22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Cvd
    Jól mondod tényleg a 2x05-ben van, úgy rémlett hogy régebben volt.
  • winnie
    ez csak egy automata dátum, ami akkor kerül be, ha nem tudják a vetítési időpontot.

a nagy tévéken a sorozatok szeptembertől májusig mennek, átéag 22 rész és november, február és május a fő hónapok.
  • winnie
    a sun és jin-es, ha a 2x05-re gondolsz, akkor eléggé keményen drámai volt, hovatovább sírós:) egyik legjobb.
  • kirol
    Köszi, csak azért mert ezt neten láttam:
    Invasion
    1x20: 2006.05.03 Riders On The Storm
    1x21: 2007.01.01 The Son Also Rises

Kicsit nagy szünet.
  • Cvd
    Gondolom 2006 ősszel kezdődik a 3. évad, mint ahogy szokott is lenni általában sorozatoknál.
  • quack
    ősztől
  • Cvd
    Bocs, az viszont igaz hogy nem mostanában volt, hanem az első évad végén. De átlagban nem rosszabbak a mostaniak sem mint a régiek, akkor is sok olyan volt aminek nem sok köze volt a szigethez, de sok közük volt az adott kaarer jellembemutatásához, ami legalább annyira fontos mint a konkrét történések.
  • kirol
    Biztos, fogalmam nincs melyik hónap "számít".
    És május 24 után 2007-ben lesz legközelebb?
  • kirol
    Biztos, fogalmam nincs melyik hónap "számít".
    És május 24 után 2007-ben lesz legközelebb.
  • Cvd
    Nézőpont kérdése. Szvsz pl. a Sun és Jin találkozásáról szóló flashbackes rész volt az egyik legjobb, pedig az égvilágon semmi köze nem volt a szigetes dolgokhoz.
  • Zs0lt1
    jó, azt aláírom, de nem mondhatod azt, hogy mennyire izgik a flesbekkek az utóbbi epizódokban. mert szerintem iszonyat unalmasak és érdektelenek.
  • winnie
    24 részt el kell osztani valahogy 52 hétre. nyilván a március-április uborkaszezonban nem fognak sok részt adni, ellenben februárban és májusban minél többet kell adniuk, mert azok a hónapok számítanak.
  • winnie
    jaja:) én mindig csodálkozom ezen, hiszen, ha valamelyik évadban nem történt semmi, akokr az az 1. (persze ott is rengeteg minden volt, de közel sincs a másodikhoz.)
  • kirol
    Örülök neki, hogy legalább te kitudtad számolni!

Egyébként én azért gondoltam, mert mostanában úgy húzzák, mindig 1-2 hét szünet, és gondoltam ez lesz ezután is, így nem tudják ennyi idő alatt lenyomni.
  • Cvd
    Az is érdekes hogy csak olyanok vádolják a sorozatot leüléssel akik az első 20-30 epizódot egyben látták. Az is felmerül hogy csak jönnek az újabb rejtélyek, holott ez is az első évadra volt sokkal jellemzőbb, most inkább a magyarázatok jönnek, habár lassan. Node kérdem én, nem lehet hogy nem objektíven nézik a fent említett nézők a dolgot? Meg aztán kíváncsi lennék mit mondanának ha visszatérne az első évad módszere (sok új rejtély, minimális magyarázat), hisz nyilvánvalóan ez tetszene nekik, elvégre az első évadot nem fikázták.
  • winnie
    ritka nehéz matek kiszámolni, hogy addig még 9 hét van.
  • winnie
    lol, a flesbek a lényege a sorozatnak.
  • FLeK0
    March 29:
    Episode 2.17: Lockdown
    April 5:
    Episode 2.18 - Dave
    April 26:
    Episode 2.19 - S.O.S.
    May 03: Episode 2.20
    May 10: Episode 2.21
    May 17: Episode 2.22
    May 24: Episode 2.23
  • kirol
    Lost részek:

2x17: 2006.03.29 Lockdown
    2x18: 2006.04.05 Dave
    2x19: 2006.04.26 S.O.S.

• kirol
    Ez 2007-akar lenni?
    Mert mivel a 2x16 -nál járunk, elég nehezen lesz akkor 2x23.
    Ne huncutkodj!!
  • FLeK0
    mindig ilyen lesz, errol szol.
  • Zs0lt1
    végre vége lesz ennek a szar évadnak. jövőre remélem sokkal jobb lesz. kevesebb flesbekk, több sztori.
  • kirol
    HM?
  • 062020
    MÁJUS 24.
    Lost 2.23 (két órás befejező rész)
  • qper
    Pontosan ugyanezek a gondolatok érlelődnek bennem már jó ideje. Köszi, hogy szavakba öntötted, teljes mértékben egyetértek!
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, a teljes szinkron gagyi - rossz hangok lettek összeválogatva...
  • kill3r22
    ma hozzájutottam pár szinkronos Season 2 részhez...gyereke Mr.Eko nak nagyon fos hangja lett...phujjj
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig ott van, amikor telepíted és felajánlja, hogy milyen összetevőket telepítsen... gördülj le végig a listán!
  • Mayday
    Ezt feltettem, igy mar zsir :)
    Koszonom azert mindenkinek :)
  • Mayday
    Hat, hallod, vagyok, de K-L uninstall, ujrainstall, es nem talaltam benne ezt meg :(
  • IMYke2.0.0.0
    Azért, mert a K-L telepítésekor kivetted az Real Alternative elől a pipát...
  • NeoMaN
    Real Alternative viszi simán.
    Ez a Media Player Classic, plussz bennevan a RM kódek. Nálam csak ez van a gépen, és le tudok játszani mindent.
  • kirol
    Én felraktam a realplayert amíg megnéztem, majd le is töröltem.
  • Mayday
    Hat, nekem K-Lite van, 2.71-es, tan az a legfrisebb (en is K-Lite "rajongo" vagyok), de nem viszi nekem a Classic Media Player :(((
  • FLeK0
    csutortokon.
  • sadvagabond
    azért akárhogy húzzák,jó ez a sorozat.nem lassabb mint volt,annyi a baj hogy méhinkább csak sejtéseket hagynak mint mondjuk az előző évadban.ennek az epinek a vége elég jól oda lett téve.meg vagyok győződve hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a faszi a bunkerben nem az othersek közül való.pont az jutott eszembe mikor odaértek nekem is mint amit elmondott,de szerintem megtalálják a lufit.nem sok poén lenne benne ha tényleg others lenne,úgyse mondana semmit.nem tudnák használni sem szerintem...de majd meglátjuk

mikor is lesz következő epizód?
  • kirol
    Köszi
  • IMYke2.0.0.0
    K-Lite Mega Codec Pack 1.52 a gépeden van akkor Classic Media Player simán lejátsza neked!
  • Szolnokboy
    realmedia
  • kirol
    Azt az *.rm -et mivel lehet lejátszani?