22323
-
#20722 ááhhh nem tudom még felfogni, hogy vége van :D annyira furcsa érzés.. -
#20721 lesz itt meg 2000 komm h megelozzuk a pb-et?:P
-
#20720 ejj elkúrtam :)
thx a javítást! -
#20719 -
#20718 na jó ezen beszartam... :DDDD a Jimmy Kimmeles alternatív befejezés video youtube -ról :D lehet hogy spoileres szal aki nem látta az finálét az ne nézze meg :)
-
#20717 egy bannercsere?
ezen aztán tényleg minden fontos szereplő rajta van. aki nincs, és aki akarja, hogy rajta legyen, az linkeljen olyan képet, amit erre rá lehet montírozni (aztán montírozza rá :D)
-
cyberjedi #20716 Nehéz kivernem a fejemből a LOSTot. Ma szerintem az egész világ gyászol... Megszűnt egy univerzum, a LOSTé. Rá kellett jönnöm, hogy megszerettem a szereplőket(/színészeket?) és ezért fognak hiányozni. Emlékszem az első évadot utólag néztem végig 3 nap alatt full time. ISZONYATOSAN dühös voltam, hogy nem választ, hanem még nagyobb kérdést kaptunk a végén - nem tudtam, hogy több évados lesz :)) Szerintem minden LOST fan elérzékenyült a finálén, ebből a szempontból jól csinálták meg. Ha nem kaptunk minden kérdésre választ, az azért lehetett, mivel fogalmuk se volt az korábbi évadoknál, hogy merre viszik a story-t a következőkben, szóval egy jó bonyolult story-ból kellett kivágniuk magukat elegánsan - és ez sikerült is. Búcsúzom is, ma olyan "elvesztettük a LOST-ot" hangulatom van... -
#20715 Hat en tuti ujra fogom nezni...igaz mar ujra neztem az 5. evad utan,de most megint,lost nelkul nem teljes az elet xd -
#20714 egy kis mini-faq:)
ha valaki megnézi, és felötlik benne az a kérdés, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Honnan szeditek ezt a mindenki halott hülyeséget?
a válasz:
mondjuk onnan, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyértelműen elmondta?!Christian
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokak halálát láttuk már, Jack-ét pl. pont a fináléban. Hurley, Ben a szigeten haltak meg, akik elmentek az Ajirával (pl. Kate), azok is meghaltak mind-mind, csak ugye jóval később. arról szólt az ALT, hogy ez a saját kis purgatóriumuk. ahhoz, hogy továbblépjenek, emlékezniük kellett életük legfontosabb mozzanataira: arra, amikor együtt voltak. visszaemlékeztek, megtudták, hogy halottak, de mint látható, ezt egyáltalán nem bánták, egyszerűen azért, mert életükben ott voltak egymásnak, és most megint együtt vannak -> megbékélés.
pl. Ben-nek ennél több kell, egy bocsánatkérést már letudott (Locke), maradt még pár neki :D Michael, meg Eko félék talán más helyre kerültek, talán csak olyanok, mint Ana-lucia, és még nem jött el az ő idejük
eleve azért alakult minden olyan szépen (Locke újra jár, Jack apa), mert az egészet csak elképzelték. azért lehetnek együtt, mert ez az egész az ismert idő felett áll, nem számít, hogy ki, mikor, hogyan, miért halt meg
aki egy Lost finálétól azt várta, hogy elmondanak minden kis "titkot", választ adnak mindenre, az egy Segal filmtől epikus monológokat és filozofálgatást remél?
egyvalamivel foglalkoztak 108 percben, azzal, ami mindvégig a sorozat lényege volt: a szereplők
ezt hw-ra írtam, gondoltam bemásolom ide, mert úgyis lesz, aki megkérdezi -
#20713 A fasz tudja már. Az 1.36 gigás két rövis spotot tartalmaz.
