Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a kép most nagyon üt 😄DDDDDDD
<#banplz>LOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKK CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ

muszáj volt rá reagálnom, mivel az elsö értelmesebb poénosabb kép, túlzásba meg nem lesz víve!!!!

Grove4
Ja.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

5c0rp330n
egyebkent az atlottszemu fasz az ugyanaz a felszemu fasz volt aki a 3. evadban kirobbantotta az uveget es megfullasztotta charlie-t ugye?

polluxware
Az hogy a listáról kit miért húznak le (Locke), annak szerintem az az oka hogy elveszti bizonyos szitukban "próbatétel" a lehetõségüket arra nézve hogy kiválasztottak legyenek. Vagyis ha átállnak a rossz oldalra, elhatalmasodik rajtuk a "betegség", vagy csak megérintik Lock-ot..

nemtom figyeltétek e hogy mekkora jelentõsége van annak hogy ki az akit Lock és ki az akit Jacob érint meg.

Egyébként Kate szerepe egy csöppet eléggé "csélcsap" ,ide-oda csapódik Sawyer meg Jack között.. az egész sorozat alatt..

polluxware
Lassan kezdhetjük találgatni mi lesz a vége, és hogyan is illik a képbe az alternatív szál..

brilliáns egy sorozat😊 mi lesz május után <#sir>

miért lett kihúzva kate a listáról?

ja és megmondtam,hogy locke beígérte claire-nek,vagy nem? 😊

How much can you take,before you snap?

Sephi
Vicces fiu vagy.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Meg az is lehet, hogy Nemesis csinalta ezt... mert amiutan elajult... nagyon gyanusan semmi sem tortent.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Herr Lehrer

Your suffers will be legendary even in hell!

tommygear
dögöljön meg a szomszéd tehene is mi? ne vergõdj, így jártál
most nézem...h tommygear aki szintén nagy zenész csak 1 ! pontal rohangál, legalább 4 helyett... közbe én szinte a semmiért (2 smile egy nem lokkos nem offos képre, amit bármikor 1-2 éve vagy 1-2 év mulva is bárki, vármilyen jöttment is akár benyomhatott volna a topikba) ugyanannyit kapok mint õ a több oldalnyi LOKozásért
hiszen õ volt az egyik majom aki nagyon nyomta...

H4V0K
erre is megadod a bant, de törölni bazmeg nem bírod

H4V0K
nevetséges amit mûvelsz Cifu, le lehetne állni

tommygear
kellemes rész volt ez is
Herold
Fejére esett egy csõharang. <#hehe>

milyen baleseted volt Sephi ? :S 😮

precision
Sun angol tudásának/nem tudásának (vagyis a titkolásának) mindig is volt jelentõsége a kettejük szempontjából (mármint Jin és Sun szempontjából)

Bazinga!

Klemice
Mármint az hülyeség, hogy behozták ezt a szálat mivel semmi értelme :\

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sephi
Nem az. Nekem volt ilyen sajnos 2008-ban. Ertettem a magyart de nem tudtam beszelni a baleset utan. Erdekes, hogy angolul es nemetul barmit ki tudtam mondani.

100% igaz.

Klemice
A legnagyobb gyökérség ez a nem tudok angolul beszélni dolog...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sephi
Hat ez mar megint mi volt... borzalmasan kezd az idegeimre menni. Mi a francnak kell igy huzni?

Na lassuk mit tudunk meg :

Mar megint tukor! Sun belenez... es megint azonnal valami szigethez kapcsolodo dolog tortenik.

Mikhail visszatert. Erdekesen kilottek a szemet 😄 Szigeten is ugye volt neki eyepatch.

Sun terhes! De kitol? jin ugye eredetileg meddo.... lehet itt termekeny?? Nem tuti, hogy tole van.

Irok meg holnap most mennem kell.

MikX
Várható, hogy megfogyatkoznak, majd...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Herold
Lassan már csak 2-3 szereplõ fogja eljátszani a maradék részeket?

