22323
-
#5648 Ugye azt figyeltétek,hogy az a csaj akinek Locke a házánál volt,az Sayid barátnője!?!? -
#5647 danke :-) -
Tschabi #5646 Spoiler s02e17
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk durva, hogy Sayid kiásta a hullát...Ugy látszik mindent megterveztek az ádörszék, hogy Henry beépülhessen.
+Végre kiderült, honnan van kaja, bár érdekes, hogy repülőt nem hallott senki...
-
#5645 de jó volt a 17-es.a sok Jóforma most nem panaszkodhat hogy unalmas meg semmi nem történt.ez az epi hozza szerintem a régi színvonalat.csak a következőben folytassák amit elkezdtek.ami mikor is lesz??? -
#5644 17? Már kijött a ep17? Valamit én nagyon elnéztem akkor, azt hittem a 16os az utolsó...
#szerk: és tényleg, uh, szent meggyőződésem volt hogy pár napja szedtem le a 16ost. De most kapcsoltam, hogy nem, korábban, csak most néztem meg. Sorry a hülyeségem miatt ;] -
xdanix #5643 jó rájöttem. kösz. :) -
#5642 ez gyors volt. thx. -
#5641 használj egy torrent klienst esetleg. -
xdanix #5640 köszi, a részt megtaláltam, de arra hogy hogy kell letölteni, nem tudok rájönni. Már megpróbálkoztam mindennel,de csak nem tudom leszedni sehogy. -
#5639 www.mininova.org -
#5638 Már kint is van. -
xdanix #5637 Próbáltam megkeresni, de nem találtam linket a 17-es rész letöltéséhez. Tudtok ilyet?
Tegnap haverom vmi oldalról szedte.
thx -
#5636 Ma már kint lesz a felirat. -
FLeK0 #5635 Az rtl klubon az elso evad vegen hagytak abba. A the journey nem resze az evadnak, csak egy osszefoglalo. Sayid a 8. reszben kinozta meg, ha erre gondolsz. -
#5634 Szisztok Kedves Fórumozók!
Lenne egy kérdésem; ugyanis mostanában teljesen összekavarodtak a részek
Az s01e21 az ugye nem az a rész ahol sawyert kínozzák?
mert nekem az, de valamiért rémlik hogy az a tizen valahanyadik rész volt, nem a 21
Aztán melyik a Locke epizód? Mert szintén itt a huszadik részen túl nekem az van.....
Az s01e21 rész (The Journey)
És az utolsó kérdésem, a reteklubbon hol hagyták abba a sorozatot?
Ha valaki segítene rendett tenni, annak megköszönném:) -
#5633 és amelyik oldalra ez most éppen nem érvényes :DD -
pedro870 #5632 Inkább mondjuk úgy, nem egyértelmű, hogy elmondják-e egymásnak. Vki megtud vmi fontosat, pl azt hogy az others bandavezér álszakállban rohangál és alapesetben akár normálisan is nézhet ki, de aztán nem derül ki, hogy ezt most megosztották-e egymás között, esetleg el is merengtek-e rajta vagy mi van :). -
ruma #5631 Mert a következő részben már úgy hívják? -
ruma #5630 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes hogy mit fognak ezzel kezdeni....meg hogy hozzák elő, mert elképzelhető szntem hogy"Henry" hozta elő, csak kamuzik! Bár azt is eltudom képzelni hogy John nem mondja el senkinek...Mert ebben a sorozatban az van,ha valaki találvalami érdekeset, akkor nem mondja el a másiknak, hanem titkolózik...Szerintem egyébként ez egy baki is. Mert biztos hogynem íygviselkednénekaz emberek. Jó persze most majd megkapom hogy de ez egy fikció, stb... Nekem ez akkor sem tetszik. -
FLeK0 #5629 Dave? :) -
ruma #5628 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen megverném énis a Henry-t! Vagy most már hogyis kell hívnom? -
ruma #5627 Igen jó volt ez a rész!!! Régen nem tetszett már ennyire egy rész sem! -
#5626 Tessék:
ahol gyorsan megcsinálják a lost feliratot -
FLeK0 #5625 Reggel ota lehet tolteni, de ha ezt megnezted akkor nagyjabol mindent ellottel ami erdekes van benne.. -
#5624 baszkikám ez jó rész lesz...tegnap volt ugye?akkor lassan lehet tölteni?királyság -
FLeK0 #5623 csak osszefoglalo a tegnapi reszbol. -
#5622 kimaradt jelenet? vagymi? -
#5621 ezt mindenki látta már?:o -
#5620 hát faszság -
#5619 Sziasztok
Az lenne a kérésem, hogy linkelje már be valaki legyen szíves azt az oldalt, ahol megcsinálják gyorsan a magyar feliratot a Lost aktuális részéhez mert nem találom sehol. Előre is köszi. -
FLeK0 #5618 SPOILER persze -
FLeK0 #5617 http://www.thehatchonline.com/images/dharmadoor.jpg
http://lost.cubit.net/pics/2x17/blastDoorMap.jpg -
#5616 Lost 2x17 SPOILER
képek:
-
zorden #5615 Az ABC-n most hanyadik resznel jarnak? Maradt a 17. vagy e heten leadtak a 18-at is? Bar igazabol kezd egy kicsit komolytalanna valni a sorozat a szunetek miatt es nalam rendesen veszt is a nepszerusegebol. -
TNormi #5614 Mikor lesz a következő rész ??? lécci írjátok meg ! -
FLeK0 #5613 Erre a reszre aztan tenyleg nem lehet panaszkodni :) -
ruma #5612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem amikor azt írták itt hogy valaki valami szörnyű dolgot fog csinálni, az szerintem egy újabb gyilkosság lesz...Aztse tartom elképzelhetetlennek hogy Henry-t nyírják ki.. -
FLeK0 #5611 2-3 resznek mindig megvan a leirasa elore. -
#5610 Ez pontosan egy összefoglaló volt. A lezuhanás pillanatától mutatta be, immáron mindkét banda sorsát. A történet alapján egy hete a 9. rész ment az axn-en, most meg a 10. fog menni, tehát ez kilóg a sorból. -
#5609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Amikor a bunker önálló életet kezd élni, Locke kénytelen egy furcsa segítőtársat igénybevenni hogy megoldja a problémát. Eközben Ana, Sayid és Charlie tényleg talál egy ballont a dzsungelben ott ahol Gale mondta. Lehet hogy tényleg az akinek mondja magát?"
Ezt honnan tudják?