Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SSS, MSS egyre megy... nem igazán nevezhetõk ezek pókernek...
SSS: Vársz egy nagyon szûk skálát... és ha megjön, akkor az esetek 70%ában nem kapsz akciót, vagy pedig nem tudnak kifizetni rendesen, mert legfeljebb 25BB van nálad... Az MSS meg ki sincs még forrva... csak valamit gondolom kitaláltak a sok panaszkodónak, aki azt mondta, hogy uncsi az SSS

Elõbb utóbb úgy is BSS SH-t fogsz játszani, ha mindenképp a Cashgame érdekel, mert ebben van a jövõ...
Ok, persze kevésbé van szívroham az sss és mssben, de ha nem tudsz velük nyerõ lenni, akkor felesleges idõt pazarolni rá...
SZERINTEM!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ma még én sem játszottam 😊 De nem is foglalkoztam a témával egyáltalán ma még 😄 Majd este lehet felmegyek megpróbálni. Hogy mit fogok még játszani nem tom. MSS nem rossz de ugyanaz mint az SSS csak lazább vaklopással / 3 bettel. Ugyanolyan uncsi. BSS-el meg a nagy bukás a bajom 😄 Olyan hülye szitukba belemászok hogy hajaj. AQ-val raiselek pl. és rámemelnek hátulról. Ha eldobom tuti flopra A-t vagy Q-t dob , ha nem akkor totál misselem a flopot és elviszik a potot egy pocket valamivel vagy flopolt akármivel 😄 Ugyanez van AK-val. Mostanában a TT-nél nagyobb pocketeim is leverik nagyobb pockettel, sõt tegnapelõtt az AA-mat is leverték egy KK pockettel úgy hogy turnre jött neki egy K... Mondjuk ilyenekkel simán tönkremegyek BSS-ben is, de ilyen AQ AJ-vel nem tudom sokszor flop után mi legyen. AJ-vel is bemegyek, flopra esik A akkor többnyire mindig dominálnak AQ AK -val ha showdownig megyek. Pre-flop már viszonylag biztosnak mondom magam, flop utáni játékomon kéne sokat javítani. Blöffölni nem nagyon merek bár tegnap többször sikerült semmivel potot vinnem flop után is még két utcás blöffel is 😄 Ha flop után is biztos lennék magamban minden handel akkor nem lenne ilyen gondom és bátran játszanék BSS-t is
Hát ez is szituációtól függ... mondjuk itt most látom button vagyok... elvileg onnan mondjuk nem is rossz ez a move... lényeg, hogy bejött akkor😄 Most nem jönne😛
Végignézegettem a historymat... nem jönnek a lapok... asszem most három napig angry birdsözök inkább😄😄

Gondolom A magas nut flöss esély miatt érdemes minden suited Ax-el bemenni nem ?
Amúgy mit játszol ilyen kezekkel ? Limp/call ?
Ez viszont érdekes volt... A4s raise... miket csinálok én néha😄

Az egy ilyen érdekes asztal volt úgy látszik akkor😄😄

3 hete még szeretett az RNG... most miért nem kapok ilyeneket?😄

Jó ötlet... megtettem én is😊
Elegem van... most valamiért nem megy... pedig látszólag jól játszom meg a legtöbb vesztõ kezet... no mind1, küldtem néhányat a PS handelemzõbe is😄
Szerdáig csak videózok😊

Én kizártam magam 3 napra, és nem is gondoltam hétvégén a pókerre, és nagyon jó hogy nem kell rá gondolnom 😊

Vááá nagyon ingadozok mostanában:S Lehet pihentetnem kéne...
De úgy se tudnám megállni😄

Ezzel nekem is vannak bajaim😄

Nekem meg az a bajom hogy állandóan 😄 Flopolok egy top párt és bevernek két alacsony párral és nem érzem annyira mit mikor kéne dobni.
Az az én nagy bajom, hogy még mindig el tud kapni néha a gépszíj és át tudok menni gamblerbe:S

Hogy kapnák be😄

sz4bolcs
Túl sok lett a zsetonod. 😄

de most viszont leszoktak a callról=(

Vááá lapömlésem van😄 Sorra jönnek az AK, KK, AA handek!!!😄

sz4bolcs
ohh, szééép 😄

Nah és ez is😄

Ma valahogy a hold állásának köszönhetõen megadják a monster emeléseimet😄

Kb😄😄

De ez kárpótolt😊

sz4bolcs
Ez Carloska szintû bad-beat volt. 😊

Engem az ilyenek idegelnek ki😄

Én most ugyanúgy vagyok 60$ fölött mint 50-60$ között voltam. Folyamatosan ingázom, nem tudom elérni a 70$-t de még 65 fölé sem nagyon tudok menni. Kiidegel néha 😄
Köszi😄
... sajna most 2 hete eléggé mozdulatlan vagyok bankrollilag:/

Grat 😊
Nos hát igen... neki bizony Q drillje volt<#idiota>

nagy kihívás... remélem egyszer sikerül...és akkor megtanulok KK-val is 46 ellen...

