Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csal a terem:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

precision
*tetszõlegesen kiválasztott megfelelõen kínosan hosszú káromkodás*

ez a pokerstars a világ legrohadékabb pókerterme... mindenki kerülje el
szerencsére csak kevés zsét küldtem be rá, azt is az ipad -es versenyek miatt, ne kelljen a selejtezõkön szenvedni

de hát... ekkora fosléhalmazganajkupac "algoritmust" ami itt van
esküszöm vmi 5 éves írhatta...

Bazinga!

Látom PSen te is megszenvedtél ezzel a "találj ki játékot" feladattal... egyszerûen nem jut eszembe semmi😄

Egyébként ezek a feladatok mire vannak? Lesz "osztálzás"? Vannak "rossz megoldások"? Mert ugye ahány ember annyi megoldás a legtöbb feladatnál😄

Szép!😊

Amúgy tud valaki linkelni egy jó összeszedett cikket, ami az élõ pókerrõl szól? Etikett, tippek-trükkök, ilyesmik😊

zeli
Játszottam kicsit RedKings-en:

(ezt szépen kifizették)

Voltak még jó handek, flop fullal kikaptam, stb..szokásos. 😄

Elég pörgõs tud lenni ez az SH, ráadásul 5 fõs asztalok vannak, nem 6.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
De csak pár százalékkal..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Akkor oké, ez nekem is új volt 😄
Természetesen igen. Több eséllyel lesz vele flössöd, tehát "erõsebb" 😊

LOL ? Lehet hogy AKo < AKs ?
EZ
MI?<#idiota>

Múltkor 3. voltam😊 De nem panaszkodom... ez volt a 3. alkalom és 4. lettem, akár csak 1. alkalommal😄 Viszont most az én hibámból szoptam be😄

plu604
Hja, mi is így szoktuk 😄 Mármint a vakbeadást.
#24707: az bõven jó. 😊 Legközelebb már díjazott is leszel.

De annyi örömöm azért volt, hogy nem kellett rebuyolnom sokakkal ellentétben😊

Nekem az volt a jó, hogy van az egyik "profi" srác, aki amúgy tök jó arc, tök jókat dumáltunk most is közben, meg mindig mondott tanácsokat, mivel õ rengeteget játszott élõben... aztán van amikor így fogta és gyorsan betette helyettem a vakot, amikor elbambultam, vagy kérdezte mit szeretnék és gyorsan leszámolta az emelést, meg ilyesmi😄😄

De a végére már egészen gyorsan ment magamtól is... remélem legközelebb még jobban fog menni😊

plu604
Az fasza 😊
A 2-essel mi is így vagyunk de nálunk mindenki "szánalmas" (hogy a te szavaiddal éljek <#whatever>) így aztán figyelünk egymásra.

Nah ma is voltam a "szokásos" kis élõ pókeren haverokkal😊
Elõtte nagyon kellett wcznem, ezért nekem maradt az utolsó hely... a 2 legerõsebb játékos között^^ Kellemetlen volt a szitu, de az egyik nem volt állítólag formában (õt nem ismertem még😄), a másikat pedig nagy mázlimra sikerült kiejtenem...
Végig chipleader voltam, majd jött egy bad beat (már, ha az volt), amikoris AI-n hívtam az egyik arcot K párral, nála viszont KJ volt és a boardon is volt egy J még plusszban^^ Pedig elõtte meg is beszéltük, hogy õ most nagyon keményen fog játszani... és ezt el is kellett volna neki hinnem, amikor emelgetett😄
Utána egy másik srác dobatott velem egy AJs-t KQoval úgy, hogy senkinek nem volt semmije, viszont riverre lejött volna a J-m... sajnos a dobás elõtt már itt is sok pénzt fektettem a potba... aztán pedig jöttek a push or fold helyzetek, amik be is jöttek, meg nem is...
Sajnos kiestem bubble 4. helyen:/

No mind1, rájöttem két dologra
1, nem jó dolog az SNG😄
2, nagyon meg kéne tanulnom végre gyorsan számolgatni a zsetonokat, mert iszonyat szánalmas voltam néha😄

Pikk 4-essel sima push XD
Treff turn ? Hát nem tudom de szerintem a csávó is másképp játszott volna. Treff turnon is megadtam volna és imádkozok hogy riveren fullom legyen 😄 Drillt ritkán dobok el...
Csacsi
Treff turnon mi lett volna a terv?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Pikk turnon mi lett volna a terv?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Most két nap alatt megint feltornáztam magam 78-ról 90$-ra. Kiváncsi leszek tovább tudom-e növelni a bankrollomat.
Ugyanaz az asztal még mindig 😄

Kicsit paráztam a QQ-tól 😊

zeli
Azt hittem leesik a pikk négyes.

