Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#banplz>#banplz>LOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKK CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ
muszáj volt rá reagálnom, mivel az elsö értelmesebb poénosabb kép, túlzásba meg nem lesz víve!!!!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
nemtom figyeltétek e hogy mekkora jelentõsége van annak hogy ki az akit Lock és ki az akit Jacob érint meg.
Egyébként Kate szerepe egy csöppet eléggé "csélcsap" ,ide-oda csapódik Sawyer meg Jack között.. az egész sorozat alatt..
brilliáns egy sorozat😊 mi lesz május után <#sir>#sir>
ja és megmondtam,hogy locke beígérte claire-nek,vagy nem? 😊
How much can you take,before you snap?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hiszen õ volt az egyik majom aki nagyon nyomta...
Bazinga!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
100% igaz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Na lassuk mit tudunk meg :
Mar megint tukor! Sun belenez... es megint azonnal valami szigethez kapcsolodo dolog tortenik.
Mikhail visszatert. Erdekesen kilottek a szemet 😄 Szigeten is ugye volt neki eyepatch.
Sun terhes! De kitol? jin ugye eredetileg meddo.... lehet itt termekeny?? Nem tuti, hogy tole van.
Irok meg holnap most mennem kell.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább azokkal kéne foglalkozni, nem mindenért elakadásjelzõt adni, ez mondjuk igaz...
Forca Barca
volt egy jó kép amit beszúrtak, nem is az idétlen lokkos meg ilyen témával kapcsolatban, arra beküldtem 2 smilet és 1 büntipont... felháborító, kérvényezem is a visszavonást
Amióta CIFU beírtál nem volt semmi, már majdhogynem beirtam: végre megint királyságos a topik, lehet dumálgatni, erre te meg most megint elbas*od, már ne is haragudj - de a sok izének kéne osztogatni a BÜNTIKET, nem annak aki megse szólalt
szerk.: a "Válasz erre-ékbõl" visszalehet nézni 2-3 kattintással hogy mire is válaszoltam, ANNAK A KÉPNEK baromira semmi köze az idétlenséghez, errõl ennyit... hihetetlen komolyan
Köszi!!!! :@
köv. rész fõszereplõje megint az lesz, akinek a legjobb részeket köszönhetjük:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én ezért kaptam büntetõpontot: #19371?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Javaslom még egyszer a #19383-es hozzászólás átolvasását, értelmezését...
holnapi résztõl nem várok sokat, remélem kellemeset fogok benne csalódni
reméljük választ kapunk rá, jin és sun házasok-e az alternatív valóságban
mindjárt beköpnek a döglegyek sajnos 😞
How much can you take,before you snap?