22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • kolp
    ez a kis video a vegefele a legnevetsegesebb, amikor azt a szakallas faszit mutatjak, tisztara olyan mint valami Al-kaida tuszbemutato filmben. amugy attol meg nem profi a video, mert direkt remegtetik a kepet es amugy is a 90 szazaleka csak felirat. mindegy hogy 'fake' vagy sem.
    Henry Gale-re visszaterve mi mas magyarazhatna azt hogy kitalalta maganak ezt a szemelyazonossagot mint az hogy o is Other.
  • Hunnenkoenig
    Gondolod te.

Szerintem tul profi ahhoz, hogy fake legyen.

Hallottal mar a Blare Witch Project cimü filmröl?
    Az is a neten kezdödött.

Manapsag a net mar ugyanolyan media, mint a TV. Nem vagy kivaltsagos vagy magasabb rendü, azert, mert te hasznalod.

A 47 eves kömüves csaladapa is ugyanugy hasznalja, hidd el.
  • Csacsi
    Szerintem fake.....már rágebben is ki volt tárgyalva. Meg ez egy sorozat. Tv-néző közösségnek. Nem fognak interneten magyarázatokat osztogatni a készítők. Mert akkor a sima TV-nézők nem értenének semmit.
  • mrzed001
    [spoiler]
    Az Others-ek közel sem tökéletesek. Rengeteg hibát ejtenek, illetve már eddig is elég sokan elhaláloztak közülük.
    Szóval én kapásból elfogadom, hogy fedősztorinak jó az a sír, és hogy Sayid-on kívül max még Locke lett volna annyira tökös a szigeten, hogy kiássa, hogy ki is van benne.
    Hogy Henry Others-e? Gondolom majd csinálnak valami hatalmas nagy fordulatot a forgatókönyvírók, amiből kiderül, hogy nem az (addig úgy veszem az).
  • kill3r22
    SPOILER
    sztem se fake...érdeks és lényegre törö....és a 17 ben látott képet is hasonloképpen vázolja!
    a Legjobb a "MATRIX MECHANISM THEORY"
    mi lesszitt...:)
  • FLeK0
    vagynem
  • FLeK0
    nem fake, neten rejtettek el a keszitok.
  • kolp
    jo kis fake video
  • kill3r22
    Spoiler
    Ezt töltsétek le a Teljes Dharma video!!! ez válasz adhat egy kérdésre mi van a kérdöjel helyén!!!!!
  • Cvd
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én Henry-t (valós név hiányában) továbbra sem venném other-nek. Hazudott a személyazonossága felől, de ennek ezer más oka is lehet. Egyébként sem tartom valószínűnek hogy ha az igazi Henry-t fedősztorinak temetik oda, akkor nála maradt volna a jogsija. Elvégre ha az igazi Henry other volt akkor miért tartotta volna magánál egy szigeten, ha meg nem az hanem elkaptak valami idegent akkor majdnem biztos hogy elvették volna tőle. Plusz ott a nyilatkozat hogy szándékosan rájátszanak arra hogy a fogoly hol othernek tűnjön, hol nem. Jó darabig még értelmetlen a hovatartozásáról kijelenteni bármit is.
  • KnightRider

Nektek nem az jött le, hogy a DHARMA Iniciatíva folyamatosan területet vesztett? Ahogy a dátumokból és a feliratokból kiderül, aktiválták a Cerberust, vagy felébresztették. Az meg, akármi is legyen valójában, teljesen intelligens módon, vagy pusztán csak ragadozó ösztöntől hajtva mintha megnövelte volna a vadászterületét. Mindenhol azt írják, hogy kiürítés MEGNÖVEKEDETT Cerberus aktivitás miatt. Kissé Michael Chrichton, de mégis... Akármit is csináltak a DHARMA fiúk, egyre jobban visszaszorultak és a végén el kellett hagyniuk mindent, még a medvéiket is (Ursus vmiről is ír a térkép). És a fő kérdés: Mi van a Sziget közepén, amit kérdőjellel jelöltek?

Mit gondoltok?

