Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mert ugye beleugrasztani egy kezdõt BSS-be hát az kb. garantálja az $50 elvesztését, az PS-nek nem biznisz 😊
De egyelõre nagyon nem jól van ez kitalálva. Akárki megkérdezi ezek után elküldöm DoN-ozni vagy ha CG-zni akar akkor FL-ezni. Az még vmivel könnyebb mint a BSS. De MSS-t soha. 😄
1, nincs kiforrva
2, mi ez már, hogy MSS??? Van SSS és BSS... vagy ez, vagy az... az SSS is csak a kezdõknek ajánlott... a BSS-t elõbb utóbb úgy is ki kell ismerned, ha "profi" NL CG-s akarsz lenni... szóval tök baromságnak tartom ezt, hogy van ilyen MSS is😄
Na, jól kisírtam magam. Annyi szerencsém volt hogy most pörgetem az Added Bonus-t, az elsõ részletet ($5) megszereztem, így aztán kb. $2 pluszban zártam le az MSS korszakot.
Átnézegetek inkább pár FL cikket és megyek vissza a jól bevált módszerhez. Ahhoz legalább értek. Legalábbis jobban mint ehhez.
#24656: Itt a kezdõ suliban szerencsére nem ennyire vészes a helyzet (vagy csak MÉG nem vészes😄)
Már nem tudom pontosan hogy van....mivel én már nem Bwinen játszom...csak Ongamen. Másik teremben.
De asszony NL4-en 6842 hand alatt 38 dollár raket termelt csak.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
- 2-3 cikk, mondjuk legyen összesen 10 oldal. Figyelmesen ezt elolvasni, úgy hogy megért és megjegyez az ember mindent: 1 óra
- két videó, abból az egyik általában fél órás, a másik másfél órás. 3 óra
- két edzés, egyenként másfél óra: 3 óra
- feladatok megoldása, handek postolása: még 1 óra
Ez heti 8 óra. Azért az nem kevés. Fõleg úgy, ha az ember 9-re jár dolgozni, este 6-ra hazaér, kicsit pihen, minden harmadnap a barátnõjénél van, stb... én bevallom hogy még az 5. heti videókat sem néztem meg, pedig már a 7. hét megy 😄
Én is bevállaltam pedig FL-ezek 😊 Sosem tudhatom mikor jön jól a megszerzett tudás, meg ezt ugye nem veheti el tõled senki. 😊 Lényeg a lényeg: ha van rá napi 0,5-1 órád, szerintem vágj bele!
Mit ajánlasz? Inkább foglalkozzak most ezzel, mint semhogy SH cikkeket/videókat nézzek?😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
$10.43 NL Hold'em
$10.50 NL Hold'em
xDDDD
Csak ugy a full tiltes balhé miatt megint várhatok kb. 1 hetet, mire cashoutolok és elküldöm a pénzemet moneybookersre...
Valaki nem tudna ebben segíteni? Moneybookersen lenne szükségem pénzre, és FTP-n player transferrel adnám vissza.... körülbelül 300 dollárról lenne szó! Valaki megszánna? 😊
178. hely
Ez meg egy mák 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
De microlimiten...sõt NL25-ig hozható egy sima 10bb/100, a felett meg 3-4 körül.
nagyobb termekben...ezeket felezd meg.
És hogy sokan miért nem szeretik? Mert sokan nem ismerik...de hidd el...sok magyar jó játékossal fogsz ott találkozni.
Ha NL100-ra jössz...akkor velem is 😊
Bár ahogy olvastam itt, a kezelõfelület elég szar. :S
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Amúgymeg mivel ongames terem....ezért valóban gyenge a játékosállomány. De ha választanom kéne...akkor inkább BWin-re mennék. Sokkal megbízhatóbbak...nagyjából ugyanazok a játékosok...csak itt vannak nagyobb halak az only Bwin asztalokon.
Nem értem, hogy BWIN-re miért nem tudok pénzt tenni?! VISA Internet kártyám van az MKB banknál. Beírom a kártyaszámot (ami a kártyán van), alá beütöm a CVV kódot, és egyszerûen nem sikerül a tranzakció. 😞 Pénz van a kártyán. Mi lehet a gond?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
megjött a póker zseton készletem 😊
mindjárt rakok fel képeket 😊