sz4bolcs
kinek volt 1 héten belül 2 foldolt royalja? Jelentkezem...

KQ az amúgy is sokszor kevés K vagy Q magas boardon ezt már full-ringen is megtapasztaltam 😄 Csak ott a baj hogy én sokszor vakon azt gondolom még A magas boardon AK-val pl. hogy elõl vagyok, közben a csávó végig callozik HU szituban és a végén drillt mutat pl. 😊 Ezek olyan szituk hogy nem gondolná az ember, max azt hogy calling stationbe futott közben meg tudatosan callozik végig és végül õ viszi a potot 😊
részben

SH Session Review videókból szerintetek meg lehet tanulni SH-zni ? 😄
plu604
skill! 😄
upswing nálam azt jelenti hogy lapömlés meg minden jó lejön meg ilyesmik. így értettem na. 😄

Hát nem tudom ez mit jelent FLnél... de SHnál nekem ez így alakult😄😄

Egy a lényeg: ne bízd el magad... nekem sajna sikerült... azóta is így konvergál a grafikonom😊

Csacsi
Jól mondod. Maximálizálni a nyereséget : Úgy nehéz, ha nincs akkorra stacked, hogy jó potot építs (értsd...jobb 2 dollárt nyerni, mint 0,80-at) Valamint akkora stackbõl a vesztl nem tudsz úgy emelni, hogy a pot conrollálható maradjon.

És nem úgy kell minimalizálni a veszteséget, hogy kkevesebb pénzzel ülsz bent, hanem úgy hogy meg kell tanulni dobni. Post flop is. Sokszor lesz kevés a KQ egy K vagy Q magas boardon.Hogy csak egy példát említsek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
😄 Ha lemákoltak meg nem is upswing, akkor mi ez? downswing? 😄

plu604
Asszem kezdek ráérezni erre az FL-re.
És aki azt mondja hogy ez upswing, (FL-ben!) az bekaphatja, a mai sesionben annyiszor mákoltak le hogy az már ocsmány 😄

Egyetértek!