Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor az a rész neked kiesett amikor Libby a diliházban volt és Hurleyt felismerte, majd õ is õt...stb ? 😄DD
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
En sem ertem Ben-t most. Szerintem szegeny mar annyira kivan akadva, hogy mar asse tudja mi a jo es mi a rossz.
Engem az izgat, hogy miert volt veres Jack nyaka... miert van a ket vilag kozott osszefugges...
Hurley megjelenese is ijeszto volt, mar mindent tudott... most en vagyok teljesen utodott, de volt olyan, hogy mutattak, hogy Hurley "magahos tert"?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont válaszokat nem nagyon kaptunk. Miért gyerek alakban volt jelen Jacob? A válasza pedig elég vicces volt, hogy azért haltak meg, mert hibáztam. Hát kösz 😄
Legyen már jövõhét...
Bazinga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Forca Barca
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ígérem, holnapi rész után Lost témában építõ jellegû kommunikációra is nyitott leszek!
* The discharge from the fail-safe
* One of several explosions caused by dynamite
o Leslie Arzt was killed in an accidental dynamite explosion in "Exodus, Part 2"
o Kate threw a stick of dynamite down a hole to save Locke from the Monster in "Exodus, Part 2"
o Eko attempted to blow open the blast doors in the Swan with dynamite in "Live Together, Die Alone"
o Rousseau used dynamite to destroy her camp
o Jack demonstrated how he intended to explode The Others with dynamite that Rousseau got from the Black Rock, in "Greatest Hits".
o The survivors used dynamite against the Others at the beach camp, killing seven of them in "Through the Looking Glass"
* One of the Oceanic Flight 815 plane's jet turbines exploding
* The second raft was destroyed by an explosion caused by a Molotov cocktail thrown by one of the Others
* Kate murdered her biological father Wayne with an explosion in "What Kate Did"
* The Flame was destroyed in a large explosion
* Locke used C-4 from the Flame to detonate the Galaga in "The Man from Tallahassee""
* The monster sometimes makes dark explosions, sometimes uprooting trees, as it moves, as in "Exodus, Part 2"
Kihagyták hogy dinamittal robbantották ki a bunkert, meg Ilana is így halt meg, a barakkoknál is robbangattak a hajóról jövõk, C4-el robbant fel a másik tengeralattjáró is... tyû, volt itt minden😄 Több durranást inkább ne😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
3-4. évad totál kínszenvedés volt.. +a ráadás rész
ezek miatt nem nézem meg újra a sorozatot

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
aztán nehogy hiszti legyen belõle a modiknak 😄
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Egyébként, össze fog jönni még 2000 komment? Már csak elvbõl is meg kéne elõzni a börtönöset😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Across the sea résztõl sokat vártam (pl Ricardo),de vhogy olyan semmilyen hatással volt rám..
kiderül
Nagyon kivancsi vagyok, hogy mekkora WTF lesz a vege..
DFTBA ಠ_ಠ
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."