Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man. United!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De valahogy éreztem, hogy az a Bolgár fogja nyerni... valahogy lerí róla, hogy "vérprofi"😄
A macskás fazon viszont hatalmas... annyira aranyosan tud mákolni😄
Kíváncsi leszek Gussal hogy fognak játszani😊
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Amúgy te dolgozol egyáltalán valamit, hogy hajnalban nyomod a tourneykat?😄😄
BTW: Nézte valaki tegnap a Face the pro döntõt?😊
Szerintetek ezek alapján jó fold?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Vajon melyik reggel lesz ebbõl az álomból valóság?
Grat!😄
Nekem a 10 dollár ingadozás már megszokott... csak az a baj, hogy mostanság inkább úgy van, hogy -10... aztán sikerül visszahoznom 0ra-_-
Nah ma eltöltöttem elsõ pókermentes napomat a 3ból... és nem hiányzott
(afasztnem... remegtem, hogy E-kártyáért nyúlhassak😛)
BTW letoltam ma pókerkarrierem eddigi legdurvább session-ét 😄
Az elején beültem halál nyugodtan, mondom fasza gyerek vagyok ma is pluszosan zárom majd a napot, erre MINDENEMET, de szó szerint mindenemet lemákolták. Top páromat fölépárral, Fölépárom két párral, két párom drillel, drillemet sorral, stb. Komolyan, ha royal flush-t szedtem volna össze azt is lemákolták volna. 😄
A mélypont $5 deficiten volt, ekkor már baromira tilten lehettem úgyhogy a lemákolásokhoz hozzájött valószínûleg egy-két hülyén megjátszott lap is, de mondom ember, így már csak nem hagyom abba... 200 hand alatt $5 mínusz, aminek a nagy része mák? Bekaphatja a mezõny, legalább lefaragok belõle kicsit. Kiültem, rágyújtottam, megnyugodtam, megembereltem magam, és az $5 mínuszt felhoztam $5,8 pluszra. Ice cold, baby.
Azért $10 ingadozás 500 hand alatt szerintem még NL-ben is durva (NL2-n, NL4-en) nemhogy FL10-en.
Lényeg a lényeg, most van egy gödör a grafomon, de annyi baj legyen, szép session volt. De azért az elején az agyfasz utolért. 😄

$3-as 2x-es turbo rebuy 600 nevezõ. Döntõ asztal elõtt kaptam kézbe egy 99-et, és calloltam egy 1010 allinjét abban a reményben, hogy flipelek, így csak $108 jutott...
Döntõ asztalon 140 dollártól 1700 dollárig nyerhettem volna. :/
Durvák ezek a kétszeres, háromszoros turbo mtt-k, szinte végig push játékot kell játszani.
Legközelebb megnyerem. 😄
Ha igen, hogy sikerült?
én 94/7991, ezért kemény 8.30$-ot kaptam 😊
upswing nálam azt jelenti hogy lapömlés meg minden jó lejön meg ilyesmik. így értettem na. 😄
Egy a lényeg: ne bízd el magad... nekem sajna sikerült... azóta is így konvergál a grafikonom😊
És nem úgy kell minimalizálni a veszteséget, hogy kkevesebb pénzzel ülsz bent, hanem úgy hogy meg kell tanulni dobni. Post flop is. Sokszor lesz kevés a KQ egy K vagy Q magas boardon.Hogy csak egy példát említsek.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És aki azt mondja hogy ez upswing, (FL-ben!) az bekaphatja, a mai sesionben annyiszor mákoltak le hogy az már ocsmány 😄