Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Üdv újra srácok!

Vannak azért nem normálisak, bár nekem ez csak jó😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Erre nincsenek szavak xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

precision

Bazinga!

vafeN
Tud valaki olyan pókertermet ahova lehet feltölteni paypal-al ?

[O_O] (.)(.)

plu604
microlimiten bárhol. az SnG is könnyen verhetõ, meg a CG is. Ha rám hallgatsz játssz Double or Nothing SnG-ket.

SirAlo
Hello, most szeretnek el kezdeni pokerezni bet365-on, szerintetek milyen jatekmenetbe lehet legjobban nyereseget hozni ? Normal jatekasztalokon vagy esetleg Sit And Go-n?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

zeli
Volt róla egy cikk korábban is: link
Gondolom nem éri meg nekik.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

vafeN
csak azt nem tudom hogy miért.<#fejvakaras>

[O_O] (.)(.)

zeli
Ezt jó, hogy linkelted, Bwinen nem voltam regelve, gyorsan beregisztráltam.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

vafeN

[O_O] (.)(.)

Lammer
gratu! 😊

jelentem hugom full cash oszto lett universumban ^^ (meg csacsi irta korabban, hogy ha ugyes lesz... hat nagyon ugyes, szerintuk is)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

plu604
Most húztam be egy $1-os $100 GTD rebuy/addon MTT-t amin ugyan csak 17-en indultunk, de a nép a rebuyokkal/addonokal olyan $160-ra hizlalta a nyereményalapot, amibõl az elsõ helyért $45 járt ^^
És csak egyetlen addont vettem! 😊

zeli
Lesz megint take 2 promó a Full Tilten, ha érdekel valakit. Április 5-tõl 14 ig (holnaptól jövõ vasárnap) tart. link

MEdievil
sz4bolcs
betalálta, betalálta, imádkozz, hogy betalálta 😄

sz4bolcs
beteg állat wp monsta

sz4bolcs

MEdievil
MEdievil
CSALik a terem! <#idiota>

F

Lammer
na EZT csekkoljatok... Hugim atjott es dumalunk, most meselte el az eddigi legdurvabb osztasat eloben (nem most volt) 😄

36000 HUF verseny... 12-en vannak, 10-to fizet
shortstack: 55
villain1: JJ
v2: QQ

persze 3-as allin (allin, raise allin, call szitu)
flop:
5JQ
turn:
5
river:
J

<#idiota><#idiota><#idiota>
Universum terem

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Palinko
ja te próbáltad a többieknek megmagyarázni hogy jól játszott, csak most a 10% jött be. de ott páran nem így gondolták szerintem 😄
sz4bolcs
inkább irónikus próbálkozás volt egy nagy facepalmmal. 😊

Palinko
bunkóság kicsúcsosodik, mintha bármi köze lenne a játékosoknak a közös lapokhoz 😄
sz4bolcs
Milyen oltást kapott az Ászpár, miután leverte az AQ 😄😄

MonChiChike: HAHAHHAHAAHAHHAHA
MonChiChike: LOSER
Sz4bolcs1985:😄DDD
Michifreyer: loser
Sz4bolcs1985: lol
MonChiChike: HAHA
Sz4bolcs1985: cannot win 90/10😄
Sz4bolcs1985: loser
vince181089: what a fish 😄

plu604
Közben egy gyors kérésem hagy legyen:
Akinek van PokerStrategy-n ezüst státusza, megtenné hogy ennek a cikknek minden oldalát letölti (ctrl+s), összecsomagolja, és felrakja nekem valahova? Cserébe küldök neki upswinget! 😊

plu604
Bemásolom ide is, hátha van valaki aki megmondja nekem a tutit:
Üdv!

Egy érdekes kérdést szeretnék megvitatni veletek, mégpedig az SnG-k és a cash game rake struktúráját illetõen. Keresgéltem a témában, de nem nagyon találtam ehhez kapcsolódó leírást.
A kérdés (nagyon tömören): Nem túl magas az SnG-k után fizetett rake a CG-ben fizetett rake-hez képest, nem veszi vissza nagyon a profitot?
Kifejezetten érdekelne a véleményetek róla, a kapcsolódó személyes problémám ehhez az, hogy szeretnék még egyszer nekifutni a komoly pókerezésnek, és két játékvariáns között gondolkodom: NL SH és SnG-k.
Alapvetõen mikro-, és lowlimitre koncentrálva, jól látható, hogy amíg CG-ben 3-4% rake-et számítanak fel, addig SnG-ken 10-20%-ot. Ez számomra õrjítõen magas. Ha jól gondolom, rakeback annyira nem számít, ha arányosan nézzük (CG-ben kevesebb rake-et fizetsz de kevesebb is a rakeback, SnG-ben több rake-et fizetsz, de több is a rakeback). Nyilván a termek úgy számítják ki a fizetendõ rake-et hogy nekik megérje, de mi van velünk? Mivel tudják a magas fizetendõ rake miatt keletkezett profit visszaesést (már ha jól gondolom hogy egyáltalán van ilyen) kiküszöbölni az SnG játékosok?

sz4bolcs
A nemzet kötelez 😄

Christian88
Azért, mert 10 dollárt ír lehet ott többet is nyerni. Havi pontozásra megy. intellipoker oldalán megnézheted.