• KnightRider

Nektek nem az jött le, hogy a DHARMA Iniciatíva folyamatosan területet vesztett? Ahogy a dátumokból és a feliratokból kiderül, aktiválták a Cerberust, vagy felébresztették. Az meg, akármi is legyen valójában, teljesen intelligens módon, vagy pusztán csak ragadozó ösztöntől hajtva mintha megnövelte volna a vadászterületét. Mindenhol azt írják, hogy kiürítés MEGNÖVEKEDETT Cerberus aktivitás miatt. Kissé Michael Chrichton, de mégis... Akármit is csináltak a DHARMA fiúk, egyre jobban visszaszorultak és a végén el kellett hagyniuk mindent, még a medvéiket is (Ursus vmiről is ír a térkép). És a fő kérdés: Mi van a Sziget közepén, amit kérdőjellel jelöltek?

Mit gondoltok?

• 1Obi1
    Dave
  • Hunnenkoenig
    Megjobb, ha megveszi DVD-n a collectors editiont...
  • TNormi
    a szerdai epizódnak mi lesz a címe ?
  • ruma
  • FLeK0
    nincsenek, ki kell venni a videotekabol!
  • sufnituning
    hali. Nem tudjátok hogy fenn vannak e valahol az eddig levetített részek a neten? Le lehet e azokat tölteni?
  • mrzed001
    [spoiler]
    Honnan veszed, hogy az Others-ek a többi bunkerban vannak.
    Lényegében eddig 3 bunkert fedeztek fel, és ebből egyben sem voltak (illetve a műtősben ideiglenesen, de már nem)

Sőt abból ítélve, ahogy az ipse reagált sztem foggalmuk nem volt ennek a bunkernek a létezéséről/szerepéről (ebben a bunkerben lévők meg a többi bunkerről és azok szerepéről nem tudtak) szóval nem biztos, hogy egyáltalán tudnának a bunkerekről az Others-ék (vagy bármi közük lenne hozzá)
  • 1Obi1
    Lesz, de nekünk csak csütörtökön.
  • Mayday
    Szoval lesz e heten is? Az kiraly :)
  • Mayday
    Sztem kizart, mert az utanpotlas miatt zart le valszeg a bunker, Henry meg be volt zarva lezaraskor!
    Egyebkent amikor elkezdtuk a felesegemmel nezni, es bezart a bunker, O megjegyezte, hogy lehet, hogy most fog jonni az utanpotlas :) Nekem meg eszembe sem jutott volna. Okos no, imadom :)

• FLeK0
    szerdán
  • TNormi
    sztem most már igazán levehetnék a polcról waltot meg az apját vagy desmondot mert már nagyon régen nem hellottunk róluk nem ? !
    Egyébként nem lehet hogy (Henry) amikor elért a számítógéhez akkor ő kérte az utánpótlást hisz nem csak számnyomkodásra lehet még használni az a számítógépet nem? hisz beszélgettek vele !
    Megtudjátok mondeni mikor lesz a következő rész???
  • FLeK0
    Majus 10-en lesz egy "?" cimu resz, majd kiderul.
    Az others tarsasag meg a tobbi bunkerben dolgozik, igy nem hiszem hogy volt gondjuk azokkal akik eredetileg a hattyu allomason voltak.
  • mrzed001
    [spoiler]
    Érdekes volt a kép az ajtón.
    Be volt jelölve rajta, hogy I am here (itt vagyok), és a többi bunker is.
    Valamint valami a középen?

Lehet, hogy a bunker két őrzője közül egyik néha elhúzott az erdőbe?
    És miért nem kapták el az Others-ek?

A kaját a bunker közelébe dobták, egyértelmű, hogy a (eredet?) bunkerlakóknak

Repcsit meg persze, hogy nem hallottak. Gondolom preciziós dobás, nagy magasságból, csomagon célzó-irányító berendezés ....
  • Nyiri
    Lehet hogy kicsit szelsoseges vagyok, de Jack helyeben ha Sawyer legkozelebb kap egy golyot akkor nem kuzdenek erte es ezt meg a tudtara is adnam, hogy felfogja hol a helye :)

A fegyveres epizod ota nem csipem Sawyert, Charlie-t meg egyenesen utalom (bar mar korabban se birtam).
  • WTH
    (Spoiler)

Mayday: nagyon jól össszefoglaltad.

