Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
mét?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

a sorozat és a szappanopera 2 külön mûfaj
Fõleg mondjuk azért, mert ha elõállna azzal amit látott, vagy hülyének nézné mindenki, vagy bepánikolnának. Egyik sem segít rajtuk. Nomeg az is idõbe tellhet neki hogy megértse amit látott.
Ettõl függetlenül sokszor engem is idegesített hogy ugyan egymásért "dolgoznak", de majdnem mindig eltitkolják egymás elõtt a szigeten tapasztaltakat, vagy ha elõ is állnak vele azt csak jóval késõbb teszik. Ezt nagyon nem érzem reálisnak, de így tartják fent a feszültséget/rejtélyeket a készítõk. Locke majd beszámol nagyjából arról hogy mit látott, de csak az évad vége felé. Ha azonnal elõállna akkor nem lehetne agyalni rajta heteket, és közel sem lenne ennyire érdekes a sorozat.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Montanosz
köcce csak épp ittan lógtam,...
( és nem volt idegem keresni mert a buszon egy nénike paradicsomos húsgombócot büffögött rám és ez , érthetõ, megviselte az idegeim)

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

MerlinW
Srác ez a Lost topikja.. van erre külön topik.

Egyébként Nero Vision Express, vagy VSO DVD Creator

[merlinw.org]

Én a brazil sorozatokat szeretem! <#hehe> <#awink>
Törölt felhasználó
De akkor miért nem mond semmit?
Abból haszna nem lesz ha titkolódzik.
Montanosz
OFF:
help! tudtok valami programot ami VCD-bõl AVI-t vagy egybõl DVD-t készít/konvertál?
please, szaffi-ból akarok dvd-t készíteni, de még nem bütyköltem effélét!
ON:

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Hagyd, falrar hányt borsó. Nem érdemes foglalkozni vele. Szar lehet neki 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

ne bánkódj, gondolom nagyon sokan fogják majd digizni a 2. szezont az AXN-rõl (is).

Rafaelo
axn basszus kispesten nincs rohattak 😞)

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

arra persze kíváncsi lennék, hogy mi van a másik serpenyõben - mi az a sorozat, ami szerinted jó😊 (mert ízlések és pofonok, nyilván, aki szeret valamit, annak nem esik jól, ha valakinek rosszat mond a sorozatáról - de más a negatív kritika és más a f*ka😊

Ráadásul vélemenyem szerint azért "tetszik" mindenkinek hirtelen ez a sorozat, mert ez a menõ! Hányinger...

ld. f*ka. ugye? honnan tudod, hogy ez a menõ? csacsiság. honnan tudja más, hogy ez a menõ? ugye? és honnan tudjuk, hogy mikor néznek meg valamit sokan csak azért menõ és ezért hányinger? (ld. gyûrûk ura, ponyvaregény, star wars, trainspotting)
Bocs, de TE is azért nézed ezt a sorozatot, mert adja az RTL KLUB, és a szádba rágták hónapokon kereszül, hogy ez milyen jó lesz majd neked, meg hûha! Ha nem adná, akkor azt sem tudnád, hogy létezik egyáltalan ez a gagyi halmaz! Jelenleg ott tartunk, hogy mindenki errõl és a Gyõzike sorozatról beszél. Mert ez "jó, és menõ"!

lol, az egy dolog, hogy nem tetszik, de vicces, hogy lenézed azokat, akik nézik.

AZ RTL-ES megjegyzés értelmezhetetlen, hiszen a sorozat TAVALY SZEPTEMBER ÓTA MEGY (nézd mikor nyitottam a topikot) - az a több mint 1000 ember, aki onnantól kezdve hétrõl-hétre nézi (vagy az év folyamán felfedezte) azért magáért beszél.

egy dolog, hogy sokan nézik ("fúú, sokan nézik, sznob vagyok - én nem") - de max te vagy az, aki az rtl hatására kezdte el nézni ("Elsõ képen az a köver faszi... micsoda filmcsillag bakker!" - ha te csak a filmcsillagok miatt nézed a filmeket...). nem véletlenül ez a 2. legnépszerûb warez sorozat itthon is és külföldön is. (ha nem jó a sorozat (értds nem tetszik a nézõknek), akkor ott a legkönnyebb kritikát mondani. míg filmnél csak bénhatod a kidobott jegypénzt, de nem veheted vissza - sorozatnál egyszeûen abbahagyod a nézését, aminek hatására csökken a nézettség és a letöltések száma. itt nem csökken. sõt. szerintem a 24-et is hamarosan utoléri.
gergod
látom hasonlóan gondolkodunk 😊 Ha lezuhanni támad kedvem egy repülõvel a semmi közepén, szeretném ha te is ott lennél <#vigyor><#zavart2>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

