22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • mIMYke észlény
    szerintem is jól játsza a pasi...
  • magus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha abba gondolsz bele, hogy az alaphelyzet az, hogy megolik, mert igaza volt, hogy mindenki csak bunbakot keres benne, akkor Jack ovodas ertelmisegi szintjet es Locke aggresszvitasanak hianyat nagyon konnyen ki lehet hasznalni, egyszeru veluk jatszani. A sorozat nagyon hajlik a klise fele, nagyon nagyon remelem, hogy nem az lesz a megoldas, hogy jajj o others csak at allt es bla bla bla. sztem meg nem Jine a gyerek.
  • IMYke2.0.0.0
    A színész közepes, ahogy a szövege is...
  • Cvd
    Akkor viszont te is ugyanazt játszod mint Henry, mert a #5600 eléggé ellentmond a #5593-96-nak.:)
  • Láma!
    jo a szinész, ezt bizonyitotta a fürész egyben is:)
  • PiszkosFred
    Szerintem meg a Dharma keze van a dologban, valami úton módon. Vagy Sun , vagy Jin, de a lezuhanás előtt tudatosan kapcsolatban állt velük. De ha ők csak balekok, akkor a doki a hunyó, sőt, biztos hogy az ő keze bennevan. Hogyan? Passz.
  • quack
    az nem olyan felhozó összefoglaló volt mint amit a nagyszünetek után raknak be a lost elé, az egy normális rész vót
  • Iwant2Belive
    azt én is gondoltam , hogy ez nem lesz ilyen egyszerü =)
  • Cvd
    A helyzet az a fickóval (ha igaz a nemrég belinkelt angol nyilatkozat), hogy még jó sokáig ezt fogják vele játszani, lebegtetik a other/nem other státusz között, hol az egyik, hol a másik irányba billentve. Egészen addig ameddig ki nem derül az igazság róla majd jópár rész múlva, azt is elárulták hogy nagyon fontos szerepe lesz. Addig viszont felesleges azon agyalni hogy melyik oldalhoz tartozik, legalábbis az olyan apró és konkrét momentumok alapján hogy pl. ezt vagy azt mondta, mert akár a következő részben meg majd teljesen másnak fog tűnni a szerepe.
  • Amse
    lehet minden évadban lesz 1
  • RelakSfromhome
    [off]
    Jé, Cowboy Bebop a logóban, jól látom? :)

[on]

Két összefoglaló epizód van? Egy az első évadban, meg egy a második évad 9. és 10. része között? (a Másik 48 nap részt leszámítva)
  • Iwant2Belive
    azt mondom én is
  • Amse
    hát elég hülye, ha ártatlan.
    [szerintem nem az]
  • RelakSfromhome
    Angolul vetítik :(

De mi ez az újabb összefoglaló?!?
  • Iwant2Belive
    elmondom hogy szerintem miért ádörsz. gondoljatok bele ha monjuk nem ádörsz: 3 napig egy kis cellában tartják fogolyként jól összeverik, 2szer megfenyegetik, hogy kinyirják (tök ártatlanul) és amikor kiengedik, étellel kínálják teljesen 1enrangú félként kezelik majd akkor ö aki ahelyett, hogy tovább építené ezt a számára kedvező kapcsolatot elkezd ilyen fasságokat terjeszteni, hogy ujra elültesse bennük a gyanakvást...na persze

legalábbis én igy gondolom:)
  • LasDen #5592
    Sztem a csávó other me nagyon kiváncsi és a feszültséget is próbálja szítani........
  • IMYke2.0.0.0
    Az a csapdás dolog eléggé hihető...
  • Láma!
    nade azt ki is kell várni:D
  • sadvagabond
    annyival közelebb kerülhetnek hogy esetleg némi igazság lehet abban amit mond,van rá esély hogy nem others.én tartom hogy szerintem nem az...de az a monológ amit a mostani rész végén mondott elég jó lett.jó a színész.
    amúgy meg előfordulhat hogy other a faszi,mondom,szerintem nem,de ha mégis akkor a lufi lehet ellátmány szállító léggömb.3-4 epi és kiderül minden:)
  • Amse
    Nem tudom, hogy mit bizonyítana az a léggömb.Az others-ék nem tudhatnak egy ténylegesen lezuhant léggömbről akinek az utasait elfogták és valaki közülük ugrott be a helyére? Teljesen jó fedősztori és még hitelesnek is előadható.Ez a csávó nagyon rosszbácsi feelinget árszt magából, bár lehet direkt ilyen figurát választanak jónak is, hogy azt hidjük rossz.
    Szóval szerintem semmi jelentősége a léggömbnek.
  • ruma
    Ha már a sziget előtt teherberakta valaki Sunt,akkoraz elég érdekes lenne hogy 2 hónapig nem vette észre hogy terhes...az kicsit nagy baki lenne a történetíróktól!
  • PayaVP
    [spoiler] Télleg Jinnel volt a baj... de az ő problémája is megoldódott... bár ha csavarosak akarnak lenni a készítők akkor fekete gyerek lesz, és Jin neki meg Michaelnek....
  • quack
    :DDD
  • mukika
    az orvos kamuzott... Jin miatt nem lehet gyerekük, nem Sun miatt. amúgy is érdekes lenne, ha Jin-nek daganat zárná el a petevezetékét. a sziget nem annyira különleges, hogy férfiből nőt csináljon...
  • IMYke2.0.0.0
    Egy daganat zárta el - tehát mégis azzal volt gond.
  • Cvd
    Nem egészen egy petevezeékkel volt gond, annyira azért nem különleges Jin.:)
  • IMYke2.0.0.0
    Majd a 18. szülinapját is ott ünneplik a kis porontynak...
  • PayaVP

Mit is ne kiabáljak el?
  • FLeK0
  • PayaVP
    [spoiler]
    Sztem ha egy nyomorék talpra állt és most jár mióta a szigeten van (Locke), akkor egy elzáródott petevezeték se lehet akadály...szvsz Jin-é a gyerek... asszem 2 hónapja vannak a szigeten egyébként... remélem azért nem fogjuk még Sun szülését is látni... ebben az ütemben az még plusz 3 vagy 4 évad lenne!
  • Nyiri
    Tuti hogy az angol tanartol van a kolyok. Mikor megoleltek egymast Sun arca eleg sokat elarult.
  • FLeK0
    buta.
  • TNormi
    Mondja meg valaki hogy mikor lesz a köv. rész !!! léécci
  • Mayday
    Sztem, ha Sun hazudni akarna, mert lenne esely, hogy az angol tanartol van, akkor nem mondana el, hogy Jinnek nem lehet gyereke - azzal csak maga alatt vagna a fat!
  • quack
    annál a flesbeknél amikor a doki kiszáll a merciből és dumál Sun-nal
  • sadvagabond
    szerintem jin-é a gyerek,csak aggódik a dolog miatt,nem hinném hogy elmondta volna az igazat ha hazudna.kicsit figyelmetlen voltam,milyen tábla?hol?
  • kirol
    Sun most átkúrta Jin fejét, hogy ő az apa? Közben pedig az, aki angolul tanította? Vagy igazat mond? A trombitálni tilos tábla az ott van a szeren.
  • kirol
    Értem.
  • Alien1024
    má látom
  • Alien1024
    mikor lessz a 17 rész?