22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na ezt még emészteni kell... :D
    számomra viszont tényleg egyértelművé vált, hogy a halálnak és a halál közeli élménynek van a legfontosabb szerepe... Charlie is akkor látott át az altból az igazi világba, és most Desmond is... mert igaz, hogy nem haldokolt éppen, de azért ez halál közeli élmény volt
    a legnagyobb az volt mikor Charlie felkel a víz alatt vigyorral a pofáján és ráteszi a kezét az üvegre :DDD
    tehát a koncepció adott... Desmond mindegyik oceanicossal meg akarja ismertetni ezt az érzést vagy ahogy Daniel fogalmazott a "másik életet"
    kíváncsian várom, hogy mi fog kisülni az egészből :)
  • ProGabe #19521
    pont azért, amiért az előző részben nem dobtak gránátot Locke csónakjába, hogy ezzel bezárják egy 5x10 méteres part menti szakaszba a víz és a hangullámos biszem-baszomok közé
  • ndannyl
    Amikor Desmond és Charlie mennek a kocsival és Charlie elcsavarja a kormányt, akkor Des miért a gázra lép?XD
  • Grove4
    Jó,a lényeg ugyanaz,arra gondoltam amúgy,de hasonló történt abban a részben is,arra gondolok,hogyha az egyikben van,akkor a másikban elájul.(próbálok spoiler nélkül írni)

Na ezt most jól megaszontam,remélem érted.
  • Bucser
    Eloisnak mindig ugyanolyan képessége van mint Desmondnak.

Az eredeti világban látja a jövőt az altban pedig látja a másik világban történteket.
  • Bucser
    MOst volt idő megnzni
    BAZZZEEGGG tudtam, hogy Desmondból kulcsfigurát csinának és most már ugrál a 2 világ között. Kezd egyre érdekesebb lenni:)

• Big Bad Ryder
    Az eszetekbe jutott már, hogy
    Eloise néni küldte víz alá a szigetet? :O Elvégre honnan tudhatna a másik világról?
  • ProGabe #19515
    a Penny - Desmond duó az írók, költők által a történelemben valaha megalkotott szerelmespárok legjobbika! 1-2 másodperc, néhány felvillanó kép, pár szó ("I love you Penny", azon az akcentuson!) elég ahhoz, elszoruljon az ember szíve!
  • Herold
    Gyerekek ez a felirat kurva szar. Tele van lefordítatlan párbeszédekkel. A "hallott" szót meg legalább 2x "halott"-nak írja.
  • Grove4
    Ugyanez történt Desmonddal
    abban a részben,amikor felkereste Danielt és az elméje ugrált az időben
  • MikX
    Marha jó rész volt, azthittem bef*sok... :D
    Na ez egy jó kérdés, de valószínűleg valami olyasmi lehet...
    Legjobb, hogy Charles és felesége tuti tudják az egészet, ez hogy?
    És mi az, hogy még nem áll készen rá?
    Előszö kicsit fura volt, mert mondott charlie a bárban is fár dolgot, ami elég wtf volt, de aztán a kocsi mikor elmerült, akkor nekem egyből beugrott a kép, még mielőtt ténylegesen beadták volna... :D
    Az alt szál még soha nem kötött le ennyire, soha, de most kifejezetten jó volt, hogy túlnyomórészt azt mutatták.
    Az érdekelne még, hogy Desmond épp akkor esett össze, mikor a másik szálban felébredt, és értette mi van, meg hogy mikor elment Said-al, akkor meg egyszercsak visszatért, az vajon véletlen-e, vagy csak így vágták? Mert ha ez így van, akkor lehet az, hogyha Said-al, vagyis Lock-ékkal tart, akkor az alt szál fog megtörténni, és ezért kellenek Lock-nak az emberek, vagy nemtom... de viszont ottmegfennáll, hogy Locknak miért érdeke, hogy kiszabaduljon? Mert az alt szálban látszólag minden happy, Withmore meg azt állítja, ha kijut, akkor vége mindennek...
    Nemtom, mindenesetre marha jó rész volt, még pár ilyet!
  • bcrics
    de mi lesz a vége?:D,,az alterszálban is összerakják a mozaikot?:)
    háá mekkora volt már hoyg des szépen felkeresi majd a többieket:D
  • Klemice
    a lost eddigi legjobb része volt a mai
  • sirdond
    úgy néz ki vannak még akik nem csak azért nézik a lostot,mert akkor hype veszi körül. ez is egy lényege ennek a sorozatnak

