22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • kill3r22
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nézétek meg a 17 es részben mikor Sayid mutatja Hanry Gale jogsiját azon is rata van egy Szám.....815...érdekes...:)
  • gator
    Es arrol a feher kopasz csavorol nem lehet tudni semmit , akit hurley lat ? ( BBC trailereben )
    Vagy az csak az o illuziojanak a resze ? vagy hogy van ez , nem tudjatok ? mert nekem az a kopi csavo nem nagyon ugrik be egyik elozo reszbol sem ...
  • CsőKujts
    Szerintem a te hozzászólásaid nem is csak súrolják. :) A spoiler feliratot pedig használd mert te vagy az egyetlen aki élményt rontottál. Engem még egyáltalán nem érdekel mi lesz a 18-ban. Remélem megértettük egymást.
  • ruma
    Hát azért te is mondod a furcsa kis elméleteidet....
  • 1Obi1
    Arra való egy fórum hogy ilyeneket meg lehessen vitatni..
  • TNormi
    majd meglátjuk hülyeségeket inkább ne mondjunk mert már télleg azt súrolja némeik hozzászólás !
  • Csacsi
    Vagy az is lehet, hogy az otherséknek jött a kaja.
  • 1Obi1
    Az is lehet hogy az othersek rakták oda a kajarakást, hogy félrevezessék őket valamilyen okból.
  • ruma
    Hja. De tényleg elég érdekes hogy nem hallottak semmi repülőzajt....biztos megmagyarázzák hogy az űrből jött vagy vmi....
  • 1Obi1
    Hello.
    Akkor jól gondoltam hogy az Sayid barátnője, igaz egy kicsit már túlerőltetik ezt a mindenki ismer mindenkit...
    Érdekes volt ez a rakás kaja az erdőben.Ez azt jelenti hogy a Dharma még létezik és még dolgoznak a projecten.Ezért dobálják még le még a kaját a gomb-nyomogatóknak.Az lenne a poén ha egy ember is jött volna a csomaggal, ellenőrizve hogy hogyan halad a munka.
  • LasDen #5678
    az előzetes alapján nem lesz olyan ütős rész mint ez...........
  • Fenrir
    Nah végeztem az első évaddal, jó kis sorozat ez
  • FLeK0
    feliratok.hu
  • The FlashBack
    Szisztok
    Valaki megtámogatna esetleg egy exodus1 felirattal?
    vagy én vagyok béna, de sehol nem találom, a feliratok.dyn.hu pedig nem jön be...
    Az ez jó poén,Wendigo részéről.
    Ha azt a nevet mondja amit eredetileg mond Sawyer,azt sem tudjuk miről van szó.
    Magyarosította a nevet :)
  • mukika
    akkor jó. :)

ja és amikor a feliratban Sawyer, Korda Gyurinak hívja a dokit(amikor pókeroznak), sírtam a röhögéstől kb. :DDDd
  • FLeK0
    nem
  • mukika
    ez a rész überfasza volt tényleg. :)

nekem is egyből ez ugrott be amikor kimondta az átverés szót... csak nem akartam beírni, mert először hülyeségnek tartottam, de most már akkor megnyugodtam, hogy nem csak én gondoltam erre. :P

azért nem semmik ezek az apró részletek. már rengeteg ilyen kapocs van a szereplők között.

a másik kérdésem pedig, amire nagyon várok, hogy kiderült-e már Locke miért volt tolószékes???? úgy emlékszem nem, de lehet, hogy csak én nem emlékszem rá.

• FLeK0
    A tortenet biztos nem er veget, es ketlem hogy abbahagynak mostanaban.
  • 062020
    Azért kérdezem mert itt sokan írják, hogy szeptemberben kezdődik a 3. évad.
    Remélem május 24-én végleg bezejeződik a 2.évaddal
  • 062020
    Itt van
  • FLeK0
    Nem.
  • 062020
    Biztos, hogy lesz 3. évad?
  • sadvagabond
    SPOILER
    nem tudom,a 17-es epiben volt egy olyan elszólása a faszinak,hogy egy utolsó nagy átverés.emiatt?szerintem nem voltak olyan konkrét utalások,vagy nem emléxem.de ettöl függetlenül elképzelhető hogy így van.
    aki kinéz a műtőböl az tényleg henry?nem tudom visszanézni,ha valaki megtette,mondja már mizu?
  • Zs0lt1
    húú ezt miből lehet gondolni???
  • FLeK0
    celja nincs, csak a rajongoknak felfedezni valo erdekesseg.
  • sadvagabond
    nagyon izgalmasak meg érdekesek ezek az átfedések,egybevágások,de vajh mennyi belőlük az ami már esetleg az elejétöl a készítők fejében van és mennyi a hirtelen ötlet.szóval céllal vannak ezek vagy csak -nagyon hatásosan-ezzel akarnak némi plusz izgalmat belecsempészni a sorozatba?
    SPOILER

És az is elég nyilvánvaló,hogy Locke "apja" ,vagyis a nagy átverő (The big con) ,az igazi Sawyer!
    Legalábbis én igy gondoltam,de más fórumon is hasonló meglátások voltak!
  • TNormi
    nem olvastam csak ez is egy összefüggés sztem !
  • sadvagabond
    szerintem most megint beindul a sorozat,újra lehet majd idegbetegnek lenni minden rész végén...
  • ruma
    Hát tényleg érdekes. De valószínüleg igaz is talán, mert senkinek nem jutna eszébe hogy összehasonlítsa a kettőt, kivéve, ha olvasta egy spoilerben hogy ez fog kiderülni...
  • Amse
    Nagyon jó rész volt!
    Sejtettem, hogy ez lesz.Sayid helyében én is kiástam volna a hullát, mert én sem elégednék meg a ballonnal(de ezt írtam már)
  • IMYke2.0.0.0
    Köze nincs hozzá.
  • TNormi
    Télleg nem lehet hogy azért zárták le a bunkert ilyenkor mert jött az utánpótlás és ezzel jelzik hogy mikor nem nyomták meg a gombot mert nem tudták.Sztem ez lehet a magyarázat rá nem?
  • TNormi
    http://www.thehatchonline.com/ itt van fenn a 18 as rész 2 verziója is (trailer) Itt van a spoilereknél hogy henry az az ember ! nézd meg érdekes !
  • FLeK0
    ott nagyon nem latszik senkinek se az arca.
  • TNormi
    Már fenn avn a neten a 18 as rész trailere !Hurley bekattan benne !
  • TNormi
    Én tudom ki az !!!ő volt a műtőben amikor a Claire elmenekül a műtét elől akkor ő néz ki a műtőből (aki henry volt most már nem az) volt !!!! ő az tuti !Nézzétek vissza !
  • TNormi
    Basik ez télleg sayid barátője !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azta kurva kis összefüggések vannak !!! sawyer meg jack apja most meg ez !!! kegyetlen ! kiváncsi vagyok mi lesz a következő ilyen ! :)
  • quack
    :OOOO
    telleg :O

végre, ez egy nagyon fasza rész volt