Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neogan
Ezt már régóta tudni. Legjobb rész lesz 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Pontosabban Jacob és MIB sztorija lesz...

Sephi
SPOILER!!!

Vagy nem.

Nem tudom mennyire uj info e de twitteren azt irtak, hogy a holnapi LOST az MIB-nek a sztorija lesz.

OMG

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

és milyen érdekes, hogy Sayiddal volt kapcsolata😊 tudjátok õ kérte meg anno Sayidot h kínozza meg azt az arabot...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gman906
Kelvin önként jelentkezett a DHARMA-hoz az öbölháború után.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Kicsikiraly
Ajánlanék még sok idõutazós filmet. Mindegyikben az orrvérzés egy fellépõ jelenség. Butterfly Effectben, ahol egyfolytában változtatgatja a jelent, és új emlékeket csinál, mindig orrvérzéssel tér magához az utazás után, mert új emlékek keletkeztek az agyában meg stb. Ilyesmi lehetett itt is.

DFTBA ಠ_ಠ

Herold
Akkora baromság ez a gombnyomogatás. Nem tudtak volna erre a célra egy gépet készíteni?

1. én pl mai napig nem fogom fel Charlotte halálát, nem tudott túllépni az emlékein ezért nem élte túl az idõugrásokat?
2. Ha már tudjuk hogy Nemezis a füst mi a fenének ölte meg Mr Ekot? zavarta?😄
3. Eloise Hawking az Alton kívûl hol maradt? kórházban láttam utoljára Pennyvel beszélgetni

Igazából lényegtelen kérdések, de azért felmerültek bennem😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fú nap mint nap helyett 108 percet akartam írni ez az agyrém pff...beledilizne az ember

úgy emlékszem hogy Radzinski volt az akivel társulva nyomogatták a gombot hogy "megmentsék a világot"...mivel Radzinski 1977-ben részese volt az elektromágneses hullámnak amit a fúrás okozott (már tudjuk h ott voltak Jackék is, lövöldözés stb) létrejött a bunker és azt valószínûsítem h ez a számítógép a kód beírása akadályozta meg az újabb elektromágneses kitörést...egyfajta agyrém h nap mint nap meg kellett tennie, én azt nemértem radzinski hogyhogy nem volt a Ben és Richard által résztvett Dharmás tisztogatásban ott velük? már akkor ezekszerint a bunkerban volt? Kevin Inmanre már nem emlékszek minek társult hozzá azt hiszem beetette vele radzinski h egy fertõzõ vírus miatt ott kell maradnia...a vége az lett h Radzsinki fejbe lõtte magát sotival...Kevint pedig tudjuk h Desmond hirtelen felindulásból ölte meg, akirõl szintén tudjuk h õ miatta zuhant le a repülõ (késõn nyomta meg a gombot lezuhant az Oceanic)

Herold
Ez úgy látszik, csak számodra egyértelmû. A többiek nem veszik a lapot. <#hehe>

Sza*ok rá, most egy jó darabig ide biztos nem jövök<#beka2>
Eddig is voltak, ezután is lesznek...
Kicsikiraly
nem tudom mit nyafogtok, nekem elsõre tiszta volt hogy direkt szopatásból írja be, el is olvastam, a lehetõ legvalószínûtlenebb befejezés lenne sztem 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gibson9
ha vicc ha nem, de én már el nem olvasom az biztos 😄

Sephi
Hat en nem olvasom el mert lehet csak atbaszol minket 😄😄😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

de agyonverünk akkor azért ha mégis még akár véletlenségbõl is ez lenne, btw én azért nem ovlasom el amit irtal 😄

Herold
Nem hinném hogy ekkora jóstehetség vagyok.