Én most a "Lost S06E17 HDTV XviD-CD2-NoTV.avi "-t töltöm 697 MB. -
#20712 ott a doreus felirat nézni böven jó :) -
Zenszkij #20711 Az új sorozat neve Lost again Szeptembertől az ABC-n. :) -
Ragnar360 #20710 haladhatnának már blaisecték :@@@ -
#20709 "A Sawyer/Julietes jelenet sikerült a legmeghatóbbra szerintem." Nekem is az jött be a legjobban, vagyis "jött át" :) és a zene az egy külön kategória, az vmi orbitálisan jó. Nincs fent vhol esetleg, vagy még nem adtak ki ilyen minden lost zene egy helyent?
Egy kérdésem maradt ezek után, melyik sorozat fogja betölteni az így keletkezett űrt, mert ez így tényleg szar, hogy vége :( -
#20708 Ez a jó torrent? (EZTV)
Lost S06E17 HDTV XviD-CD2-NoTV
Lost S06E17 HDTV XviD-CD1-NoTV
Mert van egy 1,36 GB-os is. -
#20707 Egyetertek fantasztikus sorozat volt,egy oan elmeny amit nem fogok elfelejteni sose...Befejezes muveszire sikeredett bar el tudtam volna en is kepzelni vmi durvabbat,de teny h naon szep lett igy is:).
-
#20706 Megható rész volt :) Eltudtam volna képzelni más befejezést is, de meg vagyok elégedve. Csodálatos sorozat volt és nem tudom, hogy ezt felülmúlhatja e valaha bármi más. -
#20705 Faszom leszedtem 1.36 gigát és két rövid spot a részből, áááááááááááááááááh át lettem baszva:@:@ -
Gombocka #20704 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A végén Hurley kinézett a templomból és ott mondta a padon ülő Ben-nek, hogy nagyon jó "Number 2" (új Richard) volt, Ben pedig mondta rá, hogy te meg nagyon jó "Number 1" (új Jacob) voltál, tehát szerintem nagyon jól együtt tudtak működni. Hurley mindig jószívű volt tökéletes választás a fény örzőjének, ha viszont a szép szó nem elég és gonosz emberek jönnek a szigetre tönkretenni a fényt, akkor ott van Ben :) tökéletes páros :)
Szerintem Ben azért nem ment most még tovább, mert ugyan Locke megbocsájtott neki, de még Alex és Danielle-nek is megkell.
-
#20703 jútúbe -
xBalázsx #20702 Jimmy Kimmel fent van valahol?
igaz csak paródia a 3 befejezés aztmondták de azért megnézném -
#20701 nagyon szép befejezés volt, fiú létemre eléggé meghatódtam a végére:D
hát kár hogy vége lett:( -
#20700 már csak a jimmy kimmel show kéne, megnézni a 3 alternativ befejezést :) -
#20699 VÉGE:(
nekem nagyon tetszett ez a rész is, óriási ez a sorozat! -
#20698 Komoly befejezés volt, még párszor átkell rágni dolgokat, de a lényeg annyi hogy ránkbizták a kérdések megválaszolását! Kb erre számitottam :) -
r4pt0r #20697 Egy kis érdekesség még egy ehez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mi van Benel?
2 dologra gondoltam:
-Hurley "átadta" a helyét, és meg akarja keresni azt aki utánuk fogja védeni a szigetet (ügye azt mondta a végén hogy el kell intéznie még pár dolgot)
-vagy pedig ő nem a oda megy a többiek hanem a "pokolba", hiszen ő elég sok mindent elkövettet a saját érdekében
Bár inkább hajlok az első verzióra, de végül is nem számít annyira, legalább mindenki el tud képzelni egy neki tetszetős befejezést.
-
homeless #20696 Lol, nézzétek index főoldalon a rovatcímkéket:) -
#20695 Vegyes érzelmeim vannak. Kicsit csalódtam, mert sok kérdés maradt nyitva. A másik részről pedig ha egybe nézem az egészet nem bántam meg, hogy végig néztem. Az eddigi legjobb sorozat amit láttam.
