Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shenmuedc
A részt megnézve egyre világosabb hogy mikor elkezdték az egészet nem gondolták hogy ilyen siker lesz, és fogalmuk sem volt mit akarnak kihozni az egészbõl. Csak sajnos most is így van. Elvégre amerikaiak, csodát nem lehetett tõlük soha várni, csak lenyúlt dolgokat.
gibson9
de a markológéppel akkor is alázod az istent 😄

precision
nem Chuck Norris hívta hanem a fake mother 😊

Bazinga!

gibson9
ne nézd már le Chuck Norrist.. nem hívott az semmi markológépet, hanem egy homokozó lapáttal õ maga temette be

precision
hívta Chuck Norrist, azt lekörbepörgõrúgta mindet, aztán felhívott egy markológépes havert az meg betemette a lyukat

Bazinga!

Klemice
mádör hogy a francba tudta betemetni a kutat meg megölni az embereket, ez érdekel...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Üdvözöllek a klubban
5. és a 6. évadban lepõdtem meg a legtöbbször idáig...akciókban pedig egyértelmûen a 4. évad volt a legjobb és ott a történet is nagyon össze volt pakolva!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bocsi Jacob testvére nem vált halhatatlanná úgyhogy, ha kijutott volna a szigetrõl ugyanúgy megöregedett volna mint bárki más...füst, az ami nem juthat ki!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gibson9
ha nem is csak szerinted, de a kisebbség közé tartozol ez ügyben szerintem 😄 a legjobb részek ebben az évadban voltak..

gibson9
"Lock emlékeirõl soha nem sajátjaként mesélt"

DE igen.. amíg végül fel nem fedte, hogy õ nem is Locke.. addig mesélte, hogy az utolsó emléke, hogy meghal stb.. mindig a sajátjaként mesélt

passatgt
csak szerintem szar az évad?
nagyon vontatott már mindegy egyes rész
de mindegy azért végignézem😊

MikX
Háátt csak most tudtam megnézni, de sztem jó rész volt, nagyjából ezt vártam, najó picit több választ, de ettõl függetlenül sztem zseniális rész...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár hogy nem derült ki, hogy ki is Jacobék "ál" anyja, a füst-ös dologhoz meg annyit, hogy az sztem még mindíg MIB, mert egyszer mesélte, hogy az anyja anno normális ember volt, de megõrült, viszont Lock emlékeirõl soha nem sajátjaként mesélt, ergo nemhinném, hogy a füst ott lett volna, inkább az a verzió, hogy akkor jött létre ilyen formában, és ugyanaz a célja is, mint most, ki akar jutni a szigetrõl.
Már csak azt kéne megmagyarázni, vagyis azt is vártam, hogy hogy jönnek a képbe a kiválasztottak, meg hogy miért kell õket megölnie, és ha megöli hogyan juthat ki. A kerék... nemtudom, megépült, ott lesz késõbb, ha azzal kijuthatna, akkor kb 10000x megtehette volna, bár az is lehet, hogy csak úgy gondolta, hogy kijuthat, aztán valójában õ semmiképp nem juthat ki vele...
Bár az még akkor volt, mielõtt Jacob belökte a fénybe, tehát lehet, hogy akkor még kijuthatott volna, mert halhatatlanságán kívül nem volt más ereje. És lehet a fénnyel Jacob bevezette a szabályokat, mivel õ az örzõ, lehet van ilyen ereje.
Nemtudom, remélem azért még kibogozzák a még mindíg kusza szálakat.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Grove4
xDxD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
xD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

tommygear
vagy lok
Klemice
lehet hugo volt

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

lehet de nem sok esély van rá

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
jézusom 😄DD
connect 4 million, ekkora elmebetegséget 😄 kegyetlen 😄

Bazinga!

tommygear
csak egy gondolat, de miért ne lehetne? bármi megtörténhet
Clidey
LOKK <#idiota>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

mondd már meg, hogy miért lett volna KATE .....

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Doddy a düdő
😄

nagy faszság lesz már az egész érzem...

Neogan
Már láttam, de ez valami zseniális.
Jöhetne egy epizód ilyen szintû ökörségekkel 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Jacob és MiB játszik... 😊

Connect 4 Million
Herr Lehrer
LOK

Your suffers will be legendary even in hell!

Lacee
jó ez a beszélgetés, bár (érthetõ módon) nem sokat árulnak el benne 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tommygear
nem volt olyan rossz rész ez, igaz megint szinte csak kérdéseket kaptunk, ha az az asszony kate volt akkor beszarok
Nem a fény közepébe teszi a keret hanem csinálnak egy szerkezetet és annak a közepére, amely változtat valamit a fény és a víz arányain.

Klemice
lockE

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

polluxware
Háááát na... szóval..

valhogy a 13.ik rész óta laposodik a dolog..

Olyan mesébe illõ klisék voltak ebben a részben (ellentétes színû pizsik)

Valami olyasmire számítottam mint a Ricardo-s rész esetében hogy ütni fog a dolog -> (halk puffanás..)

