Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Ki kéne írni a bannerba,hogy nem csalnak a termek.Ha mégis így érzel,akkor ne játssz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

tessék... jelenleg pl 1.. az az EGY darab FR NL10 asztal van... az is 20BB-sXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Eljövök a partytól... iszonyat nagy sziklakert és csúcsidõben van MAXIMUM 20-25 asztal:S
Jelenleg hol van a több fish? FT vagy PS?

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs

Igen, de ha preflop allin mész, akkor nem a turnön lévõ esélyeket kell nézni. Úgy érdemes erre gondolni, hogy ahol allin mentél, ott nézd az esélyeket (mivel onnantól már csak a szerencsén múlik). A 60-40 még bõven belefér a coinflipbe. A A 70-30-nál már mondhatod hogy esélyes vagy, de itt sem kell örülni. A 90-10 jellegû dolgoknál lehet azt mondani, hogy bad beat volt, ha lejön az ellenfél lapja. De lejön néha. Neked is sokszor lejön, csak arra nem emlékszel annyira. Hopp, lejött a flöss, király. Következõ leosztásban el is felejted 😄 Ilyen az emberi természet. A bad beatek jobban bent maradnak.

Pl. nekem is volt sokszor, hogy setet floppoltam én is, ellenfél is, nálam volt a magasabb. Allin, turnre beesett a pókere. Elõfordul néha, vállat kell vonni. Akkor kezdesz elindulni a jó játékossá válás útján, ha ezeket megérted és elfogadod. És akkor vagy jó játékos (persze sok más mellett), ha õszintén nem érdekel és nem idegesít fel 😊

precision
Hát nemtom, flop után 92/8 az arány, turn -nél már 95/5, ami bõven nem a pénzfeldobás esete 😊
az ellenfélnek volt "1 millió" out -ja, a 8 -as párnak meg 2 (a két nyolcas közül valamelyik)

persze, bármi jöhet, én tudom, randomszerû meg minden
csak ilyen féle leosztást láttam már egy kamionra valót a pokerstarson

Thx a választ. Megnézem mit lehet tenni a pokerstrategy -s dologgal 😊

Bazinga!

Biztonságos. A PokerStrategy-nek nyugodtan elküldheted a személyes irataidat. Mondjuk ha már egyszer elkezdted és félbehagytad, nem tudom, milyen lehetõségeid lesznek. Érdeklõdj a fórumokon!

#24811: dehogyis 😄 Semmi sincs beleírva a szoftverbe... véletlenszerûen jönnek a lapok. A példánál maradva amire reagáltál... nézd meg az esélyeket. 51% vs 49%. Az azért bõven egy pénzfeldobás szituáció. Arra meg hogy 100 hand alatt sokat elbuktál ahol esélyes voltál... ilyen a póker. Majd ha pár száz ezer hand alatt is elbukod az összes AA-t akkor kezdj aggódni a terem miatt 😊

precision
na, pont az ilyen pokerstars -os leosztásokról beszélek... 😄 látom nem csak nálam van ilyen... ez ilyen beleírt fasság az oldal szoftverébe...

Bazinga!

precision
ezek az ingyenes pókertõkék hogyan mûködnek?

emlékeim szerint talán pokerstrategy -t próbáltam egy éve talán, de akkor megálltam annál a résznél amikor kérte scannelve a személyes irataimat 😊

ezek mennyire biztonságosak? ill. van e olyan ahova ilyesmi nem kell?
ha ajánlotok vmi jót, refert is beírok természetesen, ha kell 😊

Bazinga!

precision
hihetetlen, hogy nem túlzás, de kb 100 olyan handet buktam el pokerstarson ami flopnál minimum 95% -ossággal az enyém volt
ez még nem is lenne gond (lol), de kivétel nélkül mindet úgy, hogy riveren jött ki az ellenfélnek az a lap, amivel nyerni tudott volna (még csak nem is szín a flush húzóhoz, hanem egy nyamvadt kártya a lyukas sorhoz vagy drillhez/két párhoz)
ez már nekem sok... szóval, hogy AA van nálam, allin megyek, KJ -re megadja, flop 2,6,4, turn J, river J
és tucatjával vannak az ilyenek... f*szkivan nagyon enyhén szólva is

Bazinga!

Törölt felhasználó
Csacsi
Nem nagyon foglalkoznak vele.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Igaz, még sokat kell fejlõdnie, mire rájön... 😄

Jajj ezt most még nem kell tudnia😄D

Azt hagytam a francba 😄 Nem volt idõm két teremre koncentrálni. Az a szoftver meg a bwinnek bõven alávág 😄 Ott volt az, hogy egyszerûen képtelen voltam követni azt is, hogy melyik pozícióban vagyok (!) nem hogy azt, hogy épp ki emelt, vagy ki van még játékban... 😄

Igen én is ezen gondolkoztam. Tehát szinte sosem cbetelek, ha nincs lapom. Top pár jó kickerrel, minimum ennyi kell. Csak attól félek, hogy ez miatt nagyon átlátszó lesz a játékom. Vagy ezzel õk nem foglalkoznak, észre sem veszik?

sz4bolcs
"5 dollárt, de valami hihetetlen peches vagyok! 😊"

-Aha, kezdõként én is ezt a szöveget nyomattam.
Aztán pár hónap játék után rájöttem, hogy csal a terem. 😄😄😄

Csacsi
Igen. Eléggé ABC póker kell. Pozíciót kell játszani. Lap nélkül kis kassza...lappal nagy kassza.

