22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nehéz kommentálni a befejezést, nekem nagyon bejött... rengeteg kérdés nyitva maradt, de ezeket már nem is próbálom feltenni, illetve csak részben:)...záró rész amikor Jack fekszik és odamegy Vincent épp úgy fejeződött be ahogy elkezdődött csak éppen a gép nem zuhant le:) Most akkor Ben, Hurley és Desmond lett a sziget őrző?:D
    pl nekem az is fura volt hogy a (füst/Állocke) hirtelen halandóvá vált egyszerűen érthetetlen h honnan jött elő az a füst, nem kaptunk rá választ

fő kérdésem: az vajon az Ajira gép ami elment Jack feje fölött netán az Oceanic volt, ami nem zuhant le? és végül is miért nem került a sziget víz alá hiszen evvel nyitott a 6. évad? !!! szóval igazából most kavarog bennem mindenféle sztem újra megnézem Magyarul is:)
  • precision
  • Lacee
    egy privát tracker kommentjei között találtam, szerintem jó:

"...a harmadik évadtól izgalomban nem volt hiány, a történet végre nem ült, hanem haladt - csak éppen a semerre felé. Gondolom, kevesen olvasnak képregényt, igazi, nagy sorszámű képregényt (X-Men, Superman, Batman, melyek 300-400-700 rész körül járnak már), ahol harminc éve ez zajlik. Mindig történik valami, mindig akad legyőzendő feladat, tennivaló, dilemma. És tudjuk, amikor mi már meghalunk, ezek a képregényhősök akkor is küzdeni fognak a feladataikkal, dilemmáikkal. A Lost is ilyenné lett, nem csoda, hiszen egy erre szakosodott képregényírót szerződtettek az írógárdába.

Ezek fényében milyen legyen a befejezés? Amiről ennyire látszik, hogy a végtelenségig képesek lennének folytatni, azt hogyan fejezik be? Pontosabban kérdezve, hogyan kell befejezni úgy, hogy minden rajongónak tessék? Hogyan fejezzem be az életem? Hogy ne legyen haragosom, ne hagyjak kérdéseket a gyermekemben, ne felejtsek ki valakit az örököseim listájáról? A két kérdés körülbelül ugyanaz. Nem lehetséges. Ha valaki vagy valami eltávozik, űr marad utána. Ezt nehéz feldolgoznunk. Pedig el kellene fogadnunk, akármi történt a Lost (vagy a Harry Potter, vagy akármelyik sorozat) utolsó részében, annyi. Ám ezen nem szomorkodni kellene, hanem szabadjára engedni a fantáziánkat, mi hogyan folytatnánk, mi szerintünk mi történik a szereplőkkel. Ezért ajánlom mindenki szíves figyelmébe a J.K. Rowlinggal készült riportfilmet (A Year In Her Life), mert abból látszik, az írónő tudja, mi lesz a szereplőkkel, hogyan öregszenek meg, mi lesz a családfájuk. De nem írja le. Ám nekünk is lehetőségünk van minderre, csak nem szabad elvárni, hogy mindent a szánkba tegyenek."
  • Zenszkij
    A dharma szó egy Sanskrit szóból ered, mely szó szerinti jelentése: tartani. Arra mondták, hogy egy ember tartotta a lelket valaki másban, a céljához irányítsa a másik embert.
  • Borg
    Hát ő... :)

Nem hinném, hogy az utolsó résszel mindenki megkapja amire vágyott... de maradjunk annyiban, hogy a világ legjobb sorozata volt :)
  • Grove4
    Valaki jó publikus torrentel meg tudna dobni,mert az életbe nem nézem meg különben, olyan lassan jön.
  • setuh
    isten vagy doreus is huztam nezni:D:D:D
  • buldozer99
    FELIRAT!!!
  • Grove4
    EZTV
  • Klemice
    honnan szeded
  • Grove4
    Ez gecilassú
  • buldozer99
    doreus féle felirat kész van 20perce, most nézi átt, percek kérdése és linkelem:)
  • buldozer99
    igen
  • Grove4
    Lost S06E17 HDTV XviD-CD2-NoTV ez a dupla rész(?), mert a 720p címében külön fel van tüntetve,hogy 17-18. Itt meg csak 17.
  • Klemice
    kibővített első részt talált már valaki?
  • Lacee
    no, a twitterük alapján a chetory feat. balisect fordítás is úton van, az első felével végeztek, nemrég kezdték a másodikat... (Doreust nem vágom, eddig a hosszupuskasub-ról szereztem be a feliratokat, ott meg az említett páros csinálta)
  • aricsi
    Ez nem igaz,vége a lostnak. Imádtam,kedvenc évadom a 3.volt.
  • kuci06
    az arcom a finálé után

