Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
DE igen.. amíg végül fel nem fedte, hogy õ nem is Locke.. addig mesélte, hogy az utolsó emléke, hogy meghal stb.. mindig a sajátjaként mesélt
nagyon vontatott már mindegy egyes rész
de mindegy azért végignézem😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már csak azt kéne megmagyarázni, vagyis azt is vártam, hogy hogy jönnek a képbe a kiválasztottak, meg hogy miért kell õket megölnie, és ha megöli hogyan juthat ki. A kerék... nemtudom, megépült, ott lesz késõbb, ha azzal kijuthatna, akkor kb 10000x megtehette volna, bár az is lehet, hogy csak úgy gondolta, hogy kijuthat, aztán valójában õ semmiképp nem juthat ki vele...
Bár az még akkor volt, mielõtt Jacob belökte a fénybe, tehát lehet, hogy akkor még kijuthatott volna, mert halhatatlanságán kívül nem volt más ereje. És lehet a fénnyel Jacob bevezette a szabályokat, mivel õ az örzõ, lehet van ilyen ereje.
Nemtudom, remélem azért még kibogozzák a még mindíg kusza szálakat.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Jöhetne egy epizód ilyen szintû ökörségekkel 😄
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
valhogy a 13.ik rész óta laposodik a dolog..
Olyan mesébe illõ klisék voltak ebben a részben (ellentétes színû pizsik)
Valami olyasmire számítottam mint a Ricardo-s rész esetében hogy ütni fog a dolog -> (halk puffanás..)
Valki kérdezte hogy mi is volt a nõ valójában, és erre a legjobb magyarázat az a boros üveg amibõl Ricardo-nak is adott inni (örökélet)
"most már egyek vagyunk"
a barlangban a fény pedig "élet és halál forrása" -> tehát lehet hogy magát a halált engedte ki Jacob azzal hogy a halott testet belökte oda
A végén Lock beszólása Ádám és Éváról pedig elég hülyén hangzott.........
valmint az hogy az akkori emberek elvoltak foglalva tudományos dolgokkal -> fakereket rakok a fény közepébe ésakkkor az majd felteleportál 😊))) ez nagyon kár volt
lehetett volna inkább valmi ufós story-t keverni a dologba
példul a kutyafejû isten szobrával mi a helyzet??? azt ki rakta oda?
szóval vannak kis csúszások..
az biztos hogy a nemezis nem mehet el a szigetrõl.. így valhogy csapdába kell csalniuk, és nem kifejezetten nekik megölni (Jack, többiek)
Jack marad a szigeten.. a többiek meg vagy meghalnak, vagy hazajutnak
és folytatódik a sziget örzése
annó amikor elkezdték, azthittem ez valmi túlélõ story lesz.. kicsit nagyon elkalandoztak
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
szerintem egyebkent sima halandok voltak, jacob akkor valhatott "kulonlegesse" amikor az anyja megitatta vele a turmixot mikozben varazsiget mormolt, MIB meg nyilvan amikor bedobtak a fenybe 😊
egyebkent ez a MIB aki ebben a reszben volt, nekem kifejezetten szimpatikus volt, jo gyerek volt ez anno, csak baszakodtak vele ezert bepipult.
abbol a szempontbol tenyleg csalodas volt h amire foleg kivancsiak lennenk, egyertelmuen semmilyen magyarazatot nem kaptak, viszont sok uj erdekes dolgot is tudtunk meg, az az erzesem, hogy az igazan fontos kerdesekre az egyertelmu valaszokat nagyon a vegere tartogatjak.
apropó emberek:
vaddisznó kergetés után, azok az emberek akik leszúrták a vaddisznót én õ rájuk gyanakszom, hogy felgyújtották az egész falut, de sztem ez baromság amúgy is oly mind1...
ez kicsit sok asszem szunyálok egyet és agyalok az egészen 1 hétig...
Szóval Jacob is azt mondta Richardnak, hogy a sziget MIB börtöne, nem szabad hagyni hogy elmenjen. És a fényt se szabadott piszkálni, kiengedni. MIB felfalta a fényt, tehát most õt kell bent tartani. Ha nem, megy a halálnál is rosszabb valami across the sea.
Még a többiekkel meg a hamuval kapcsolatban jöhetne infó.
Azt én is valószínûsítem, hogy MIB maradt aki volt, csak füstösödött, talán gonosz is lett, el akarja pusztítani a világot tán? Nem zavartatja magát ha ölnie kell.. ilyesmire tudok gondolni.
Illetve a kerék még kérdéses. Ki vitte fel MIB-et? Ki építette meg a kereket? Ki temette be? Ki ölt meg mindenkit/gyújtotta fel a házakat? Nem hiszem hogy mindent az 'anyjuk' csinált volna.
Hát kaptunk új kérdéseket, na😊 Kíváncsi vagyok hogy mik a pontos szabályok, és ki találta ki, ki irányít, ha irányít valaki. Miért kell megölnie a testvérét? A fénnyel/kerékkel miért nem tud elmenni MIB? Jacob hogyhogy el tud menni? Candidatek hogy jönnek a képbe, õket miért kell megölni? Mit jelent ha valaki ki van húzva, hogy lehet valakit kihúzni úgy hogy még él? Jacobnak honnan vannak a kül. tulajdonságai? (Richardot örök életûvé tette, utazgat, befolyásol...stb)
Na jó, leálltam😊
-remélem nem spoilert írtam.