BSS-el csak az a bajom hogy elég könnyû bukni 2$-okat ha belemegyek bizonytalan helyzetekbe. Tudom hogy mindig csak a rosszat látom de a póker elvileg arról szól hogy minimalizáljam a veszteségem és maximalizáljam a nyereségem. Ez 0.80$-okkal tuti hogy nem megy, mert ha esetleg felduplázom vagy elérem a 2$-t akkor vagy kiszállok vagy át kell állnom BSS stratégiára, ahol meg könnyen elbukhatom az egészet. A stratégia lényege meg az hogy óvjam a nyert pénzt az elbukás lehetõségétõl, ezért ajánlja a cikk is hogy 1$-nál át kell ülni máshová.
MSS Strategy 😊

Regisztráció nélkül elolvasható a teljes stratégia azt hiszem 😊 Olvassák el a tapasztalt játékosok, kiváncsi vagyok milyen hibákat vagy negatívumokat látnak benne 😊
sz4bolcs
Ahhoz elõbb meg kell tanulnod AA-val 49 ellen nyerni. 😄

Arra születni kell😄

Én turnön betoltam volna, lehetett flösshúzója, vagy bármilyen pocket párja is, nem feltétlenül ász.

Mondjuk kicsit fals képet kapok errõl, mert nekem nagyon fura ez a MSS (azt hiszem ezt írtad, felteszem ez azt jelenti hogy mid stack strategy). Én még sosem hallottam errõl 😄 Szerintem nem sok értelme van ennek. Egy preflop raise és egy flop bet után akkora stacked marad, mint a pot.... nincs lehetõség a játékra. Szerintem mindenképpen próbálj a teljes beülõs játékra koncentrálni. Max beülõ, auto top-up (ha a full beülõ alá mész, automatán feltölti). Ez a nyerõ stílus. Tapasztalt regulár játékosok azonnal fishnek könyvelik el, aki nem teljes beülõvel van.

Nem azt mondom hogy fish vagy csak próbálok tanácsot adni 😊

sz4bolcs...taníts meg coinflipet nyerni...<#conf>
v bárki aki tud.. 8)))

sz4bolcs
nemnem.... kijön a hosszútáv......<#duma> valakinek

Úgy érzem lassan mész Carloska után 😄 Ez tényleg maki volt neki
sz4bolcs
oh yeah!

sz4bolcs

A lapok neveit tudtam csak azt nem hogy hogy írják a kõrt 😄

Agresszió tényleg eredményes lehet 😄 Azt hitte a csóka majd 0.02-es nyitással kiblöffölhet, fordítva sült el a dolog <#hehe>

sz4bolcs
Najó, de hogyha ezt mind megjegyzed, már túlképzett pokeres leszel...

sz4bolcs
szívecskének szoktam mondani amúgy, mert soha nem jut eszembe, hogy kõr xDD

van a szívecskés lap, meg a kocka, avagy a kockás abrosz avagy párnácska ...a lóhere, meg a szalámi (pikk).

Igaz, úgy a legegyszerûbb 😄
sz4bolcs
"egyik kör (vagy kõr nem tom hogy írják XD)" -Úgy, hogy heart xD

Részvétem 😄 Am tényleg rengeteg ilyen van 😊 Mondjuk elõbb én is hülyeséget csináltam de jól jöttem ki belõle 😄 TT-t kaptam, egyik kör (vagy kõr nem tom hogy írják XD), elõttem 2x emeltek én meg all-int nyomtam 0.55$-al. egyik megadta, a srác AK-t mutatott. Flopra 3 kör, abból egy A volt 😄 Turn megint kör, river K 😄 És vittem flössel 😛 Legközelebb meggondolom hogy ilyet merjek e csinálni 😄
sz4bolcs
Aha. A texasi Diesel-oil Bronson sem csinálta volna jobban. 😄

Jó fold volt sztetek ? 😄

sz4bolcs
mostmár azért ebbõl nem kicsit van elegem, hogy minden versenyrõl így kell kiesnem

Egész jól fizettek érte 😄

plu604
Szia!
A PokerStars kliensében van ilyen lehetõség, a Home Games menüpont alatt találod.