Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem õ ugyanaz aki volt, nem más entitás, csak képes füst alakban is létezni. Gondolom ezt azért, mert késõbb is az volt a problémája, hogy nem tud elmenni a szigetrõl, és ugyanúgy vonatkozott rá az a törvény is, hogy nem tudja a testvérét saját kezûleg megölni.
Merész gondolat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az öregasszony Kate. Õ lett a kiválasztott, és valahogy visszakerült a múltba. (Tudom, hogy át lett húzva a neve a barlangban, de lehet, hogy éppen ez lesz a csavar a történetben.)
Forca Barca
Igen és láthattad hogy Ben ki is ment a szigetrõl, csakhogy a MIB már átalakult egy füst-MIBé, vagyis neki már nem elég neki ez.
Valószínûleg Jacob is ezért csinálta amit csinált, mert megölni nem akarta, ezért így állt bosszút hogy örökre ott kell maradnia.
De késöb a kút újra felépült sõt a kerék is a helyére került, sõt Ben el is fordította. Ráadásul ezt azért tették, mert a kunyhóban Jacob aztmondta Locke-nak. De az már nemrég ki is derült, hogy ott nem Jacob lakott hanem Christian/MIB, tehát õ mondta Locke-nak, hogy forgassák el.
MIB ehhez képest még mindig a szigeten van.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
1.: a füst egy önálló entitás és létezett õ már,csak nem tudod felszínre jutni.Ez esetben sötétcsávó semmilyen formában nem maradt meg Jacob testvéreként.Ergo nem õ Jacob testvére.
2.:A füst továbbra is Jacob testvére, és azért utálja Jacobot,mert ezt tette vele,amit.Ez esetben jacob csak szimbolikusan "temette el" testvére testét.
Szerintem a 2. a valószínûbb.
Jacob továbbra is testvéreként tekint MIB-re? az 5-dik évados beszélgetés biztos késõbb játszódik, ezért kérdezem
Jacob vajon tudja, érti, hogy mégis mi ez az egész?
CJ (The West Wingben így hívták, õ a Mama) vajon valami felsõbb entitás, vagy igazat mondott, és õ is balesettel került a szigetre, ergo õ is évtizedek (századok, ezredek) óta szopott ott?
már megint kaptunk sok-sok új kérdést, hogyan lesz elég idejük ezekre válaszolni? engem nem érdekel minden kis részlet, most már csak annyit kérek, hogy legyen ennek az egésznek értelme. ne az legyen, hogy valamit úgy magyaráznak meg, hogy "há van és kész"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ragnar360 a bór amit Jacob megivott szerintem biztosította számára a halhatatlanásot hogy így õ "védelmezhesse tovább a szigetet".
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
igen felmerül a kérdés megint...ki a fene volt ez a nõ és vajon hogyan lett halhatatlan, sztem ez lenne a legelemibb kérdés😄 ááá lehet ezt még fokozni vagy mindig lesz olyan illetõ aki korábban érkezik a szigetre?😄
következõ részben attól félek mivel az a címe, amiért az életüket adták hogy teljesen bemutatják az összes meghalt személy életét volt már ilyen 1-2 évad végén amikor összegeztek...ezek után a szezonzáró sztem megint kérdésekkel lesz teli😊 lehetséges, hogy csinálnak még 3 évadot csakúgy xD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
kivolt ez a hülye picsa aki jáccotta az annyuk szerepét
ki a faszom jacob és a mib különlegesek különlegesek de mi mitõl bár az is lehet hogy valóban csak hétköznapiak voltak aztán utánna változott valami
viszont ezzel kapcsolatban az hogy ikrek voltak megint más sugall
mit tudott az annyuk az "" jelbeli - ki a franc volt õ
mi az a tetves fény
mi ez a tetves füst és jött elõ
mér nem halt meg MIB mikor az annya betörte a fejét
biztos az annya nyirta ki az embereket, égette fel a falut, rombolta be a kutat stb - kétlem, vagy nem ilyen formájában
ja és milyen varázsitalt ivott meg Jacob - ami persze bor lehetett, úgy vártam h lesz akkor ott valami
KAPJÁK BEEEEEEEEE!
hát ha ennyire össze van rakva a sztori és már akkor megírták az egészet remélem nem lesz elkúrva a vége 😊
Bazinga!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mindenesetre nem hiszem, hogy a füst ott akkor abban a pillanatban jött létre.. és így akar kijutni a füst, hogy Jacob testvérének álcázza magát, Jacob meg végig úgy tett, mint ha nem tudná, hogy nem az öccse az..
Na mind1 fogalmam sincs mi van már itt.. remélem az utolsó részekben megkapjuk a válaszokat.. Nem tudom mit vártam ettõl a résztõl egyébként, de nem erre számítottam.. talán egy kicsit csalódtam is..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Viszont rengeteg új kérdés merült fel. Nem lesz itt normális befejezés, én attól tartok.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bazinga!
a végén pedig zavart, hogy be lett vágva az elsõ (?) évadból az ominózus jelenet... gyakorlatilag hülyének lettünk nézve, hogy nesztek, az ez volt, ami most törénik az akkor volt látható...stb., no mind1, lehet másnak szüksége volt rá, vagy az amcsi nézõknek szüksége volt rá, engem zavart, hogy hülyének néztek 😊 sztem mindenki vágta volna enélkül is, hogy mi van
kezdem érezni, hogy nem fog tetszeni a finálé, ahogyan a készítõk is mondták, hogy sok embernek nem fog tetszeni 😞 szerintem én is közéjük fogok tartozni
de ne legyen igazam 😊
Bazinga!
Valószínûleg a távoli jövõben (kb. i.sz. 2108-ban)
azt mondja meg nekem valaki,hogy ez a rész idõben kb mikor játszódhat?
How much can you take,before you snap?
Na jóéjt, ki kell pihenni magunkat, holnap Lost!
Ben, Miles és Richard vajon merre járnak és mikor bújnak elõ?😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na de vissza a Losthoz😊
Lényeg hogy jó rész lesz😄 2 óra... de lennék Amerikában...
De a két peek-et is ajánlom mindenkinek, sztem nem sok spoiler van bennük, semmi történeti dolog, egy két kérdés felmerülhet, de poént nem fognak lelõni, csak meghozza a kedvet, holnap meg úgyis ott az új rész😊
cant wait tomorrow 😛