Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy nem.
Nem tudom mennyire uj info e de twitteren azt irtak, hogy a holnapi LOST az MIB-nek a sztorija lesz.
OMG
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
DFTBA ಠ_ಠ
2. Ha már tudjuk hogy Nemezis a füst mi a fenének ölte meg Mr Ekot? zavarta?😄
3. Eloise Hawking az Alton kívûl hol maradt? kórházban láttam utoljára Pennyvel beszélgetni
Igazából lényegtelen kérdések, de azért felmerültek bennem😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Eddig is voltak, ezután is lesznek...
DFTBA ಠ_ಠ

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Nah, megnéztem a befejezésrõl szóló spotot. Nagyjából annyi a lényeg, hogy Widmore megtalálja a fel nem robbant hidrogénbomát és egy másik detonátor segítségével a levegõbe repíti a szigetet. Ál-Locke-ostul, túlélõstûl együtt.
Ajjajj... én egy békés ember vagyok, de aki egy betût is spoilerkedni mer ebbõl azt nyilvánosan végzem ki majd felgyújtom és a hamvait a Dunába szórom (vagy lehúzom a WC -n, még nem tudom...)
<#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota>
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sokkal izgalmasabb volt úgy, hogy lehetett rajta spekulálni, hogy vajon mi a fene lehet ez meg az...
szarni rá....élvezni kell és kész...közbe meg esetleg kapunk választ erre-arra de nem ez a lényeg....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nézzél teletabbit 😊 erre mást nem tudok mondani
sztem elég sok konrkétumot megtudtunk, ebben az évadban többet mint az elõzõ ötben együtt
Bazinga!
Már rohadt unalmas egy ideje, hogy semmi konkrétumot nem tudunk meg sose.
(nem belekötni a napokba, magyar idõzóna szerint írtam, ahogy kell)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
valószínû tutták, hogy ott vannak, de ráhagyták hisz kelvin halála után desmond nem sok vizet zavart....nem is ment ki....😄
de szerintem ez tök lényegtelen kérdés...
a kaja honnan jöhetett....??? leszarom 😄