22323
-
IXEMGabeo #20682 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nehéz kommentálni a befejezést, nekem nagyon bejött... rengeteg kérdés nyitva maradt, de ezeket már nem is próbálom feltenni, illetve csak részben:)...záró rész amikor Jack fekszik és odamegy Vincent épp úgy fejeződött be ahogy elkezdődött csak éppen a gép nem zuhant le:) Most akkor Ben, Hurley és Desmond lett a sziget őrző?:D
pl nekem az is fura volt hogy a (füst/Állocke) hirtelen halandóvá vált egyszerűen érthetetlen h honnan jött elő az a füst, nem kaptunk rá választ
fő kérdésem: az vajon az Ajira gép ami elment Jack feje fölött netán az Oceanic volt, ami nem zuhant le? és végül is miért nem került a sziget víz alá hiszen evvel nyitott a 6. évad? !!! szóval igazából most kavarog bennem mindenféle sztem újra megnézem Magyarul is:) -
#20681 -
#20680 egy privát tracker kommentjei között találtam, szerintem jó:
"...a harmadik évadtól izgalomban nem volt hiány, a történet végre nem ült, hanem haladt - csak éppen a semerre felé. Gondolom, kevesen olvasnak képregényt, igazi, nagy sorszámű képregényt (X-Men, Superman, Batman, melyek 300-400-700 rész körül járnak már), ahol harminc éve ez zajlik. Mindig történik valami, mindig akad legyőzendő feladat, tennivaló, dilemma. És tudjuk, amikor mi már meghalunk, ezek a képregényhősök akkor is küzdeni fognak a feladataikkal, dilemmáikkal. A Lost is ilyenné lett, nem csoda, hiszen egy erre szakosodott képregényírót szerződtettek az írógárdába.
Ezek fényében milyen legyen a befejezés? Amiről ennyire látszik, hogy a végtelenségig képesek lennének folytatni, azt hogyan fejezik be? Pontosabban kérdezve, hogyan kell befejezni úgy, hogy minden rajongónak tessék? Hogyan fejezzem be az életem? Hogy ne legyen haragosom, ne hagyjak kérdéseket a gyermekemben, ne felejtsek ki valakit az örököseim listájáról? A két kérdés körülbelül ugyanaz. Nem lehetséges. Ha valaki vagy valami eltávozik, űr marad utána. Ezt nehéz feldolgoznunk. Pedig el kellene fogadnunk, akármi történt a Lost (vagy a Harry Potter, vagy akármelyik sorozat) utolsó részében, annyi. Ám ezen nem szomorkodni kellene, hanem szabadjára engedni a fantáziánkat, mi hogyan folytatnánk, mi szerintünk mi történik a szereplőkkel. Ezért ajánlom mindenki szíves figyelmébe a J.K. Rowlinggal készült riportfilmet (A Year In Her Life), mert abból látszik, az írónő tudja, mi lesz a szereplőkkel, hogyan öregszenek meg, mi lesz a családfájuk. De nem írja le. Ám nekünk is lehetőségünk van minderre, csak nem szabad elvárni, hogy mindent a szánkba tegyenek." -
Zenszkij #20679 A dharma szó egy Sanskrit szóból ered, mely szó szerinti jelentése: tartani. Arra mondták, hogy egy ember tartotta a lelket valaki másban, a céljához irányítsa a másik embert. -
Borg #20678 Hát ő... :)
Nem hinném, hogy az utolsó résszel mindenki megkapja amire vágyott... de maradjunk annyiban, hogy a világ legjobb sorozata volt :) -
#20677 Valaki jó publikus torrentel meg tudna dobni,mert az életbe nem nézem meg különben, olyan lassan jön. -
#20676 isten vagy doreus is huztam nezni:D:D:D -
#20675 FELIRAT!!! -
#20674 EZTV -
#20673 honnan szeded -
#20672 Ez gecilassú -
#20671 doreus féle felirat kész van 20perce, most nézi átt, percek kérdése és linkelem:) -
#20670 igen -
#20669 Lost S06E17 HDTV XviD-CD2-NoTV ez a dupla rész(?), mert a 720p címében külön fel van tüntetve,hogy 17-18. Itt meg csak 17. -
#20668 kibővített első részt talált már valaki? -
