Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van magyar felirat http://pre.kiccsaj.hu
szia mi a tükör cime?
Rafaelo
csak annyit tudok hogy kivan irva hétvégén leállás

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

A tükrök mennek, legalábbis az amit jelenleg használok. Angol felirat már van a 2x01-hez.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Nemtudjátok mivan a www.feliratok.hu oldallal?
Jaja ! Nagynehezen megszereztem az összeset de eddig csak ismételtem az elsõ 5öt , megkell hagyni a szinkron az eredeti közelébe sem ér !

Ertelmes ember nem magyar szinkronnal nezi. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

szerintem senki nem tart ott, ahol te😊
Vendy
Én az Rtlklubon nézem a Lostot és nagyrész fogalmam sincs , hogy mirõl beszéltek, tényleg jó lenne ha lenne 1 Rtles és egy másik topic, mert akkor ott legalább ugyanolyan emberekkel tudnék beszélni akik ott tartanak ahol én! Köszi!

Vendy

Montanosz
HÛ!
elõször azt hittem valami fake-t töltöttem le...
de aztán....
különben már el is felejtettem milyen nagy jelentõsége van az elsõ részen több formációban megjelenõ...(spoiler): számsorozatnak, a francia nõ, a lottó, repülõgép adatai, és végül a bunkerre vésett számsor mind azonos, brrr!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

a jótékony szürke homály szerintem a sorozat legutolsó epizódjáig megmarad 😊

addig is tudunk is meg valamit meg nem is 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Gyerekek. Nem birtam ki. 😄
cvd neked volt igazad. 😄
Nagyon furfangos lesz ez a lost. Kiderul vmi es megsem tucc semmi ujat. Eh, marhajo. :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

nem angol feliratok idõzítés miatt kerülnek fel
Milyen új epizódkezdés? Nálam ugyanolyan volt mint az elõzõ szezonban.
EmThor
<#hehe>

azért azt kötve hiszem, hogy a svéd felirat tömeges letöltése miatt halna be az elkövetkezendõ órákban a feliratok.hu szervere.

fifi
honnan tudod, hogy esetleg nem fogja???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Üdv! (s2x1) Angol felirat mikorra várható kb?
beszarok!

Pár órával a premier után már fent is van a fordítás a feliratok.hu-n. Igaz csak svédül....

De ezt mi a f@sznak teszik fel?????, Ki fogja svédbõl lefordítani magyarra?

R0sc0
HUU!!!
nagyon jó rész az az uj epizodkezdés!!!
asszem mégegyszer még megnézem!!

shevy
349

shevy
az új rész csak 45 perces vagy másfélórás? csak 389mb?

Rafaelo
nem gey hanem egy bocsi

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

EmThor
Spoiler

Walt már maga egy para, sokat tud, túl sokat. és mi van a többiekkel vajon? és kik voltak a hajón? és hol vannak most? és rousseau? merthogy õk is egy adást fogtak a szigetrõl, azért jöttek ide, hogy megnézzék. és mi ez a kinyírták egymást az emberei? bár lehet jobban meg van kattanva mint gondolnánk... mosogép helyes, 2 volt, elõször haverral azt hittük rousseau 16 éves gyereke az, aki mégsem halt meg... na majd jövõ hét 😊

Rafaelo
gey topik spoilerrel bõven elég 😊

Szvsz nem rosz ötlet a két topic, csak nem ilyen formában szedtem volna szét hanem az "uptodate" és az RTL-en nézõk topicjára. Így most az a gond hogy az RTL-en nézõk is agyalhatnak, akkor hová írjanak? Meg lehet hogy kellene csinálnii lmérést hogy hány olyan fórumozó olvassa a topicot aki csak az RTL-en nézi, és nem is tervezi záros határidõn belül a netrõl felhozni magát a második évadhoz. Lehet hogy nincs is ilyen, így akkor felesleges a két topic.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Spoiler

A karantén felirat azért is lehetett belül, mert kinti sziget van karantén alatt. Régebben többen is élhettek a bunkerban (vagy akár most is lehet ott még valaki), 2 ágy van minimum, 2 mosógép, pingpongütõ, ésatöbbi). Érdekes hogy amivel lövi magát, azon az üvegen is a számsor szerepel. Walt pedig beszél mikor megjelenik, csak nem pontosan lehet érteni. Arra már rájöttek szemfüles rajongók hogy visszafelé beszél angolul, most azon megy a vita hogy mit mond, mert a gyenge minõség miatt két ellentétes vélemény van: 1. "Ne nyomd meg a gombot. A gomb rossz!" 2. "Nyomd meg a gombot. Nincs rossz gomb." Jack pedig éppen egy gombot akar megnyomni a végén mikor Locke és az új fickó leállítja. Esetleg lehet a fickó a felhõre felügyelõ technikus aki idõrõl idõre "szabályozza" a felhõt (éppen arra kel fel), Walt pedig talán valahogy a felhõ oldalán áll és nem tetszik neki a szabályozás. De abban egyetértünk hogy 1 válaszra 10 új kérdés jut.😊

Rafaelo
kedves tõled de a töbiektõl fogsz kapni érte 😄

PyRex
Nyitottam másik topicot, hogy ne kelljen SPOILEREZNI! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

EmThor
SPOILER

na igen, lehet hogy mindenki be lett szervezve, DE a "hatch"-nek miért a belsõ oldalán volt a karantén felirat? lehetett volna felül is, hogy ami belül van, az a karantén... vagy én képzelek túl sokat? de ahogy ígérték, hogy minden normálisan meg lesz magyarázva, eddig teljesül, azaz az éteri fény lentrõl reflektor+sok tükör... viszont 1 új válaszra 10 kérdés jut. Mit keresett Walt a szigeten? Shannon bizti nem képzelõdött... 😊

