Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állat vagy😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Carloska
Szép!<#eljen> úgy játszanék énis kicsit 😄

biktop
sz4bolcs
"amit nem teszel be, azt nem bukhatod el ....de kockázat nélkül nyerni sem lehet."

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
"-Who is the captain of the table????" -Tony G

sz4bolcs
pillanatkép omaha cashgamembõl egy olyan asztalon, ahol $5 a max beülõ. xDDD

plu604
Azért találták ki ugye mert SSS-t már nem lehet játszani a legtöbb teremben a megnövelt buyin követelmények miatt. Félreértés ne essék, az az elképzelés hogy kezdõk megszokják a feszes játékot anélkül hogy postflop nehéz döntéseket kelljen hozniuk és nyereségesek (hát, minimálisan) lehessenek, szóval ez az elképzelés jó, de nagyon nincs még ez kiforrva, meg nem kalkulálták bele hogy pikkpakk levágják ám a népek hogy mit játszol és egy idõ után nem fizetnek ki. Semmivel.
Mert ugye beleugrasztani egy kezdõt BSS-be hát az kb. garantálja az $50 elvesztését, az PS-nek nem biznisz 😊
De egyelõre nagyon nem jól van ez kitalálva. Akárki megkérdezi ezek után elküldöm DoN-ozni vagy ha CG-zni akar akkor FL-ezni. Az még vmivel könnyebb mint a BSS. De MSS-t soha. 😄

Hát én alapból azért nem is próbálnám ki, mert
1, nincs kiforrva
2, mi ez már, hogy MSS??? Van SSS és BSS... vagy ez, vagy az... az SSS is csak a kezdõknek ajánlott... a BSS-t elõbb utóbb úgy is ki kell ismerned, ha "profi" NL CG-s akarsz lenni... szóval tök baromságnak tartom ezt, hogy van ilyen MSS is😄

plu604
Mellesleg SOHA ne játszatok MSS-t. 6000 hand alapján mondom, ami nyilván nem minta, de ez egy szar. Egyrészt olyan szinten feszes hogy az hihetetlen, a vak csak zabál neked meg mindent el kell dobni kb., alig van amit megjátszhatsz, Flopon vagy turnön egy donkkal pedig még a top párodat top kísérõvel is dobatják, hacsak nincs két párod vagy durvább nem mehetsz allin, alig bírsz duplázni. Ha véletlenül preflop allin mehetsz az ellen rittig olyan lapot virít ami ver (KK-ra AA, stb), AK-ra alig jön le valami ráadásul azzal is csak ritkán tudsz pusholni, és ami a legrosszabb, hogy nincs az a balfasz aki egy igazán rövid idõ után ne vágná le hogy mit játszol, és flopon donkol ezerrel neked pedig hacsak nem fölépárod van dobnod kell, a többiek AA KK QQ AK kivételével MINDENT eldobnak ha te akciózol, AA-val rendszerint csak a vakokat kapod meg, vaklopásra pedig azonnal kapod a visszaemelést és 90%-ban dobsz. Akinek meg HUD-ja van azonnal látja hogy 7/7-et játszol és csak úgy spameli a fold gombot.

Na, jól kisírtam magam. Annyi szerencsém volt hogy most pörgetem az Added Bonus-t, az elsõ részletet ($5) megszereztem, így aztán kb. $2 pluszban zártam le az MSS korszakot.

Átnézegetek inkább pár FL cikket és megyek vissza a jól bevált módszerhez. Ahhoz legalább értek. Legalábbis jobban mint ehhez.

plu604
Még. 😄
Késõbb meg fognak majd szórni rendesen, FL sulival én is lemaradtam itt-ott.

Köszi az infót... mindenképp rajta leszek az ügyön akkor😊

#24656: Itt a kezdõ suliban szerencsére nem ennyire vészes a helyzet (vagy csak MÉG nem vészes😄)

Csacsi
Annyival nem fogod sajnos tudni kijátszani a bónuszt 😞

Már nem tudom pontosan hogy van....mivel én már nem Bwinen játszom...csak Ongamen. Másik teremben.

