Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Mióta nyomtam partypokeres félkarut, azóta sorba kapom a jobbnál jobb bónusz ajánlatokat. Ilyen 300% befizetés bónusz. Tegnap benéztem, nem hittem a szememnek. 😄 Erre kiderül, hogy pokerre nem is, csak kaszinóra érvényes.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nah ahogy látom igen... fasza, hogy szóltak😄 Tök jó, hogy egy csoportba is még kérvényeznem kellett a tagságot... remélem nem maradok le semmirõl😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Miii? Ez az, amire hétfõig lehetett jelentkezni?😮

plu604
Kezdõ NL suli már elkezdõdött, lehetett már megcsinálni a szorgalmikat meg tán az elsõ heti témákat is kipostolták már. Jelentkeztem én is, tanulás sose árt.

😊

Tényleg elvileg nemsokára lesz ugye a kezdõ NL suli, amire kilencedikéig kellett jelentkezni. Azt tudjuk már mikor kezdõdik? Vagy az ilyen sulikról mindig kapunk értesítést? Vagy a fõoldalon fog virítani?😄

#24614: Vagy csak kevés handet postolsz mostanában és emiatt a többiek felbátorodtak😄

sz4bolcs
Egyre többen vagyunk itt sg poker fórumon. 😊 ...vagy csak a régiek cserélõdnek?

plu604
Köszönöm 😊
Írhattam volna még, az általad említett dolgokról nem is hallottam, sajnos kicsit rövid lett meg elég rendhagyó.
Tudod vége az érettségi idõszaknak, rengeteg idõm van, aztán amíg vártam az ingatlanost mondom nem kezdek bele egy sessionbe, akármelyik percben itt lehet, tegnap este lefekvés elõtt beugrott hogy ezzel akár esélyes is lehetnék a promócióban, ha meg túlságosan rendhagyó és nem nevezhetek vele (amit nem tartok valószínûnek) akkor megosztottam a közösséggel valami érdekeset, meg hasznosan töltöttem el az idõmet 😊

A postjaim viszonylag magas száma egyébként a kezdõkéz lottóból származik 😄 Amikor volt rá idõm meg energiám bepostoltam 100 tippet, hát egy se nyert 😄
A többi meg ilyen FL sulis cucc, kézelemzések, stb., nemigazán vagyok aktív fórumozó.

Fasza a logó!
Nah meg a cikk is! Nagyon érdekes volt😄 Mi indíttatott, hogy írj egyet?😊
De akkor ezek szerint ez a történet az eredete annak, hogy az Ace of Spades-t Dead Card-nak is hívják😊 Azt eddig is tudtam, hogy a második világháborúban vált "divattá" a sisakra tûzni és, hogy a vietnámi háborúban ezt dobálták a halott vietkongokra😄 De tényleg érdekes kis story volt😊

Amúgy látom jó sokat kommentelsz a PS fórumokba😄 Én csak kezet elemeztetni szoktam nagyritkán😄

setuh
A halak szotaraba benne van a bloffcall fogalma<#idiota>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Csacsi
Régebben olvastam Colin Moshman S&G könyvét...és abban részletesen le van írva ICm szerint levezetve...hogy hiába duplázol az elsõ leosztásban...attól még nem duplázódik az esélyed, hogy pénzbe érj..

Ha valakit érdekel elõkeresem..és bemásolom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hát legközelebb tuti nem fogok all in menni az elején ilyen lapokkal 😄
zeli
Csávó blöffbõl megadta, vagy wtf ?😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Csacsi
Ez bármennyire is furán hangzik ez egy S&G-n az elsõ vakszinten sima dobás.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

plu604
Milyen az új logóm? 😄

BTW jelentkeztem cikkíró promócióra - ha engedik hogy nevezzek vele (kicsit rendhagyó lett) és tetszik szavazzatok rá 😊

plu604
pontosan

zeli
De. Full Tilten úgy van, hogy lehet játszani egyszerre többen is ugyanarról a kapcsolatról, de egy asztalnál nem lehet ülni. Van olyan oldal, ahol nem is lehet egyáltalán.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
Ez nem összejátszás.

Tigristank
Az összejátszást egyébként nem tiltja a szabályzat? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

FTP-n úgy veszem észre nem lehet nyereségesen MSS-t játszani... Egész nap játszottam, és tényleg az van hogy jó lapokkal emelek mindenki dobál 😄 Vagy annyira levágós a játékstílusom hogy csak jó lapokkal játszok... Nem értem komolyan. Semmit nem mozdul a rollom. Csak a vakokat nyerem 😄 Meg néha a 6 centes emelést amire visszatolok 18-at
És a röhej, hogy ilyen 8-10 osztás alatt.
Egyik asztal:

Másik asztal:

Vazze. 10$ lett 55.<#wow1>Most kell abbahagyni. Ez után az asztal után még 2 omahan dupláztam. Asszem egy ideig megint omahan tolom. <#hehe>

Jó nagy tahók voltunk. Nekem volt szerencsém.<#hehe>Ez az asztal ezt érdemelte.