> rájuk támadt a valami és felrakta a pilótát a fa tetejére

Hát igen. <#vigyor0> Egyébként úgy emlékszem, hogy nem is felfedezni indultak, hanem a pilótafülkét keresték, a rádió végett. (Lehet, hogy tévedek.) Aztán (asszem ez már volt, nem spoiler) amikor magaslatra akartak menni, jött a jegesmedve. ;-) És a továbbiakban is, a kirándulások során általában találtak érdekes dolgokat... <#vigyor0>

> Bár azért én akkor is 2-3 emberrel körbementem volna a sziget körül

Pontosan. Ha az erdõtõl paráznak, OK. De egy kis tengerparti séta... <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

gergod
Igen, bár amikor elmentek felfedezni a szigetet az elején és rájuk támadt a valami és felrakta a pilótát a fa tetejére, gondolom elgondolkodtatta õket mennyire is szeretnék felfedezni a szigetet <#idiota>

Bár azért én akkor is 2-3 emberrel körbementem volna a sziget körül. Mégha baszott nagy is (bárha olyan hatalmas, akkor azért kellene embernek ott lennie eredetileg)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Bocs, de TE is azért nézed ezt a sorozatot, mert adja az RTL KLUB, és a szádba rágták hónapokon kereszül, hogy ez milyen jó lesz majd neked, meg hûha! Ha nem adná, akkor azt sem tudnád, hogy létezik egyáltalan ez a gagyi halmaz!

Ne haragudj, de mit tudsz Te az én gondolataimról, érzéseimrõl?? Honnan tudod, hogy én az RTL hatására nézem a sorozatot, és csak azért mert az RTL mondta azt, hogy jó?

Nem magyarázkodásképpen fogom elmesélni az alábbiakat, mert eszem ágába sincsen magyarázkodni, viszont baromira utálom, ha teljesen demagóg módon beskatulyázik valaki:

Anno az AXN-en kapcsoltam a LOST-ra úgy február vége felé. Fingom nem volt róla hogy mit látok. A címét se jegyeztem meg, viszont azt tudtam, hogy amit látok az határozottan tetszik. Ezt képzeld úgy el, mintha bekötött szemmel beleennél egy tányér tartalmába amirõl azt sem tudod micsoda, viszont határtalanul ízlik. Mivel mint említettem nem az elsõ rész volt amit láttam, próbáltam kikövetkeztetni a dolgokat hogy ki kivel, mi mivel, miért és hogyan, de ez nem volt egyszerû, ezért vártam az esetleges AXN-es ismétlésre. Próbáltam DC-rõl tölteni, de senkinek nem volt meg, ami érthetõ hiszen a DVD-n most jelent meg az elsõ szezon, így anak RIP verziója sem terjedhetett el csak augusztusban.

Igen, örültem amikor megláttam az óriásplakátot (és bosszús is voltam mert tudtam, hogy a k*csög RTL teleaggatja majd reklámmal, ami pl. az AXN-en ha jól emléxem még ismeretlen fogalom). Megnéztem a pilotot, és mivel úgy döntöttem hogy nem fogom megvárni az RTL-es heti dózist, ezért elkezdtem töltögetni a részeket. De szigorúan csak azért mert szar, és szenvedni akarok.

Pár sorral feljebb írtam azt a dolgot a bekött szemmel történõ kóstolásról. Namost ami nekem ízlik és még kérek belõle, az lehet hogy neked nem ízlik, és kiköpöd. Ilyenkor kétféle reakció létezik: az elsõ az, hogy azt mondod: amit ettem az egy nagy rakás szar, hogy tud más megenni egy ilyen mocsok ízû valamit???
A másik: ezt a kaját nem az én ízvilágom szerint készítette el a szakács, és nekem rohadtul nem ízlik. Sõt, szerintem kifejezetten sz*r íze van. Viszont látom, hogy mások kétpofára zabálják, ezért valószínûleg nem a többiekkel van a baj, de még csak nem is velem. Egyszerûen nekem abszolute nem ízlenek azok az alapanyagok, amikbõl a szakács ezt a kaját elkészítette.

