Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
jézus... 16 asztalon játszol egyszerre?
és readed mi alapján van? van fent valami program ami statisztikát készít? 😊

én már 4 asztalnál is kapkodom a fejem és próbálnék jó döntést hozni, de kevés az idõ, fõleg turbo asztalok esetében

kezd leszûrõdni bennem az a vélemény, hogy az ellenfelek _SEMMIT_ nem hisznek el, hiába van a flopon egy ász és a kezedben is van egy, és betelsz, leszarják... pár szaros outra végigjönnek és lemákolnak 😊

mondjuk az elõbb pocket 2esekkel nyertem 5 dollárt speed pokeren, ellenfél kezében AK, asztal totál off, sima 2 -es párral vittem... rengetegszer láttam már SNG -n és cashen is a srácot... tudtam, hogy egy laza agresszív stílusú játékos aki nagyon a szabálykönyv szerint akar játszani, és az ilyen AK lapokra betel és callozik, mert az jó lap, azt írja a könyv is. 😊
szóval itt is vannak sikerélmények, de több a negatív, a hajtépõs donk lemákolós pillanatokból kezd elegem lenni

Bazinga!

Csacsi
Szerintem nem nagyon. Major tornákon sokkal nagyobb a sikerélmény, de mivel egyszerre 16 asztalon profitért játszom, nincs idõm arra, hogy figyeljem, hogy mi történik azután, hogy a zsetonok középre kerültek.

Így sokkal könnyebb, mert a Bad Beateket nem látom. Nem vagyok ideges miatta.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
hehe, ez valami olyan lehet, mint amikor egy sportoló már csak pénzért játszik, vagy mint egy bojlis horgász. Mondjuk már nekem sem jelent olyan sikerélményt, mikor behúzok egy ilyet, mint anno 2-3 éve. Kezdõségnek is megvan a bája. Limitlépésen kívül vajon lehet ezzel vmit kezdeni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Galy
Grat!
Csacsi
Ebben a hónapban 1300 játék alatt kb 45 elsõ helyem volt 😊 Most épp 45 fõs turbókat játszok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nekem nem okoz katarzist egy 45 fõs torna megnyerése. Sokszor észre sem veszem, hogy megnyertem, és már nyitom is a következõt. 😊

sz4bolcs
Gyere, vedd el! 😄

Torna poker... még egy 45 vagy 90 fõs sng-nél is tök jó érzés final table-en ülni, hát még behúzni.
Én pont cashgame-rõl nem tudom elképzelni, hogy mit lehet rajta szeretni, vagy mi okozhat benne örömöt azon kívül, hogy nézegeti az ember a napvégi grafikonját, és az szépen felfele ível. Nekem túl statikus.
mtt-n legalább vannak drámák, olyan, mint egy hullámvasút, aztán a végén olykor van katarzis is.
Am meg azt már én se tudom elképzelni, hogy csak ilyen hosszú mtt-ket játsszam, kellenek a rövidtávú eredmények is. 😊

plu604
Gratula! Kunyerálni ér? 😄
El nem tudom képzelni hogyan tudtok tournament pókert játszani. Nekem a szimpla SnG is idegõrlõ. azt hiszem hamar agyrákot kapnék amikor látnám hogy a 123453123. versenyrõl esek ki itm elõtt 2-vel. 😄 Nekem nincs türelmem kivárni a 123453124.-et, ahol nagyot kaszálok 😄

precision
egy verseny alatt többet nyert mint én egész életemben fogok 😄

Bazinga!

Csacsi
Szép eredmény. Egy verseny alatt nyertél annyit, mint én ebben a hónapban 😊

sz4bolcs
Kössz!

Volt amúgy az 10 dollár is. Elõször fogtam a fejem, mikor megláttam, mire neveztem, azt hittem $1-es. Ezekbõl a dupla-tripla turbokból csak 1 dolcsisra merek menni, az is belekerül sokszor 15 dollárba.
Sebaj, dupla-rebuy, autoaddon kipipál, egyszer élünk, de szerencsére nem volt rá szükség. Még FT-n sem hittem el shortiként, hogy most ez tényleg FT, aztán elkezdtek jönni a lapok. 😄 Olyan lazán callolgatták egymást, hogy shortiként is feszültem rendesen, õk meg csak potyogtak ki, és mindig jókor voltam jó helyen. Tologatták A KQ-ikat az AQ-mba, meg AK-t az AA-mba...
Csak a final handre nem emlékszem szívesen, amikor a kombodraw makacs callolgatás után kivégezte a Q-setemet. :/

precision
bakker... utalhatnál egy kis aprót belõle PS -on <#wilting><#idiota>

gratula egyébként! elég durva, hogy $3,30 buyinbbõl 1800 -at lehet csinálni 😊 3000 rebuy és 600 addon 😄

Bazinga!

sz4bolcs
akkor most nem panaszkodom erre a hónapra 😄

sz4bolcs
déli termés :Ð

sz4bolcs
A hónap második felének rövid jellemzése: "Nyomokban itm-et tartalmazhat."

sz4bolcs
Csak úgy hívják: A Rettenthetetlen 😄

sz4bolcs
vs. insane call buborékban 😄

sz4bolcs

Sziasztok! Gondolkodom, hogy befizetek Full Tiltre, ha visa kártyával fizetek be akkor arra kifizetést is tudok majd kérni?