(amúgy köszi, tegnap volt :) )
  • Szolnokboy1
    :DDDDD

a durva az, hogy én is 1-eskével álmodtam, annyi különbséggel, hogy amikor a szaftos részhez értünk 2-eske is csatlakozott.
  • Herold
    Ki a faszom az az 1-eske?
  • Herold
    Az jó, hogy ilyen hamar van felirat, de nem ártana még egyszer átnézni publikálás előtt, mert a múlt hetiben is elég sok hiba volt.
  • Neogan
    Megható sztori, komolyan :)
    Hajrá!
  • Ragnar360
    na ezt olvassátok el - nagyon komoly :D ;)

Írta: Manguszta - Lostspoilers HU

"gyönyörű volt ez a rész. talán kevesebb volt benne a WTF, mint a Constantban, de nem is kellett annyi bele. nem volt az a célja.

elgondolkodtató….. nem az előbb látottak mondatják velem, de épp a Lost megnézése előtt, és közvetlenül ébredés előtt olyannal álmodtam, akibe nagyon sokáig szerelmes voltam (1 évig) -nevezzük 1-eskének. amikor anno 2008 nyarán megláttam, rögtön tudtam, hogy csak ő kell, és senki más. sajnos nem jött össze, plátói maradt a dolog, mert ő valaki mást szeretett. volt 1 kemény évem, mire ki tudtam verni a fejemből. újra szerelmes lettem valaki másba, annak viszont pár hónap után szomorú vége lett, nem részletezem, nem voltunk egymás végzete. de sajnos mindmáig szeretem. közben 1-eskével mindvégig tartottam a kapcsolatot, sőt, gyakorlatilag az elmúlt pár hónapban vele vigasztalódtam. a sors furcsa fintora, hogy most ő közeledik, de én szeretek mást.

nos, egészen ma reggelig volt bennem egy olyan érzés, hogy ez már nem változhat, talán így maradok örökre… aztán ma reggel berobbant az álmomba 1-eske, megfogta a kezem(!), és közölte, hogy neki “így most jó”. Az volt a fura, olyan érzés volt, mint amikor Juliet az utolsó másodperceiben azzal törődött, hogy elmondja Sawyernek, hogy “sikerült”/”it worked”. Abban a pillanatban, ahogy éreztem, hogy megfogja a kezem, felébredtem. ülök a géphez, letöltöm a Desmond-részt… nézem… és erre az egész mintha rólam szólna. a legijesztőbb, amikor Des és Penny kezet fognak, erre Des felébred.

nem tudom, hogy ezt csak én érzem? vagy mindenkihez ugyanúgy szól ez a kis epizód? bennem valami megváltozott az elmúlt két és fél órában. és ez nem az első Lost-közeli élményem, azt pedig most pláne nem lehet mondani, hogy fanatikus lennék… fanatikus akkor voltam, amikor ment a második évad első része szinkronosan, és kb. 10-12 résszel előrébb járt a Lost Amerikában. akkor nem bírtam magammal, egy este és egy éjszaka alatt “felzárkóztam”.

Szóval most nekem élmények sokaságát nyújtotta a Lost, és ez a rész talán az életemre is kihatással lesz. 1-eskével ugyanis szombaton lesz közös programunk, tegnap beszéltük meg…"
  • Th0m
    Legjobb rész volt szerintem is, a végén nagyon kirázott a hideg :D:D
  • Ragnar360
    Szerintem is jó rész volt!

