Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 3-4 napra emlékszem, de tévedhetek.
1 lõszer? Egy lakatlan szigeten?
Az jelenthet pl egy elejtett vadállatot, amit utána 1-2 napig lehet eszegetni
Az egy kincs (volt)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az elsõ 3 rész kb 2 napot ölel fel. Ha te egy katasztrófa után rögtön nekiálsz holttesteket elásni elégetni, akkor ott bajok vannak. Várták a megmentõket azért nem foglalkoztak a hullákkal, meg különben is az ember nem szivesen pakolgat hullákat ameddig nem feltétlen muszály.
Te mit tettél volna 1 db lõszerrel?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Mondom, ez nem rossz, kell a story, a konfliktus, meg minden, de azért lásd, hogy nem IQ szörnytegek (és nem ez az elvárt)
Nézd a Big bránert is, szórakoztató, de tudd, hogy NEM ez a viselkedési minta a jó és követendõ
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1) ne játsz a sineken, ne dobálózz kézigránáttal és ne személyeskedj ! Ezek TÉGED minõsítenek :p
2) ha utalgatsz, akkor linkelgess is (öregszünk, és nem tudjuk, hogy mire is célzol)
3) miért is rontom más filmnézési örömét? Mert leírom, ha valami bugyuta? Nem ezt hívják kritikának?? Ugyanmá, mindenki tudta, hogy a M.Place pl bugyuta, mégis nézte. És ha tényleg láttad a sorozatot, akkor te is láthattad, hogy az elején (direkt, vagy csak így jött ki) teljesen átlag (alatti) amcsi színvonalon van a szereplõk IQja
Miért? Estig sorolhatnám, és nem azért mert én olyan überinteligens Ungarise vagyok (<#ticking>#ticking>), hanem mert nem logikus
A sokktól egyébként pont összetartókabbá kellett volna, hogy váljanak, a félelemtõl pláne -ezt még tán az õsemberektõl örököltük, tudod barlang ...-
Szóval ha gondolod, lets the flame begin 😊)
nem hallottál még róla hogy Hitler majdnem nobel-díjat kapot??
ha nem égették el még a hullákat, majd elégetik.
ha elhasználták az utolsó lõszert akkor elhasználták.
ne várd már el hogy adott sokkoló helyzetben mindenki racionálisan cselekedjen, ne rontsd el mások filmnézési örömét.
az meg hogy szappanoperákhoz hasonlítod ezt a viszonylag kiemelkedõ sorozatot Téged mínõsít!
a te forgatókönyved szerint veszettül agyonunnánk magunkat a filmen, hiszen teljesen kiszámítható módon cselkednének a szereplõk.
ráadásul egy régebbi fórumról kiollózott érveid hiteltelenitenek téged, mivel az érveid már szószerint elhangzottak egy pár hónappal ezelõtti felszolamlásban.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Volt megint érdekes rész.
Lusta vagyok letölteni, úgyhogy nézem a tevében, itt a 3. rész volt (eltelt vagy 2-3 nap) és a hullák még ott rohadnak a gépben
Nem buták? Az egyszál lõszerüket arra pazarolják, hogy lelövik a szenvedõt (és ezt mindenki jó ötletnek tartja, mert hangosan üvölt, ezért nem tudnak aludni <#wilting>#wilting>), nem osszák meg egymással az információkat (mert akkor elveszne a remény <#wilting>#wilting> <és vödört tol a tocsogó tv alá>és vödört tol a tocsogó tv alá>), nyafogás és semmittevés, rinyálás és az "összetartás" (úgy amcsi módra), már legalább a vízre rájött valamelyik, hogy gyûjtögetni kellene, amúgy teljesen síkok ...
a hullákat meg inkább elégették!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Hol is hallottam: Nem életszagú 😊
Miért sorozat? Mert 4 részben adták le, van eleje, van vége minden résznek, szóval sorozat 😊)
Miben hasonlít BH90210 Lost-ra? A szerepek IQjában. Elsõ 3 rész alapján mindenki IQ Lite, de keményen. PL inkább hagyják rohadni a gépben a holttesteket, minthogy elásnák .... brrrrr
Ez a része, meg a társalgások egy része szappanoperikus, néhol már-már majdnem Barátok Közt 😊)
BH90210 igy mar ertem, de az nekem inkabb szappanopera. Utalom. Miben hasonlit az a lostra? :]
Langolierek egy 3-4 (?) részes minisorozat volt (író: Stephen King) 😊)
Hiszen INGYEN is le lehet tölteni!!!!!
Eggy mondatomat töröltem. Szépen lehülyéztem azt, aki felteszi smsweb-re a sorozatot, de közben gyorsan rájöttem hogy az igazi hülye az aki pénzt fizet érte. Az oldal tulajdonosan egyszerûen gané, hiszen kötve hiszem hogy bármit is fizetne pl. azoknak a feliratkészítõknek, akik idejüket nem kímélve tök ingyen lefordították az egész sorozatot. Száradjon le a keze. Remélem valaki feldobja a yardoknak. Sok baja nem lesz, de legalább pár évig nem kapja vissza a gépét.
Addig meg malmozzon.
Ember: le tudod tölteni DC++-ról, Torrentrõl tökingyen DVD és HDTV minõségben. A felirat is ingyenes hozzá.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
BH 90210 * Langolierek
(szerepek_IQ-ja * fura_misztikum)
Talán 😊
Igazad van, de igy egy lakatlan szigeten sokkal misztikusabba teszi az egesz vilagot, amiben a sorozat jatszodik. Vagy nem?
