22323
-
SAFIII #19842 Rem délben már lesz, meg h lehet majd fényképezni meg videózni -
#19841 Erre én is kiváncsi vagyok :) -
#19840 Senki sem tud senkit biztosan, es hiaba van jelenlegi allas es 10x megvaltozhat meg.
Nagyon kivancsi vagyok milesz :) -
#19839 En csak teoriazaom, soha semmit nem irok ugy, hogy ez 1000% biztos. -
#19838 Lock is elítette, bár nemtény így sem, de valószínű -
SAFIII #19837 Hánykor fog nyitni a kiállítás 23-án?
-
#19836 én nem tudom biztosan, de jelenlegi állás szerint ez a helyzet, a sorozat összes szereplője tényként kezeli a dolgot
és te honnan tudod, hogy nem így van? kérdezhetném én is, nem kötekedés gyanánt :) -
#19835 "nem kell a masikat lenezni az esetleges nem tul realista elmekedesseert, ahogy a kedves kollega is teszi."
"Birom az ilyen konkret hozzaszolasokat. Honnan tudod, hogy ez igy van ?"
Aha ok, mintha a tied nem ilyen lett volna... -
#19834 Ilyonkor szoktak megkerdezni, hogy miota biztos az amit egy szereplo mond, ebben a sorozatban?
Semmi sem biztos ebben a sorozatban. Az sem biztos, hogy Locke a gonosz, lehet epp forditva van.
Amig nincs vege, addig barmit hinni lehet, es nem kell a masikat lenezni az esetleges nem tul realista elmekedesseert, ahogy a kedves kollega is teszi.
Semmi alap nincs, csak talagatunk de van aki megmondja a frankot. -
#19833 Ilyenkor szokták megkérdezni, hogy te melyik sorozatot nézed. Ugyanis volt erről szó, valaki említette vmelyik részben, talán Ilana. -
#19832 Birom az ilyen konkret hozzaszolasokat. Honnan tudod, hogy ez igy van ?:) (NEM KOTEKEDEK) -
#19831 "jigsaw nemhogy nem rossz, de o az isten :)"
na ez már elég jelentősen nézőpont kérdése :D -
#19830 semmilyen kozvetlen kapcsolat nincs ettol fuggetlenul jacob es barmelyik szereplo halala kozt. ennyi erovel te is (es mindenki) tobb (ezer?) ember halalaert vagy felelos, csak azert mert neha kimesz az utcara, pillango effektus ugyebar.
#19829: tobbsegeben meghaltak, de mindegyiknek meg volt az eselye, hogy tulelje. aki nem elte tul, az nem is akarta tulelni ott altalaban igazan.
jigsaw nemhogy nem rossz, de o az isten :) -
#19829 "Befolyásolta a kiválasztottak életét, hogy azok a szigetre kerülhessenek, ám őő nem ölt meg senkit.."
csak annyit mondok "fűrész".. az öreg ott se ölt meg senkit, csak választás elé állította az embereket, aminek többségében meghaltak az emberek.. akkor ő sem rossz? nyilván csak viccből üldözte a rendőrség őt is :D -
Micsu #19828 pont azért reagáltam a postodra mert egyetértek veled te meg jössz a hülyeségeddel -
#19827 ?? -
Micsu #19826 üldözési mánia? -
#19825 igen és mondtam én ilyet hogy hugó a viziló amikor látja a halottakat azt a füst csinálja? nem... köszönjük -
Micsu #19824 a Richardos részben megtudhattuk hogy Lockenak + Hugo vizióinak nincs sok köze egymáshoz -
#19823 hagyd rá.. -
#19822 "Megjelent Michael. Akkor most ez Nemesis, es megint keveri a szart?"
