Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és readed mi alapján van? van fent valami program ami statisztikát készít? 😊
én már 4 asztalnál is kapkodom a fejem és próbálnék jó döntést hozni, de kevés az idõ, fõleg turbo asztalok esetében
kezd leszûrõdni bennem az a vélemény, hogy az ellenfelek _SEMMIT_ nem hisznek el, hiába van a flopon egy ász és a kezedben is van egy, és betelsz, leszarják... pár szaros outra végigjönnek és lemákolnak 😊
mondjuk az elõbb pocket 2esekkel nyertem 5 dollárt speed pokeren, ellenfél kezében AK, asztal totál off, sima 2 -es párral vittem... rengetegszer láttam már SNG -n és cashen is a srácot... tudtam, hogy egy laza agresszív stílusú játékos aki nagyon a szabálykönyv szerint akar játszani, és az ilyen AK lapokra betel és callozik, mert az jó lap, azt írja a könyv is. 😊
szóval itt is vannak sikerélmények, de több a negatív, a hajtépõs donk lemákolós pillanatokból kezd elegem lenni
Bazinga!
Így sokkal könnyebb, mert a Bad Beateket nem látom. Nem vagyok ideges miatta.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Torna poker... még egy 45 vagy 90 fõs sng-nél is tök jó érzés final table-en ülni, hát még behúzni.
Én pont cashgame-rõl nem tudom elképzelni, hogy mit lehet rajta szeretni, vagy mi okozhat benne örömöt azon kívül, hogy nézegeti az ember a napvégi grafikonját, és az szépen felfele ível. Nekem túl statikus.
mtt-n legalább vannak drámák, olyan, mint egy hullámvasút, aztán a végén olykor van katarzis is.
Am meg azt már én se tudom elképzelni, hogy csak ilyen hosszú mtt-ket játsszam, kellenek a rövidtávú eredmények is. 😊
El nem tudom képzelni hogyan tudtok tournament pókert játszani. Nekem a szimpla SnG is idegõrlõ. azt hiszem hamar agyrákot kapnék amikor látnám hogy a 123453123. versenyrõl esek ki itm elõtt 2-vel. 😄 Nekem nincs türelmem kivárni a 123453124.-et, ahol nagyot kaszálok 😄
Volt amúgy az 10 dollár is. Elõször fogtam a fejem, mikor megláttam, mire neveztem, azt hittem $1-es. Ezekbõl a dupla-tripla turbokból csak 1 dolcsisra merek menni, az is belekerül sokszor 15 dollárba.
Sebaj, dupla-rebuy, autoaddon kipipál, egyszer élünk, de szerencsére nem volt rá szükség. Még FT-n sem hittem el shortiként, hogy most ez tényleg FT, aztán elkezdtek jönni a lapok. 😄 Olyan lazán callolgatták egymást, hogy shortiként is feszültem rendesen, õk meg csak potyogtak ki, és mindig jókor voltam jó helyen. Tologatták A KQ-ikat az AQ-mba, meg AK-t az AA-mba...
Csak a final handre nem emlékszem szívesen, amikor a kombodraw makacs callolgatás után kivégezte a Q-setemet. :/
gratula egyébként! elég durva, hogy $3,30 buyinbbõl 1800 -at lehet csinálni 😊 3000 rebuy és 600 addon 😄
Bazinga!
ARSENAL&POKER
---------
Játszottam egy orosz pro játékossal:
Bum Bum Dobjámááá River Olléé
-harmadik pár easy call 😄
Visszavágó:
Bum Dobjááááámáá Allin! 😄
-Hármaspár Easy call 😄!
Nem akart többet játszani velem 😞
F
Sz4bolcs1985: lol
gonzuki24: pocket bro very high
Dealer: Sz4bolcs1985, it's your turn. You have 10 seconds to act
gonzuki24: u can get 3 or 6 outs maybe
Dealer: Regular time for player Sz4bolcs1985 has expired, TIMEBANK has been activated
Sz4bolcs1985: let see
gonzuki24: lol
Dealer: Sz4bolcs1985 has two pair, Nines and Sevens
Dealer: gonzuki24 has two pair, Sevens and Sixes
Dealer: Hand #94441896811: Sz4bolcs1985 wins pot (5,444) withtwo pair, Nines and Sevens
gonzuki24: was close though
Dealer: Hand #94441913716: gonzuki24 wins pot (500)
Sz4bolcs1985: thy the info😄
Sz4bolcs1985: without it I cannot do thit call
ráadásul általában szarok a replayek ha itt indítom el õket, viszont ha a jobb felsõ sarokban lévõ ID linkkel átmegyek a weboldalra és ott nézem meg akkor általában jók szoktak lenni
hm? 😊
Bazinga!
a lábait összecsukható megoldásra szeretném megcsinálni. tudtok adni ötleteket, hogyan oldották meg a boltban vehetõ asztaloknál?
MarcaoSCCP: POKER STARS MAIOR SITE CORRUPTO ENOJENTO DE POKER MANIPULADO POR LADROES
Dealer: Regular time for player songoten89 has expired, TIME BANK has beenactivated
przemekpp: why you play so slow??
Dealer: brasinha6666, it's your turn. You have 10 seconds to act
Dealer: Regular time for player brasinha6666 has expired, TIME BANK has beenactivated
Sz4bolcs1985: bullet time
Sz4bolcs1985: best skill in poker
Donkbet= "Elõ a húzókkal és a BubiDámákkal, srácok, õrüljetek meg" 😄
ferinko1810 raise
Sz4bolcs1985: ne engem 😄
meg is érdemli... meg azt is, hogy legalább egy drillre nem rakott téged 😊 donk. 😊
Bazinga!