22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • FLeK0
    nem, arra celoztam hogy egy jelenet zajlik 3 reszen at.
  • Cho
    Ez lesz a címe, hogy időhúzás?
  • FLeK0
    igen, idohuzas
  • Cho
    Ti már tudjátok, mi lesz a 2. évad kezdése?
  • winnie
    a sorozatok 90%-a hirtelen ér véget, úgy hogy az alkotók nem tudják előre. 10% gyorsan össze tud hozni valami befejezést. a véget érő sorozatok minimum fele pedig évad közben, egyik részről a másikra ér véget. ld, most joey.
  • IMYke2.0.0.0
    Legjobb példa: Firefly.
    De kismillió canceled series van.
  • kirol
    Évad közepén is? Tényleg?
  • winnie
    szóval nem 4 évados. ahogy lent is van, addig tart, amíg nézik - ha lemegy a nézettség egy szint alá, akkor huss, elvágják, akár évad közben is.
  • winnie
    nincs megrendelve a harmadik évad.

de nyilvánvaló, hogy lesz 3-4-5. évad is, mert egyelőre nagyon jó a nézettsége.
  • Mayday
    Tudomasom szerint egyenlore a 3. evad biztos, mert az mar meg van rendelve.
  • PiszkosFred
    ...+1 szezon ;]
  • FLeK0
    Addig tart, amig sokan nezik.
  • ruma
    most néztem meg a 15. részt...teccik a sorozat, de ha tényleg 4 évados, akkor nagyon ellesz húzva, már ígyis elhúzottnak érzem....
    Meg kicsit fura nekem, hogyaz emberek titkolóznak és nem beszélik meg egymással a dolgokat! pl énbiztos odamentem volna vkihez aztán elmeséltem volna hogy találtunk még egy bunkert, stb...Nem hiszem hogy ígg viselkednének az emberek ilyen helyzetben!
  • ruma
    olyanokat hallottam hogy 4 évados lesz a lost! Tudtok erről valamit?
  • mukika
    mert már le is törölte. rájött ő is, hogy egy kicsit FAKErék...
  • Sland
    én nem látom sehol
  • mukika
    majomparaden egy srác most osztotta meg a 2x16ot

tud valamit...
  • Cvd
    Annyit simán tudhat hogy nem bírják egymást, mint el is hangzik a részben hallja őket veszekedni az ajtón át. Ennyi meg elég ahhoz hogy megpróbálja őket rendesen egymásnak ugrasztani, és nem kellett hozzá senkit sem figyelnie a dzsungelből.
  • sorrow

semmi értelme nem volt, hogy Locke összetörje a tányérokat ennyire nem hülye a karaktere,
    (ez a viszályszítás Jack és Locke között hülyeség mert Henry nem tudhat semmit kettőjükről kivéve ha figyelte őket a dzsungelből, viszont akkor tudhatná a frankót Locke is.)
  • Újsreek44
    azt elvitték a "többiek"
  • PyRex
    nem.
  • Amse
    és a négyessel mi lesz?:P
  • Újsreek44
    4 8 15 16 23 42
    4 8 15 16 23 42
    4 8 15 16 23 42
    4 8 15 16 23 42
    4 8 15 16 23 42
    4 8 15 16 23 42
    4 8 15 16 23 42

nézzétek a számokat, és kezdjétek el számolni balról jobbra, majd utána a következő sorba! aztán ahogy számoljátok, a 8. szám pont a 8-asra fog kjönni, a 15. a 15-ösre, és így tovább.... nemfura??????????
  • PiszkosFred
    ABC.com
  • mukika
    esetleg azért mert jövőhéten lesz az új rész(azaz a 2x16)?!?!?! :@
  • SchmiTTi
    YO!!

emberek miért van az hogy az s02e15 után egysszerűen nincs rész sehol?:S keresem a 16ot és semmi. ilyen előzetes esetleg. pedig kell ám. hilfe!
  • Mayday
    Hat igen, nem lesz mar valoszinuleg "Lost-hetvegenk", de sajnos sztem minden uj, most meno sorozatnal ez van.

Asszem mindannyian szinte "egyben" neztuk az elso evadot, es akkor napokig a hangulata alatt voltunk, most meg nagyon ritkan "cseppen" valami, es kozben ezer mas dolog van velunk.

Egy kollegam speciel vegignezte az elso evadot (1 hetvegen), es most megvarja a majus veget, es aztan egyben akarja a masodik evadot is vegignezni :) Hat, mi meg nejemmel nem birunk varni, amint elerheto, mar nezzuk is :) Azert en meg mindig nagyon szeretem, meg mindig a topon van nalam, ez a sorozat :)
  • Nyiri
    Talan azert, mert kezd az erdeklodesem alabhagyni. A multkor is a tobb hetes varakozas utan hiaba megvolt az uj resz nem volt kedvem elkezdeni. Mig regen amint lejott azonnal kezdtem.
  • Mayday
    Miert lehet ettol megutalni, hogy tobbet kell varni? Attol meg ugyanaz a film...
  • PyRex
    Most először kezdem én is így érezni. Eddig mindig úgy feküdtem le szerdán, hogy csütörtök reggel új lost :) De most, ehh :(
  • Nyiri
    ABC kurvara arra utazik hogy megutaljam a lostot. Mivel nem adnak uj reszt igy kurvara megy el a kedvem is tole.
  • Csacsi
    A héten sem lesz új Lost :(
  • Hunnenkoenig
    Tudom, hogy elöbb keszült... de akkor meg nem ismertem es nem volt ennyire jelentös figura.
  • PiszkosFred
    Ha így folytatja az ABC (3 hetente új rész), akkor beértek hamar "minket" ;]
  • RelakSfromhome
    Uhh, axn-en még csak a 8. résznél járunk a 2. évadból :)
  • Cho
    Tudom, hogy várnom kell rá, mivel augusztusban, vagy szeptemberben lesz.
  • kill3r22
    Hát még várhatsz rá hacsak nem az AXN-en nézed....:)
    Amugy mivel láttam a második évadot..addig amig amcsiknál ment s02e15
    mint az itt forumozok 90%-a ezért csak azt mondhatom h érdemes várnod...:)
  • Cho
    Már alig várom, hogy kezdődjön a LOST 2. évadja.
  • IMYke2.0.0.0
    Előbb írtam az első mondatot és csak utána a linket... és én a második részbeli szereplésére emlékeztem - hibásan.
  • PiszkosFred
    Kettőben nem is szerepel, csak az első részben. Ott is csúnya, de látványos véget ér. A második részben Alice mellé bejött Jill Valentine (sienna), ők ketten a két női főszereolő. (és a háromban is ők lesznek)