ARSENAL&POKER

plu604
Az szép, gratula!

MEdievil
Nem tudta befogni a száját és így járt 😄

---------

Játszottam egy orosz pro játékossal:

Bum Bum Dobjámááá River Olléé

-harmadik pár easy call 😄

Visszavágó:
Bum Dobjááááámáá Allin! 😄
-Hármaspár Easy call 😄!

Nem akart többet játszani velem 😞

F

sz4bolcs
Az egyetlen dolog, amit el akartam kerülni, hogy QK-val, KJ-val, QJ-val, A10-zel, meg hasonló fasságokkal flippeljek, és nézzétek, mennyi infot ad az allinhez...

sz4bolcs
Érdekes hand buborékban.... Összehaverkodtam egy perui sráccal, akivel ezt a partyt játszottam, visszaemelése után gondolkodási idõ kikér, aztán jött a következõ párbeszéd:

Sz4bolcs1985: lol
gonzuki24: pocket bro very high
Dealer: Sz4bolcs1985, it's your turn. You have 10 seconds to act
gonzuki24: u can get 3 or 6 outs maybe
Dealer: Regular time for player Sz4bolcs1985 has expired, TIMEBANK has been activated
Sz4bolcs1985: let see
gonzuki24: lol
Dealer: Sz4bolcs1985 has two pair, Nines and Sevens
Dealer: gonzuki24 has two pair, Sevens and Sixes
Dealer: Hand #94441896811: Sz4bolcs1985 wins pot (5,444) withtwo pair, Nines and Sevens
gonzuki24: was close though
Dealer: Hand #94441913716: gonzuki24 wins pot (500)
Sz4bolcs1985: thy the info😄
Sz4bolcs1985: without it I cannot do thit call

Csacsi
Jól sikerült a mai nap 😊

MEdievil
sz4bolcs
oks, akkor ezután linkelem õket..

precision
mi lenne ha innentõl kezdve csak linkelnénk a hand replayeket? rohadtul megfogja a gépet meg a topik betöltését, legalább is nálam
ráadásul általában szarok a replayek ha itt indítom el õket, viszont ha a jobb felsõ sarokban lévõ ID linkkel átmegyek a weboldalra és ott nézem meg akkor általában jók szoktak lenni

hm? 😊

Bazinga!

sz4bolcs
<#idiota><#idiota>

sz4bolcs
poker géniusz... <#taps>

sz4bolcs
hú, de gonoszan néztem rá <#idiota>

sz4bolcs
Hail to the king, baby <#idiota><#idiota><#idiota>

Palinko
csináltam egy pókerasztakt haverral, be van vásznazva, de lábai még nincsenek csak az asztallap és a kéztartó.

a lábait összecsukható megoldásra szeretném megcsinálni. tudtok adni ötleteket, hogyan oldották meg a boltban vehetõ asztaloknál?
sz4bolcs
"Már azt hittem, nem lesz jó, de turnön lejött a flöshúzóm a riverre"

sz4bolcs
xDD

MarcaoSCCP: POKER STARS MAIOR SITE CORRUPTO ENOJENTO DE POKER MANIPULADO POR LADROES

sz4bolcs
ilyet még nem láttam, az sh asztalon a játékosok vpipje 30 hand alapján: 50, 77, 59, 86 <#idiota>

sz4bolcs
a színvonal...

sz4bolcs
dobjááááámáááááá

sz4bolcs
Mielõtt megnézitek a végét, próbáljatok vmi kezet adni nekik (nekem nem sikerült) Annyit segítek, h. sokkal erõsebbek a kezeik, mint amikre az átlag fisht tennétek.

sz4bolcs
wtf?%!

sz4bolcs
MTT buborék 😄

Dealer: Regular time for player songoten89 has expired, TIME BANK has beenactivated
przemekpp: why you play so slow??
Dealer: brasinha6666, it's your turn. You have 10 seconds to act
Dealer: Regular time for player brasinha6666 has expired, TIME BANK has beenactivated
Sz4bolcs1985: bullet time
Sz4bolcs1985: best skill in poker

sz4bolcs
wp QQ 😄

sz4bolcs
Már flop elõtt érzitek, hogy valami készül. 😄
Donkbet= "Elõ a húzókkal és a BubiDámákkal, srácok, õrüljetek meg" 😄

sz4bolcs
Sz4bolcs1985: ejtsetek mar ki mert tiltelek😄
ferinko1810 raise
Sz4bolcs1985: ne engem 😄

sz4bolcs
fub+ inkább visszafexem alufólia

sz4bolcs
"betalál, cek" <#idiota>

sz4bolcs
Amúgy milyen udvariasan megvárta a setem, igazából Q turnön azonnal föladtam a játékot, de már flopon is azért tettem be 600 zsetont, hogy azt higgye, hogy én most végig fogom agrozni a játékot. 😄

precision
avagy a slowplay visszanyalt... 😊

Bazinga!

sz4bolcs
nyehehe 😄

precision
ennyire szarul megjátszani egy KK -s kezet... 😊
meg is érdemli... meg azt is, hogy legalább egy drillre nem rakott téged 😊 donk. 😊

Bazinga!

sz4bolcs
Kicsi a bors, de vannak barátai