A cím elég találó (Genetikia tükör teória magyarul), abból az alaphelyzetbõl indul ki, hogy a földön minden embernek megvan a genetikailag tökéletesen egyezõ "párja". A pároknak egymáshoz való viszonyával foglalkozik matematikai oldalról, és "végeredményként" állította össze a jól ismert számsort. Röviden ennyi, ha esetleg van rá igény angolul nem beszélõk részérõl akkor holnap lefordíthatom az egészet, durván egy oldalnyi szöveg. Abban egyébként nem foglalnék állást hogy igaza van-e a teóriának vagy sem, de szinte biztos hogy innen vettek ötletet a sorozathoz, mert túl sok az egybeesés. Már ha valóban létezik a teória, mert eléggé lenyomozhatatlan. Állítólag nem jelent meg csak franciául könyvben, neten rákeresve angolul pl. semmi nyoma. Akár az is lehet hogy a készítõk dobták be az egészet hogy legyen min csámcsogni, és az egész kamu.😊

PyRex
Hmm, az ABC Lost: Plot fórumában elég érdekes dolgokat írnak csomóan 😊)))

PyRex
Jaja ez engem is érdekelne 😊

fifi
mégpedig???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tényleg akit érdekel, okos teóriákat lehet találni az ABC idevágó fórumán. Most olvastam a genetic mirror theory-ról, amit egy Roussau nevû francia matematikus alkotott 1988-ban. Már a név és az évszám is elég érdekes, ráadásul a jól ismert számokról szól. Ha tényleg létezik ez az elmélet akkor sokmindent megmagyaráz.

Hogy micsoda arra csak elméletek vannak. Ha meg az érdekel hogy hogy néz ki akkor nézd meg az elsõ évad végét, ott látni elõször. Pontosabb mintha csak leírnánk.

PyRex
Jajah igazad van, ez volt a másik lehetõség, amire gondoltam 😊

Spoiler!

Simán csak mint a "haver" megfelelõjeként használta a flashbackben is meg a végén is. Magyarban is szokás így használni, angolban meg még elterjedtebb. Elvégre ha tényleg testvérek lennének, akkor a flashbackben a letesózás után miért beszélnek idegenekként? Jack ott még biztosan nem ismerte a fickót, habár lehet hogy a fickó már ismerte és szándékosan futottak össze. Jack meglepetése meg annak szólt a végén hogy felismerte a fickót régrõl.

Zacsy
a szörny valójában micsoda? hogy nézki?

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

PyRex
Spoiler!

De izé ez az õrült, aki orvos is volt, az eccer lebrotherezte Jack-et, nem? Vagy én értettem félre? Vagy ez csak egy olyan beszólás, mint "haver", vagy "tesó" vagy ilyesmi? Mert nekem az kavart be, hogy most a legújabb rész végén Jack hitetlenkedve ránéz az ürgére aki pisztolyt tart John fejéhez és megszólal: "You..!?" - tehát szerintem meg épphogy Jack felismerte az ürgét. Csak azt nem vágom, hogy amikor mondta neki, hogy brother (az egyik flashbackben) akkor azt most hogy kell érteni...

Spoiler!

Nem hinném, legalábbis Jack nem ismeri fel. Annyit árul csak el magáról hogy õ is orvos volt régebben. Mondjuk késõbb nyugodtan kiderülhet akkor is ha még az írók se tervezik. Elvégre pl. az elsõ évad forgatásának kezdetekor még úgy volt hogy Jack meghal rögtön az elején. A "szörny" kapta volna el azután hogy a pilótát is elintézte.

PyRex
Spoiler!

Kezdek arra tippelni, hogy ez az õrült egy komoly valóságshow-t csinál élõben, vagy nemtom 😊

Amúgy ez az ürge nem Jack testvére?

Tényleg nagyon jó lett. Utólag azt mondom hogy jobb lett volna a fõcímig látható jelenetet betenni az elsõ évad végére. Azzal sem lõttek volna le sokmindent, de én pl. elégedettebb lettem volna úgy.

Spoiler!

Elképzelhetõnek tartom hogy az idei flashbackek lényege az lesz hogy hogyan lettek "beszervezve" a bunkerlakó által. A dokinak szvsz a stadionban adott be valamit a vízben amibõl õ nem ivott. A bunker mûszaki fejlettsége is megfelel kábé a 16 évvel ezelõtti színvonalnak, amikor a furcsaságok kezdõdtek a szigeten (habár a mosógépet a legelején jóval modernebbnek tippelném). Valszeg valami elborut tudósféle lehet az ürge aki a szigetre vonult el kisérletezgetni. Viszont bármit is alkotott, rendesen parázik is tõle.😊

PyRex
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. 2. évad 1. része dedurva, te jó ég... Mik lesznek még itt 😊))

Nálam meg áramszünet volt reggel 8 óta mostanáig, és még le is kell szedni. Lesz egy óra mire nekiállhatok nézni.

Én belenéztem...3 perc után kerestem az állam az asztal altt <#taps>
Haláli jól meg van csinálva !
a felirat biztos, hogy nem készül, majd ha kijön az angol akkor. 1-2-3 nap.

a fõcímig nem beszélnek benne, szóval aki kíváncsi az nézzen bele.
fizetõs torrentsite? ilyenrõl sem hallottam😊 ott van a filelist, a torrentbytes, bitmetv, pár magyar - de egyszerûbb, ha elmész egy torrent site-okat gyûjtõ oldalra és válogatsz
Csacsi
Volt ilyen is...Nekem mindkettõ jön már lefele max sebességgel...remélem a felirat is készül 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nem úgy bolt hogy két résszel kezdenek? Egy összefoglalóval meg egy új résszel?
LostFanSite