http://www.twitch.tv/hegii

Regisztráltam egy freerollra, elvileg a top 48 játékos kap a heti 2000 $-os összdíjazású versenyre belépõt, mondjuk arra nem tudom hogy kell majd regisztrálni. Az ilyen 10.000-fõs freerollok nem érdekelnek, akkor majd rakok némi casht a számlámra és sit&go-zok inkább. Csak nem pókereztem kb 1 jó éve, fel kell frissíteni a tudást 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

plu604
Amint elárulod mi köze ennek a pókerhez, kitöltöm. Mellesleg szintén zenész, én is BGF-es vagyok.

precision
ez az egyetlen "pénzes" freeroll a pokerstarson... nem csoda, hogy betelik a 10ezer fõ 1 perc alatt

régebben volt freeroll magyaroknak, azok jó versenyek voltak viszonylag... de már azoknak is van nevezési díja

egyszóval aki freerollozni akar annak a pokerstars a lehetõ legrosszabb választás

Bazinga!

Tigristank
Aki ilyen 10 dolláros szarokra regisztrál ekkora létszám mellett, az se 100-as...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Köszi a válaszokat!

precision
PokerSchool Open Skill League versenyek szoktak lenni asszem naponta 3-4 alkalommal

10 dollár összdíjazású freerollok, a verseny kezdete elõtt 15 perccel nyitják meg a regisztrációt, és nem túlzok, de 1 perc alatt betelik a 10ezer fõs keret. Szóval rajta kell tartani a kezedet az egérgombon ha játszani akarsz rajta. A díjazás pocsék, temérdek minden körben allint rakok fish.

Freerollok szempontjából a Pokerstars a leghányadékabb oldal.

Bazinga!

MEdievil
Freeroll fül alatt a bordó versenyeken jegyeket lehet nyerni 2000 dolláros heti versenyekre.

F

Sziasztok

PokerStarson lehet olyan freerollba csatlakozni, ahova játékpénz a nevezési díj, de igazit lehet nyerni? Mert a listában olyanokat találok csak, amiben vagy a nyeremény is játékpénz, vagy valami FPP kell a nevezéshez, ami nekem nincs.

sz4bolcs
Ti dobattatok már nutsot? 😄:😄D

sz4bolcs
"Imádom, ha egy terv sikerül." xDD

precision
<#banplz>

Bazinga!

sz4bolcs
Mai wtf <#idiota><#idiota><#idiota>

plu604
igen, légyszi, a #29583-ban említett gombbal együtt 😄

precision
egy "kunyera request sz4bolcs PS tõkéjébõl" gommbal együtt <#idiota>

Bazinga!

sz4bolcs
Tegyem be bannerba esetleg? 😄

plu604
ingyenes kezdõtõkék esetleg?
Pokerstrategy.com
Badbeat.com
Yourpokercash
Bankrollmob

Hamarabb megvan az "egy kis alap" 😊
(igen, szándékosak a reflinkek - azt hiszem senkinek nem származik hátránya belõle ha ezeken keresztül regel, én viszont megköszönöm. 😊 )

kabel15
Sziasztok! Elég rég játszottam már. Viszont most megint kedvet kaptam. Bwin oldalon játszok. Egyenlõre csak egy kis alapot szeretnék szerezni hogy késõbb mehessek fizetõs versenyekre. Régen voltak itt freeroll versenyek. Most is találtam 1-2 de 250$ és vannak rá 10.000en. Az elsõ 1000 fizet 0.03$ :S Ez nem valami sok. Persze sok kicsi sokra megy. De régen voltak ilyen 3000fõs versenyek ahol az elsõ 250 már 0.7$ kapott. Ezek már megszûntek? És mikor vannak jól fizetõ freeroll ok itt? Tudnátok nekem ebben segíteni?

BattleTag: kabel15#2672

plu604
az rendben van, csak én szeretek úgy nekifogni valaminek, hogy a lehetõ legkevesebb legyen a tanulópénz. átnézni, megtanulni az "advanced" taktikákat is, aztán azt gyakorlatba ültetni, és nem fordítva.
mindegy, nem hiszem hogy el fogok kezdeni mtt-zni, nem nekem való 😄

sz4bolcs
Én $0,25-ös versenyeken. Amit ott nem látsz, az nem létezik a pokerben. 😄
Am ez nem egy atomfizika, sok játék=sok tapasztalat, az alapokat kell jól ismerni, onnantól mindegy, milyen pokerfajtát játszik az ember.
Videók közül meg szinte az összes sng-s videó hasznosítható mtt-ben, variancián kívül csak annyiban különböznek, hogy mtt-n gyakrabban változnak a szituációk.

plu604
és hol/mibõl tanultok/tanultatok MTT-zni? PokerStrategy-n pl. elég kevés anyag van hozzá, ha mondjuk azt nézem hogy NL SH-hoz tele van cikkekkel, videókkal, hand review-kkal, edzésekkel, kvízekkel, még NL SH suli is van... de MTT-hez alig találni valamit.

Csacsi
Persze. HoldemManager + Tableninja.

Nyomnám több asztalon is, csak nem fér már ki, úgyhogy lassan veszek új monitort.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.