VLC player-rel is mûködik a felirat.

gibson9
pedig tényleg jó kép<#eljen> (várom a büntipontot)

MikX
BS Player...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Herr Lehrer
mivel játszottad le?

MikX
Nekem ment, bár már nem bírtam kivárni, megnéztem angolul elõtte már...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egész tûrhetõ rész volt, és valahogy sejtettem, h Desmond lesz a "csomag" csak még kérds, h mire is kell pontosan.

MikX
Mondjuk engem leginkább az zavar, h mért nem lehetne azt a hozzászólást törölni? Teljesen szétb*ssza a topicot.
Inkább azokkal kéne foglalkozni, nem mindenért elakadásjelzõt adni, ez mondjuk igaz...

Herr Lehrer
ez nem mûködik

buldozer99

Forca Barca

én ezért kapok 1 bünti pontot ? hát nemárt... most teljesen felháborodtam...

volt egy jó kép amit beszúrtak, nem is az idétlen lokkos meg ilyen témával kapcsolatban, arra beküldtem 2 smilet és 1 büntipont... felháborító, kérvényezem is a visszavonást

Amióta CIFU beírtál nem volt semmi, már majdhogynem beirtam: végre megint királyságos a topik, lehet dumálgatni, erre te meg most megint elbas*od, már ne is haragudj - de a sok izének kéne osztogatni a BÜNTIKET, nem annak aki megse szólalt

szerk.: a "Válasz erre-ékbõl" visszalehet nézni 2-3 kattintással hogy mire is válaszoltam, ANNAK A KÉPNEK baromira semmi köze az idétlenséghez, errõl ennyit... hihetetlen komolyan

Köszi!!!! :@

ProGabe
nem is tudom, mit lehetne írni egy rész megnézése után. egyszerûen eljutott arra a pontra a sorozat, hogy csak nézni kell, és kész. teljesen felesleges agyalni, mert rengeteg dolgot tudunk már, de pont azok hiányoznak, amik miatt tényleg össze tudna állni ez az egész

köv. rész fõszereplõje megint az lesz, akinek a legjobb részeket köszönhetjük:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
De most akkor dezmond egy kibaszott kriptonit a füst ellen?

Klemice
nó inglis <#wow3>

Újabb, totál értelmetlen rész. Semmi nem derült ki. Még újabb kérdés se. Ennyire nem untam még sorozatot.
[NST]Cifu
Igen, de kértem, hogy a moderációval kapcsolatban a moderátori topicba légyszíves.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

trident
Szia Cifu,
Én ezért kaptam büntetõpontot: #19371?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

[NST]Cifu
Igen, teljesen jogos az öt pont, ezt bizony rosszul írtam, tehát a #19304-es hozzászólás átolvasását és értelmezését. 😊))

Klemice
<#puszi>

[NST]Cifu
Bent van a kedvencekben, ha nem is állandóan, de idõrõl idõre amúgy is ránézek a topicra, szóval kár abban reménykedni, hogy az ilyesmiket elakadásjelzõk nélkül meg lehet úszni, adott esetben visszamenõleg is kiosztom õket.

Javaslom még egyszer a #19383-es hozzászólás átolvasását, értelmezését...

Klemice
csicska, megy egybõl elõszopni..

holnapi résztõl nem várok sokat, remélem kellemeset fogok benne csalódni
reméljük választ kapunk rá, jin és sun házasok-e az alternatív valóságban

gibson9
Klemice
hozzászólás egy szó

lele
bugos a hozzá szólásod :Ð

Klemice
<#eljen>sztéjtrú máj frend!
mindjárt beköpnek a döglegyek sajnos 😞

<#wilting><#violent><#idiota>

,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK
5c0rp330n
a cim alapjan elcsodalkoztam, aztan lattam h csak forintban ennyi, igy annyira nem is sok

akkor sorry, nem figyeltem

How much can you take,before you snap?