Bevallom férfiasan, egy-két jelenetet meg is könnyeztem :) A Sawyer/Julietes jelenet sikerült a legmeghatóbbra szerintem. -
Gombocka #20694 Csodálatos volt a befejezés, engem nagyon meghatott, elfogyasztottam egy rakás zsebkendőt, akinek tetszett az Across the Sea annak ez is tetszeni fog nagyon, aki minden kérdésre választ vár az csalódni fog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A gép ami elrepült Jack felett az Ajira 316-os gép amin Sawyer-ék menekültek el a szigetről.
Hurley lett az új Jacob a segítője pedig Ben (új Richard), ők valószínű még több száz évig éltek és védték a szigetet.
Desmondnak valószínű segítettek elhagyni a szigetet, ő utána Penny-vel élte le az életét gondolom.
Rose és Bernard (meg persze Vincent) maradt a szigeten (ott éltek amíg meg nem haltak).
A repülőn hagyták el a szigetet: Kate, Claire, Sawyer, Miles, Frank, Richard. Ők a szigeten kívül élték le az életüket.
Jack meghalt a végen amikor becsukta a szemét, a flash-sideways egyfajta Mennyország (Mennyország kapuja esetleg), Jack apja Christian elmondja, hogy mind halottak, van aki Jack előtt (például Boone, Shannon..., a sorozatot nézve láttuk) van aki jóval utána halt meg (Hurley, Ben...), az idő itt nem számít, azért találkoztak itt még újra mert az életüknek a legfontosabb része az volt amikor együtt voltak. Egy utolsó találkozás mielőtt közösen léphetnek tovább a fénybe (Mennyországba, gondolom én).
-
Ragnar360 #20693 thx, ja mar nézem én is a twitterjüket...akkor kivárom, finálét elsőre magyarral nézem inkább :P -
#20692 nem lehetne arról szó, hogy befejezzétek a felirattal, ill. letöltéssel kapcsolatos kommentelést? majd ha lesz felirat, úgyis belinkelik (amit nem kell majd külön megköszönni!), az meg, hogy hol tart a letöltésed, a kutyát sem érdekli!
thx!
/off
kíváncsi vagyok, hogy a dvd-re beígért elmagyarázós extrát hogy oldják meg. a legjobb az lenne, ha csak leülnének a készítők és elkezdenének végigmenni az egész sorozaton. jó oké, lenne vagy 5-6 órás film ebből, de szerintem mindenki végignézné :) -
homeless #20691 Neki magyarul sem ártana... -
#20690 Miért ilyen kibaszott lassan jön torrentről? -
xBalázsx #20689 most írták: "Gyors összenézés, a szövegmentes részeket átpörgetjük." -
Zenszkij #20688 Tanuljatok meg angolul :D... -
#20687 kösz, hogy leírtad, tudom idézni:
" egyáltalán nem bántam meg, hogy végignéztem ezt a sorozatot. Soha nem volt még egy sorozat se ami ekkora hatással volt rám, és biztos vagyok benne, hogy évekig nem is lesz még csak hozzá fogható sem."
és én még csalódott sem vagyok ;)
rengeteg dolgon lehet filózni, egyvalamin felesleges: láthattuk a tévétörténelem eddigi legfaszább sorozatát. kész, ennyi!
szerk: én bevallom férfiasan, szinte végigbőgtem az egészet :D erről is szólt ez az egész: megismerni embereket, de nem is akárhogy. tényleg lett most egy űr, majd valami pótolja -
Ragnar360 #20686 huhú jó gyorsak ők is, fasza - akkor kb ez mit jelent még mennyi idő
mert remélem nem fognak tökölni órahosszákig a s*aors összenézésedn meg ujranézések meg ilyen bullshit dolgokon (MOST) -
xBalázsx #20685 várj egy kicsit!
blaisect-ék a második cd 38.percénél járnak :) -
#20684 ha nem okoz gondot, szerintem az eredeti a legjobb, ott nem zavar be semmi :) -
Ragnar360 #20683 Azt mondjátok meg nekem nagyon gyorsba, mert most dilemma elött vok, hogy
mennyire gány, szar, rossz etc. ez a Doreus féle tákolmány ??? Látom kész van, azt nemtom léhet ezzel kéne most nézni - mint angol felirattal, nem mintha az is gondot okozna