Ez fasza ötlet!😊 De (most még!) nem nekem😄 De majd ha jobb játékos leszek ilyet én is akarok... ilyen szempontból iszonyatosan irigylem Durrékat, akik együtt laknak és játszanak😄

sz4bolcs
király 😄

plu604
ha rendesen bejön az MSS (eddig jól alakul) akkor szerintem nyár közepe-vége felé vevõ lennék rá, az egyetlen kérdés akkor csak az hogy mikor fogok dolgozni. de amúgy nekem szimpatikus. szerintem a háttérzenén se vesznénk össze 😉

sz4bolcs
Ja, szállást biztosítok ingyé valamennyi ideig, annyi, hogy nyereségesnek kell lenni mert kajálni abból fogunk... Aki bankrollt nulláz, annak értelemszerûen végetér a tábor. 😄

plu604
Húú király lenne, grindolhatnánk egész nap 😄
Komolyan, mi is szoktunk haverommal ilyen pókerlant csinálni, amikor ketten bevesszük magunkat egyikünk szobájába, két számítógép ugye, kaja meg energiaital körülöttünk és csak cigizni megyünk ki, baszom jó, a veszteségek se fájnak annyira, meg segítünk egymásnak meg kezeket elemzünk meg tudomisén...
csak pécs gecimessze van meg azt se tudom hol laknék meg mit ennék meg gecisokba fájna meg a nyári idõbeosztásomat se tudom még... melózni se tudom hogy mikor fogok 😞

sz4bolcs
Nincs vkinek kedve leköltözni hozzám Pécsre pár hét/hónap intenzív pokertáborra?
Szeretnék magam körül motiváló környezetet létrehozni, és ki akarom próbálni, milyen, ha többen naponta összeülnek a szent cél érdekében és gyakják a fisheket.

Próbálkozásnak nem volt rossz<#idiota>

Oké, mondom bepróbálkozok egy 1$+0.10$ -os SnG-vel. Elsõ leosztás, no comment...

Hát érted... ha névnapomkor kb elmennek máshova bulizni együtt, akkor rohadjanak meg😄 (már elõtte is a faszom kivolt velük... de ez volt a kiváltó ok a "szakításra"😄 Mind1, ittam én helyettük is^^

plu604
tényleg fasza 😊
nekünk csak ilyen kispolgári van 😞
de nem a zseton a lényeg, hanem a játék ^^

sz4bolcs
"szakítottam" a helybéli barátaimmal azóta^^ -lol xDD

szép😄

Én is vettem hasonlót nemrég... csak aztán sajna nem volt alkalmam még kipróbálni, mert "szakítottam" a helybéli barátaimmal azóta^^

sz4bolcs
jajdeszép 😊 grat

Krisztiam
ilyen:
Ultimate

Majd szerdán hozza a futár, csinálok róla fényképet majd 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hali!
Az fasza!😊 Milyen?

Amikor megunom a betelgetést egy 80/70es fish ellen és átengedem a lehetõséget neki, hogy õ agyaljon😛😄

Krisztiam
sziasztok vettem egy póker zseton készletet 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Jah a szokásos😛😄

sz4bolcs
Pletykálunk. 😄

Te jó ég mi történt itt... 45 új hozzászólás😮

Igazándiból arról van szó, hogy kis tétes tornákon kár bármit is okoskodni. Meg kell várni az all in-es lapot és go. 10-bõl 8 all int megadnak. Ha mázlid van nyersz ha nem nem. Legalábbis az elején. Ahogy jön a fizetõs hely el lehet kezdeni "játszani". És mivel éppen nincs "kedvem" nagytétes tornákhoz így ez marad. Úgy meg könnyû tiltre kerülni, hogy 44-re szó nélkül tolja be a pénzt.
Meg K10-re.

Na jól van most már nem rakok be többet.

Hát õk sem.

Semmi. Túl kicsi a tét. 3-ik osztás. 1mp nem gondolkodott.

sz4bolcs
Régebben nem voltál ilyen tiltelõs (vagyis nem emlékszem rá), mi történt?

Azóta ki is estem.<#hehe>

sz4bolcs
Az élet apró örömei. <#idiota>

Nyeh.

Ha ez megnyugtat az esetek 90%-ban beszopom. Nem azért mert floppon volt lapja vagy turnon, hanem mert riverre megkapja a 77-rr a harmadik 7-est.