22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • 5c0rp330n
    vagy inkabb te vagy csak egyszeruen szar? :)
  • dzsagon
    Igazad van, mert ez egyik istentelen faszság, a másik csak egyszerűen szar.
  • Klemice
    ték
  • Lacee
    JD, you have to go back! :)
  • LasDen #19998
    mútkó nézegettem dokikat és beficcent richie....:D
  • Klemice
    Nem, pikacsu volt.
  • Micsu
    most is villámlott a füst akkor most ez jacobfüst volt? :B
  • 5c0rp330n

azert aljunk mar le. meghogy atnyargalni v-re. ha nalad az a szinvonal, akkor gratulalok hozza, legyel vele boldog. en nezem a v-t, de a 2 sorozatot egy mondatban emliteni is bun.
  • Lacee
    nagyon-nagyon jó volt ez a rész, már most tűkön ülök hogy mivel fejezik majd be...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fene tudja, szerintem a maga módján megható volt Kwonék búcsúja, nem éreztem erőltetettnek. Viszont érdekes, amit Sayid mondott, vajon ő honnan tudta/gondolta ilyen biztosan, hogy "Jack lesz az"?
    viszont kiderült legalább világosan, hogy a villámló füst is Locke volt, az viszont érdekelne hogy mi van ezzel a vizes dologgal, a mai részben láthatóan nem lett semmi baja tőle

• ZsigaRoland
    LOK
  • polluxware
    ennek a résznek a végén a siránkozás valhogy nagyon "nem volt meggyőző"

Hugo sztem végig röhögte:)))

valhogy kezd levegőssé válni a tank, csöppet olyan "fejezzék már be" érzése van az embernek

lehet átnyergelni a "V"-re
  • 5c0rp330n
    gyerekek, hulyet kapok, a hideg futkos a hatamon amikor elolvasom a kovetkezo 3 resz cimet.. ugy ledaralnam egybe az egeszet most..
  • Ragnar360
    jaja
  • AntiHero
    Nem összefoglaló.itt e
  • trident

(külön köszönet azért, hogy leírtad magyarul is)
    -----

Nagyon jó volt a mai rész. Ti is úgy vagytok vele, hogy látjátok, hogy megy előre a történet, de nem látjátok a végét?
  • bcrics
    és ez akkor most mit jelent?.semmit
  • ProGabe #19986
    ómájfákingád!

2x22-ből egy lista. aki még egyszer leírja, hogy a készítők nem tudták, mit csinálnak, az jobb, ha elbújik

ABC is airing an "enhanced" (pop-ups) version of the show's original two-hour pilot on May 22. On Sunday there's a two-hour retrospective titled "Lost: The Final Journey," followed by the finale and Kimmel post-show.

tehát 2 órás lesz az évadzáró, plusz előtte bővített pilot, plusz előtte összefoglaló, plusz utána egy külön beszélgetés. ez nagyon kemény lesz! ráadásul pünkösd hétfő lesz, vagyis szabadnap!
  • I3andy
    Elvileg Austen (Kate) és Henderson (Rose) név van a barlangban, de át vannak húzva. És rengeteg kiválasztott volt még, azok közül, akik a szigetre kerültek a sorozatban, csak meghaltak, vagy valamilyen egyéb okból lett áthúzva a nevük. Candidates
  • Sephi
    Na baze en mar megint csak holnap latom...
  • IXEMGabeo
    óó basszus ne nézzétek az utsó két sort elfelejtettem hogy kell spoilert csinálni
  • IXEMGabeo
    Az egyik legjobb rész volt:)

Emlékeztek Michaelre? a Szigeten kívűl nem tudta megölni magát a pisztoly nem sült el, visszatért Kevin Johnsonként egy hajóval, utána a nagy akciózás után felrobbant a hajó, mert már felkészült a halálra nem avatkozott közbe senki...úgy gondolom, hogy akiket a szigetre hozott Jacob azok már eleve kiválasztottak voltak...Bár akkor is csak 6 név volt felírva a barlangban és ami fura volt h Kate, akár Rose, Bernard neve (mivel a nem kiválasztottak közül ők élnek márcsak).

