Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyébként, csak mellesleg, két hét és évadzáró.... tuti hogy nincs jobb téma?<#idiota>#idiota>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mi az a feny?
A feny miert tud idoutazast? (dimenzio utazas)
Sikerult a fustot meglallitani?
Miert van olyan alternativ szal, ahol paran emlekeznek az igazi szalra?
Miert pont ezek az emberek?
Mi van meg, amit kihagytam, nekem ezek jonnek most igy hirtelen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Szóval....akár lehet, hogy nem tudták elõre, hogy ennyi mindent beletesznek.
Illetve még mindig semmi információ az idõutazásról. Miért utaztak az idõben? Ezt 3 rész alatt nem hiszem, hogy elmagyarázzák, mint sok minden mást sem 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ezt ki is jelentették ,hogy benne van a Pilot-ban a megoldás, az egész lényege, szerintem pont erre a Backgamonos dologra utalva.
és szerinted az elsõ évad 2. részében Locke csak azért mesél a backgamonról (amit fekete és fehér kövekkel játszanak, és amit a mostani részben a fiatal Jacob és Nemezis játszottak), hogy hátha majd "jól jön egyszer" és 5 évad után utaljunk már rá, had higgyék hogy mekkora királyok vagyunk? 😊
Bazinga!
"Dehogynem tudták, a 3. évad óta nyílt titok, hogy 6 évadig "húzzák" a storyt."
akkor ok, mondjuk a nézettséggel most sem volt gond ha jóltom
Az akt. részrõl: most egy kicsit én is húzom a számat, 3 résszel a vége elõtt egy olyan részt, ami csak újabb kérdéseket vet fel... Gyak csak Jacob és Nemesis emberi múltját ismertük meg, amit jól volt nézni, de hát, hát. Legalább lett volna egy kevés szigetes jelen, a múlt idézés meg fele ilyen hosszúnak is bõven elég lett volna.
Nem tudom mennyi igaz abból hogy elõre tudtak mindent, de már az elsõ epizódtól kezdve fõ kérdés volt hogy mi a füst? És csak most kaptunk választ, idáig pedig mindig utalgattak erre, cáfoltak teóriákat podcastokban, interjúkban. Vagy ott van a szintén a sorozat elején lévõ sötét/világos backgammon hasonlat. Lostisagame.com például már mióta azt mondta, hogy az egész egy játék. Végülis majdnem, csak Jacob és MiB egyéni kis játékáról van szó😊 És pl Nikki és Paulo sem annyira mellékszál/hirtelen ötlet, mert ott is volt pár résznyi csavar, visszautalgatás velük az elõzõleg történtekre😊 Mint most az Ádám és Éva, csak kicsiben.
Én leginkább azt furcsállom, hogy teljesen más terveik voltak bizonyos karakterekkel, ezeket a sorozat folyamán változtatgatták. Pl Ben csak pár részig szerepelt volna, Eko meg nem akart Hawaiion élni, ezért kiírták. Arról nem is beszélve, hogy Jack meghalt volna az elsõ epizódban (Pilóta helyett)
Még két rész. Már csak két rész. És kész. hajaj...
DFTBA ಠ_ಠ
találtak az elsõ évadban két csontvázat majd a 6.ban derült ki hogy kik is õk valójában azért ettõl ne fossuk már össze magunkat
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