Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bad beat against a fish😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ez az abszolút sucks. Noob call wins

Fullringnél csinálom csak ezt... és tegnap pl kipróbáltam 12 asztallal és nyereséges volt😄D Valszeg azért, mert nem unom halálra magam és nem szállok be marginális kezekkel... aztán majd ez kialakul valahogy😊

Pedig mennyien vannak FTP-n grinderek akik MINIMUM 12 asztalon nyomják... Szoktam nézni néha a játékosokat mennyi asztalon tolják volt olyan mikor a 9 játékosból 5 minimum 10 másik asztalnál is bent ült. És egyre több ilyen van. 😄
Great
Mighty
Kiültem egy kicsit és visszatérés után az elsõ parti:

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Úristen hogy lehet 9 asztalon játszani? Én max 2-ig bírom... milyen téten nyomod? Szerintem elsõdlegesen ne az asztalok számát növeld, hanem próbálj meg marginálisabb lapokat megjátszani, próbáld meg kijátszani az ellenfeleket, esetleg magasabb limitre lépni, ha megvan a BR hozzá. Én 4 asztalnál többön sosem akarok játszani, az már grindelés, ami szerintem nem jó.

És Én nem beszélek hosszú távról mert tudom hogy mostanában nem lesz még egy ilyen mákom 😄
2 asztalon szoktam játszani már az utóbbi idõben, egy asztal már uncsi. És tudom hogy több asztalnál a feszes játék sem unalmas 😊
Nem kövezünk, csak a hosszútávról beszélünk😊

Amúgy ha unatkozol, akkor ha már úgy is full ringezel (én is azzal foglalkozok most a suli miatt😄), akkor nyiss meg még pár asztalt😄
Én mostanság 9en nyomom... az úgy 600 leosztás/óraXD (undorítónak tûnik egy pár hónap 4 asztalos SH után😄)

zeli
Hosszútávon -EV.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Mellesleg K-ra tettem õt is vagy szettre, igazam is lett. Ha riveren pározódik a board tuti hogy feladom a kezem...
Azért ne kövezzetek meg azért hogy egyszer véletlen megjátszottam UTG-bõl egy marginális kezet és nyertem vele 😄 Pont ma néztem meg Ingyenfrag edzéseit a pókersuliból és õ mondta hogy az ilyen kezeket dobáljuk el UTG-bõl... , el is dobáltam az ilyeneket csak már unatkoztam, 10 perce csak a fold gombot nyomkodtam a 6J és társai kaliberû lapokra. Ez az egy volt amit megjátszottam, mert már nem volt semmi akció régóta és mondom hátha. Bejött, tudom hogy 100-ból 1x lesz ilyen kb. Ingyenfrag is megmondta, nem is fogok mostanában ilyen lapot megjátszani... <#idiota>
Az, hogy ezek a "néha meg szoktam próbálni" dolog az, ami nem nyerõ😊 Pénzkidobás a legtöbbször... pláne hud nélkül

Törölt felhasználó
A Póker magazin megszünt?
Január óta semmi hír az újságról 😞
Alapesetben én sem de néha meg szoktam próbálni, bejött, mi ezzel a baj ? 😄 Turnon feladtam volna ha nem jön A...
Csacsi
Nagy szerencséd volt.

Nem tudom melyik pokersulit nézed...De nem emelünk korai pozícióból KJs-el. Fõleg Full ringen nem.

Túl sokszor leszünk dominálva.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Undorító, hogy itt FRen mennyi shortstack van😄

Uhh ez fájhatott XD

Az elsõ szett amit dobtam... 😄 Mondjuk emelhettem volna pre-flop de mindegy már.

Egy mikroszekundumig gondoltam is rá, de ha az is lett volna nála, akkor is örömmel tolom be a zsetonom😄

Tigristank
Kár, hogy nem AK volt nála. <#vigyor1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Én meg a full-t😄

Vagy fishek ellen😄D Amúgy szép volt!😊

Tigristank
Hogy én mennyire utálom a drillt. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Kis vakharc 😊

I like it so much 😊 Am észrevettem kb más szituban nem is lehet ennyit nyerni pocket párral csak akkor ha másnál is ilyesmi lapok vannak...

Jól szoktam bet méretezni meg tudom a szabályát 😊 Csak néha eltérek tõle ennyi 😄 Féltem hogy ha normált emelek eldobják. Így meg ráfaragtam na mindegy 😊 Pedig pont én szoktam mondogatni bátyámnak is hogy "inkább nyerj keveset mint bukj sokat" mikor látom hogy hogy játszik, miket ad meg miket raisel 😄
De ha elfogatsz egy jó tanácsot, akkor tényleg részt veszel a suliban... csak mert tényleg nem jó a betméretezésed szerintem😊 (meg biztos vannak még hibák, ahogy nekem is😄)