ez elég ... érdekesre sikerült
  • gibson9
    +1
  • Zenszkij
    Vége megnéztem....
  • Lacee
    bezony, szó volt ilyenről is.
  • 5c0rp330n
    webdl-eeeeeeeeeet :S
  • setuh
    feliratoooooooooot
  • LasDen #20659
    seeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeet........vááááá....megőőőrülök....:D
  • setuh
    mien kibovitett elso resz?:O s101?
  • Lacee
    a kibővített első részt asszem szombat este adták le, ez a Final Journey egy visszatekintés az eddigiekre (összefoglaló)
  • 5c0rp330n
    "The Final Journey " - valaki nemtudja ez mi akar lenni?
  • Sephi
    Most ez a The Final Journey ez egy osszefoglalo? Nem ugy volt, hogy mutatnak elso reszt extendbe??
  • Klemice
    remek sorozat volt
  • setuh
    allat
    mar nehezen birom h ne nezzem,de mindent akarok erteni
  • trident
    Meg kell újra néznem felirattal, szerintem a legfontosabb jelenetet nem értettem.:)

Utolsó kép nagyon odaillő volt, odabaszott.:)

Várom a feliratot.:)
  • Bucser
    Na kicsit Titanicos lett a vége, de jó volt így:)Eddig számomra a best ever sorozat de csak azért mert a BSG végét anno elcseszték kicsit (nem nagyon csak picit) Ez kerekebb lett.
  • homeless
    Én csak annyit mondok, hogy kurvanagy flém lesz itt pár óra múlva. Azt mondták a készítők, hogy nem fogunk minden nyitott kérdésre választ kapni, ehhez képest egy darab kérdésre kaptunk választ a legvégén. Kb a feléig azthittem, hogy tökéletes évad/sorozatzáró lesz, mert tényleg tele volt gyönyörű jelenetekkel, de a felétől kezdtem rájönni, hogy itt bizony SEMMI nem lesz megválaszolva. A végével nincs bajom, pedig biztos vagyok benne, hogy amiatt is sokan fognak kurvaanyázni, de én speciel értem, hogy mit akartak a készítők. Mindenki meghalt, de különböző időben és a purgatóriumban újra találkoztak. Erre szerintem azért volt szükség, mert a készítők azt nyilatkozták, hogy már a sorozat elején megvolt a zárójelenet, de fogalmuk sem volt róla, hogy hogy jutnak el odáig. Biztos vagyok benne, hogy először a "sziget, mint purgatórium" felé akartak elmenni, de miután rengetegen "rájöttek", hogy ez lehet a megoldás, a készítők elvitték a történetet ebbe az irányba. Én mindenesetre kicsit összecsapottnak érzem a végét. Kicsit az az érzésem, hogy a 2 rendkívül tehetséges készítő -akik egyébként az epizódok 99%-ában zseniálisak voltak- begombázva írtak pár részt az első évadban, amit valahogy meg kellett magyarázni az utolsóban. Gondolok itt pl a gőzmozdony+írógép hangú füstszörnyre, ami pl rohadtul nem illett bele az egész történetbe. Egy kicsit csalódott vagyok, de egyáltalán nem bántam meg, hogy végignéztem ezt a sorozatot. Soha nem volt még egy sorozat se ami ekkora hatással volt rám, és biztos vagyok benne, hogy évekig nem is lesz még csak hozzá fogható sem.
  • buldozer99
    lassan kész a doreus féle felirat, az első lemezzel már kész van, aztmondta nagyon siet
  • sb1
    Nah vége...háááát igazuk volt a készítőknek, egy-két dolgot eléggé rendesen nyitva hagytak, hogy azokon már mi agyaljuk, mint pl:....de inkább nézzed meg Te is
  • Marci0115
    kurva nagy rész volt, csak kár hogy vége:(
  • setuh
  • homeless
    wtf??? Nem úgy volt hogy 2 és fél órás lesz?
  • setuh
    kuss mar:D
  • trident
    A második rész elején járok, de még mindig nem tudom kivel fog dugni Két.=)