Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
szerintetek ki volt a szõke kissrác, aki figyelmeztette a Nemezist, hogy "nem ölheted meg õt"? A sziget maga, esetleg Jacob?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tommygear
nem lett megbeszélve, találgatás az is
Kicsikiraly
én úgy emlékszem h meg lett beszélve h Rose és Bernard az 😄

DFTBA ಠ_ಠ

LasDen
végülis....😄 majd kiderül....lehet hogy Jacob és Nemezis csontváza 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5c0rp330n
amugy eleg meresz mert siman lehet h mashol haltak meg csak odavittek a hullakat

Herold
LasDen
ejj micsoda következtetés 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
valakik ott meghaltak

Hali!
Mit gondoltok a barlanglakó csontvázakról ? Nem véletlelenül vették õket elõ újra.
5c0rp330n
ne tetezd a fail-t, szerintem itt most fejezzuk be a temat 😊

LasDen
azé az informatikai rum se lehet rossz 😄

passatgt
rum=fórum
telejsen=teljesen

😄

passatgt
számítástechnikában a default az alapértelmezést jelenti, és mivel ez egy informatikai rum, telejsen rendben van😉

LasDen
mégis jelenti azt, hogy alap...😄
a sztakiban én azé megbízok 😄

Bucser
Nem akarok átmenni nyelvészkedésbe de a defaultnak nincs olyan jelentése, hogy alapértelmezett.

Ez egy idióta magyar szóösszetétel és ha egy angolnak úgy hivatkozol a defaultra mint alapértelmezés akkor csak bután néz rád.

Ugyanis az lapaértelmezés címû ferdítés onnan jön, hogy hiba esetén visszaállítandó beállítás. És nem pedig alapbeállítás....

Mielõtt fail-t emlegetsz azelõtt nézz utána.

ÉS az alapértelmezett az nem átlagos minimális jelentése... IQ bajnokok.. remélem nem fordítotok egy filmet se...

Ja és a sztaki kibõvített szótára nem ér semmit. Ugyanis userek által szerkeszthetõ azt a részt nem ellenõrzi senki...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kicsikiraly
õõ fail. ha mindenképpen kötekedni akarsz, igen, ezeket is jelenti. viszont minimális IQ-val is ki lehet találni hogy én az átlagos, alapértelmezett jelentésére gondoltam.

DFTBA ಠ_ಠ

precision
Bucsernek is van igaza, azokat is jelenti
persze attól még defaultként (😄) az alapértelmezett jelentését használjuk

Bazinga!

tommygear
fail
Herold
default = alapértelmezett te <#lama>
<#taps>

trident
Spoiler!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bucser
default tudod-e mit jelent?

gy.k.: bedõlés, fizetésképtelenség, hiba...
Szóval nem szlenget használsz, hanem csak nem tudsz angolul.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

én meg nem értem,hogy miért ne lehetne sarah? (amúgy is van egy fia)
szvsz pár dolgot nagyon túlkomplikáltok

How much can you take,before you snap?

Klemice
etus a szomszédokból

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommygear
LOK BAZDMEG LOK EZAZ!!!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Vainilla
a srác legalább 13 éves, nem hiszem, hogy Sarah... csalódnék😞

precision
miért is kell wtf -nak lennie az anyának? láttuk már Jack exét flashbackekben, õ az anya 😊

Bazinga!

Vainilla
Libby? Cassidy? Cassidy király lenne, nem tudom miért, de bejönne

sarah shephard

How much can you take,before you snap?

Vainilla
lock zöld szemû. csak kéxemû lehet...Charlotte?

passatgt
szerintem lok az anya

trident
Tényleg, Penny is lehetne, abban igazad van, valaki olyan lehet, akit ismerünk már.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Vainilla
ja, ez nekem is eszembe jutott,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hahaha Jack a gerontofil apuci. Juliet a kézenfekvõ, de szerintem még akár Penny is lehet

trident
Juliet.

na jó, elárulom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ms. Hawking! 😊

Vainilla
szerintetek ki lehet David anyja? tutira valaki vaddöfak

5c0rp330n
jaja. de az igazi szleng ha angolul irod az egeszet.

LasDen
az már szleng ha egy mondatba belerakok egy angol szót??? 😄 jó tudni...😄

Kicsikiraly
az answerst azért írtam mert konkrétan ezzel volt baja vkinek hogy benne van az elõzetesben mindig.

default meg... neten vagyunk, netes szleng, nem értem a problémádat, én ezt a szót így használom

DFTBA &#3232;_&#3232;

precision
tenkju

Bazinga!

LasDen
defaultból, answer???? O_o

Doddy a düdő
Kicsikiraly
mi baja mindenkinek h semmi answers? nem tudtuk meg mi lett Claire-rel? Nem tudtuk meg mi a számok igazi jelentése? Nem tudtuk meg miért pont õhozzájuk ment el Jacob? már deafultból gondolja mindenki azt h deszar a sorozat, vagy szimplán túl hülyék h emlékezzenek minden kérdésre amit meg kell válaszolni

DFTBA &#3232;_&#3232;

precision
off: még mindig nem találtam normális, lehetõleg ingyenes progit ehhez a chatroulettehez, hogy tudjak küldeni fake kamera képet, mint a lent látható képen is... néha jó lenne hülyülni 😄 esetleg vki tud ilyet? 😄

Bazinga!

precision
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Bazinga!

trident

trident
Episode 6.06 - Sundown - Promo 2
Spoiler

Kicsikiraly
A:sD:aS:dAS😄A:sDA:sDA:SD:

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bucser
Gondolom mikor visszatértek a szigetre azért megbeszéltek pár dolgot...

Bucser
Vagy csak gyerek vagy még hozzá és felét sem érted amirõl szó van a sorozatban.

Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

precision

Bazinga!