Nemezis John Locke "bőrében" ragadt, már nem tud alakot váltani. -
IXEMGabeo #19821 hmm érdekes dolgokat írtok...
szvsz. Jacob mindenképpen jobb, mint Nemezis, aki, ha kijut a szigetről akkor van világvége...Jacob védte az emberiséget, korábban a szigetre csalta a kiválasztottakat is, de nem rossz szándékból. Gondoljatok bele a világvégét és Nemezis kiélését a világon akarta megakadályozni, az hogy meghalnak emberek az csakis egy jó cél érdekében történhet, amit Jacob tervezett...amúgy is egy félistennek vagy mi a fenének mi célja lett volna? megállíthatta volna ő maga is Nemezist (azt nem tudjuk ő mivel ölte volna meg) de azt mondta a Richardos részben, hogy az embereknek maguktól kell rájönniük, hogy mi a helyes. Befolyásolta a kiválasztottak életét, hogy azok a szigetre kerülhessenek, ám őő nem ölt meg senkit...tehát összegezve én egy kettős Istennek látom Jacobot érzelmek nélkül se nem jó se nem rossz... -
#19820 ezért mondom, hogy nem a jóság mintaképe :D -
#19819 Jacobnak csak az a célja, h megakadájozza Nemesis kijutását a szigetröl és közben meggyözze valamiröl őt. Minen mást, kb. leszar :D -
#19818 Jacob egy zsarolós fasz -
#19817 akik a szigeten meghaltak, azok nem természetes halált haltak.. és ha nem kerülnek a szigetre, akkor valószínűleg éltek volna tovább.. persze majd ezt is megcáfolod valamivel, de azért ideje lenne belátni, hogy Jacob nem a megtestesült jóság :D -
#19816 a vegen amugyis mindenki meghal, es a halalukert o abszolut nem felelos, a sajat donteseiknek illetve a tobbi szigetlakonak koszonhetnek hogy meghalnak. ennyi erovel a szuletes, meg maga az elet is gonosz/rossz, mert szuksegszeruen halallal vegzodik. -
#19815 jacob aztán minden, csak nem egyértelműen jó... szerintem is nagyon jó ember.. mindenkit a szigetre vezet valahogy, és a végén mindenki meghal :D igazad van.. faszságokat beszélek.. jacob a megtestesült jóság^^ -
#19814 na az, benéztem fail :D -
#19813 hint: Duke 3D egy >14 eves jatek. a forever-re gondoltok gondolom :) -
#19812 úú az fasza lenne hallod! -
#19811 Igen. De lehet Duke Nukem 3d lesz es akkor vegig is jatszhatod! -
#19810 szerintem én megvárom amíg lemegy a sorozat, és majd meglátom ki kivel van ki gonosz ki nem... -
#19809 Azért egyértelmüen ne mondjuk senkire szerintem, h jó v gonosz :)
Nem tudhatod, h jacob is egy kis szemét aki csak a saját érdekeit nézi.
A végére ugyis kiderül, de Lost-ban sose volt egyértelmü, h egy karakter jó vagy rossz. -
#19808 #19801: ez faszsag, jacob egyertelmuen jo, nemesis egyertelmuen rossz. widmore-ra meg szerintem senki nem mondta hogy jo, megvannak a sajat kis celjai. -
#19807 és mi van ha az ősrobbanás teleportálódik be a múltból és abból lesz az alt szál? :O -
#19806 És mi van akkor, ha a fináléban az lesz, hogy beteleportál a múltból a hindenburg pont a felrobbanása előtt és felrobban az egész sziget, és úgy lett az alternatív szál? :O -
#19805 Nem, mert annak leállították a fejlesztését. Bár lehet a jövőben mégis elkészült és vissza jött egy időgéppel. -
#19804 Az is lehet hogy maga a sziget a duke nukem 3D nem?... -
#19803 En azt nem vagom, hogy mi ez a elektromagneses szal a dologban. Mondom en, hogy lassan mar az lessz, hogy az egesz sziget egy szigetnek alcazott urhajo es a fust is meg Jacob is foldonkivuliek. Jacob vedeni akarja a foldet a teljes pusztulastol... es be akarja bizonyitani, hogy az emberek nem is annyira rosszak...
Csak ez ultra klise lenne...