30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#24869 szánalmas. hihetetlen hogy nincs jobb dolguk. naplopó banda. -
#24868 imádom ezt az országot.. -
#24867 A Lurdy-s razzia eredménye. Mindenkit bevittek a rendőrök a teremből.
500 rendőr volt ott. Sok embert...akik csak játszottak is bevittek tanuként kihallgatásra. -
#24866 stars :D Ekkora potot még nem láttam nyerni... royallal -
#24865 Elkezdtem játszani 1-2 SNG-t. Egyik csávó lemákolt, de vmi fos T2-vel, aztán visszamákoltam úgy, hogy kiesett. A döntő asztal összeült, beírta a chatbe:
ClaireValentine (Observer): zeli, good luck u dumbass :)
:DDDddddd -
#24864 bazzeg... flopból... :D
ez melyik teremben volt? :) -
#24863 áz ellen ....nem vééééééd... (Szalacsi Sándor)
-
#24862 és ezen most mit kéne látnunk? :)
bementek razziázni egy terembe, ahol csak "zsetonokra" játszanak, és hazamentek, nem? :D -
#24861 Poker -
ba32107 #24860 Végülis igaz. Ha nyit valaki ásszal, akkor emel is valószínűleg. -
#24859 Floppon azért nem jó a check/rasie...mert elégg drawheavy a board. És sok drawnak adunk ingyen lapot...Floppon bet 3/4 pot...ha arra visszaemelnek..akkor push in. -
xxxpaulxxx #24858 Nah megint jól kiszúrtam magammal:DD
Tegnap végre sikerült kifizetést kérni partyról... és a moneybookersre kértem, ami elvileg a "LEGGYORSABB KIFIZETÉSMÓD"
Aha... 1 napja semmi hír a pénzemről:D
Asszem ezen a hétvégén se kártyázok:D -
ba32107 #24857 Az elsőnél a flopon check-raise-re mentem volna. Így hogy donkoltál, és rádemeltek, mindenképp visszaemeltem volna. Lent van a flösshúzó, és pozíción kívül vagy, ha turnre leesik a kőr, akkro nehéz helyzetben vagy. A másodiknál végülis jó a call, flopon viszont mehetett volna az insta-allin. -
#24856 Flopon még sajna nem számoltam vele, hogy itt akár sor/flöss is kijöhet neki, ezért is emeltem túl kicsit, mert arra számítottam, hogy A párja lesz. Aztán az 5ösnél eszméltem, hogy itt bajok is lehetnek, végül sikerült elbénázni. :D
De azért köszi az infókat, legközelebb ilyen helyzetben nagyobbat fogok emelni! Szerencsére azért még pluszban vagyok az eddigi játékokig. :) -
#24855 Preflop jo a megadas a set mininghoz.Nem az a lenyeg h siman megadja vagy nem,floppon meg boven elol vagy barmi ellen(jo nagyobb set ellen nem de az meg cooler),es itt a legjobb betenni a penzed.Floppon en majdnem potot emelnek,turn jatekodnal meg azt irod h dobatni akarsz akkor ott is joval tobbet kene emelni.Csak azt nem ertem,h ha turnon vedeni akarod a kezed a donkbettel,akkor floppon miert nem akartad?Szal en azt tanacsolom,h elobb allj neki kicsit olvasgatni tanulgatni mert igy hamar elszallhat a br-ed.:) -
#24854 Egyébként mennyit kellett volna emelnem kb.? Szerintem inkább preflop kellett volna, akkor valószínűleg eldobta volna, mert a flop után lehet, hogy simán megadja a flösshúzója miatt a komolyabb emelést is, aztán a turnön pedig már sorhúzója is volt. -
#24853 Aha, hát az elsőt azt tényleg elbénáztam, mert nem nagyon figyeltem a játékra (konkrétan végig csak azt néztem, hogy sora lehet-e vkinek, a flössre nem is gondoltam), a másodiknál viszont a turnön már azért emeltem 0.64 eurot (korábban ilyen emeléseknél mindig dobta a csaj, ha még nem volt semmilye), erre megadja...
Jah, és egyébként egyszer én is nyertem riveren. :D -
#24852 Hat bocsi de ien megjatszas mellett ne csodalkozz,h "megint" riveren kapsz ki.Mar floppon nagyobbat kene emelni mert viszonylag huzonehez a board,es multiway potba akar mar floppon es betehetjuk,legtobbszor lesz egy A ami kifizet es huzoknak jobb itt nem adni olcson a turnt. -
#24851 Jah, és eddig leginkább MTT-ken játszottam (cash gamen csak ritkán, és azt is rövid ideig), úgyhogy kicsit szokatlan volt... -
#24850 Na, elért engem is a bukó széria, -1 beülő. :D
Szokásosan megint a rivereken buktam...
