Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem Nemezis mindenkit befûzött elõbb-utóbb, aki ott késõbb felbukkant.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nemezis improvizál, de azt persze professzionális módon teszi. Egy dolgot tudott csak "elõre", azt, amit Locke mondott el neki a keréknél.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.
Nekem inkább ez tûnik reálisnak, ahol nem egyértelmû a keresztény értelemben vett jó fogalma (ilyet leginkább Desmondnál, Juliettnél, Jacknél illetve Charlienál láthatsz, akik önös érdeküket tudták félretenni). Jacob leginkább nyomort, szenvedést okozott, irányít, befolyásol. Mondhatnánk, hogy ad lehetõséget a választásra, hogy lelkileg, spirituálisan magasabb szintre fejlõdjön a szigetre vetõdött, de ezek nekem hamis választásoknak tûnnek.
Lehet, hogy marha nagyot tévedek. Valljuk be, még mindig nem ismerjük az igazi mozgató rugókat: a két személyt és céljaikat részletesen.
Utolsó gondolat: persze nem azt akarom mondani, hogy Nemezis jó, a francokat.😊 Szigorúan egomán, aki eltapos mindenkit. Csak arra akartam utalni, hogy szimpatikus az ötlet, hogy jó-gonosz párharcról van szó, de én a "jót" nem tudom még egyértelmûen Jacobbal azonosítani. 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a neveknek meg ebben a topikban furcsa evoluciója van 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
<#wow3>#wow3>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
na jó, feladtam...
legyen a neve inkább luk, és mondja neki majd Jacob hogy luk én vagyok az apád
pf.
Bazinga!
Bazinga!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
How much can you take,before you snap?
Nehéz megmondani, a: de lehet nem tartja veszélyesnek; b: ott, mindenki elõtt nem akarja megtenni; c: mert õ az igazán jóságos.<#ravasz1>#ravasz1>
jó kis rész volt 😊
egyet nem értek csak...
Mindenesetre lehetne már jövõhét 😊
Bazinga!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a filmekbe sose fogadják el a rosszarctól a kaját...én biztos kértem volna 😄 keamy gyors szereplése meglepett....mind az hogy feltûnt és gyorsan távozott is...😄
gondolom Kate Lockealikekal fog tartani és Claire egyszercsak letámadja, hogy mit miért....
csak így tovább....az elõzetesbõl meg úgy tûnik, hogy Locke teste is eltûnt 😄
még egyszer meg kell nézni olyan pörgõs volt
a sima xvides felirat megint csúszik, hiába idõzítem, 1 perc mulva fos lesz
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Felirattal, este, hd felbontásban újra nézem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megint kerdeses az, hogy mi a francot vedenek abban a templomban. Ha mar Ben megtalalta a sziget elmozditos kapcsolot, az nem a temploban volt, tehat szet vannak szorva az ilyen dolgot a szigeten. Ha a templomot vedik ennyire akkor lehet ott a legfontosabb ilyen kutyu.
A masik ami nem tiszta, hogy Ben hogy tudta elohivni a fust szornyet... ugyertem miert.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ne keverjük már bele a földönkívülieket,ha eddig szó sem volt róluk
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
2004-ben a tábla készen állt, a bábuk mozogni kezdtek, és elindult két hatalmas entitás harca. 😊
Legalábbis nem az újszövetségi "jó" Isten képe, inkább az ószövetségi istenképet lehet Jacobra húzni, ha akarjuk.
A mi lehet a vége kérdés megválaszolásához pedig többet kell tudnunk Jacobról és Nemezisrõl: kik õk, mi a céljaik. Ezt pontosan nem tudjuk (oké: jacob be akar valamit bizonyítani, Nemezis pedig elmondja az ötödik részben, de azért olyan marha okosak még nem lettünk tõle).
Maga a sorozat vége már lehet látható a hatodik évadban. De ha belevágsz a sorozat nézésébe majd eldöntheted, hogy amit látsz az a végjáték vagy pedig egy anomália, ami óhatatlanul szinkronba fog kerülni az eddigi eseményekkel.
Szerintem többet mondtam mint kellene, tessék nekikezdeni a hatodik évadnak!
Nem tudom emlékeztek-e a Twin Peaks nevû sorozatra, ha jól tudom ott a készítõk egy idõ után beismerték, hogy fogalmuk sem volt mi lesz a vége, és azt sem tudták hogyan fogják kibogozni a szálakat. 😊 Remélem szeretett Lost-unkkal nem ez lesz a helyzet, bár itt is koncepció az, hogy megválaszolnak (?) egy kérdést, és feltesznek helyette kettõt. Szóval szívesen elolvasnák néhányat a ti megközelítéseikbõl, az ötödik évad végével kapcsolatban, igazából kicsit önzõ céllal kérdezem ezt meg, mert attól félek, hogy valami egyértelmû dolog elkerülte a figyelmem, és nem akarok úgy belevágni a hatodik évadba, hogy valami nem esett le. Elõre is köszi.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
De ha tévednék, akkor lehet, hogy Jacob kivetülése. A kérdés még az, miért volt véres? Egymást ölték meg? Jacob korábban Nemezist ölte meg, vagy netán valaki mást?