22323
-
dzsagon #20042 Talán neked kellett volna figyelni egy kicsit. Ezért volt egyszerű Lockék dolga, mert egy cirkuszi majom írta a forgatókönyvet. Mivel egy ilyen majomnak nincs nagy gyakorlata a realisztikus sztorialkotásban, így egy teljesen valószerűtlen hüjeséget vetett a papírra (lásd generátor elfoglalása). -
#20041 a fekete lyukból kilépő enterprise észlelte sunék életjelét és - bár megszegték az elsődleges irányelvet - az utolsó pillanatban felsugározták őket....ezután pedig az utolsó részben majd meglepetésszerű támadás során fotontorpedóval elintézik locket....jack a szigeten marad és a többiek meg haza mennek....jeeee .D -
gabesz012 #20040 Maradjunk annyiban, hogy Jack hitte ezt, h semmi nem fog történni. Locke is csinált pár baromságot, míg man of faith volt. Az, hogy Richard nem tudja megölni magát, még nem bizonyítja azt, hogy Jack ne halhatna meg, lásd Kwon-ék (persze még kiderülhet, h nem haltak meg, amit azért viszont kétlek, ha csak nem teleportáltak a sub-ból). -
#20039 Nem kötekedésből: ha Jacknek nek kellett volna a táskája akkor semmi nem történt volna, mert Sawyer nem avatkozott volna közbe -
Ragnar360 #20038 elvagytok :) -
#20037 -
r4pt0r #20036 Ötletnek nem mondtam hogy rossz volt, csak ebben a helyzetben pl én se gondolnék erre a lehetőségre. Egyébként nem tudom mi a baj a vitákkal, ha nem lenne elég unalmas lenne az élet meg a sorozatok/filmek. Azért van a forum hogy megbeszéljük.
Pl kiderült hogy ezen a subon van torpedócső, én meg azt hittem nincs. :D -
#20035 Csak felvetettem, mint lehetőséget, mint már többször is leírtam. De ha ennyire zavar akkor igen neked van igazad, én megkövetem magam és hamut szórok a fejemre. Gondolom ez volt a cél. Vita lezárva , mindenki boldog -
r4pt0r #20034 Tegyük fel hogy ez a sub az, miből gondolod hogy a többiek értenek hozzá. És gondolom az idő se lett volna elég rá. Szóval nem változott semmi. :D -
#20033 LOL LOL LOL LOL LOL -
#20032 És innen a típus:
Link -
#20031 Nem akartam ennyire belemélyedni a dologba de megkerestem milyen tengeralattjáró van a lostba.
sub
Nos csak 6 torpedócső van rajta -
#20030 Nem kell egyből letámadni csak gondoltam ha anno olyan hajót küldtek ami tudott rakétatámadást indítani meg most is föld föld rakétákat hoztak, akkor az hogy a tengeralattjárón is van fegyverzet (amihez nem kell atom-tengeralattjáró méret, tudniillik az amerikaiaknak már egyszemélyesben is van) talán nem olyan elrugaszkodott elképzelés. De mint írtam is ez csak merő spekuláció. Egyébként gyűlölöm az akció filmeket. -
Micsu #20029 az egy mini tengeralattjáró volt nem egy los angeles tipusú amin még atomrakéta is van :P -
r4pt0r #20028 Te sok akció filmet néztél. Basszus ez nem egy atom tengeralattjáró, hanem egy pár személyes minisub. Jó hogy nem már interkontinentális rakétákat akarsz bele.... :D -
#20027 az is érdekes, hogy Eloise Hawking és Widmore is látja egy bizonyos pontig a jövőt. -
karit #20026 A jövőbe látás érdekes dolog, Bennek is "mindig volt egy terve": amíg a Sziget kegyeiben volt, folyamatosan kapta a hint-et - alighanem a MIB-től.
Mintha a MIB folyamatosan előre látna egy bizonyos "Next" ideig, pont mint Nicolas Cage: tudta, hogy Jack mégis beszáll majd Kate miatt, és hogy Claire vele marad - pont így akarta. Majd később azt is tudta már, hogy félmunkát végzett.