/spoiler/ Kíváncsi vagyok vajon az egyik Kwon túlélte e illetve komolyan ilyen hülye módon halt volna meg Lapidus?:O , kövi részben sztem elmennek Jackék amilyen gyorsan csak lehet Desmondhoz, tudtam én h Sayid nem ölte meg.../spoiler/
  • DONGUBA
  • buldozer99
    felirat
  • DONGUBA
    Hello felirat mikor lesz?Mert a lentit toroltek
  • SAFIII
    most nézem, a videóban el van rejtve egy kép, Locke full fekete szemekkel
  • SAFIII
    Uhh kurva jó volt
    amúgy meg igen, a 48 túlélőből a végére semmi nem marad
  • Klemice
    lock ezaz!!!.... Locke
  • Ragnar360
    100/100 - CANT FUCKING WAIT TILL NEXT WEEK :P

• Ragnar360
    Amúgy a rész 10/10 egyértelmű ;)
  • Ragnar360
    ami amúgy szemetütött még, ez a repülős dolog, lock simán leszedte a bombat és akkor ilyen hülyeséggel csinálták meg vagyishát nem is a készitökre mondanám, pedig ők írták meg igy, de iennel beeteti Locke a többieket, hogy még lehet rajta bomba több is

ez már alapból lol, a másik, hogy szinte simán átnézhették volna, meg kétlem h lett volna még több rajta :)
  • Ragnar360
    jaja... meg én azt vártam, hogy na akkor Sawyer intézkedik, mert vmi olyasmit mondott és Jack nem is mondta, h na belelöktem a gecibe v vmi :)
  • Ragnar360
    ki mi
  • Klemice
    Összefoglaló rész?
  • MikX
    Rém egyszerű szvsz... A candidate-eket Locke nem ölheti meg sajátkezűleg, tehát a bomba sem robbant volna fel, de számított rá, hogy hozzá fognak nyúlni, így is lett, sawyer belepiszkált, ezáltal nem Lock ölte meg közvetlenül, csak közvetve.
    Mint írták is, h a Black Rock-on sem robbant fel, de valszínű, ha Jack valamit csinált volna vele, akkor felrobbanhatott volna.
    Így volt ez Jacobbal is, nem ölhette meg Locke közvetlenül, erre használta Bent.
    És úgynézki beigazolódott, hogy Nemezis csak akkor szabadul, ha a candidate-ek meghaltak, ez viszont nem könnyű számára, bár megfogyatkoztak, de még mindíg vannak.

Am nagyon nagy rész volt, legalább ilyet vártam 2 hét után... :D
    Jövő héten mi lessz itt emberek...

Azért az fura, hogy Locke-ot blokkolja a víz, mégis simán kiúszott, miután jack belökte. Vártam, hogy fog valami történni mikor belöki, de nem...
  • AntiHero
    "újabb 35 percet hozzácsapott az eleve 120 perces műsoridőhöz" LOST finale.
  • precision
    Ben Ricardoval van, nem?
  • precision
    Sawyer nálam mostmár menthetetlenül bekerült az "idióta balf*sz" kategóriába, soha nem szerettem, most már irritál is lassan.

SPOILER!!!

A candidate halálhoz annyit, hogy önkezüleg nem vethetnek véget az életüknek. Ld. "Ricardo Alpertinho" nem tudta magát megölni, ezért kérte meg Jack -et. Jack sem tudta magát megölni, nem robbant fel a dinamit. (Ha elment volna onnan, akkor felrobbant volna a dinamit és Ricardo meghalt volna)
    A mostani részben szerintem azért robbant a bomba, mert Sawyer nem bízott meg Jack -ben és _KÖZBEAVATKOZOTT_. Valszeg ugyanígy felrobbant volna a dinamit a Jack vs. Ricardo esetnél ha Jack kihúzza a gyújtózsinórt.
  • kill3r21
    Gyerekek, ez eszméletlen egy rész volt.....
    -3 főszereplő, nem szaroznak az irók, szépen lassan kipucolják a bandát, egy kérdés, gyerekek miröl maradtam le? holvan ben?

• buldozer99
    felirat
  • buldozer99
    húúúú ez a rész állati volt:OOOOOOO
    aztakurva:OO