Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exodus (utolso resz) 3 reszes volt. ami annyit jelentett hoyg eloszor leadtak az elsot, majd egy het mulva egyben a 2-3. reszet.

lenne egy kérdésem lehet h már volt, ha igen nézzétek el nekem ! Mi az a special rész meg az exodus 3 ? azt tom h az exodus 1-2 az uccsó rész de mi a 3 ?

PyRex
Szerintem jobban tudja, mint mindenki más a szigeten. Amúgy Danielle a neve 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Delenn (francia no) beszel osszevissza minden baromsagot, asse tudja mit beszel. 😄D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

SPOILER

Ez igaz, de a francia nõ emlegetett valami fertõzést, ez mellette szól.

Careful what you look for. You just might find it.

shevy
egyáltalán nem biztos hogy fertõzés van a szigeten, nem csak fertõzött terület lehet karantén alatt

Törölt felhasználó
SPOILER!SPOILER!SPOILER!

Mikor Hurley megnyerte a lottót,akkor a tv riportot készített vele,az megy éppen a tv-ben.
R0sc0
inkább ne azon elmelkdejetek hogy mi lesz hanem a részleteket keressétek az eddigi részekben.

Nézzétek csak a TVét 😉

SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!

a nanobotos elmélet a számokra is magyarázatot ad - ezek segítségével kommunikálnak..
hát ja, minden ezekre a számokra épül

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

BADE
Ha valakinek megvan a 2.évad elsõ része és szokott használni DC-t,az írjon már privit.Elõre is köszi!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

PyRex
SPOILER!

Mondjuk, hogy a számmisztikára mi ad magyarázatot... azt nem tudom. Ha megnézitek MINDENBEN azok a számok vannak. De frankón, csómó flashback-ben szereplõ dolgokban is, ésatöbbi...

PyRex
SPOILER!

Egyértelmû, hogy a kinti van karantén alatt!
Szerintem esetleg van valami vírus a szigeten, ami miatt hallucinálnak az emberek, lehet, hogy a "szörnyet" is haluzzák. Ez sokmindenre magyarázat lenne.

SPOILER OFF!

SPOILER !

Szerintem meg a kinti terület van karantén alatt, hisz a felirat belül volt! akik kint vannak a szigeten, azok a fertõzöttek, Desmond is azéárt lövi magát, hogy védekezzen a fertõzés elenn!
PyRex
X-Akták vége azért igen durva 😄 Ráadásul ott is van csomó minden megválaszolatlan...

R0sc0
vagy igen normális lesz és akkor mindenki Happy lesz 😊

Jaja... Az X aktakat azert utaltam meg...

Törölt felhasználó
Attól én is félek,hogy nem fogank normális választ adni.
vagy hogy kurvára nem fogom érteni a végét.
Feltéve ha vége lesz,de bízzunk benne,hogy nem lesz Dallas-i hosszúságú a sorozat.
Mekkora lenne ha atomnagy flasshek lennenek a filmben aztan semmi... Nincs magyarazat, mert az irok is csak kavarni tudtak de megmagyarazni nem 😄

Majd arra fogjak hogy a nezo nem erti <#idiota>

SPOILER

Nem rossz gondolat, hogy valami szert ad be nekik a fazon. Jacknek is adott inni a kulacsából, rögtön megjavult a bokája.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nagy kavarás lesz, az biztos. <#vigyor0>

SPOILER

> Hát szerintem ebben a részben elég komoly kapcsolat volt a flashback, és a történet között.

Ebben teljesen igazad van. Ha a további flashback-ek is így kapcsolódnak majd a történethez, akkor nem szólok egy szót sem. <#vigyor0>

Csacsi
Te milyen sorozatot nézel. Lock már az elejétõl tud járni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

R0sc0
Akkor kezdett el Lock járni mikor elment a lejárohoz és ott akkor felkacsolta a ficko a reflektrot. Szerintem beadott neki is olyan lötyit amelyet õ is lõ magába. Amugy szerintem Jacknak is a felesége azért tudott járni mert valamivel meggygyitotta. (gondolom avvaé a turmixal)

SPOILER

Erre egy racionalis magyarazat van eddig. nanobotok. Azok a fekete felhok is amiket lock emlit katenek mielott lemennek a godorbe.