De asszony NL4-en 6842 hand alatt 38 dollár raket termelt csak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Elírtam, csak heti 7 óra... de nekem még így is sok 😄

Én a haladó sulit gyakom már 7 hete. Szerintem egyáltalán nem nehéz, és a cikkek is tõk jók, az edzõ is. Viszont ne tévesszen meg senkit, nagyon is idõrabló a dolog 😄 Én simán lemaradtam 1-2 héttel........ még mindig nem sikerült behozni. Nézzük csak, minden héten:
- 2-3 cikk, mondjuk legyen összesen 10 oldal. Figyelmesen ezt elolvasni, úgy hogy megért és megjegyez az ember mindent: 1 óra
- két videó, abból az egyik általában fél órás, a másik másfél órás. 3 óra
- két edzés, egyenként másfél óra: 3 óra
- feladatok megoldása, handek postolása: még 1 óra

Ez heti 8 óra. Azért az nem kevés. Fõleg úgy, ha az ember 9-re jár dolgozni, este 6-ra hazaér, kicsit pihen, minden harmadnap a barátnõjénél van, stb... én bevallom hogy még az 5. heti videókat sem néztem meg, pedig már a 7. hét megy 😄

plu604
Ez függ attól hogy mivel akarsz komolyabban foglalkozni (SH vagy FR, megjegyzem a FR messze könnyebb) meg az idõbeosztásodtól. Ez a tanfolyam ugye nagyrészt FR lesz, a vége felé lesz egy kis SH, de úgy gondolom rengeteg olyan rész lesz ami egy pici továbbgondolással átvihetõ lesz SH-ra, vagy egyáltalán tovább sem kell gondolni. Ha NL-el akarsz foglalkozni (akár FR akár SH) szerintem hihetetlenül megéri részt venni a tanfolyamon, könnyebben tanul az ember ha elmagyarázzák/illusztrálják stb.
Én is bevállaltam pedig FL-ezek 😊 Sosem tudhatom mikor jön jól a megszerzett tudás, meg ezt ugye nem veheti el tõled senki. 😊 Lényeg a lényeg: ha van rá napi 0,5-1 órád, szerintem vágj bele!

Megvolt a cashout full tiltrõl 😊 Most már csak várhatok 1 hetet, mire megérkezik a bankszámlámra, onnan meg kiért moneybookersre.... ezért most nem is tudok regisztrálni bwin-re azonnal, mert a reg után 10 nappal be kell fizetni a first depó bónuszhoz, és franc tudja mikor tudok depózni...

Csacsi, meg tudod mondani, hogy hogyan gyûlnek átlagban a player pointok? A FD bónuszt számolom, hogy mennyit tudnék kijátszani....... 1$ kijátszásához 10 player point szükséges. Ez mennyi játékkal gyûlik össze? Elsõ nekifutásra NL10-en fogok játszani, két asztalon. Napi 100-200 handnél többet nem hiszem hogy fogok tudni tolni (legalábbis az elsõ idõkben). Így kb mennyi PP gyûlik 1 nap?

Most megnéztem mindkét videót, az 1. 4 feladatot megcsináltam tegnap (a többi ma jött ki... azokat majd hétvégén... és az edzéseket is hétvégén nézem meg😄)

Mit ajánlasz? Inkább foglalkozzak most ezzel, mint semhogy SH cikkeket/videókat nézzek?😊

plu604
jaja, hamar lemaradsz ha félvállról veszed 😊

Csacsi
Igen 5max az SH asztal. Kicsit pörgõsebb..de a stratégia ugyanaz mint a 6maxon.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tyûûû hát hallod ezek nem aprózzák el az anyagok+ leckék kiadását😄 De egyébként tök izgi😊

sz4bolcs
lássuk, mibõl élünk

$10.43 NL Hold'em Completed $10.00+$0.43 1/4 $40.00
$10.50 NL Hold'em Completed $10.00+$0.50 1/2 $20.00

wantonly
Bwin-re adnak valahol ingyen bankrollt (ps-en kívül)?
This calls sucks...

Ez is egy olyan szitu volt hogy két emelés után dobom akkor is ha min raise van mert ki tudja mi lapul az illetõnél... Aztán megláttam a flopot és majdnem /facepalm volt... De mikor all in után mutatás volt rájöttem hogy tényleg good fold volt 😄

<#fogmosas>
xDDDD

Királyság, ellenõriztem bwin supportnál, és még nem vagyok regisztrálva! Ezek szerint rosszul emlékeztem 😊 Így tudok regelni a pokerstrategyn keresztül, és jönnek majd a strategy pontok, és tudok játszani ott, ahol te 😊

Csak ugy a full tiltes balhé miatt megint várhatok kb. 1 hetet, mire cashoutolok és elküldöm a pénzemet moneybookersre...