Hunnenkoenig: "Mi az hogy igazi Sawyer meg nem igazi Sawyer?" A szigeten lévő Sawyer-t valójában James-nek hívják (Locke kérdezte is tőle egy korábbi epizódban, hogy ha James, akkor miért Sawyer), csak használja a Sawyer nevet. Tehát ő a nem igazi. Az igazi, The real Mr. Sawyer, ha minden igaz, egy gonosztevő, akitől James kölcsönözte a nevet. Na most, úgy fest, hogy ez az igazi Mr. Sawyer nem más, mint Locke apja.
  • Mayday
    Azert Sawyer talalkozasa Jack apjaval nem mondanam, hogy nem volt ertelmezve!
    Eppenseggel nagyon is fontos volt. Jack apjanak sohasem volt eselye bocsanatot kerni a fiatol, gyava volt hozza, ahogy Sawywernek elmondta. Igy halt meg, ez maradt Jack emlekeiben.
    Azonban Sawyernak elmondta az erzeseit, hogy a fianak mennyire igaza volt, csak gyava volt elmondani - es Sawyer ezt tudta "tolmacsolni" Jacknek. Igy a halott apa emlekei meg tudtak valtozni benne. Szoval sztem ez igenis fontos momentum volt, ami ertelmezve lett, es le is lett zarva valami, tovabb azt a temat valoban nem kell ragozni.
  • Hunnenkoenig
    Imyke, nem akarok szemelyeskedni, de azert igy kijelenteni, hogy a szinesz (Henry) nem jo szinesz, eleg durva.

Maximum szerinted nem jo. Szerintem nagyon is jol jatszik.
    A szineszi jatek megitelese eleg szubjektiv dolog.

@Dögg:
    Amugy nem ertem, mi az hogy Locke apja az igazi Sawyer.
    Most mi van?
    Mi az hogy igazi Sawyer meg nem igazi Sawyer?

Amugy az ilyen összefedeseknek szerintem nem szüksegszerüen kell ertelmüknek lenni.

Mikor Locke a repülöteri motelben van es elszall felette a gep, egyböl tudtam, hogy van rajta valami Dharma cucc, pedig nem lattam, de tudtam, hogy a neten talalok majd kepet, amin latszik vagy valami szam, vagy logo vagy valami mas...

Ilyesmivel ki is tapetazhatnak a sorozatot, annyira egyszerü ide-oda beszurni. Ha meg is magyarazzak mindet, vagy legalabbis a nezö szamara ertelmet nyer valamilyen formaban, akkor kiraly, de szerintem nem fog.

Ha Locke talalkozasa Sayid baretnöjevel kesöbb ertelmet nyer, annak örülni fogok, de Sawyer talalkozasa Jack apjaval sem lett kesöbb ertelmezve, csak annyira, hogy beszolt Jacknek, aki aztan furcsa modon nem feszegette a dolgot...
  • sadvagabond
    úgy alakul itt a hangulat mintha ti lennétek egy szigeten összezárva...ne basztassátok már egymást légyszi
  • Zs0lt1
    ez a #5688-re ment bocs :-)
  • Zs0lt1
    meg egyébként is 4, 8, 15, 16, 23, 42
  • ruma
    Ja nekem magyarázta!:) Így már tudom énis! CSak nem ugrott be, jogy a 815-ös járat...bocsi...kövezzetek meg!
  • kill3r22
    #5689 re válaszoltam...tudom h amugy mindenki tudja
  • Papirzacsi
    Spíler... izé. szal az a szó
    A trezor száma pedig 1516 volt, ha már itt tartunk. :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, te aztán most megmondtad... tudod, akik ezt a topikot lakják, ezzel (is) tisztában vannak ám!
  • kill3r22
    Hát a repülönek a száma 815!!!
    itt találsz leirást a számokról és elöfordulásukrol a sorozatban!!!
  • FLeK0
    Arrol a pszihiatriarol egy ember ahol kezeltek.
  • ruma
    Mert hol van még 815-ös szám?