Az elõbbi verziót általában azon emberek használják, akiknek az emocionális képességeik, az érzelmi intelligenciájuk a padlót súrolja. Ezzel a verzióval csak azt éred el, hogy mindenki "leugat", mert senki nem szereti ha az ízlését fikázzák és megkérdõjelezik a döntéseit.

A második verzióban szereplõ szó-és mondatfordulatot pedig sz.tem azok használják akiknek az értelmi és érzelmi intelligenciája nagy általánosságban nem a padlót karcolja, és képesek megérteni hogy nem az Õ véleményük a mérvadó, hiszen az õ véleményük pontosan ugyanolyan vélemény , mint mindenki másé...

Még az is lehet! <#vigyor0> De mi van, ha "csak" további túlélõk vannak ugyanarról a géprõl? Már az is buli. Szerintem teljesen valószerûtlen, hogy nem fedezték még fel a szigetet.

Törölt felhasználó
Szerintem nem mondta,hogy nem tetszik neki.
A kimásolt részben legalábbis nem utal rá semmi.
MerlinW
akinek meg gondot okozna a beszerzés (tudom tudom torrent😊) www.mininova.org -ról le lehet húzni a teljes évadot.

[merlinw.org]

gondfoltam tékelek egyet 😄

Hát igen. Mi csak ilyen hányingerkeltõ konzumemberek vagyunk. Kokakólát iszunk, hamburgert zabálunk (csak mekit), és lósztot nézünk. Ja, vásárolni pedig kizárólag csak a Westendbe járunk.Esetleg a Dunaplázába...

Ismered azt a szitut, amikor egy sofõr a szemberforgalommal folyton azt hajtogatja, hogy: "Egy hülye? Hát mind szembe jön!!!!!"

Szerintem meg az a szánalmas, ha valaki képtelen lemérni azt, hogy nem feltétlen az õ ízlése és véleménye a mérvadó, az egyetemes. Ha nem tudja elfogadni, hogy különbözõ ízléssel, gondolatokkal, véleménnyel vert meg minket a Jóisten. Ha annak a valakinek épp nem tetszik a vitatott dolog, és nem azt mondja, hogy "bocsi gyerekek nekem ez nem jön be de attól még jó lehet", hanem egybõl hányingerezik meg divatbuzizik.

MerlinW
a másik oldalon kamerák vannak meg a stáb<#idiota>

[merlinw.org]

gergod
aztán kiderül, hogy a másik oldalon van egy nagy város <#idiota>

Azért az jó lenne, ha a 2. szériában több esemény lenne, felfedeznék a szigetet (eleve furcsa, hogy ezt még nem tették meg), ilyesmi.

Csacsi
Jólvan. Ebbõl is látszik, hogy mi emberek különbözõek vagyunk

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Törölt felhasználó
Gonosz vagy😊
Hehe, holnap visszamegyek a betegszabimból, a sok RTL-en LOST-ot nézõ internet nélküli rajongó kollégám hülyét fog kapni hogy picit elõttük tartok 😊) Viszont legalább sakkban tudom õket tartani. Jó zsarolási alap nem? Ha valami nem csinálnak meg nekem, akkor kíméletlenül spoilerezni fogok 😄

Törölt felhasználó
Nem olvasom eeeeelllll😊)))
gergod
Spoiler

Azt nem is kell kiásni, csak lemenni az aljára, merthogy kurvamély akna

Törölt felhasználó
SPOILER

De néztem egy pár promóciós fotót a 2 szezonból és úgy látom,hogy az a valami még ott sincs teljesen kiásva.
Bakker egyre jobban idegesít ez a film 😊
Jól fent tudják tartani az emberek érdeklõdését.
Fura nekem a francia nõ is.Bár ,még nem tudom hova tegyem,de kivábcsi leszek mi igaz abból amit beszélt.
És ott van Ethan aki nem volt az utaslistán.
hm...Érdekes.
MerlinW
Igaz ilyet spec még nem csináltam, de (némi utánajárás után) ugy kezdenék neki hogy lerippelem a dvd-t, magyar feliratbol subpack-ot készítenék, kicserélném, majd visszaírnám vele dvd-re. Aztán vagy jó vagy nem. 😊

google-val rákeresve (pl: dvd change subtitle) pl fórumokon biztos találsz rá sok választ.

Elsõ keresésre pl találtam is egyet: Ezt

[merlinw.org]

nincs meg valakinek az AXN-es magyar szinkron?

gergod
<#vigyor5><#worship>

Csacsi
doom9.org nem sokat segített, mert nem vagyok egy nagy mûszakis.....na mind1...