*Igen 😊
Ugen, de mondtam is hogy nem leszek 😛 Hát ja sajna messze 😊 ~260km a táv közöttünk 😄 Átszállásokkal ~6 órás út :S De azalatt is nyomom majd a pókert a telefonon XD. Am ismételni annyiból jó hogy magabiztosabb lesz az ember 😊
Én se vagyok már kezdõ, de mégis érzem, hogy ez jót fog tenni nekem😊 Félre kell tenni a büszkeséget... a pokerakadémián is ezt tanítják😄

Ilyen messze lakik amúgy bnõd?😄 Akkor ezért nem voltál múltkor is sokáig😊

Jelentkeztem csak lusta vagyok követni mert tudom hogy kezdõ suli és sok újat nem mondanának 😄 Mivel átnyálaztam párszor már az össze fehér-bronz és ezüst cikkeket, max a hand elemzõs részek érdekelnének mert azokból önmagában meg lehet am tanulni pókerezni a többi csak elmélet... Meg csak összekavarják az embert sokszor, gyakorlati példákkal sokkal könnyebb tanulni 😊

Ne érts félre, eszem ágában sincs oltani a suli programját, majd bele fogok nézni a videók miatt de annyit am sem tudok foglalkozni a témával a barátnõm miatt 😊 Pénteken am megitn utazok el hozzá és nem leszek megint egy hétig... Szóval lehet vissza is esek bronz szintre Strategy-n...
Neked is kellett volna jelentkezned a pokerstrategy NL iskolájába😊

Nem tudom mióta játszok, de van már sok 10000 leosztás mögöttem is 😄 Már 923 FTP-m van XD 0.01/0.02 -es téten játszok hozzáteszem, Strategy-s 50$ kezdõtõkébõl 😄 És megvan még mindig !!! 😄 Csak megrekedtem 80-90$ között :X Egyszer ültem be Rush Pókerezni még régen, 5 perc alatt mínusz két beülõ 😄 Ott mindenki emel mindennel én azt vettem észre 😄
<#wow1>Te mióta is játszol? Próbáld csak ki. FT-en rush pokeren csak ezt játszom. Olyan megadások vannak (nem 2$-ért)hogy nem hinnél a szemednek. Pocket párra instan call-ok minden mennyiségben. Majd ha legközelebb játszom CG rush-t rakok pár osztást. De pl. amikor ilyen kis téten játszom így szoktam elbukni a pénzem. AKs all-in és van 4-5 megadó.<#hehe> K4-es nyer.

Szokj le ezekrõl a betméretezésekrõl😄 (és most itt nem az elõzõ handre gondolok, azt persze, hogy nem dobja egyik se😄)

Errõl beszélek 😊

Nem sok hülye van sztem aki megadná 😊 Max egy AA
Preflop all-in.

Tigristank
Szerintem ugyanúgy megadta volna. 😄

Már az elején elszúrtad azzal, hogy csak 4bb-t emeltél, pedig 4bb+2bb-t kellett volna (2 limper miatt), ami 12 centecske😊

Itt ezt ti hogy játszottátok volna ?

Én is eldobtam 😊
Csacsi
Nem....mert nincs elõtte elég pénz. Így nincs Implied oddsod sem...valamint ha megadod....Turnon is adnod kellene....mert több pénz lesz a potban mint elõtte. Nincs Fold Equityd sem. Én simán dobnám.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ezt érdemes lenne tovább játszani ? 😄 Ezekkel még mindig gondban vagyok...

Jaja én is szoktam ilyet😊

plu604
Jaja, az élõ edzések faszák, sokat lehet tanulni belõle 😊 Én a session videókat szoktam még úgy nézni hogy ugye látod a lapot meg a szitut, pause, és akkor te mit csinálnál abban a helyzetben. aztán play és megnézed õ mit csinál.

Értem, köszi😄
Nah igen... azokon a Topicfaileken én is röhögök... már 1 hét eltelt, de még mindig balfaszokXD

Amúgy most voltam végre egy élõ edzésen... nagyon sokat számít, hogy résztvegyen az ember😊 Bár akadozott a hang és picit zavart, hogy nem láthatjuk a kártyáját és ezért meg kell jegyeznünk, de az nagyon jó volt, hogy feltehetjük kérdéseinket és válaszol rá real-time😊

plu604
Az a "játékkitalálós" feladat csak azt akarja színleltetni hogy mindegy mit jászol ugye, a lényeg az hogy a fogadásaid +EV-sek legyenek.
Az elején ilyen elvi gondolkodós feladatok ráébresztenek egy-egy dologra, és bár van helyes meg helytelen megoldás is, senki sem fog ellenõrizni vagy osztályozni. Nézz bele a résztvevõk alfórumba, mennyi topic van meg hány gyökér aki nem tudja kezelni a fórumot és nyit olyan topicot hogy "Elsõ hét feladatai"... Namost ezeket törölgetni, meg mind a 2-300 résztvevõ topicját átnyálazni... Tudod ki csinálná 😄
FL suli elején még volt házi feladat ellenõrzés, mert kevesen voltunk, de kb. a 3-4. héttõl felhagytak vele.