Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Megint 1 emberrel kevesebb...akitõl pénzt lehet nyerni 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

precision
az év versenyén játszottam a pokerstarson, 50 ipad, 5000 USD, fejvadászat...stb.

AA -ra allint mondtam, egy orosz buzeráns 26 -ra megadta, flopon lerakott neki három hatost, és a végén még egy fuck your mother loser -t is eleresztett a kis g*ci

szakadjon rá az ég az egész pokerszars -ra, ennél fosabb oldal nincs

kiveszem a pénzem és veszek belõle lottót... kb nagyobb esélyen van rajta nyerni mint ezen a foshalmazon

Bazinga!

Csacsi
Akkor ott bukod el.. Ha legkisebb téten nem tanulsz meg játszani..magasabb szinten még kevésbé fogsz tudni. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Anyway the wind blows

És a terem csal... ámen

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem érdekel már különösebben XD Holnapután jön az új configom úgysem nagyon fogok pókerezni 😊 Ha majd komolyabban neki akarok állni játszani majd befizetek és nem kis szartéteken fogok játszani a sok ruszki máker között 😄
Csacsi
A KK hand kivétel mindet bûn rosszul játszottál meg.

Így ne csodálkozz, ha buksz.

I Love Mák 😊

OMG Miért nem Rush pókereztem eddig 😮 XD

Enrage Rush póker 😄 :

Mondom én ,komolyan abbahagyom ezt a szart örökre 😄

Mostanában ez a trend megint FTP-n hogy riverre ledobja a jóját az ellenfélnek 😄

Most megint -10$-nál járok az ilyen "mákolások" miatt
Grat 😊
LoSA
Életem elsõ Royal-ja, de ezt se fizették ki... 😊

Nah megcsináltam az eheti 8 feladatot a pokerstrategy sulijának... hát ez durva egy hét volt😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dupla nulla? Szeretek veszélyesen élni😄D

sz4bolcs
Ne, NEE!!! Inkább a feketére. huhhhh :/

Naná, csak ne szólj a PPnek😄 Sõt... mindjárt felrakom az egészet a pirosra😄

Tikal
hehe, egy ideje nem játszom, mert idppm nem engedi, erre partypokertõl kaptam egy fizikai levelet, amiben küldtek 35dodot, csak üljek már le 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sz4bolcs
dupe-olod? 😄

Komolyan... röhögnöm kell... várok 3 napot, hogy megérkezzen a pénzem entropayre... erre mit látok? Újra ott van partypokeren^^

<#eljen>

Törölt felhasználó
10 centes verseny 😊
Hogy zavarba jött már😄D

Ohhh! Kár:/ Nagyon durva a mostani hét... esélyek, banki esélyek, implikált esélyek a téma, amit be kéne már vágnom csuklóból😄 De a durvább az valószínûség téma... picit kínai😄 Feladatok is elég érdekesek, ráadásul hétfõ helyett kedden jött ki az anyag én meg azóta nem értem rá... szóval most hétvégén el kell olvasnom a cikkeket, meg kell néznem 2 videót, 2 edzést és meg kell csinálnom 8 feladatot, illetve erre a hétre ígérték az elsõ "dolgozatot" is😄D

De ahogy láttam mások se nagyon csinálták még meg az ehetit (tudom, ez nem kifogás😛)

Tikal
jaa, az a nézés 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nekem se, én is "abbahagytam"... úgyis az volt az egyik feladat hogy arany státuszt szerezzünk, és az nekem egyelõre még messze van.

plu604
Mostanság szüneteltetem :/
FL SH-zni kezdtem aztán elég nagy odafigyelés meg tanulás kell mellé. Közben KRESZ-re járok meg melóért rohangálok. Nincs idõm sulizni.

Carloska
http://www.youtube.com/watch?v=3JwtDsG-oOw&feature=player_embedded

Remi egy máker fish 😄
Na mivan senki nem játszik már ? 😄 Hol vannak a szokásos hand replay spamek ? 😮 <#idiota>
Tikal

bocs, ha már volt 😊

Carloska
<#felkialtas><#eljen>

Plu te csinálod még a sulit?😄

sz4bolcs
Hát mert õ Carloska. 😄

plu604
De miért? 😄

sz4bolcs
Carloska.. 😄

plu604
Mi
a
tököm
ez?

Húúúú ezt a szart ezer éve nem láttam😄D

Carloska

zeli
Ja, csak elõbb fel kell hozzá tölteni.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Meglett az 1000 FTP. Mostmár ki tudnám venni a pénzem ? 😄
Üdv újra itt 😊

Nyitásnak : nekem csalt a terem 😄

Nekem nem... köszönhetõen a pokerstrategy sulijának😊 De az a baj, hogy most ezen agyaltam egy órát kb, hogy mit kéne csinálni... nem jó az sem, ha én most FTre rakom át a pénzem (mert nem számolná a strategy pontokat és a bwin se sajna... plusz a bwinre ugye itt volt az elõzõ bajom)... partypoker játékosállományból meg egyszerûen elegem van... most megnéztem kívülrõl ezt a Titant... nem tûnik rossznak... és itt még nem is szúrtam el a regisztrációt, szóval tudok strategyn keresztül😄D

Én se kb... de nekem mostanában se kedvem, se idõm. Kicsit lanyhult a motivációm 😞

Titanpokerrõl valakinek valami vélemény?😊

Nekem is HUF a számlám:S

Ráadásul már átutaltam Entropayre... szóval most várhatok még 3 napot^^ Nem játszok lassan már megint egy hete fuck yea.😄

Én is HUF-os moneybookersról fizettem be bwin-re, minden gond nélkül. Mondjuk én forint alapú bwin számlát csináltam. Írj a supportnak, hogy módosítsák neked. Ha pókerezel, automatikusan dollárban fogsz játszani.

Áhh de onnan meg még nem fizettem be, meg nincs is aktiválva:SSS
Ez fantasztikus lesz így... máshonnan nem is lehet befizetni bwinre... hát asszem mielõbb igényelnem kell egy normális bankkártyát...

Nah fasza... kiderült, hogy azért nem lehet, mert HUF alapú az MB számlám :'D
Még mázli, hogy a partypoker elfogad HUF alapú befizetést, szóval most vissza is ment a pénzem^^
A neteller az mennyire jó ewallet?

:S

Amúgy azt nem tudja valaki, hogy miért nem tudok befizetni bwinre? Kiválasztottam, hogy moneybookersrõl fizetek és van is annyi pénz bõven rajta, ami kéne, de õ mégse fogadja azt el, hanem azt akarja, hogy töltsem fel a MB számlám😄