#20667 no, a twitterük alapján a chetory feat. balisect fordítás is úton van, az első felével végeztek, nemrég kezdték a másodikat... (Doreust nem vágom, eddig a hosszupuskasub-ról szereztem be a feliratokat, ott meg az említett páros csinálta) -
#20666 Ez nem igaz,vége a lostnak. Imádtam,kedvenc évadom a 3.volt. -
#20665 az arcom a finálé után
ez elég ... érdekesre sikerült -
#20664 +1 -
Zenszkij #20663 Vége megnéztem.... -
#20662 bezony, szó volt ilyenről is. -
#20661 webdl-eeeeeeeeeet :S -
#20660 feliratoooooooooot -
#20659 seeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeet........vááááá....megőőőrülök....:D -
#20658 mien kibovitett elso resz?:O s101? -
#20657 a kibővített első részt asszem szombat este adták le, ez a Final Journey egy visszatekintés az eddigiekre (összefoglaló) -
#20656 "The Final Journey " - valaki nemtudja ez mi akar lenni? -
#20655 Most ez a The Final Journey ez egy osszefoglalo? Nem ugy volt, hogy mutatnak elso reszt extendbe?? -
#20654 remek sorozat volt -
#20653 allat
mar nehezen birom h ne nezzem,de mindent akarok erteni -
#20652 Meg kell újra néznem felirattal, szerintem a legfontosabb jelenetet nem értettem.:)
Utolsó kép nagyon odaillő volt, odabaszott.:)
Várom a feliratot.:) -
#20651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na kicsit Titanicos lett a vége, de jó volt így:)Eddig számomra a best ever sorozat de csak azért mert a BSG végét anno elcseszték kicsit (nem nagyon csak picit) Ez kerekebb lett. -
homeless #20650 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én csak annyit mondok, hogy kurvanagy flém lesz itt pár óra múlva. Azt mondták a készítők, hogy nem fogunk minden nyitott kérdésre választ kapni, ehhez képest egy darab kérdésre kaptunk választ a legvégén. Kb a feléig azthittem, hogy tökéletes évad/sorozatzáró lesz, mert tényleg tele volt gyönyörű jelenetekkel, de a felétől kezdtem rájönni, hogy itt bizony SEMMI nem lesz megválaszolva. A végével nincs bajom, pedig biztos vagyok benne, hogy amiatt is sokan fognak kurvaanyázni, de én speciel értem, hogy mit akartak a készítők. Mindenki meghalt, de különböző időben és a purgatóriumban újra találkoztak. Erre szerintem azért volt szükség, mert a készítők azt nyilatkozták, hogy már a sorozat elején megvolt a zárójelenet, de fogalmuk sem volt róla, hogy hogy jutnak el odáig. Biztos vagyok benne, hogy először a "sziget, mint purgatórium" felé akartak elmenni, de miután rengetegen "rájöttek", hogy ez lehet a megoldás, a készítők elvitték a történetet ebbe az irányba. Én mindenesetre kicsit összecsapottnak érzem a végét. Kicsit az az érzésem, hogy a 2 rendkívül tehetséges készítő -akik egyébként az epizódok 99%-ában zseniálisak voltak- begombázva írtak pár részt az első évadban, amit valahogy meg kellett magyarázni az utolsóban. Gondolok itt pl a gőzmozdony+írógép hangú füstszörnyre, ami pl rohadtul nem illett bele az egész történetbe. Egy kicsit csalódott vagyok, de egyáltalán nem bántam meg, hogy végignéztem ezt a sorozatot. Soha nem volt még egy sorozat se ami ekkora hatással volt rám, és biztos vagyok benne, hogy évekig nem is lesz még csak hozzá fogható sem. -
#20649 lassan kész a doreus féle felirat, az első lemezzel már kész van, aztmondta nagyon siet -
#20648 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah vége...háááát igazuk volt a készítőknek, egy-két dolgot eléggé rendesen nyitva hagytak, hogy azokon már mi agyaljuk, mint pl:....de inkább nézzed meg Te is -
#20647 kurva nagy rész volt, csak kár hogy vége:( -
#20646 -
homeless #20645 wtf??? Nem úgy volt hogy 2 és fél órás lesz? -
#20644 kuss mar:D -
#20643 A második rész elején járok, de még mindig nem tudom kivel fog dugni Két.=)