Valaki nem tudna ebben segíteni? Moneybookersen lenne szükségem pénzre, és FTP-n player transferrel adnám vissza.... körülbelül 300 dollárról lenne szó! Valaki megszánna? 😊

sz4bolcs
Úgy néz ki, nagy különbség nincs a 10 dolláros, és a 0,25-ös közt 😄😄

178. hely

Shallow stack asztalnál próbálgatom az MSS-t ott vannak azért fishek vagy rossz játékosok 😄

Ez meg egy mák 😊

Nemigaz... már rég arany lehetnék pokerstrategyn-_- De persze 1 hetet kihagytam és ezáltal most nem számolja a pontokat egy ideig (pontosabban nincs mibõl átlagot vonnia)^^

Múltkor néztem... jól láttam, hogy csak 5maxos SH asztalok vannak, vagy szimplán nem néztem szét jól?😄

sz4bolcs
Nemtom, de ez könnyen kijátszható, ha moneybookers-re tõltesz föl, és onnan fizetsz be..

LoSA
Most olvasom, hogy Magyarországon pár bank letiltitta az Online Pokerre való befizetés lehetõségét. Én MKB-nál vagyok, akik szerintem szintén letiltották. Melyik banknál mûködik ez könnyedén?

Christian88
Omahában mennyire gyakori a Flop full vs flop Poker?

http://www.twitch.tv/hegii

wantonly
Köszönöm a tanácsot. Redkingsre az ingyenes kezdõtõke miatt kerültem.
Tigristank
Egyelõre nem szándékozom regisztrálni bwinen. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Csacsi
Mert nem mindenki engedheti meg magának...hogy este 18:00és 24:00 között játszon a legtöbbet.

De microlimiten...sõt NL25-ig hozható egy sima 10bb/100, a felett meg 3-4 körül.

nagyobb termekben...ezeket felezd meg.

És hogy sokan miért nem szeretik? Mert sokan nem ismerik...de hidd el...sok magyar jó játékossal fogsz ott találkozni.

Ha NL100-ra jössz...akkor velem is 😊

Tigristank
Ha bwinen ennyi nyomi van, akkor miért nem ott játszanak a pro-k? 😄
Bár ahogy olvastam itt, a kezelõfelület elég szar. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Krisztiam
köszi 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Csacsi
Nagyon sok terem..csak úgy enged kifizetést...ha már fizettél be. De miért baj...hogyha be kell fizetni 20 dollárt? Befizetsz annyit, mikor le ajarsz venni..és azzal együtt veszed le...ezt csak a legelején kell.

Amúgymeg mivel ongames terem....ezért valóban gyenge a játékosállomány. De ha választanom kéne...akkor inkább BWin-re mennék. Sokkal megbízhatóbbak...nagyjából ugyanazok a játékosok...csak itt vannak nagyobb halak az only Bwin asztalokon.

LoSA
Srácok, segítsetek már légyszi!

Nem értem, hogy BWIN-re miért nem tudok pénzt tenni?! VISA Internet kártyám van az MKB banknál. Beírom a kártyaszámot (ami a kártyán van), alá beütöm a CVV kódot, és egyszerûen nem sikerül a tranzakció. 😞 Pénz van a kártyán. Mi lehet a gond?

Azok azok szoktak lenni😄 De amúgy a készlet tényleg jópofa gratu😊

Krisztiam
mondjuk a kártya hozzá elég gagyi 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

plu604
nekem van pénzem redkingsen (bár most nem azzal játszom) de a kifizetésekrõl sajnos nem tudok semmit. 😞

Krisztiam
7990 HUF 😄

Szép kis cucc 😊 Mennyibe fájt ha nem vagyok indiszkrét ? 😄
Krisztiam
készletem:

Krisztiam
sziasztok
megjött a póker zseton készletem 😊
mindjárt rakok fel képeket 😊

wantonly
A RedKings megbízható terem? A játékosállomány gyengébbnek tûnik, mint a Partyn, vagy a Tilt-en. Viszont olvasom, hogy csak akkor hajlandók kifizetni, ha befizetek 20$-t. Eddig a Tilten játszottam, viszont ez a terem eddig jobban tetszik, de érdeklõdnék mi a véleményetek a teremrõl, mivel itt a fórumon is alig-alig van szó róla.
Hát akkor az neked való!!!😄😄