22323
-
tenthrodil #19962 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha Jack tudta, hogy nem halhat meg (hisz a dinamit sem robbant még Richard mellett) akkor miért nem ő rohant el a bombával? Nem robbant volna fel, semmi sem történt volna a tengeralattjáróval
Az egész jelenet furcsa volt, hisz felesleges volt Sawyer-nek magyaráznia, hogy ne húzza ki (mindegy mit csinál, nem történne semmi, mivel nem halhatnak meg, ergo bele sem kellett volna szólnia), aztán mikor az óra újra beindult, akkor is aggódva figyelte..
Nem értem ezt a "nem halhatok meg" dolgot:
Kik azok, akikre ez fenn áll?
Candidate-ek? Mikor dől el, hogy vki az-e vagy sem? Rengeteg candidate volt, akkor azok miért halhattak meg (és ugye így ki lettek húzva)? Illetve Állocke miért gondolta, hogy kinyírhatná őket c4-gyel, ha nem nyúlhat hozzájuk -itt ugye Jack mondta, hogy egymást ölnék meg a jelöltek, de mégis miért tették volna- ?
Remélem valaki el tudja magyarázni nekem:) -
sirdond #19961 hűha, én csak ennyit tudok fűzni ehhez a részhez :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel a saját hibájukból történt a robbanás, ezért jin és sun meghaltak. ezen mi nem egyértelmű?
talán lapidust lehetne vitatni,mert nála nem egyértelmű -
Chrisss #19960 magyar vagy angol felirat? ha magyar akkor adj egy linket lécci
-
#19959 lol már reggel negyed 6kor volt felirat:OOOOOO
most keltem, megyek is nézni...:) -
#19958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ha következetesek az írók akkor Jin most sem halt meg, mivel Candidate
csak nehogy az legyen, hogy mindenki meghal, Nemezis mégsem jut ki, és a haláluk pillanatában az alt válik az "igazi" idősíkká, a szigetes tudatuk v. emlékeik pedig "áttöltődnek" -
gulyasandras #19957 Ez a rész nagyon kemény volt, bár lehetett nevetni is két sírás között.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár az sem volt utolsó, hogy furcsafejű "törpétől" megszabadultunk. Igaz, lehet, hogy Vidmór emberei földönkívüliek, mert mindegyikük kinézete "érdekes". -
#19956 fotosop -
#19955 [#eljen
megjegyzem, emberünk nem csak lelkes, hanem nagyon tehetséges is -
#19954 Jaú! -
http://juanosborne.com/ -
#19952 arról nem is beszélve, hogy a FlashForward-ban mennyi Lost szereplő tűnik fel.. -
#19951 Tudjuk.
3-4 volt "others"-es szereplőt meg a Burn Notice-ban láttam felbukkanni. -
#19950 ha valkinek tetszett juliette alakítása -> "V" 2009 (ABC) -
#19949 Egy lelkes rajongó minden Lost-epizódhoz készített egy-egy kiváló plakátot -
#19948 Megkerhetlek, hogy fogd vissza magad? Ez a paraszti viselkedes nem illik ide. Ha nem tudsz kulturaltal viselkedni, akkor javaslom ne irj ide. Kellemetlen olvasni a marhasagaidat (szidkolozasok). -
IXEMGabeo #19947 pff ja azóta kiderült kit védtem:D no comment...valaki szórakozott 2 regen a focis topikban...
érettségi héten jó lesz egy kis Lost szerdán:) -
#19946 mondjuk az elobb en is kaptam itt 3 felkialtojelet lenyegeben semmire (egy viccre, amit a kedves moderator valahogy nem vicckent ertelmezett, meg egy teljesen visszafogott vitara), szoval ez onmagaban semmit sem jelent..
legyen mar szerda :) -
#19945 Én nem vagyok az, őket is leszarom -
#19944 Mondja ezt, aki banolva van... -
#19943 grat -
IXEMGabeo #19942 ő rá emlékszem, milyen érdekes, hogy az a jelenet kimaradt a sorozatból amikor radzinski volt a társa és az meg fejbe lőtte magát a bunkerban... -
IXEMGabeo #19941 keserű lesz az életed...pont az ilyen beszólások miatt van annyi beképzelt és egoista az országban! -
Eugénia #19940 Hát nem is vártunk mást.
Előbb-utóbb megint felkiáltó jelecskék lesznek:) -
#19939 Még így is hiányosak a vonalak mert Sawyer-t egy vonal sem köti Juliethez, holott mindenki tudja hogy volt köztük egy s más. -
#19938 vele nyomogatta a gombokat Desmond a hatchben pár évig + volt katona
http://lost.wikia.com/wiki/Kelvin_Inman -
#19937 Ki az a Kelvin Inman? -
#19936 omájgád :D
-
#19935 konkrétan leszarom -
IXEMGabeo #19934 ez elég bunkó volt... -
#19933 Nincs a héten LOST, remeg is a kezem. Még egy hét ajjaj... -
#19932 http://lostpedia.wikia.com/wiki/Enhanced_episodes -
Sleep Walk #19931 Nem azért írtam, mert nem értek valamit! Csak én úgy értelmezem ezt a mondatot, hogy valamivel kibővített részként adják le újra a
9.-epizódot.
A kérdés az, hogy mit takarhat a kiegészítés. -
#19930 Mit nem értettél azon a részen? -
Sleep Walk #19929 Üdv!
Tud valaki erről valamit?
Lost will air an enhanced version of "Ab Aeterno" tonight at 9|8c on ABC giving you an inside look into the Richard centric episode.
Kiváncsi lennék mennyivel lesz kíbővitve ez a rész...
És remélem ugyanúgy elérhetővé teszik mint minden eddigi részt! -
#19928 na, de a lényeg az, hogy nem halott.. szal fail a kép.. Michael meg úgy néz ki mint Chef bácsi.. Jin meg nemtom miért lett Vuki.. :D -
#19927 Néhány résszel ezelőtt találkozott velük a csapat. -
#19926 én is ezen gondolkozom, tudtommal ők elvonultak Bernarddal és azóta nem láttuk őket -
#19925 de Rose nem is halt meg.. vagy talán rosszul emlékszem? nem hiszem.. -
Micsu #19924 igen, ez az egyik legfontosabb kérdés a storyban -
#19923 sokan azt mondják ők azok(am sztem is) de én biztos akarok benne lenni :D