22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ProGabe #19482
    ezt már én is leírtam. röviden és tömören: mindig vigyázz, mit kívánsz, legfőképp akkor, ha maga a gonosz a "jótündér"
  • sirdond
    nekem tetszik,hasonlóra gondoltam én is és az elejét már pedzegettem nem is olyan régen
    a kérdésre pedig a válasz: Desmond
    ő akarja befejezni a szigettel a kapcsolatát,ő soha nem akart odakerülni és ő fogja azt kívánni,hogy bár ne is létezne
  • Klemice
    ALT az melyik karakter?
  • Kicsikiraly
    elsőre nem értettem hogy mi ez amit idefirkantottál, aztán értelmezve egy kicsit rájöttem hogy ebben van valami, és tartsuk meg mint ötletet.
  • Herold
  • karit
    Az ALT kapcsolódásához:
    ahogy a Magic Boxos intelem tartja, vigyázz minden kívánsággal, mert a végén még valóra válik! Azaz Grétsy László legyen a talpán, aki úgy tud kívánni, hogy az ördög ne tudja kiforgatni. (Rutinosabbak tudják, hogy kell: Sajnálom, jótündér, kívánság az kívánság! Térdelj le szépen!)

Vajon ha lehetne, kinek mi lenne a kívánsága egy sátáni “metaforától”, amit ha “kinyit, benne találja”? (Úgy néz ki, elég nagy a doboz, még Ben új tengeralattjárója is belefért...)
    És hogy hogyan lesz ebből ALT?

Sayid szeretné a kezében tartani a szerelme kezét. Ja, hogy nem csak egy ellopott percre? Szorri haver, akkor miért nem úgy kérted?

Jack végre családot szeretne, és az apjából végleg elege van. Hát legyen, tűnés fater. Ja, ugye, csonka család nem gond, hehe?

Kate mégis inkább Sawyert választaná. Nem bánom, összefuthattok – ha már úgyis szó szerint “futnod” kell. Ha épp ő kap majd el, úgy is megfelel?

Jin szeretné látni a lányát. No problemo, ezt akár most is, tessék itt van, nézegesd. Függetlenséget akarsz Mr. Paiktól? Legyen. Azért a golyóidra vigyázz – van, aki jó tojást tud sütni (belőle).

Sun viszont rossz kislány volt. (Persze, egyedül ő tudta, hogy nincs ingyen ebéd.) Bumm! Nesze, akkor viszont nincs gyerek se!

Szerencsére Jacob jobb fej a MIB-nél, ő trükkök nélkül betartja, amit ígért – Dogennek.

De ez csak egyetlen példa arra, mire is jó ez az ALT...

Már csak az a kérdés, ki volt az a géniusz, aki a MIB-től azt kívánta:
    - Süllyedj el a rohadt szigeteddel együtt! Sosem akarok ide kerülni!
    - Mit zagyválsz, te pondró?!
    - Sajnálom, haver, kívánság az kívánság… Vagy inkább letérdelnél???
  • Klemice
  • Grove4
    IRÓNIA!!
  • Sephi
    Jo de nyilvan van valami kapcsolat a ket szal kozott... mar csak a DejaVu-k miatt es a tukorbe nezegetos dolog....
  • MikX
    JAh, csak aztán az ne legyen, amit írtam, hogy az a valóság, és ők ezen a "régi" szálon maradtak, a végén meg majd ez megszűnik, vagy mittomén, és az alt szálon folytatódik.
    Mert ugye nagyonsok elmélet van arra, mi lenne akkor, ha időutazással tudnánk változtatni a múlton, és visszatérnénk eredeti idősávunkba.
    Mert ha megváltoztatod, onnantól lesz 2 idővonal, ami párhuzamosan megy, e szerint ők a régiben vannak, és a bomba felrobbanásával létrejött egy másik szál, ami megy ugye...
    Az alt szálban meg ugye azért maradtak életben a bomba felrobbanása után, mert mikor felrobbant, akkor ők meg is szűntek ott lenni, mivel nem zuhantak le, nem is voltak ott, és nem robbanhattak fel, főleg a '70-es években.
    De hogy a jelenlegi szálban hogyan maradtak életben, azt nem értem...

De ez csak egy elmélet, majd meglátjuk, azért van még titok ebben a sorozatban :D
  • Bucser
    Valószínleg mivel a 70-es években a sziget elsüllyedt (ugye a bomba és a pocket érintkezésének hatására) Jacobnak nem is volt szüksége arra, hogy meglátogassa a candidate-eket ezért azok élete is máshogy alakult.
  • Klemice
    Nem csaló, csak ugyan az a bosszúvágy hajtja, csak nem azonosult a keresettel, hanem rendőr lett, kapcsolatokat szerzett, hogy kiderítse ki a gyilkos..
  • Shaman
    jó igaz
  • MikX
    Már ki lett tárgyalva egyszer, egyátalán nem ugyanaz az életük, Sawyer pl rendőr... Jin-ék nem házasodtak össze, és Sun terhes, Hurley meg nem balszerencsés a lottónyereményével. Jack-nek meg van egy fia, bár etz nemtudni, lehet hogy eddíg is volt, csak erről eddíg nem volt szó. Saiid csaja nem halt meg, csak amerikában él. Szóval egyátalán nem ugyanaz, valószínű h a robbanástól kezdve más a történet, hogy már le is lett írva. Az is lehet, hogy felrobbant a bomba, és az történt ami az alt szálban megy, de ők még valahogyan a "régi" szálon maradtak, valószínű majd a lezárul történet, akkor rendeződik minden, gondolom én.
  • Sephi
    Nem. Mindenki elete mas. Nem azert van igy mert nincs a sziget akkor hogy lerantsa. Itt valami mas dolog tortent.