Valki kérdezte hogy mi is volt a nõ valójában, és erre a legjobb magyarázat az a boros üveg amibõl Ricardo-nak is adott inni (örökélet)
"most már egyek vagyunk"

a barlangban a fény pedig "élet és halál forrása" -> tehát lehet hogy magát a halált engedte ki Jacob azzal hogy a halott testet belökte oda

A végén Lock beszólása Ádám és Éváról pedig elég hülyén hangzott.........
valmint az hogy az akkori emberek elvoltak foglalva tudományos dolgokkal -> fakereket rakok a fény közepébe ésakkkor az majd felteleportál 😊))) ez nagyon kár volt
lehetett volna inkább valmi ufós story-t keverni a dologba
példul a kutyafejû isten szobrával mi a helyzet??? azt ki rakta oda?

szóval vannak kis csúszások..

az biztos hogy a nemezis nem mehet el a szigetrõl.. így valhogy csapdába kell csalniuk, és nem kifejezetten nekik megölni (Jack, többiek)

Jack marad a szigeten.. a többiek meg vagy meghalnak, vagy hazajutnak

és folytatódik a sziget örzése

annó amikor elkezdték, azthittem ez valmi túlélõ story lesz.. kicsit nagyon elkalandoztak

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

gibson9
na ilyen apró kérdésekre biztos nem kapunk választ.. de ez nem is lényeges 😊 okosak voltak és kész

Herold
Én azt nem értem, hogy azok az emberek a szigeten MiB-el hogy jöttek rá, hogy a kerék segítségével teleportálni lehet, meg ilyesmi.

Már az elején is csinált velük valamit, mert mondta hogy nem tudják megölni egymást.

5c0rp330n
a neveloanyjuk gyakorlatilag MIB elodjenek tunt mentalitasban, egyertelmuen a "sotet oldalon allt" (szo nelkul gyilkolt, meg pl szorol szora ugyanazt mondta az odasodrodott emberekrol mint MIB az incident elejen) es nem titkoltan MIB-et szerette jobban mint jacobot. csakhat olyan ellentet lett koztuk, hogy a vegere nem lettek jobaratok 😊
szerintem egyebkent sima halandok voltak, jacob akkor valhatott "kulonlegesse" amikor az anyja megitatta vele a turmixot mikozben varazsiget mormolt, MIB meg nyilvan amikor bedobtak a fenybe 😊
egyebkent ez a MIB aki ebben a reszben volt, nekem kifejezetten szimpatikus volt, jo gyerek volt ez anno, csak baszakodtak vele ezert bepipult.
abbol a szempontbol tenyleg csalodas volt h amire foleg kivancsiak lennenk, egyertelmuen semmilyen magyarazatot nem kaptak, viszont sok uj erdekes dolgot is tudtunk meg, az az erzesem, hogy az igazan fontos kerdesekre az egyertelmu valaszokat nagyon a vegere tartogatjak.

Klemice
latin

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ez érdekes gondolat végül Kate lesz az aki túlél mindent, megint elfordítja a kereket vagy õ vagy nem tudjuk ki lehet h Jack, Sawyer vagy Hurley visszakerülnek a múltba, akár ketten maradnak a végén meghal majd a társa XY és egyedül marad Kate, a kérdés még mindig az hogyan válhat halhatatlanná no de-> halhatatlanná válik és várja h vki megölje, elkülönül az emberektõl...

apropó emberek:
vaddisznó kergetés után, azok az emberek akik leszúrták a vaddisznót én õ rájuk gyanakszom, hogy felgyújtották az egész falut, de sztem ez baromság amúgy is oly mind1...

ez kicsit sok asszem szunyálok egyet és agyalok az egészen 1 hétig...

Sry hogy már megint írok, de most jutott eszembe valami. Lehet hogy másnak egyértelmû, de nekem most állt ez össze😄
Szóval Jacob is azt mondta Richardnak, hogy a sziget MIB börtöne, nem szabad hagyni hogy elmenjen. És a fényt se szabadott piszkálni, kiengedni. MIB felfalta a fényt, tehát most õt kell bent tartani. Ha nem, megy a halálnál is rosszabb valami across the sea.
Még a többiekkel meg a hamuval kapcsolatban jöhetne infó.

Herold
Ravasz, fogós kérdések. <#hehe>

Sztem második😊 De ilyenekkel televan a Lost😊 Érdemes Lostpediát olvasgatni, ott általában megemlítik az ilyeneket😊 Na ilyen nincs más sorozatban, ezért is szeretjük😉

Grove4
Van jelentõssége, mint easter egg 😊

Grove4
Szerintem ezen kérdések egy részére már választ kaptunk ... szerintem.

SzAbbbbI
Érdekes festmény Widmore irodájában:

Vajon van jelentõsége, vagy csak "easteregg" 😄

Igen, ez elég merész😄
Azt én is valószínûsítem, hogy MIB maradt aki volt, csak füstösödött, talán gonosz is lett, el akarja pusztítani a világot tán? Nem zavartatja magát ha ölnie kell.. ilyesmire tudok gondolni.
Illetve a kerék még kérdéses. Ki vitte fel MIB-et? Ki építette meg a kereket? Ki temette be? Ki ölt meg mindenkit/gyújtotta fel a házakat? Nem hiszem hogy mindent az 'anyjuk' csinált volna.
Hát kaptunk új kérdéseket, na😊 Kíváncsi vagyok hogy mik a pontos szabályok, és ki találta ki, ki irányít, ha irányít valaki. Miért kell megölnie a testvérét? A fénnyel/kerékkel miért nem tud elmenni MIB? Jacob hogyhogy el tud menni? Candidatek hogy jönnek a képbe, õket miért kell megölni? Mit jelent ha valaki ki van húzva, hogy lehet valakit kihúzni úgy hogy még él? Jacobnak honnan vannak a kül. tulajdonságai? (Richardot örök életûvé tette, utazgat, befolyásol...stb)
Na jó, leálltam😊

Grove4
Bár azt hiszem spanyolul nyomja az elején.Kate meg nem tud sapanyolul,bár kitudja.

-remélem nem spoilert írtam.

Herold
Nem, csak kissé hasonlítanak.

Grove4
Ezt a Kate-es cuccot mibõl gondolod?volt rá valami minimális utalás is?