Itt meg azért adtam meg, mert totál kiismerhető volt a csaj játéka, mindig csak magas lapokkal szállt be a játékba, és ha nem jött le magas lap a flopba, akkor is emelt egy viszonylag nagyot. A turn után már csak passzolt, úgyhogy tudtam, hogy akkor még nincs semmije (max flöss húzója), emeltem 1 nagyot, hátha eldobja... persze megadta, aztán imádkoztam, hogy csak ne kőr jöjjön le, és persze, hogy az jött. :D
Aztán emelt egyet, ekkor már éreztem, hogy flösse van, de mondom 0.32 euro már úgyis lófasz, úgyhogy megadtam...
Esetleg észrevételetek van-e? :) -
xxxpaulxxx #24849 Lehet abból is építkezni... csak nem biztos, hogy épp sngből:) -
Wright111 #24848 köszönöm srácok a segítséget, persze ez a 10.000ft nem is arra megy hogy vér komolyan ebből akarok X $-t csinálni, ez kezdésnek tanuláshoz van :) ha látom értelmét akkor folytatom de már nagyobb tőkével -
#24847 Az az egyik, a másik meg hogy ha találsz olyan termet (pl. RedKings, de itt kicsi a játékosbázis) ahol még vannak Double or Nothing SnG-k, azokkal egy kezdő is könnyedén pluszosra hozhatja ki a játékát. -
#24846 50 dollárral 1 dolláros SNG-ket kell nyomatni. Normalt 9 főset. Nem kell hozzá sok cikk....és simán lehet játszani.Ráadásul annyi agyhalott van...hogy iszonyat. -
#24845 Nem gondolom, hogy 50$ kevés, de ennyivel szigorúan be kell tartani a BRM-et.
ennyivel kezdtem én is, 0,25$ és 0,50$-os sng és mtt
csak versenyekkel vagyok most 200 felett
(egyszer ültem le cg-zni, azonnal bukó volt :-)
-
ddt500 #24844 Egyetértek. 10 000Ft semmire nem elég csak elveszi a kedved. 200-300$ a minimum ha komolyan gondolod. Vagy tolj be 50$ de úgy, hogy csak tesztnek/szórakozásnak szánod és semmilyen reményt nem fűzöl hozzá.
Persze lehet szerencséd lesz vagy kiderül rólad, hogy te vagy az új Phil Ivvey és 50$-ból csinálsz 5000-et egy hónap alatt de sokkal valószínűbb, hogy óvatos játékkal is egy hét alatt elbukod mindet.
UFF. -
ba32107 #24843 Nem vagyok versenyszakértő, de 10000 szerintem arra kevés. Az nagyjából 50 dollár, 1 dolláros nevezés alatt nem találsz versenyt, és ott a legnagyobb a variancia. Végülis elég is lehet, de azért jobb lenne 100 dolcsi (ha valóban versenyt akarsz játszani). Amúgy vannak még más ingyen tőkék is (YourPokerCash).
Viszont a saját befizetésnek az alábbi előnyei vannak:
- akármikor ki tudod venni
- be tudod kötni a pokerstrategy-hez a számládat, ami nagyon jó
Ha elkezded, mindenképp olvasd el a kezdő cikkeket a pokerstrategyn (bankroll managemantet különösen). Illetve itt is kérdezhetsz :)
Versenyt mint mondtam nem játszom, így termet se nagyon tudok erre javasolni. -
#24842 xDD -
xxxpaulxxx #24841 Az kevés!:O
vicceltem:D -
Wright111 #24840 sziasztok most ismerkedek a poker-rel, sajnos már bátyám a PS-es bónuszt itthon kihasználta így én nem tudom. 10.000ft-al akarok beszállni először és úgy tanulni kisebb versenyeken stb....milyen termet ajánlanátok erre? -
ba32107 #24839 Valahol azt olvastam hogy 24, de ez nem tuti -
xxxpaulxxx #24838 És maximum hány asztalon lehet játszani náluk? -
ba32107 #24837 Asszem nincs, sőt auto-topup se :( -
xxxpaulxxx #24836 Nah meglestem ezt a bwint... nagyon komoly:D Sokkal több asztal van, mint partyn és tök jó flop%-a van a legtöbbnek... aztán benéztem egy partyba és tényleg hatalmas fishek vannak, szóval mindenféleképpen erre fogok váltani... csak engedélyezzék már a cashoutot PP-n:D
Viszont azt jól láttam, hogy nincs waitlist? -
#24835 fák -
xxxpaulxxx #24834 -
#24833 Most éppen mi történik a PS-sel? :D Nem írták, h. szerver reset le, de versenyek eltűntek... végül lekapcsolták a szervert. Pápá van?
-
xxxpaulxxx #24832 Oks, köszi, lehet meglesem akkor:) -
#24831 paradise poker -en nem rak be a paradise liga freeroll -ra... belépek, betöltődne az asztal, de kis idő után eltűnik
verseny lobbyban viszont látom, hogy játszanak, mert vannak már kiesők, változnak a zsetonmennyiségek...stb.
wtf? soha nem csinált még ilyet... -
#24830 FT-n szerintem nemigazán éri meg... Szerintem bwin-t próbáld ki, csacsinak is meg ba-nak is bejött :)