Az meg nem jó, hogy lecserélem a feliratot csak megnézés rejéig, én szeretném átírni, majd úgy kiírni dvd-re.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Törölt felhasználó
Lehet,hogy a kis kopasz tud valamit.
nem értek nagyon hozzá, de megpróbálok segíteni, hátha: a magyar feliratot letöltötted már? Ha pl. BSplayer-rel nézed, ott kattints rá az éppen futó filmre jobb klikel, majd válaszd a felirat eltüntetése opciót. Ezután pedig egyszerûen töltsd be a magyar feliratot, amit a www.feliratok.hu oldalról tudsz lerántani.

MerlinW
doom9.org, google.com

[merlinw.org]

Én is töltöm ezerrel, eddig csak a 7. ig jutottam, mindjárt nekirugaszkodom a 8-nak.

Aki az RTL-en nézi, annak spoiler:

az ötödik (vagy a negyedik, nemtom) részben Locke találkozott a "szörnnyel" nem? Azóta elég rejtelmes a faszi, és mintha kezdené kiismerni a sziget titkát.

Csacsi
Ez is egyfajta vélemény, köszönjük, hogy megosztottad velünk. Ha 6 rész alatt nem keltette fel az érdeklõdésed a sorozat, akkor tényleg nem érdemes nézned. Ha csak a 6. résszel kezdted, akkor sajnállak 😊

MerlinW
OFF

"emulérõl meg 20-al darabja (egyszerre négy), lejött egy hét alatt a 25 rész"
Én a hülye torrentmániával egy nap alatt leszedtem külföldi(!) torrentrõl. A torrent talán a legjobb p2p média jelenleg. Ha ismered a trükkjeit, és a technikát akkor a leggyorsabb, 99.9%-ban CRC OK, nincs fake, nincs vírus, többnyire eredeti release-ek vannak fent, és csak terjed-terjed😊

Egy dolog van, a gyors torrent oldalakhoz feltölteni is illik. Mert ugye ettõl gyors😄

Szal torrent jó. Csak mint minden mást, tudni kell használni.

bocsi az OFF-ért

ON

[merlinw.org]

Tegnap este elkezdtem nézni a 6os rész, de irtó unalmas volt, ezért csak a 10edik percig jutottam. Asszem errõl a sorozatrol ennyit.
Csacsi
Sziasztok.

Bocsi a félig offért, de lenne egy kérdésem. Éppen a rendes dvd-változatot töltöm, ami amerikában jött ki, ebbõl kifolyólag angol felirat van hozzá. A következõ lenne a kérdésem. Hogy tudnám megcsinálni azt, hogy az angol feliratot lecserélem magyarra? Akár át is írnám, csak nem tudm, hogy csináljam.

Ha vkinek van ötlete, akkor írjon. Köszi.

Törölt felhasználó
Tegnap megnéztem a 12 részig a sorozatot.

SPOILER

Charlie újraélesztése elég gáz volt,de ezen kívûl minden rendben.Idegesítõ,hogy úgy van vége egy résznek,hogy Locke talál valamit a földben,és a következõ részben szó sincs arról a valamirõl.

Kiváncsian várom a folytatást.Remélem ma is megtudok nézni vagy 3 részt.
Törölt felhasználó
Lost soundtracket honnan lehet tölteni?
eddig nekem is megvan 😄

valami 555-tel kezdõdik.
Nem voltak rosszak ezek sem!

Evangeline Lilly (Kate) pedig valami eszement szép színésznõ. Reménytelenül szerelmes lettem belé 😄

Nem tudja valaki a tel.számát?

#968:"..nekem meg csak eszi a memóriát."
Az elobb emlitettem van egy verzio ami rossz volt anno. Egy masik verzio lehet mar menne, probalgasd.

#969: "pardon, nem konkrétan rád értettem.."
Oke, en nekem tejesen igy jott le, de a problemat en is ismerem. 😊

"..mást meg nem akarok.."
Az agnitum a legjobb, en meg virusirtot se hasznalok.

#970: "..Link is jó lenne leírással 😊.."
Hogy az eg szakadjon le, mintha olyan baromi nehez lenne megkeresni. 😊
Tessek: Azureus RSS feed Plugin

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

gergod
ha már így eloffolgatunk:
Mi a neve annak az azureus pluginnek, ami magától letölti a cuccokat? Link is jó lenne leírással 😊 de végülis a neve is elég