Sok érdekes és jó dolog volt benne, király volt nézni... de magával a történettel h most mivan azt én nemtudom :) a vége is elég faszás volt LOL - lehetséges h most sok mindenre utaltak, majd nemsoká elgondolkodok rajta, addigis meg amugyis most különösen jólesz teóriákat lesegetni/olvasni
  • Ragnar360
    happy birthday
  • buldozer99
    felirat
  • sirdond
    az évad eddigi legjobb része
    akárki akármit mond,egyszerűen zseniális

nem gondoltam volna,hogy a szülinapomra ilyen részt kapok :D
  • Victor1103
    Jó rész volt. Junkie-n ment a fikázás de szerintem akkor is ütött. A Desmondosak mindig olyanok (voltak).
  • Geeryy
    desmond
  • Geeryy
    omg
  • Sephi
    Ki lesz a mai reszben?
  • gulyasandras
    Bőven maradt még kakaó a sorozatban.

Nem lesz itt gond a hátralevő részekkel.
  • ndannyl
    Üdv!

Valamit észrevettem (lehet nem újdonság) egy szereplő leírásban. Hurley és Ben után van egy "/ ..." ami arra utalna, hogy valaki mást is ők alakítanak (majd?) a Lostban? Vagy csak lemaradtam valamiről?

Naveen Andrews (Sayid Jarrah (114 episodes, 2004-2010))
    Matthew Fox (Jack Shephard (114 episodes, 2004-2010))
    Jorge Garcia (Hugo 'Hurley' Reyes / ... (114 episodes, 2004-2010))
    Josh Holloway (James 'Sawyer' Ford (114 episodes, 2004-2010))
    Daniel Dae Kim (Jin Kwon (114 episodes, 2004-2010))
    Yunjin Kim (Sun Kwon (114 episodes, 2004-2010))
    Evangeline Lilly (Kate Austen (114 episodes, 2004-2010))
    Terry O'Quinn (John Locke (114 episodes, 2004-2010))
    Emilie de Ravin (Claire Littleton (93 episodes, 2004-2010))
    Michael Emerson (Ben Linus / ... (75 episodes, 2006-2010))
    cache/imdb/images/0411008_big.jpg
  • Klemice
    Hát szerintem ugyanúgy szidniből repült losz ándzseleszbe mint a többiek
  • IXEMGabeo
    kíváncsi leszek a Desmondos részre...valószínűsíthető h Eloise Hawkingnek köszönhetően Charles Widmore az apósa visszahozta őt a Szigetre ki tudja lehet bosszúból:D mondjuk az most fog kiderülni Desmond mit keresett a gépen az Alternatív szálon...
  • IXEMGabeo
    üdv nagyon szeretem a sorozatot minden részt láttam eddig egészen az s06e10-ig...örülök, hogy végre láthattuk Richard múltját is sztem a Lost egyik legjobb része volt (s06e09)
  • cambiasso83
    Na tényleg igaz:)Kösz az infót.Csak én nem vagyok napra kész:)Szóval április 12.-én 22:00 és 23:00(axn).Na kíváncsi leszek a folytatásra:)
  • precision
    jaja, nekem is beugrott a Lindermanes konyhában főzök jelenet :)
  • gman906
    I make good eggs...
  • Kicsikiraly
    az a jelenet amikor keamy-vel találkozott Sayid, szinte egy az egyben a Heroes-os Lindermannal való találkozásnak a másolata volt :D Minden nagy gonosz főemberke szeret főzni és egy étterem konyhájában találkozni a kisebb emberekkel :D
  • Phat Smoker
    utóbbi időben a hotelek/éttermek konyhái nagyon divatos helyszinévé váltak a nem oda illő dolgok lerendezésének. (lásd pl. még 24)
  • Kicsikiraly
    "Who needs legs to be a motorcycle cop"

A:Sd:ASdaS:daS:D:AsD:asD:aS:DaS:daS:dA:Sd
  • ProGabe #19483
    ROFLMAO