Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Tök jó, hogy te ilyen nyugisan végig tudod check-callolászni az ellenfelet ennyi zsetonnal, pozíción kívülrõl, ha bizonytalannak érzed. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Na. Ideje pihenni egy kicsit. Super turbo omaha.<#idiota>

sz4bolcs
"Ilyenkor még nem dühbõl játszom. Ilyenkor kísérletezem." - xDDDDDDD Bestof szöveg.

Mint amikor az agresszív kismalac elesik a bicajjal:
-Kuss, én így szoktam leszállni.. 😄

Alapvetõen túl kicsiket emelt. Bizonytalannak éreztem. A végén a nagyobb emelés is ezt támasztotta alá. Kétségbe esett. Persze ott volt a másik véglet, hogy KKK-ja van.<#nemtudom>

Már félig tilt-en vagyok. Ilyenkor még nem dühbõl játszom. Ilyenkor kísérletezem. <#hehe><#banplz>

sz4bolcs
Nekem legalábbis ilyenkor szokott mutatni az ellenfél ilyen csúnya Ászos lapokat... 😊

Hát nem. Az van amit mondasz. Úgy egy hete tolok 1$ rush sng-ket. Amit el tudsz képzelni az emberi hülyeség legnagyobb mélységei. J9-re olyan tempóban adja meg az all-int 40BB-vel mint ha kiesés szélén táncolna. Csak azért mert õ a nagyvak. Jön végig 77-el mert hát biztos nincs se KDJ-m. Döbbenet.

Tigristank
😄DDD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

sz4bolcs
Hát én lehet, h. ezt bedobom. Legkésõbb turnön. 😄

Itt a másik elméletem. Mindenféle visszaemelésnél rémisztõbb tud lenni egy-két sima megadás. A végén persze all-in de a felvezetés a lényeg. "Mi a faszra adta ez meg?"

sz4bolcs
Vagy pothoz kötöd magad flop elõtt, és akkor megrémülnek, és eldobják. 😄

sz4bolcs
Sztem jó, én is ennyit emeltem volna. Vagy talán kicsit nagyobbat, de ezekkel úgysem dobattad volna... Aki játszani akar 86-tal, az játszani is fog. 😄

De legalább az egyik tahó kiesett 35000 zsetonról. Már a döntõ asztalon érezhette magát. Mondjuk azt nem tudom, hogy a fekélyes kurva anyjába jutott el ideáig hiszen egy 77-es 9-es kickerrel neki all int ér.<#fejvakaras>

sz4bolcs
Jó nagy nyomorékok, mit ne mondjak...

Talán túl kicsit emeltem.<#fejvakaras>

Lehetséges. Vagy pocket pár.

Ja nem mint ha számítana de 57-nek estem ki. 54-tõl fizetett.

sz4bolcs
A10 AJ

Na ez az amit viszont el sem hiszek. Ezért van az, hogy mindig ugyan oda lyukadok ki. Preflop all in semmi más.

Mondjuk hozzátenném, hogy abban a pillanatban, hogy lejött a flop tudtam, hogy kiesek. De az, hogy létezik, hogy 4 megadóból kettõ totál elbaszott lapra adja meg és mind a kettõ levert volna?

Szerintetek mije volt?

Eljátszottam, hogy AA-AK-m van. Mázli.Az elméletem az volt, hogy mint top5 stack-es ember talán könnyebben emel. Mondjuk amikor megadta a re-raise-t nem örültem. A floppnak még kevésbé. De azonnal all in hiszen AA-m van.<#eplus2>

Csacsi
Szintén Ongame terem...tehát nagyjából ugyanaz....bár a bwinen vannak only bwines asztalok...szal ezért inkább Bwin.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

"Ha viszont a Cash Game-t részesíted elõnyben, akkor a Bwin a legjobb választás, mert ott a leggyengébb a játékosállomány."

A RedKingsrõl mi a véleményed? 😊

cesc fábregas

Csacsi
Attól függ mit akarsz játszani.

Ha MTT vagy sSNG-t akkor mindenféleképp Pokerstars, vagy Full Tilt Poker.Bár most mindkét terembõl kitiltották az amerikaikat és ez a FTP-t jobban megviselte. Majdnem kétszer annyian vannak átlagban a PS-en, mint az FTP-n.

Ha viszont a Cash Game-t részesíted elõnyben, akkor a Bwin a legjobb választás, mert ott a leggyengébb a játékosállomány.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
xDDD

LoSA
Köszi a segítséget! Akkor FTPre regelem magamat! 😉 thx

De lehetséges...
sz4bolcs
Starsról nincsenek kitiltva az amcsik?

sz4bolcs
Szia!
full tilt, pokerstars a két legjobb szerintem.

