Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Amúgy ha unatkozol, akkor ha már úgy is full ringezel (én is azzal foglalkozok most a suli miatt😄), akkor nyiss meg még pár asztalt😄
Én mostanság 9en nyomom... az úgy 600 leosztás/óraXD (undorítónak tûnik egy pár hónap 4 asztalos SH után😄)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Január óta semmi hír az újságról 😞
Nem tudom melyik pokersulit nézed...De nem emelünk korai pozícióból KJs-el. Fõleg Full ringen nem.
Túl sokszor leszünk dominálva.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ilyen messze lakik amúgy bnõd?😄 Akkor ezért nem voltál múltkor is sokáig😊
Ne érts félre, eszem ágában sincs oltani a suli programját, majd bele fogok nézni a videók miatt de annyit am sem tudok foglalkozni a témával a barátnõm miatt 😊 Pénteken am megitn utazok el hozzá és nem leszek megint egy hétig... Szóval lehet vissza is esek bronz szintre Strategy-n...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nah igen... azokon a Topicfaileken én is röhögök... már 1 hét eltelt, de még mindig balfaszokXD
Amúgy most voltam végre egy élõ edzésen... nagyon sokat számít, hogy résztvegyen az ember😊 Bár akadozott a hang és picit zavart, hogy nem láthatjuk a kártyáját és ezért meg kell jegyeznünk, de az nagyon jó volt, hogy feltehetjük kérdéseinket és válaszol rá real-time😊
Az elején ilyen elvi gondolkodós feladatok ráébresztenek egy-egy dologra, és bár van helyes meg helytelen megoldás is, senki sem fog ellenõrizni vagy osztályozni. Nézz bele a résztvevõk alfórumba, mennyi topic van meg hány gyökér aki nem tudja kezelni a fórumot és nyit olyan topicot hogy "Elsõ hét feladatai"... Namost ezeket törölgetni, meg mind a 2-300 résztvevõ topicját átnyálazni... Tudod ki csinálná 😄
FL suli elején még volt házi feladat ellenõrzés, mert kevesen voltunk, de kb. a 3-4. héttõl felhagytak vele.