Új asztal elsõ kör 😊

Valami 60/40es statja volt... nem tudtam komolyan venni😊
Közben dumáltam egy magyarral az ezelõtti bukás után, hogy húúú õ is de utálja az ilyet... aztán meg mondom neki, hogy nah most figyelj, ilyet nem sokszor szoktam csinálni, de nehogy már õ hozzon nehéz helyzetbe engem... és nyomtam egy pusht😄D

plu604
Jaja, SH-n jobban kell figyelni, FR a hardcore grindolós változat, én FL-ezni is 6 asztalon szoktam.

plu604
nabazmeg, tényleg 😄
bocsánat, este volt már 😄

Azért ez elég húzós volt 😄 Flush húzója miatt két párja lett... és le tudtad javulni 😊 Grat...
És pont ezért nem... másik faszika vissza is adta a kölcsönadott pénzt^^

Fejlõdõképes vagyok, ha az ilyeneken már nem kapom fel a vizet?😄D

Én most a FRel vagyok így... újra kipróbáltam és a mostani tudásommal egész jól ment😊 6max asztalnál sokan ajánlják, hogy max 4 asztal legyen egyidejûleg a monitoron, de itt sok helyen azt hallom, hogy lehet több is (nem tudom mennyire igaz)... kipróbáltam 9 asztallal és el is felejtettem már, hogy ez így milyen pörgõs tud lenni😄😄
Nem tudom mennyire lesz jó, hogy most az NL suli közben váltogatni fogom az FR és SH játszmákat, de az edzésen is mondta a faszi, hogy AKKORA különbség nincs a kettõ között azért😊

Elnézted, õ a másik😊

plu604
BTW gyerekek királyság a PLO. 😄
Játszogattam most estefelé egy sort, 3-4 asztalon, de valami eszméletlen. Egyrészt az a minimális játékosállomány is aki SH-n játszik érezhetõen nem jól játszanak (az Isten tartsa meg jó szokásukat) meg baromira tetszik a feeling hogy folyamatosan jár az agyam, esélyeket latolgatok, kezeket olvasok... És többnyire jó döntéseket hozok, ez látszik a bankrollomon is. 😊 Hihetetlen jó, bár ez a gondolkodós része a dolognak lehet csak azért tetszik mert az MSS eléggé agyatlan volt 😊
Egy dolgot utálok: ha preflop emelnek. Magamhoz nyúlok tõle. Nem igazán van olyan kéz aminek lényegesen magasabb a részesedése preflop (oké, van, de amikor harmincadjára emel a gyerek preflop már nem hiszem el hogy mindig annak a tucat kéznek valamelyikét kapja) így aztán én nem is igazán szoktam emelgetni, csak limpelek azokkal amikkel sok húzó kialakulhat. De ha valaki emel elõttem ugye már nem feltétlen merek a kezeim nagyobb részével...
Szó mi szó, ha összekerülök valakivel PLO2-n FTP-n, csak emelgessen elõttem és garantáltan felállok az asztaltól 😄😄

plu604
én már preflop.
nem bántás ntex, nem értek NL-hez így aztán csak kérdezem, de miért szállsz be MP2 emelésre 74s-el? mert még ha vakot védenél vele SB emelõvel szemben azt mondom valahol jogos... De így...

flop 3betre én feladtam volna...

Komolyan megõrülök már az ilyenektõl... Ezek tesznek lejtõre mindig...

Hmmm... és tervem be is jött😄D
30 perc alatt 20$+ban vagyok... ráadásul FR-ben, amit csak most próbálgatok az NL iskola miattXD

Én mindenképp... biztos sok babonás játszik... az meg csak haszont jelent^^

sz4bolcs
Folytatva a gondolatmenetet, ma csak a legszarabb lapokat szabad megjátszani, mert mindenkinek bad beatje lesz. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
OMG Itt a vég :/// ..fade to black

Na én csakazért is kijátszom az ördögöt... éjfélig nem pokerezek. 😄😄

Grat!😄
Én ma nem merek játszani!:/

félek, hogy a világ összes pénze nálam köt ki=(

Péntek 13 - 666 😄😄😄

Legalább megadtad nekik az élvezetet😄😄

sz4bolcs
Õket kell szeretni:

plu604
PL Omaha FTW, beültem én is mert nem volt jobb dolgom, elbaszott nagy halak vannak microlimiten 😄😄😄 Gyerek pusholt mert JT98-at kapott meg ilyenek, eszméletlen 😄😄😄

Kicsit visszaolvastam a topikban, amikor a HUPT-on nyertem az órát... megnéztem pár handet és elemzést amit postoltam, hát elég szarul játszottam akkor még 😄

sz4bolcs
Mindkettõ. 😊)

És amúgy tényleg levágós a stílus.
Ez a gondom nekem is... Am MSS meg SSS között kb annyi a különbség hogy szélesebb lapskálával lehet vakot lopni, meg a nagyobb stackméret miatt nagyobb a lehetséges nyereség / veszteség...
zeli
Most olvasom HighstakesDB-n az EPT Grand Final eredményeit:

1st. Ivan Freitez, Venezuela, €1,500,000
2nd. Torsten Brinkmann, Germany, €900,000
3rd.Tamas Lendvai, Hungary, €550,000

Nemtom ki ez, de nem keresett rosszul. 😄

Akit érdekel: link.

plu604
Aztakurva 😮
vagy a világ legnagyobb idiótáival kerültél egy asztalhoz, vagy a világot összemákoltad 😄