Ha már a racionális magyarázatoknál tartunk, mivel magyarázzák meg hogy Lock hirtelen járni tud. Még ha a zuhanástól hirtelen hejre jön, akkor sem lenne képes járni, mert az izmai nem bírnák el. És mire újra megtanulna járni kimaradt volna sorozatból. Szóval azt nem tudom, hogy fogják kimagyarázni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha ez igy van akkor az utolso resz 3 oras lesz es 251256156156136 db visszatekintes hogy megmagyarazzak a filmet 😄

Csacsi
Elméletileg igen. Ha megnézed Shannon nevét, akkor az Shannon Rutherford, és a pasas aki meghal az szintét Rztherford. Szóval sokan feltételezik, hogy az Shannon apja, aki meghalt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

én erre nem emlékszem

Spoiler

Én sem hiszek nagyon a tudományos magyarázatban, hiszen a számmisztika eszméletlenül körbelengi az egész sorozatot. A Hurley által megjátszott lottószámok (ami ugye a karantén bejáratának oldalfalán is rajta van) nagyon sok más számmal kapcsolódik (sok példa közül az egyik pl. Jack és Michelle Rodriguez székszáma a gépen, a túlélõk száma, tényleg baromi sok van de most pl. ezek jutottak az eszembe). Én attól tartok egy kicsit hogy nyújtják majd a sorozatot mint a rétestésztát, és a végén baromi sok olyan talány marad amire nem kapunk semmiféle magyarázatot (sok olyan sorozat illetve film volt már ahol az alkotók hagytak sok olyan elvarratlan szálat, amit egyszerûen vagy elfelejtettek vagy képtelenek voltak megmagyarázni a nézõnek)

SPOILER!

Aki meghal az Shannon apja?

Csacsi
SPOILER ON:

Hát szerintem ebben a részben elég komoly kapcsolat volt a flashback, és a történet között. Ott van mindjárt Shannon apja, aki meghal 8:15-kor. És ott van Desmond is. Szóval szerintem éppen ez a lényeg..a sok flashbackben elesz benne a megoldás, és a kpacsolat a szereplõk között

SPOILER OFF

> Továbbra is él az a tény hogy tudományos oldalról racionális magyarázatot adnak mindenre, ameddig meg nem cáfolják.

(Spoiler) Érdekes lenne a racionális magyarázat. Nekem már a "Walt különleges képességei" okosság is sok egy kicsit. (Spoiler end)

> Ezt a "meghaltak és már szellemek" elméletet már a legelején megalkotta jópár ember, de ez még mindig nem tudományos magyarázat, vagyis nem állhat meg.

És, õszintén szólva, igen kiábrándító magyarázat lenne ennyi (és ami még várható...) kavarás után. <#vigyor0>

Egyébként jó volt az új epizód, tetszett, bár kicsit bíztam benne, hogy a flashback-ezésnek vége lesz, ez nem jött be... <#vigyor0>

Rafaelo
dc hubokon föntvan

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mayday
Sziasztok,
A felesegem lemaradt a legutobbi reszrol. Azt kerdeznem, hogy elerheto-e valahol a neten (ugy vettem eszre a hundupe oldalon, hogy jonnek ki a lement reszek tvripben).
Nem vagyok kepben, hogy ilyen tv-ben mar leadott dolgokra jelenleg milyen torvenyek vannak, szabadon terjesztheto-e, vannak ezen is jogdijak, egy ilyen reszt az internetrol levadaszni mar wareznak minosul?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

tényleg <#worship>

Jolvan bakker, de SPOILER!

Azzal a csávóval találkozott Jack futás közben, aki be van zárva a bunkerbe. Ergo nincs a bunkerben a faszi 16 éve, hanem kb. 2-3 éve. Mikor beszélt Jack-kel, megemlítette, hogy világkörüli útra indul. Valószínûleg így került a szigetre is. Azért lehetett a karantén felirat és a számsor a bunkeren, mert valszeg ez a faszi is a köver csóka meg a francia nõ sorsára jutott, tehát megátkozta a számsor. Rájöttek a társai és bezárták õtet oda. Ez az én elméletem.

nocsak! bökj rá az ez elõtti hsz-ra ahol spoilerkedtem.

Nem eloszor figyelmeztetunk!<#ejnye1>

ne haragzdjatok, tényleg elfelejtettem a spoilerveszélyt 😞

sorry

Rafaelo
a számból vetted ki a szot 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

BADE
bakker,a spoiler feliratot igazán kirakhatnád!!!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

egy motorcsónakkal vitték vissza a 1x25-ben valtot a szigetre, ergo nem valószínû hogy nem használják azt árufeltöltésre is.

jah..van egy hipermarket is a közelben! 😄D

gondolom van egy másik bejárat is, ahol rendszeresen visznek le neki ezt-azt-amazt

Nem tudom mi az, de rajta vannak a számok keményen az üvegeken úgyhogy valszeg azok ellen véd.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Errõl....

http://www.mininova.org/tor/98375

de a magyarok sem gyorsabbak... 1-2 embernek van meg :-(