Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak azért nem normálisak, bár nekem ez csak jó😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Bazinga!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Gondolom nem éri meg nekik.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[O_O] (.)(.)
jelentem hugom full cash oszto lett universumban ^^ (meg csacsi irta korabban, hogy ha ugyes lesz... hat nagyon ugyes, szerintuk is)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
És csak egyetlen addont vettem! 😊
F
F
36000 HUF verseny... 12-en vannak, 10-to fizet
shortstack: 55
villain1: JJ
v2: QQ
persze 3-as allin (allin, raise allin, call szitu)
flop:
5JQ
turn:
5
river:
J
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Universum terem
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
MonChiChike: HAHAHHAHAAHAHHAHA
MonChiChike: LOSER
Sz4bolcs1985:😄DDD
Michifreyer: loser
Sz4bolcs1985: lol
MonChiChike: HAHA
Sz4bolcs1985: cannot win 90/10😄
Sz4bolcs1985: loser
vince181089: what a fish 😄
Akinek van PokerStrategy-n ezüst státusza, megtenné hogy ennek a cikknek minden oldalát letölti (ctrl+s), összecsomagolja, és felrakja nekem valahova? Cserébe küldök neki upswinget! 😊
Üdv!
Egy érdekes kérdést szeretnék megvitatni veletek, mégpedig az SnG-k és a cash game rake struktúráját illetõen. Keresgéltem a témában, de nem nagyon találtam ehhez kapcsolódó leírást.
A kérdés (nagyon tömören): Nem túl magas az SnG-k után fizetett rake a CG-ben fizetett rake-hez képest, nem veszi vissza nagyon a profitot?
Kifejezetten érdekelne a véleményetek róla, a kapcsolódó személyes problémám ehhez az, hogy szeretnék még egyszer nekifutni a komoly pókerezésnek, és két játékvariáns között gondolkodom: NL SH és SnG-k.
Alapvetõen mikro-, és lowlimitre koncentrálva, jól látható, hogy amíg CG-ben 3-4% rake-et számítanak fel, addig SnG-ken 10-20%-ot. Ez számomra õrjítõen magas. Ha jól gondolom, rakeback annyira nem számít, ha arányosan nézzük (CG-ben kevesebb rake-et fizetsz de kevesebb is a rakeback, SnG-ben több rake-et fizetsz, de több is a rakeback). Nyilván a termek úgy számítják ki a fizetendõ rake-et hogy nekik megérje, de mi van velünk? Mivel tudják a magas fizetendõ rake miatt keletkezett profit visszaesést (már ha jól gondolom hogy egyáltalán van ilyen) kiküszöbölni az SnG játékosok?
http://www.twitch.tv/hegii
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
régebben volt freeroll magyaroknak, azok jó versenyek voltak viszonylag... de már azoknak is van nevezési díja
egyszóval aki freerollozni akar annak a pokerstars a lehetõ legrosszabb választás
Bazinga!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
10 dollár összdíjazású freerollok, a verseny kezdete elõtt 15 perccel nyitják meg a regisztrációt, és nem túlzok, de 1 perc alatt betelik a 10ezer fõs keret. Szóval rajta kell tartani a kezedet az egérgombon ha játszani akarsz rajta. A díjazás pocsék, temérdek minden körben allint rakok fish.
Freerollok szempontjából a Pokerstars a leghányadékabb oldal.
Bazinga!
F
PokerStarson lehet olyan freerollba csatlakozni, ahova játékpénz a nevezési díj, de igazit lehet nyerni? Mert a listában olyanokat találok csak, amiben vagy a nyeremény is játékpénz, vagy valami FPP kell a nevezéshez, ami nekem nincs.
Pokerstrategy.com
Badbeat.com
Yourpokercash
Bankrollmob
Hamarabb megvan az "egy kis alap" 😊
(igen, szándékosak a reflinkek - azt hiszem senkinek nem származik hátránya belõle ha ezeken keresztül regel, én viszont megköszönöm. 😊 )
BattleTag: kabel15#2672
mindegy, nem hiszem hogy el fogok kezdeni mtt-zni, nem nekem való 😄
Am ez nem egy atomfizika, sok játék=sok tapasztalat, az alapokat kell jól ismerni, onnantól mindegy, milyen pokerfajtát játszik az ember.
Videók közül meg szinte az összes sng-s videó hasznosítható mtt-ben, variancián kívül csak annyiban különböznek, hogy mtt-n gyakrabban változnak a szituációk.