Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
500 rendõr volt ott. Sok embert...akik csak játszottak is bevittek tanuként kihallgatásra.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ClaireValentine (Observer): zeli, good luck u dumbass 😊
😄DDddddd
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
bementek razziázni egy terembe, ahol csak "zsetonokra" játszanak, és hazamentek, nem? 😄
Bazinga!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tegnap végre sikerült kifizetést kérni partyról... és a moneybookersre kértem, ami elvileg a "LEGGYORSABB KIFIZETÉSMÓD"
Aha... 1 napja semmi hír a pénzemrõl😄
Asszem ezen a hétvégén se kártyázok😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De azért köszi az infókat, legközelebb ilyen helyzetben nagyobbat fogok emelni! Szerencsére azért még pluszban vagyok az eddigi játékokig. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Jah, és egyébként egyszer én is nyertem riveren. 😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Szokásosan megint a rivereken buktam...
Itt meg azért adtam meg, mert totál kiismerhetõ volt a csaj játéka, mindig csak magas lapokkal szállt be a játékba, és ha nem jött le magas lap a flopba, akkor is emelt egy viszonylag nagyot. A turn után már csak passzolt, úgyhogy tudtam, hogy akkor még nincs semmije (max flöss húzója), emeltem 1 nagyot, hátha eldobja... persze megadta, aztán imádkoztam, hogy csak ne kõr jöjjön le, és persze, hogy az jött. 😄
Aztán emelt egyet, ekkor már éreztem, hogy flösse van, de mondom 0.32 euro már úgyis lófasz, úgyhogy megadtam...
Esetleg észrevételetek van-e? 😊
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
ennyivel kezdtem én is, 0,25$ és 0,50$-os sng és mtt
csak versenyekkel vagyok most 200 felett
(egyszer ültem le cg-zni, azonnal bukó volt :-)
Persze lehet szerencséd lesz vagy kiderül rólad, hogy te vagy az új Phil Ivvey és 50$-ból csinálsz 5000-et egy hónap alatt de sokkal valószínûbb, hogy óvatos játékkal is egy hét alatt elbukod mindet.
UFF.
Viszont a saját befizetésnek az alábbi elõnyei vannak:
- akármikor ki tudod venni
- be tudod kötni a pokerstrategy-hez a számládat, ami nagyon jó
Ha elkezded, mindenképp olvasd el a kezdõ cikkeket a pokerstrategyn (bankroll managemantet különösen). Illetve itt is kérdezhetsz 😊
Versenyt mint mondtam nem játszom, így termet se nagyon tudok erre javasolni.
vicceltem😄
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Viszont azt jól láttam, hogy nincs waitlist?

verseny lobbyban viszont látom, hogy játszanak, mert vannak már kiesõk, változnak a zsetonmennyiségek...stb.
wtf? soha nem csinált még ilyet...
Bazinga!
Nah de valaki játszik PSen vagy FT-n mostanság? Megéri valamelyiken nyomulni? Vannak 10/5ös statnál lazább emberek?😄
Nah de lényegében egy plusz pont a partynak, hogy van magyar support és ilyen gyorsak😊