30077
  • Pokerstars
    ma jól kezdődik a nap beültem 5 tel és 45 nél szálltam ki :D
  • Palinko
    igen úgy annyi
  • sandor8206
    na már hülye vagyok, 1 outja volt, úgy 1-2% :-)
  • Pillecukor
    hmm.. ez logikusan hangzik...
    xD
  • sz4bolcs
    Már nem emlékszem, hogy mit gondoltam party közben, de akkor teljesen reálisnak tűnt a dobás. Láttad, hogy a #25963-ban miket calloltam, itt se véletlenül dobtam be.. :D
  • sz4bolcs
    Jó, de neki hozzátartozik az imidzséhez, nekem meg nincs olyan szép bőrdzsekim. :D
  • ddt500
    Szerintem azért tolta be mert azt hitte flössre mész. Nem tudom, hogy én megadtam volna-e. De ettől még lehetett KJ-ja.
  • sz4bolcs
    Igen, így utólag nekem is inkább ez tűnik reálisnak. Flopon beledonkolt, megnézte, hogy van-e bubim, és miután csak calloltam (slowplay akart lenni), fölbátorodott a 10es párjával, vagy akármivel... Csak az járt a fejemben, hogy van annyira intelligens játékos (jól játszott), hogy levágja, hogy slowplayelek, és nem fog erősködni, erre rámtolta a stackjét, azt meg én nem callolom 2 bubival a flopon.
  • ddt500
    Szerintem ő már egyszerűen az a szint, hogy megteheti. Ha tényleg mindig úgy felhúzná magát mint ahogy néha mutatja már régen szívrohamot kapott volna.
  • Pillecukor
    Hellmuth is rosszul bírja a bad beateket :D, pedig ő is túl van pár leosztáson...és pro.. :D
  • ddt500
    Lehet csak eldöntötte, hogy nincs bubid és ő jó lesz a KK-val.
  • sz4bolcs
    igazából a callal se lett volna semmi gond, és ha J-t is mutat, csak tudomásul veszem, és go next... de így meg headsupoltam vele, igaz, levert..
  • ddt500
    Én pár hónapja csak omaházom. Ezt flop után simán dobtam volna.
    Beraktam egy omaha esélyszámolóba az osztásodat. Flop után csak 40% esélyed volt nyerni. El is vesztetted. Az, hogy a riverrel persze dühítő de már csak részletkérdés.
  • Palinko
    jó ez drilltől, full housig bármi lehetett. (kivéve a flösst meg a sort :D)

de képzeld el ha egy jó kis 9 outos flösshúzója volt 18% esélyel :D
  • Palinko
    5
  • sandor8206
    én azt nem értem, hogy sokan hisztiznek, hogy ha bukják a 80-20 meg 70-30-kat, akkor azok mit kapnak olyankor mint amit beszúrtam handet, amikor riverre 2 outja van ami mennyi? 1-2%
    szívrohamot?
  • sz4bolcs
    Szerintem olyankor tanulta meg az ember a bad beateket érzelmileg kezelni, amikor már nincs ingerenciája kibeszélni, vagy mutogatni, nem akarja ezzel kompenzálni a rossz érzést.
    Itt egy példa: Amikor visszatolta az allint, nem volt bennem semmiféle érzelem, hogy be kell dobnom, csak egyszerűen nyugtáztam, hogy jobb lapja van. Szerintem egy éve üvöltve calloltam volna :D

• Palinko
    mai prefop allin failok voltak nekem is, AA van sor ellen. A2egyszínűvel összejött 2 pár csak riverre megjött a 3. királya az ellenfélnek :S
  • sz4bolcs
    Én viszonylag lassan tanulok, de most, 2 év játék után mondom azt, hogy megtanultam kezelni a bad beateket. Még mindig vált ki érzelmi reakciót egy bad-beat vagy rossz játék, vagy akármi, de már sokkal pozitívabbat, mint anno. Valahogy annyi mindent láttam az asztalnál 2 év alatt, hogy akármi történik, nem tud meghatni. 6000 sng után jutottam el ide.
  • sandor8206
    hát ja, én is benyomhatnám a mai termést amikkel kiestem csak, összes szopás volt
  • Csacsi
    Azért az érdekes, hogy 8 év alatt, még mindig ott tartasz..hogy bad beateket posztolsz egy topicba. Az ide járók 100%-ával meg esnek ilyenek.