A cbet-et át kell értékelni vbetre....csak akkor ha van lap...esetleg hud információ, hogy sok limp/call preflop...és 80% plusz fold to cbet.

A szoftvert meg kell szokni..
Sajnos ez így van...minnél rosszabb a szoftver...annál több a fish

zeli
RedKings-el hogy állsz ?😄
Annak is elég fura a szoftvere Full Tilt után, a HH visszanézõt én nagyon hiányolom.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Túl sok a fish!<#rinya> Mindjárt megsajnállak!<#idiota>

Egyébként jah... fishek ellen azért nehéz játszani, mert tényleg nagyon feszesnek kell lenni😄

Na, hát eddigi tapasztalatok bwinrõl:
1. a szoftver elképesztõen rossz, a full tilt után borzalom játszani. Ma megpróbáltam visszanézni egy lejátszott handet a HH ablakban, hát nem sikerült... nagyjából kezdem már megszokni, de nagyon rossz.
2. akkora fishek vannak itt, hogy az hihetetlen! SH asztalokon mindenki kb 1/3 - 1/2 stackel ül, és minden lappal bemennek! Egyelõre nagyon fura ez nekem, ezért nem is igazán tudtam nyerni. Kicsit módosítanom kell a stratégiámat. Az eddigi move-ok (vaklopás gyenge lapokkal, light 3bet) nem mûködnek, mert mindennel calloznak. Úgy vettem észre, nagyon szeretnek blöffölni is. Itt kõkemény ABC-t kéne játszani, de ahhoz nem nagyon van türelmem :S Hiába, szokni kell.

Drága, de nagyon megéri😊 Mondjuk ha elõbb lett volna bejelentve, hogy mindenkinek örökre teljessé teszik az Elephantot lehet én se vettem volna még meg... de elõbb utóbb biztosan😊

plu604
A Holdem Manager tényleg jó, csak drága. Nekem tört volt és az kicsi bugos volt meg tárgyaltuk is már hogy veszélyes tört szoftverrel szórakozni ha pénz is van a dologban, viszont az Elephant teljesen ingyenes és egész jó a HUD-ja.

plu604
legyõzni nem, befolyásolni nem, de a szerepét minimálisra csökkenteni bizony lehet. <#wink>

Holdem manager😊

Tigristank
Milyen HUD-ok vannak? Ti melyiket használjátok? Melyik a legjobb? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

De mindig szerencsétlen se lehetsz😄

LoSA
Köszi! 😉 De a szerencsét nem mindig lehet legyõzni! 😊

+1!!!

Plusz mielõtt játszanál mindenképp olvasd el ezt a pár oldalas pdfet:
link

Sok sikert!😊

plu604
Ajánlom figyelmedbe:
PokerStrategy.com

(csak hogy el ne bukd az egész tõkéd)

<#wink>

LoSA
Most elõször befizettem Online pokerre, hát... Eddig csak buktam! 😊 5 dollárt, de valami hihetetlen peches vagyok! 😊

😄D
Én minden hétköznap reggel edzeni járok, így kellõen elfáradok estére... eszem ágába nem jutna éjszakázni, de most kb olyan 10kor bealudtam és felkeltem hajnal 2kor... aztán gondoltam... nah most itt az én idõm...

hát nem volt itt<#idiota>

sz4bolcs
"fent maradtam éjszaka, jól bekávéztam, hogy húúú most jól kifosztom a halakat..."
-Én is így indultam... aztán rájöttem, hogy 4 óra foci után nem túl jó ötlet. 😄

ÁÁÁ nem igaz... fent maradtam éjszaka, jól bekávéztam, hogy húúú most jól kifosztom a halakat... ok, sikerült is egy 2 BIt szerezni, de aztán elfogytak az asztalok és most jelenleg 1, azaz EGY asztal van pl😄D
Imádlak Partypoker!😛

Értettem, köszönöm a jó tanácsot, megfogadom!😊

Csacsi
Sosem szabad turnon leérkezõ kártya alapján kivenni lapokat a rangebõl.

Ez a legalapvetõbb hiba.

Ha a floppon Ax-re tett, akkor a turnon azért mert esett A, attól még az Ax benne marad a rangedben.

Ugyenaz igaz fordítva is. Nem szabad ilyenkor kivenni a rangebõl.Hidd el sok pénzt meg fog ez neked spórolni.

Kevés rá az esély, akkor így mondom😊

Csacsi
miért is hihetetlen az ász a kezedben?

Jó lenne hozzá felirat, de még így is poén😄D

A mester betámadta a szakmát is😄D

Azért nem volt akkora fish... én se hittem volna el, hogy van kézben A és valszeg õt is megzavarta a minraisem😄

precision
mekkora mázli 😊
mármint hogy ekkora fish volt az ellenfeled 😄

Bazinga!

Szerintem missclick volt, vagy egy (elég rossz) visszalopási kisérlet volt😄

Komoly, mondjuk itt te is csak min. raiseltél pre-flop 😛
Fuck yea.

Eddigi legjövedelmezõbb QQ -m 😊

Én 3-as drillel voltam így 😄 3-an allineztünk, nálam J szett, másik kettõnél 9-es ill 8-as szett volt 😄
Az bizony szar 😄
Amikor a fsz jó oldalán állsz😄

Egymás után két AA ugyanazon az asztalon, mert azt szeretem!😄

Viszont azt nem, amikor a másodikkal AI is kerülök preflop, villainnél AKovan és kialakul az A magas flösse-_-