Ha még befektetés nélkül szeretnél elkezdeni játszani akkor regelj a Pokerstrategy-n Ha még eddig nem tetted meg 😊 Ingyen 50$-hoz juthatsz ha kitöltöd a kvízt helyesen.

Sztem kb mindegyik oldalon vannak magyarok, am sztem nincs jelentõsége hogy magyarok / nem magyarok ellen játszol, többnyire nem barátkozni megy oda az ember 😛 Modnjuk nem tudom mennyire szoktál beszélgetni közben, ha több asztalon játszol úgysem nagyon lesz idõd kommunikálni is a játék mellett 😊 Én csak FTP-n játszok, szoktam sokszor látni magyarokat az asztaloknál. De itt is azt mondja a többség hogy mióta nem játszanak amcsik azóta FTP-n nem lehet annyira nyereségesen játszani (nincs ott a sok amcsi fish)...

Szóval PartyPoker-re regelj szerintem. Vagy Pokerstars. Esetleg FTP 😄 Ez a 3 legnagyobb terem. Meg még TitanPoker ami jó lehet esetleg.
LoSA
Sziasztok!

Most szeretnék a NETen elkezdeni pokerezni... Ti melyik oldalt ajánljátok? (régóta tudok pokerezni, csak most ki akarom magamat próbálni online!). Olyan oldal kéne, ahol sok a magyar, "barátságos környezet"! Köszi

zeli
lol, 90%-os rá a forgalmi adó. <#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
lol, 4 dollárt azonnal át tudnak küldeni, akkor 36-tal mi a probléma? 😄 Lusta vagyok utánaolvasni, miért van ez így... Lehet, h. a 36 dollárom elküldik az FBI-nak mintaként, ott beleszimatolnak, hogy tiszta-e. 😄😄😄

sz4bolcs
Ez mi, hogy kiutaltam $40-et moneybookersre, és 4-et kaptam meg belõle? xDDDDDD

Csacsi
ezért játszo ott néha levezetésenk 3,30-as 6fõs Turbo S&G-t 😊

Egész jól megy.

241 DB
12,6% ROI
99,05 $

Csacsi
Sõt most a PS-en csak 289 dollárom van.

Csacsi
Én sem így kezdtem 😊

Imádom a PP-t, hogy pont van idõm 1 órát játszani... és abból felet asztalra várok-_-

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

De legalább van akkora rollod (naná), hogy ezen csak így mosolyogsz😄

#24530: Csak ismételni tudom magam, hogy ezért nem versenypókerezek😄

sz4bolcs
Hát, Csacsinak lehet... Engem viszont nem láttál, amikor kisvakként 2 nagyvakom maradt, azzal együtt ami bent volt a kasszában, és az 1 vakomat kellett betennem 2 játékos ellen. Ez 3 órás verseny volt egy rakás izgalmas szituációval... mint egy hullámvasút.

Csacsi
Jah...csak néha 2 perc alatt bukok is annyit 😊

sz4bolcs
FT-n néztem, és ott még mindig vannak 10 perces vakemelkedéses versenyek.

Annyira jó nektek, hogy így 10 percbe telik 100 dollárt megkeresni😄

Sima all-in.

Csacsi
Nem tudok róla...de úgy tudom, hogy ez eléggé hasonlít az FT-re.

sz4bolcs
FT-n is voltak ilyen átalakítások? Ha nem, akkor én lehet, h. költözök oda.. Ott a díjazás szerkezete nem tetszik, de még úgy is jobb, ha nem ekkora bingo a játék.

Csacsi
Igen...teljesen átalakították.

Rövidebbek az emelkedések, viszont több szint van.

sz4bolcs
vaknövekedés -> vakemelkedés. 😄 Tetszene, ha 6percenként vaknövekedésem lenne. 😄😄😄

sz4bolcs
Kicsit gondolkodom h. megérte-e csak így betolni közepes párra, de arra jutottam, h. ~20 vakból nem okoskodok. 25-30 vakból lehet, elkezdek még normálisan játszani, lecallolom, és foldolgatok, de így nem láttam sok értelmét. Vélemény?

sz4bolcs
nekem is meglett a 100 dollárom egy ilyen csodálatos 180 playeres hyperturbon <#crazya>

Lehetett volna 60 dollárral több is ha nyerem a final coinflipet.. 😊