Ha tényleg 8 éve játszol...amit kétlek...akkor ehhez simán hozzá kellett volna szokjál.
  • ddt500
    De gyűlölöm ezeket az SSS-ket. Most jól kivágtam egyet.
  • sz4bolcs
    Baromság. Nincs olyan stratégia, hogy 'másképp játszom mint kellene' és ami megvéd a fishektől. Az egyetlen módja a védekezésnek, ha valaki helyesen játssza meg a kezeit.
  • Pokerstars
  • ddt500
    Ja éppen most nyertem omahan 4-es all in-t!!Szaros floppolt 101010-el. Kis téten mindent megadnak.
  • ddt500
    Egyetértek. Egyszer majd megnézek valami komolyabb 1000$ feletti nevezési díjjú versenyt, hogy ott is ennyi hülye van-e. Kis téten első osztásban emelsz 20BB-t és van 6 megadód. Persze biztos mindenkinek jó lapja van.
  • sz4bolcs
    Szijjjasztok gyerekeeek. Három partyt szeretnék ma megmutatni nektek, amiből kiderül, hogy miért szeretek pokerezni

• sandor8206
    engem is az ilyenek jobban felbasznak
    tegnap is final table, emelek egy nagyvakra kb. 13-14 BB stackre buttonról 2,5 vakot (imagem agresszív szinte mindennel emeltem)JJ-val, erre calloz csak
    flop 679, egyből all-in megy, persze sima call, mutat 66, kitart neki

felbaszott már (előtte két all-int buktam előlről AK vs K10, jött a 10 és AJ vs KJ, jött a K nekik) és nem az, hogy setje lett, nyomott volna egy preflop all-int én callota volna, akkor jön neki és nyugtázom, hogy ok jött neki (de itt még elnéztem, mert lehet stop and go játszott, bár a stackje nagy volt hozzá, de ő tudja)

+ utána maradt 4400 zsetonom 400 BB, kaptam 1010, hijack limp és pusholom , valaki mögöttem becallolt KK de kisebb stackel, első limper dob, lejátszottuk kitartott a KK

Erre az előző hülye gyerek beírja, hogy "1010?"
    na akkor teljesen világos lett, hogy retardált és eldurrantam, leugattam a picsába, idiota és meg pofázik is :-)

lehet kellett is mert utána shortstacként hideg, nyugodt de agresszív játékkal behúztam a SnG-t
  • Pokerstars
    ha mindent úgy játszanál ahogy kell semmire se mennél vele versenyen mert semmi se úgy van mint ahogy annak lennie kéne :D
  • xxxpaulxxx
    Az szép!:)

#25957: Én még csak október óta játszom rendszeresen és csak szerintem olyan 2-3 hónapja mondhatnám magam "regulárnak", de azt már elértem most, hogy az rng nem basz fel... inkább az, ha valaki nagyon de nagyon hülyén játszik meg valamit és kikapok, illetve, ahogy te is mondtad, ha én valamit nagyon bután játszok meg:D
  • Pillecukor

• asafderg
    aakkari meg tök hülye fish...

nice score btw.
  • sandor8206
    amiket írok nem köcsögségből írom, csak 1-2 észrevétel amin sztem javíthatnál (sztem), 77 két ellenfél ellen már nem megadó
    QQ meg úgy általában már ilyen magas vaktéteknél+anteneél, nagy a 4BB emelés preflop, miniraise vagy 2,5 vak és minden használható lapot így emelsz, lopkodás a lényeg
    ha calloznak általában c-betre dobnak + sokszor el is talál a flop és akkor sose szagolják ki, hogy 65s-sel emmeltél + sokszor visszajátszanák rád gyengébb lapokkal és a monsteredet is könnyebben fizetik ki
    az meg, hogy bemákolnak sajnos ez van ilyen a póker lsd. lentebb nekem 8 setemet vert az 5 set turnon, river pókerre javulással

KK vs AQo heads-upban meg standard, sajnos az sem 100% vs 0% preflop, most jött neki
    nem az a lényeg, hogy mi, hogy jön, hanem a játéka rendbe legyen a z embernek, akkor hosszútávon kijön a haszon sztem
    én is idegeskedek sok mindenen, hogy hogy dob fel dolgokat de jobban idegesít az ha én voltam a hülye
    sztem
  • Pokerstars
    verseny utolsó handje aakkarinak nagy mákja volt

• Pokerstars
    lassan 8 éve
  • xxxpaulxxx
    ://

Milyen régóta játszol amúgy?
  • Pokerstars
    KURV* ANYÁD (elnézést a káromkodásért de kijött már )mit csinál már ez a terem velem riveren? -30$ ma

• xxxpaulxxx
    Látod ezért kell dobni AA-t preflop, hiszen "azzal úgy se lehet nyerni"
  • Pokerstars
    most nemtom vagy sírjak vagy nevessek mai nap után

• Pokerstars
    szép dobás az biztos!