Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Jelenleg hol van a több fish? FT vagy PS?
Pl. nekem is volt sokszor, hogy setet floppoltam én is, ellenfél is, nálam volt a magasabb. Allin, turnre beesett a pókere. Elõfordul néha, vállat kell vonni. Akkor kezdesz elindulni a jó játékossá válás útján, ha ezeket megérted és elfogadod. És akkor vagy jó játékos (persze sok más mellett), ha õszintén nem érdekel és nem idegesít fel 😊
az ellenfélnek volt "1 millió" out -ja, a 8 -as párnak meg 2 (a két nyolcas közül valamelyik)
persze, bármi jöhet, én tudom, randomszerû meg minden
csak ilyen féle leosztást láttam már egy kamionra valót a pokerstarson
Thx a választ. Megnézem mit lehet tenni a pokerstrategy -s dologgal 😊
Bazinga!
#24811: dehogyis 😄 Semmi sincs beleírva a szoftverbe... véletlenszerûen jönnek a lapok. A példánál maradva amire reagáltál... nézd meg az esélyeket. 51% vs 49%. Az azért bõven egy pénzfeldobás szituáció. Arra meg hogy 100 hand alatt sokat elbuktál ahol esélyes voltál... ilyen a póker. Majd ha pár száz ezer hand alatt is elbukod az összes AA-t akkor kezdj aggódni a terem miatt 😊
Bazinga!
emlékeim szerint talán pokerstrategy -t próbáltam egy éve talán, de akkor megálltam annál a résznél amikor kérte scannelve a személyes irataimat 😊
ezek mennyire biztonságosak? ill. van e olyan ahova ilyesmi nem kell?
ha ajánlotok vmi jót, refert is beírok természetesen, ha kell 😊
Bazinga!
ez még nem is lenne gond (lol), de kivétel nélkül mindet úgy, hogy riveren jött ki az ellenfélnek az a lap, amivel nyerni tudott volna (még csak nem is szín a flush húzóhoz, hanem egy nyamvadt kártya a lyukas sorhoz vagy drillhez/két párhoz)
ez már nekem sok... szóval, hogy AA van nálam, allin megyek, KJ -re megadja, flop 2,6,4, turn J, river J
és tucatjával vannak az ilyenek... f*szkivan nagyon enyhén szólva is
Bazinga!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
-Aha, kezdõként én is ezt a szöveget nyomattam.
Aztán pár hónap játék után rájöttem, hogy csal a terem. 😄😄😄
A cbet-et át kell értékelni vbetre....csak akkor ha van lap...esetleg hud információ, hogy sok limp/call preflop...és 80% plusz fold to cbet.
A szoftvert meg kell szokni..
Sajnos ez így van...minnél rosszabb a szoftver...annál több a fish
Annak is elég fura a szoftvere Full Tilt után, a HH visszanézõt én nagyon hiányolom.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Egyébként jah... fishek ellen azért nehéz játszani, mert tényleg nagyon feszesnek kell lenni😄
1. a szoftver elképesztõen rossz, a full tilt után borzalom játszani. Ma megpróbáltam visszanézni egy lejátszott handet a HH ablakban, hát nem sikerült... nagyjából kezdem már megszokni, de nagyon rossz.
2. akkora fishek vannak itt, hogy az hihetetlen! SH asztalokon mindenki kb 1/3 - 1/2 stackel ül, és minden lappal bemennek! Egyelõre nagyon fura ez nekem, ezért nem is igazán tudtam nyerni. Kicsit módosítanom kell a stratégiámat. Az eddigi move-ok (vaklopás gyenge lapokkal, light 3bet) nem mûködnek, mert mindennel calloznak. Úgy vettem észre, nagyon szeretnek blöffölni is. Itt kõkemény ABC-t kéne játszani, de ahhoz nem nagyon van türelmem :S Hiába, szokni kell.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Én minden hétköznap reggel edzeni járok, így kellõen elfáradok estére... eszem ágába nem jutna éjszakázni, de most kb olyan 10kor bealudtam és felkeltem hajnal 2kor... aztán gondoltam... nah most itt az én idõm...
hát nem volt itt<#idiota>#idiota>
-Én is így indultam... aztán rájöttem, hogy 4 óra foci után nem túl jó ötlet. 😄
Imádlak Partypoker!😛
Ez a legalapvetõbb hiba.
Ha a floppon Ax-re tett, akkor a turnon azért mert esett A, attól még az Ax benne marad a rangedben.
Ugyenaz igaz fordítva is. Nem szabad ilyenkor kivenni a rangebõl.Hidd el sok pénzt meg fog ez neked spórolni.
Viszont azt nem, amikor a másodikkal AI is kerülök preflop, villainnél AKovan és kialakul az A magas flösse-_-