Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

How much can you take,before you snap?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
...
Ha pedig mondjuk nem angyal vs luciferrõl van szó és gyerekkorukba kerültek a szigetre, akkor akár lehetett Jacob is...
Az hogy esetleg például Aaron lenne azt azért nem nagyon gondolom, mert ha vége az lesz ami az ALT szál, akkor szépen eltûnik a sziget, Jacob, Nemezis.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"You know the rules... you can't kill Him."
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
És most azért vigyáznak rá annyira, mert 1.nagyon régiek, ezért felbecsülhetetlenek, 2.az idõ az ami sokkal gyengébbé tette õket.
Ezért akkor, mikor ez történt, nem lehetett még túl idõs az a szobor...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy az sincs még kizárva,hogy most fog kiderülni
mert ugye hajón mennek át a hidra szigetre harcolni és elvileg sawyer hajóján kívül mindenre lõni fognak,szóval lehet widmore csapata az
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Bár számomra az is fura, hogy ugye a szobrot a Black Rock döntötte le, mikor a viharban nekicsapódott...
Ez mekkora lol már? Egy hajó ledönti a szobrot? Ripityára kellett volna szakadnia a hajónak egy akkora tömör kõtömbtõl, nem ledöntenie...
És a sziget belselyébe sodorta a vihar? Mekkora vihar volt az? És alig lett valami baja... Egy ilyen fahajó millió darabra kéne hogy szakadjon szerintem... Nade mind1, nem fikázok, attól még a legjobb sorozat szerintem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Meg meg mindig nem 100% hogy az a Black Rock volt amikor Jacob + Nemesis beszelgettek. Vagy lehet az volt de meg messze volt a szigettol...
De keson vettek eszre (a sotet miat?) a szigetet szal... nem tudom.
Többen is akkor jutottak be mikor vihar volt,például Miles-ék.
Meg mások is ha jól emlékszek.
2) Richardék hajótörése ha jól emlékszem, éjszaka történt, addigra simán rosszra fordulhatott az idõ, pláne ha Jacob is úgy akarta (és feltéve persze hogy hatalmában áll manipulálni)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Viszont még az 5.évad 17.részében mikor elösször látjuk Jacobot és Nemezist.. (tudjátok a parton beszélgetnek) és mutatják a Black Rockot amint épp közeledik a sziget felé és hétágra süt a nap. 😄
Szerintetek ez baki lehet?

valószínû,hogy a két idõsáv találkozása miatt smokie barátunknak nem sikerül kijutnia a szigetrõl, és valahogy meghal (jacobbal meg már nem kell foglalkozni,mert õ ugye már halott. azon se lepõdnék meg,ha a szigetrõl való kijutáshoz valami módon szüksége lenne jacobra)
a két idõsáv találkozásában pedig desmond-nak lesz nagy szerepe,legalább is õ a leginkább elképzelhetõ az idõutazós és jövõbelátós "képességei" miatt
" 23. Örök idõktõl fogva felkenettem, kezdettõl, a föld kezdetétõl fogva. "
Eddig ez az évad nagyon durva, jobbnál jobb részek egymás után!

Teória:
Szerintem, Jacob felvette Isabella alakját és úgy nyugtatta meg Richardot. Emlékezzetek vissza, Hurley-n kívül senki nem látta a halottakat. Két dolog van. Nemezis képes úgy mások alakját felvenni, hogy valóságos legyen, de ehhez az illetõnek halottnak kell lennie (Eko öccse, Jack apja, Alex stb... ) Míg Jacob csak úgy tudja felvenni mások alakját, hogy csak az arra érzékeny emberek képesek látni. Hurley ezért lett szerintem kiválasztott 😊 Mikor a hajón megjelent Isabella, az füst volt, ezzel tesztelte le mi Richard gyengéje. Jacob egy nemes játékba kezdett azzal, hogy bebizonyítsa az emberek jóságát, csakhogy nemezis ezt az ember anyagot a szabadulásához használja fel. Erre a veszélyes hazárdjátékra akkor döbbent rá mikor Richard majdnem leszúrta.
Huh, kíváncsian fogom várni a végeredményt 😊
azt is gondolhatja, hogy Widmore nem fogja tudni legyõzni... az "ultrahangos" (?) kerítéssel is csak kint tudják tartani
szerintem Sawyer a sorozat gyengepontja, tetteti a kemény legényt, tipikus amerikai "énvagyokakirály" típusú ember, másik pillanatban meg hõsszerelmes... túlságosan végletember 😊
Bazinga!
Amúgy az érdekelne, hogy mi smokey terve, hogy akar kijutni a szigetrõl, mi módon lehetséges, és hogy miért kellenek neki az emberek.
Bár mikor elment a tengeralattjáróra reméltem, hogy átbassza Smokey-t és valahogyan megoldja, hogy Whitmore kinyírja, vagy legalábbis valamit csináljon vele, mert úgygondolom kinyírni nem lehet, mert valaki csak megtette volna már...
Sawyer ugye csak a saját érdekeit nézi, de ezzel együtt azért Nemezis malmára hajtja a vizet... szvsz a legidiótább karakter az egész sorozatban 😊 ok, hogy ki akar jutni a szigetrõl, de ennyire buta nem lehet, hogy mindent leszar és közben az se érdekli, ha Smokey kiszabadul a világra
Ricardo a mostani részben véglegesen elkötelezte magát, de azért jó volt látni, hogy hogyan jutott el idáig, és hogy mi mindenen ment át keresztül ami ennyire megkavarta a gondolatait
Ben érdekes még, õ képes bármikor megkeverni a szart... ok most látszólag elérzékenyült mikor Ilana mondta neki hogy "I'll have you", de Bennek elég egy szép szó Smokey részérõl, egy ígéret és szemrebbenés nélkül áttér 😊 szóval nála nem lehet tudni semmit 😊
A többiek szerintem pedig egyértelmû, hogy Jacob oldalán állnak, persze õket is el lehet csábítani (talán a candidate -ek a kivételek, persze Sawyer -t leszámítva)
Bazinga!
Utolsón ketten helyet cseréltek, azt hagyjuk, de az elsõ kettõn ha Ilanáék átállnának, jól nézne ki😄 Persze pont õ nemhiszem hogy fog
Csak mások is mondták nekem, hátha jelent valamit a helyük😊
Szerintem ertelmetlen ezen vitatkozni...
Meg h került volna egy mûholdra?
Sokkal valószínûbb ez, h a mûhold lezuhant és felébresztette az alvó zillát...
Ott is beszeltek arrol, hogy a muholdon volt valami baketeria? Kulfoldi forumokon ilyeneket irkaltak.