Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
AA -ra allint mondtam, egy orosz buzeráns 26 -ra megadta, flopon lerakott neki három hatost, és a végén még egy fuck your mother loser -t is eleresztett a kis g*ci
szakadjon rá az ég az egész pokerszars -ra, ennél fosabb oldal nincs
kiveszem a pénzem és veszek belõle lottót... kb nagyobb esélyen van rajta nyerni mint ezen a foshalmazon
Bazinga!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És a terem csal... ámen
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Így ne csodálkozz, ha buksz.
Most megint -10$-nál járok az ilyen "mákolások" miatt
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De ahogy láttam mások se nagyon csinálták még meg az ehetit (tudom, ez nem kifogás😛)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
FL SH-zni kezdtem aztán elég nagy odafigyelés meg tanulás kell mellé. Közben KRESZ-re járok meg melóért rohangálok. Nincs idõm sulizni.
bocs, ha már volt 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nyitásnak : nekem csalt a terem 😄
Ráadásul már átutaltam Entropayre... szóval most várhatok még 3 napot^^ Nem játszok lassan már megint egy hete fuck yea.😄
Ez fantasztikus lesz így... máshonnan nem is lehet befizetni bwinre... hát asszem mielõbb igényelnem kell egy normális bankkártyát...
Még mázli, hogy a partypoker elfogad HUF alapú befizetést, szóval most vissza is ment a pénzem^^
A neteller az mennyire jó ewallet?
Amúgy azt nem tudja valaki, hogy miért nem tudok befizetni bwinre? Kiválasztottam, hogy moneybookersrõl fizetek és van is annyi pénz bõven rajta, ami kéne, de õ mégse fogadja azt el, hanem azt akarja, hogy töltsem fel a MB számlám😄