Lacee
de az milyen szopó lenne ha tényleg így érne véget... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Herold
El ne higgyétek már, csak vicc volt. Direkt írtam el a spolier tagot is.
<#hehe><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Sephi
Spolier bazz... azaz. Ugyes.

gibson9
na az ilyenekrõl beszélek!!!!!!!! még a spoiler tagot is elbassza.. töröljétek a faszba mielõtt még véletlenül elolvassa valaki.. szerencsére nem tettem

Herold

Nah, megnéztem a befejezésrõl szóló spotot. Nagyjából annyi a lényeg, hogy Widmore megtalálja a fel nem robbant hidrogénbomát és egy másik detonátor segítségével a levegõbe repíti a szigetet. Ál-Locke-ostul, túlélõstûl együtt.

gibson9
de be sem merek már ezek után jönni topicba.. jön valami féleszû és csak, hogy szopasson majd beírja itt amit olvasott :S faszért szivárgott ki a finálé<#falbav>

precision
"Már több napja kering az interneten pár forgatókönyvoldal a Lost állítólagos fináléjából, melyek valódiságát végül megerõsítette az ABC csatorna is."

Ajjajj... én egy békés ember vagyok, de aki egy betût is spoilerkedni mer ebbõl azt nyilvánosan végzem ki majd felgyújtom és a hamvait a Dunába szórom (vagy lehúzom a WC -n, még nem tudom...)

<#ejnye1><#idiota>

Bazinga!

gman906
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Frank Lapidus elpusztíthatatlan

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Frank-el kapcsolatban megerõsítették a készítõk, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Életben van és újra látni fogjuk a szigeten

tommygear
te?
gibson9
azt a 2 hetet már csak kibírja mindenki.. aki meg elolvassa annak csak gratulálni tudok..<#wow3>

LasDen
nincs azaz isten 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lost pólók, bögrék és kulacsok a www.polo16.hu kínalatában!

Zomil
kell 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kirol
Menj már a teletubbies -el!
Én bebe tv-t nézek! Ez menõbb! <#idiota>

Challanger
Nekem pl. az elsõ évad is kurvára tetszik, mert ott csak jött-jött a sok rejtély és az ember csak nézett, hogy mi a f*sz van<#guluszem1>
Sokkal izgalmasabb volt úgy, hogy lehetett rajta spekulálni, hogy vajon mi a fene lehet ez meg az...
LasDen
mindig ez a 'jajj remélem holnap megtudjuk mi az a kosz a tengeralattjárón'
szarni rá....élvezni kell és kész...közbe meg esetleg kapunk választ erre-arra de nem ez a lényeg....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
😊
nézzél teletabbit 😊 erre mást nem tudok mondani

sztem elég sok konrkétumot megtudtunk, ebben az évadban többet mint az elõzõ ötben együtt

Bazinga!

kirol
Hála a jó égnek, hogy végre vége!
Már rohadt unalmas egy ideje, hogy semmi konkrétumot nem tudunk meg sose.

ProGabe
nem, jövõ héten szokás szerint szerdán lesz új rész, utána lévõ héten a köv. lesz: szerdán új rész, aztán vasárnap összefoglaló, hétfõn 2 és fél órás sorozatzáró, plusz 2 órás beszélgetõs mûsor a szereplõkkel, alkotókkal

(nem belekötni a napokba, magyar idõzóna szerint írtam, ahogy kell)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
hogy is van??? még 3 rész aztán 30-án vasárnap finálé????

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SzAbbbbI
opp, sory. valaki tegye ki aki tudja 😄

SzAbbbbI
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bnVAnzTHT9g&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bnVAnzTHT9g&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

LasDen
ezt még asszem az 5. évad elõtt...vagy után láttam....de látom kibõvítették 😄 érdekes....😄

ProGabe
ezt csak úgy, mer' krvajó

LasDen
kelvin a dharmanak nyomogatott.....kijárkálás meg csak desmond jövetele után volt...az hogy nem találkozott senkivel nem nagy kunszt....azé elég nagy ez a sziget....és amúgy is...az elsõ évad végéig nem is találkoztak senkivel jackék (jó rousseauval de az más)
valószínû tutták, hogy ott vannak, de ráhagyták hisz kelvin halála után desmond nem sok vizet zavart....nem is ment ki....😄
de szerintem ez tök lényegtelen kérdés...
a kaja honnan jöhetett....??? leszarom 😄

ProGabe
"mert ugye mindenre lesz válasz!!!"

aki ezt várja, az csalódni fog!