Ha nem lattal volna meg jo sorozatokat szivesen ajanlok. 😉
Szóval így helyes: Azt is leírtam, hogy valóban a háttércselekmény ami végül is érdekessé teszi a filmet. Ebben egyet értünk. De ezért nem kellett volna a misztikum meg a lakatlan sziget.
Azt csak most tenném hozzá, hogy a háttércselekmények miatt egy panel házban is elkészíthették volna a filmet.
Nos valóban nem sok sorozatot néztem, mert eddig elég gyatrácskákra sikeredtek,
de remélem ettõl még véleményt nyílváníthatok.
Kitárgyaltuk már, hogy ez egyedi....várjuk meg a végét.
Ha figyelmesen végig olvastad volna mindazt amit írtam akkor észre kellet volna venned, hogy miként kezdtem a mondanivalóm. Idézem: "Azokkal kell egyet értsek akiknek csalódás volt a film".
Illetve megpróbáltam artikulálni, hogy nem fikázni, meg mocskolódni jöttem, csak egy vélemény vagyok a sok közül. Valahogy mégis mindenkinek az én véleményem szúr szemet. Nem paranoia ez kicsit?<#lookaround>#lookaround>
Azt is leírtam, hogy valóban a háttércselekmény ami végül is érdekessé teszi valamelyest a filmet, ezért nem kellett volna misztikum, meg lakatlan sziget.
Ebben egyetértünk.
De mondom várjuk ki mi lesz a vége....
"neked csak a 24szeru minden masodperc akcio dolgok tetszenek"
Hát ezt meg végképp nem tudom mibõl szûrted le? Szintén idéznék:"És valljuk be a 24H-ban az akció mellett, ugyanúgy szerepet kapott az érzelem,
a finoman szõtt párbeszédek, néhol a humor, és a rejtély ötvözete".
Most még azt is hozzáteszem, hogy IS. Ha nem lett volna érthetõ? A Lost is erre alapoz+misztikum.
Én azt mondom várjuk ki a végét...lehet, hogy még jó is lesz a film,
illetve én azt mondtam, hogy nekem csalódás a film....ezt is kiegészítem. EDDIG.
Remélem jobb lesz mint EDDIG.
valami van bennük ami megfogott, de kétségtelen hogy egysem okozott olyan önfeledt szórakozást min a lost részei amikor megnéztem õket
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Kerdeztem h mien sorozatokat ismersz nem kaptam valaszt, ezzel nyugtaztam h tenyleg nem ismersz olyan sokat.
A lost viszont teljesen egyedi sorozat nem lehet mihez hasonlitani es epp ezert etalon most. Ilyen még nem volt. (legalabbis en nemtudok ilyet mondani, pedig ismerek 1-2sorozatot)
Mindenkit a sziget rejtelye erdekel, es nem fogjak fel h itt a fo huzoero a foszereplok elete es hogy hogy kapcsolodnak egymashoz. Amit irtal h unalmasak reszek, erre mondom azt h izlesek es pofonok, neked csak a 24szeru minden masodperc akcio dolgok tetszenek, ez van. De ettol a lost nem lesz unalmas, a hattersztorik nagyon erdekesek.
Ehhez mit szoltok ? Nem merek elöfizetni félek hogy megszünik...bah
addig nem tudunk tárgyilagos véleményt formálni...
Meg kell várni mi a rejtély, és mi a megoldás.
Az általam említett filmeket példaként hoztam fel.
Értem...szóval kaland. Akkor mihez hasonlítsam a Lost-ot?
Remélem valami konkrétumot is fogsz írni......
Most már csak arra lennék kíváncsi, vajon melyiket szeretheted???<#nyes>#nyes>
#1058: En a 24et szinte realtime nezem, 1nap alatt. Igy erdemes. 😊
#1064: A dallason es a 24en kivul mas sorozatot is ismersz? 😊))
Rendben van h nem tetszik, mert kulonbozoek vagyok, de indokold meg mi ez a nagy negativ hozzaallas. A 24hez ne hasonlitsd, mert ensem hasonlitom a valovilagot a jobaratokhoz. (Egyiket utalom masikat szeretem.)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
honnan a viharból lehet a sorozat részeit letölteni?
aki tudja az légyszi irjon a [email protected] ra
elõre is köszi!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
ne offoljunk már😊
Rossz ember már nem lehecc....
..és benned kit tisztelhetek?<#nyes>#nyes>
Akit érdekel még esetleg, hogy mekkora kult film annak itt egy link:
http://q13.trb.com/entertainment/foxnetwork/stv-24-video-windows,0,5672277.htmlstory
Várom, hogy a Lost is elérje ezt a nívót mert akkor biztos jó film.
Én reménykedem benne....
Reklámok nélkül meg ugye nincs élet....<#violent>#violent>
(nekem hosszú fentlét, alváshiány, és sok óra monitor elõtt való gubbasztás után véresek a szemeim...de gondolom a készítõktöl nem várható el mindez, hogy ennyire törekedjenek a realitásokra)
..jaés tompulnak a reflexek, meg miegyéb..de ugye az adrenalin csodákra képes 😊
Szóval ami kimarad idõ akkor épp nem történik semmi, vagy éppen úton vannak valahova, vagy valami érdektelen történik a cselekmény szempontjából...mondjuk épp WC-zni ment<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Az órát nézd a filmben és amcsiban úgy adják le, hogy a reklámokkal pont annyi.