• Grove4
    Sawyer ugyanúgy csaló...:P
  • SAFIII
    Jaja, szal Dallas fan igazából akkor voltál ha nem csak a délelőtti vetítést nézted meg hanem az estit is
  • Shaman
    Rendben alternatív valóság.
    De érdekes módon a "múltja" mindenkinek egyezik csak nekik nem?
    Pl Jack ugyanúgy az apját viszi haza eltemetni. Kate ugyanúgy "bűnöző",Lock ugyanúgy mozgássérült,s kalandot keresni ment Ausztráliába,Hurley nyert a lottón stb.... szóval mintha mindenkinek egyezne a múltja,csak nekik nem,de mindegy jó elfogadom amit mondtok.
  • precision
    egy csatorna volt régen, és ez ment rajta :DDD nem kellett hozzá fannak lenni, vagy ezt nézted vagy semmit :D

offvége :)
  • Herold
    A színész szüleit megölték egy rablótámadásban, ezért szállt ki, és nem ő gondolta meg magát utána, hanem a nézők követelték vissza.
  • Ragnar360
    Látom nagy fan voltál, mostmár nemtudod letagadni :)))
    na off vége ;)
  • precision
    dallasnál elég prózai ok volt annak hogy Bobby meghalt, a színész kiszállt a sorozatból, így ki kellett írni, "megölték" :)
    aztán később meggondolta magát, visszajött, "fel kellett támasztani", csak így lehetett :)

na a Lost -ban ilyen sohasem lesz :)
  • Ragnar360
    loool de mekkora már :D:D:D:D ez dedurvaa geci :)

lemegy 1 évnyi rész... közbe meghalt bobi, mindenki sír - álmodta vki, felkel és mittomén honnan megy tovább az egész... az tök ironikus de mekkora már, nem is hallotta mmég ilyet :)
    kiálmodnak a sorozatba egy részt, azt újraírják az adott szakaszt, tök poén :)
  • gulyasandras
    Még néhány eset, de az előző az, amelyik sokkot okozott.
  • gulyasandras
    ST. ELSEWHERE csak egy volt! :)

A végén valószínúleg űrjárműveket fogunk látni, hiszen minden eddigi népszerű találgatást tagadtak, aztán csak bekerültek ezek is a sorozatba.
  • precision
    volt benne olyan rész, nem is kevés :) utána kéne googlezni de sztem 1 évnyi rész lement, aztán felkel az egyik szereplő, és kiderül hogy álmodta az egészet :D:D:D
  • Ragnar360
    a dallast álmodták ?:D
  • precision
    ez nem a Dallas ahol párszáz rész ment a kukába mert vki álmodta az egészet :DDD
  • Marci0115
    azért nagyon remélem hogy nem az lesz a befejezés hogy valaki felkel, és álom volt az egész:D
  • Kicsikiraly
    a bomba robbanásától kezdve változott meg a jelen, vagyis 1977-től (vagy 78? javítsatok ki ha tévedek.)

vagyis a sziget onnantól kezdve nem létezik egyáltalán, ez nagyon sok ember életét befolyásolja, sok módon.
  • sirdond
    "Ugye elvileg a párhuzamos szálnál az a lényeg,hogy mi történt (volna) ha nem zuhan le a gép"

Ezt honnan veszed? szó nincs róla
    ez egy alternatív valóság, szóval egy lehetőség több közül
    nem szoktál scifit nézni? :)
  • ProGabe #19451
    nem csak annyi a különbség, hogy nem zuhant le a repülő. eleve azért nem volt baleset, mert a sziget víz alatt volt, így nem tudta lerántani a gépet
  • Shaman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én valamit nem értettem.
    Ugye elvileg a párhuzamos szálnál az a lényeg,hogy mi történt (volna) ha nem zuhan le a gép,de elvileg a múltjuk (mármint a gépre szállás előtti idő)ugyanaz,az gondolom nem változott.
    Márpedig ha nem vagyok hülye,akkor Jinék még jóval a gépre szállás előtt összeházasodtak,nem? Akkor most mi van? Itt olyan volt mintha nem lennének házasok,csak Sun meg a testőre (persze viszonyban).
    Vagy a múlt is különbözik? Mármint a gépre szállás előtti idő?
  • Micsu
    sztem a magyar hangja "tökösebb" volt, most ebben az évadban pont jól illik hozzá ez a nyámnyila hang (origi):)
  • MikX
    Te ugyanúgy, sztem senki nem vette komolyan a 15 percet... :D
  • tommygear
    első 3 éved szinkronja tényleg elmegy, de utána borzalom
  • Klemice
    Ó hát basszátok meg, a minőségre értettem, hogy normális esetben ilyen minőséget negyed óra alatt is össze lehetne hozni, de itt mindenbe belelátunk mindent. Egy aprócska leszólás, poén lett volna, de hagyjuk...
  • MikX
    Szerintem nemcsak szinte, hanem egyátalán...
    Én nem is nézek sznikronos filmet/sorozatot, mert egyszerűen nagyonsokat elvesz, sokszor 20. rangú színészi tudással rendelkezők egy esetlegesen jó színész magyar hangja, és lerombolja az élményt.

Moziba is csak olyat nézek, ami nem szinkronos...
    Tv-t meg egyátalán nem, szal elvagyok én így :D
  • MikX
    A smile-t meg ne is vedd észre, meg az iróniát se...

#19435: Te ezt már csak tudod, nem?

Rákért kell a flémet kezdeményezni, nemértem...
  • Lotczi
    így van. Én olyat túlzottan még nem láttam sehol ahol a szinkron jobb lett volna