Erre lehetne valami áltudományos maszlagot adni, ami összefügg a "valódihoz" képest a szigeti helyi idő kaotikus viselkedésével: rakétás kísérlet (+31 perc); elvágott nyakú doki (-1 nap). -
DRFlame #20025 Locke akkor szabadul, vagy akkor nyer, vagy mit tudom én, ha meghal minden candidate. Gondolom onnan tudta, hogy nem halt meg mindenki, hogy nem következett be a "You win" esemény. -
gabesz012 #20024 Nehogy már ebbe kössetek bele, hogy miért "töketlenkedtek" a bombával. Ha Jack-nek nem kellett volna a táskája, észre sem veszik, hogy egy bomba van náluk, viszont így ennyi idejük maradt, csinálni kellett valamit, és így legalább Sayid is visszaállt a jók közé, feláldozta magát. Bár úgy tűnik, mintha Flocke a jövőbe is látna, mert tudta, hogy nem mindenki halt meg. Én már nem is merek teóriákat gyártani a végjátékot illetően, csak nézem és sodródok az árral. :) -
#20023 Tudnak töketlenkedni az biztos. Bár ha én lennék olyan helyzetekben mint ők, lehet még hülyébben viselkednék. -
DRFlame #20022 Vagy előbb odaviszik ahova Sayid is vitte aztán jól eljönnek onnan, és nem hal meg a robbanásban. -
#20021 Mivel elvileg onnan bármi kilőhető (lég vagy víznyomással) már a hajón kívül robban volna fel. -
#20020 és mire mennek vele ha esetleg lett volna és oda beteszik? ott is felrobbant volna :) -
#20019 Látod ez nem biztos. De mindenféle fegyverrel fel voltak szerelve, csak ezzel nem? -
#20018 Volt a subon torpedócső egyáltalán? :D
-
xBalázsx #20017 Hello!
most hogy lassan vége lesz ezért elterveztem h újra nézem az összes részt
a kérdés azlenne hogy ki álltal készített feliratot ájánljátok az első évadokhoz? a subripest mindenképp kiakarom hagyni mert gondolom az ugyanaz mint a szinkron szövege...
előre is köszi! -
#20016 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja és hogy senkinek sem jutott volna eszébe e gy torpedóvetőcsőbe betenni a bombát, na az aztán... -
#20015 Hiába a kedvenc sorozatom, sajnos egyre biztosabb vagyok benne hogy a fináléban sem derül ki semmi, olyan jó Stephen Kingesen. Ö is mindig kitalálja pl a gyilkos gatyamadzagról szóló történeteit de hogy megmagyarázná azt nem. A fináléhoz közeledve még mindig a fél órás agonizálásokon van a hangsúly, a történet meg nem halad semerre. Hát nem tudom de félek csalódás lesz a vége.Persze nekik jó lenne így mert lehetne még százszor elővenni a sorozatot (Lost film,Lost animációs sorozat a gyerekeknek, Lost kart racing ) De ne legyen igazam... -
karit #20014 Sayidnak nem sok dolga volt a kerítéssel... Letört egy faágat, felborított vele két "oszlopot", ugrált rajtuk párat, majd a Praktikeres hosszabbítót elvágta egy szigetelt nyelű csípőfogóval. (Figyelem, ezt otthon ne próbáljátok ki, gyerekek! Balesetveszélyes!) -
#20013 Locke elmondta, hogy miért volt ilyen egyszerű dolguk, talán figyelni kellett volna egy kicsit^^ -
#20012 Megneztem. Meghato volt de semmi extra. Most mar a fene egye meg.
Ezt nezzetek meg :) -
marosiviki #20011 Ez igaz a generátort tényleg belülre kellett volna tenni :)
A tengeralattjárón meg nem volt senki, mert mindenki kívülről őrizte, csak éppen aludtam mikor a Lock és a többiek arra jártak. -
#20010 Igen, ezen én is gondolkodtam, hogy nem lett volna jobb ha a "kerítésen" belül van a generátor? :) -
#20009 Nem hiszem, hogy Sayidnak 1-2 őr akadály lett volna. Főleg abban a sötétben. -
dzsagon #20008 Jézuson! Egy cirkuszi majom írja ennek a forgatókönyvét? Megjön Widmore a hájtek szörnyfogó cuccával, meg a tüzérségével a szigetre és arra képtelen, hogy egy kibaszott generátort - ami az egész rendszernek a kulcsa - őriztessen? A tengeralattjárós akciót már meg se említem. Szánalomcunami. -
#20007 Nagyon kíváncsi vagyok már hogy mi lesz a fináléban. Utoljára a Battlestar Galactica fináléjára voltam ennyire kíváncsi és most megint érzem ezt az extázist:) -
#20006 Be kéne rúgni az utolsó rész alkalmából. -
#20005 Muszáj... -
Micsu #20004 nah kemence már megint osztja az észt -
#20003 Hagyjad már, szerelmes a főszereplő csajba.