Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ez a pokerstars a világ legrohadékabb pókerterme... mindenki kerülje el
szerencsére csak kevés zsét küldtem be rá, azt is az ipad -es versenyek miatt, ne kelljen a selejtezõkön szenvedni
de hát... ekkora fosléhalmazganajkupac "algoritmust" ami itt van
esküszöm vmi 5 éves írhatta...
Bazinga!
Egyébként ezek a feladatok mire vannak? Lesz "osztálzás"? Vannak "rossz megoldások"? Mert ugye ahány ember annyi megoldás a legtöbb feladatnál😄
Amúgy tud valaki linkelni egy jó összeszedett cikket, ami az élõ pókerrõl szól? Etikett, tippek-trükkök, ilyesmik😊
(ezt szépen kifizették)
Voltak még jó handek, flop fullal kikaptam, stb..szokásos. 😄
Elég pörgõs tud lenni ez az SH, ráadásul 5 fõs asztalok vannak, nem 6.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
MI?<#idiota>#idiota>
#24707: az bõven jó. 😊 Legközelebb már díjazott is leszel.
De a végére már egészen gyorsan ment magamtól is... remélem legközelebb még jobban fog menni😊
A 2-essel mi is így vagyunk de nálunk mindenki "szánalmas" (hogy a te szavaiddal éljek <#whatever>#whatever>) így aztán figyelünk egymásra.
Elõtte nagyon kellett wcznem, ezért nekem maradt az utolsó hely... a 2 legerõsebb játékos között^^ Kellemetlen volt a szitu, de az egyik nem volt állítólag formában (õt nem ismertem még😄), a másikat pedig nagy mázlimra sikerült kiejtenem...
Végig chipleader voltam, majd jött egy bad beat (már, ha az volt), amikoris AI-n hívtam az egyik arcot K párral, nála viszont KJ volt és a boardon is volt egy J még plusszban^^ Pedig elõtte meg is beszéltük, hogy õ most nagyon keményen fog játszani... és ezt el is kellett volna neki hinnem, amikor emelgetett😄
Utána egy másik srác dobatott velem egy AJs-t KQoval úgy, hogy senkinek nem volt semmije, viszont riverre lejött volna a J-m... sajnos a dobás elõtt már itt is sok pénzt fektettem a potba... aztán pedig jöttek a push or fold helyzetek, amik be is jöttek, meg nem is...
Sajnos kiestem bubble 4. helyen:/
No mind1, rájöttem két dologra
1, nem jó dolog az SNG😄
2, nagyon meg kéne tanulnom végre gyorsan számolgatni a zsetonokat, mert iszonyat szánalmas voltam néha😄
Treff turn ? Hát nem tudom de szerintem a csávó is másképp játszott volna. Treff turnon is megadtam volna és imádkozok hogy riveren fullom legyen 😄 Drillt ritkán dobok el...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kicsit paráztam a QQ-tól 😊
Közben dumáltam egy magyarral az ezelõtti bukás után, hogy húúú õ is de utálja az ilyet... aztán meg mondom neki, hogy nah most figyelj, ilyet nem sokszor szoktam csinálni, de nehogy már õ hozzon nehéz helyzetbe engem... és nyomtam egy pusht😄D
Nem tudom mennyire lesz jó, hogy most az NL suli közben váltogatni fogom az FR és SH játszmákat, de az edzésen is mondta a faszi, hogy AKKORA különbség nincs a kettõ között azért😊
Játszogattam most estefelé egy sort, 3-4 asztalon, de valami eszméletlen. Egyrészt az a minimális játékosállomány is aki SH-n játszik érezhetõen nem jól játszanak (az Isten tartsa meg jó szokásukat) meg baromira tetszik a feeling hogy folyamatosan jár az agyam, esélyeket latolgatok, kezeket olvasok... És többnyire jó döntéseket hozok, ez látszik a bankrollomon is. 😊 Hihetetlen jó, bár ez a gondolkodós része a dolognak lehet csak azért tetszik mert az MSS eléggé agyatlan volt 😊
Egy dolgot utálok: ha preflop emelnek. Magamhoz nyúlok tõle. Nem igazán van olyan kéz aminek lényegesen magasabb a részesedése preflop (oké, van, de amikor harmincadjára emel a gyerek preflop már nem hiszem el hogy mindig annak a tucat kéznek valamelyikét kapja) így aztán én nem is igazán szoktam emelgetni, csak limpelek azokkal amikkel sok húzó kialakulhat. De ha valaki emel elõttem ugye már nem feltétlen merek a kezeim nagyobb részével...
Szó mi szó, ha összekerülök valakivel PLO2-n FTP-n, csak emelgessen elõttem és garantáltan felállok az asztaltól 😄😄
nem bántás ntex, nem értek NL-hez így aztán csak kérdezem, de miért szállsz be MP2 emelésre 74s-el? mert még ha vakot védenél vele SB emelõvel szemben azt mondom valahol jogos... De így...
30 perc alatt 20$+ban vagyok... ráadásul FR-ben, amit csak most próbálgatok az NL iskola miattXD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Na én csakazért is kijátszom az ördögöt... éjfélig nem pokerezek. 😄😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én ma nem merek játszani!:/
félek, hogy a világ összes pénze nálam köt ki=(
1st. Ivan Freitez, Venezuela, €1,500,000
2nd. Torsten Brinkmann, Germany, €900,000
3rd.Tamas Lendvai, Hungary, €550,000
Nemtom ki ez, de nem keresett rosszul. 😄
Akit érdekel: link.