22323
-
#5768 Ez most nagyon feldobott ez a resz...szerintem eddig minden idök legjobb resze ebben a sorozatban.
Nagyon a hatasa alatt vagyok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amugy Henry gyakorlatilag bevallotta, hogy Others. Viszont ez is meg lett mondva, hogy jatszani fognank velünk ebben az összefüggesben is es Henry-t sokaig fogjak ide-oda taszigalni, hogy Others-nem others...
Szoval azt hiszem itt meg szamithatunk meglepetesekre... -
#5767 Hat igazi volt...
Bassza meg, ezt nagyon megkavartak most.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elöször nagyon olcso dolognak latszott a kopasz ficko magyarazata az ebredesröl meg, hogy Hurley meg a korhazban van, aztan Liby(?) faszan rendbe is rakta a dolgokat. Na mondom, fasza, megis csak a Dharma ocska trükkje a csavo, aztan az az utolsó jelenet kicsit megrenditette a vilagba vetett hitemet.
Most akkor mi a tököm is van?
Mondjuk meg mindig nem hiszem, hogy a szigetet Hurley almodja.
Szerintem ezt csak azert csinaltak, hogy jol kibasszanak az emberekkel, akik eddig targyaltak ezt a lehetöseget a neten.
Mondjuk szerintem tök buli, hogy igy reagalnak a netes tarsadalomra, viszont pont ezert vagyok biztos benne, hogy csak jatszanak velünk, mivel ugye ez az almodos tema mar reg ota van targyalva es mar megmondtak a keszitök, hogy szo sincs ilyesmiröl.
Ha megis csak parasztvakitas volt, nehogy rajöjjünk idö elött es most megis csak az jön ki belöle, akkor nagyot csalodok a forgatokönyvirokban. -
#5766 Most az 18-as EZTV xvid-LOL az igazi?
Epp töltöm le... -
CsőKujts #5765 Hurley szerintem a valóságban nem tud lefogyni. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy meg sajnos ilyen világban élünk, szép is lenne ha ilyen közepes megpróbáltatások miatt megőrülnének az emberek. Vannak sajnos ennél súlyosabb dolgok is mint amit felsoroltál. Ha valakinek lenne oka megőrülni az Sayid.. Kibukott egy bandát hoztak össze az tény :) de szerintem ez egy nevetséges megoldás lenne. Ennyi erővel a fél világot be kéne utalni a szigetre.. De rájöttem hiába találgatunk mert rengeteg lehetséges megoldás létezik és talán még a készítők sem tudják melyiket válasszák. Az eddigiek alapján szerintem valami gén és agykutatás megy fusiba. -
pedro870 #5764 és egy csomó szereplő vmilyen traumát követően került "ide"...kvára nem szeretnék ilyen megoldást és én úgy emlékszem, hogy azt mondták, nem lesz hasonló a sorozat az azonossághoz... -
#5763 Mondjuk az tény, hogy ez az idea nagyon sok mindent megmagyarázna:
- túlélés
- látomások
- menekülési képtelenség
- számítógéppel való kommunikálás
- eltűnések és halálesetek
- Hurley nem fogyása
- energia ellátás
stb. stb. stb. -
pedro870 #5762 szarkavarás rulz...a végén még kiderül, hogy az egész egy nagy csoportterápia, és az others a kezelőszemélyzet...ha ugye egyáltalán vége lesz ennek valaha. -
#5761 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a végén kiderül, hogy mindenki őrült... az egész sztori az őrültek házában "zajlik"... ezért lehetséges a sok átfedés...
Pl. őrült:
- Hurley, a szőke bige, Jack, Kate, Sawyer, Jin, Michael, Locke, Ana Lucia.
Hurley: a baleset miatt őrült meg. Látomásaiban, világában ott vannak az őrült társai.
Szőke bige: nem tudni mitől őrült meg
Jack: a felesége elhagyta, emiatt dilinyózott be
Kate: kiborult a saját életétől
Sawyer: bekattant attól, hogy mi történt az anyjával
Jin: azért őrült meg, mert elhagyta Sun
Michael: Walt miatt
Locke: az apja és a kedvese miatt.
Ana Lucia: az elvesztett gyerek és a gyilkossága miatt.
stb. stb. stb.
Eléggé hihetőnek tűnik a dolog...
Csak az a helyzet, hogy túlságosan is egyértelműnek tálalják ezt a forgatókönyvírók - ez egyszerűen nem adna lehetőséget a folytatásra.
Elég hamar ki kellene vezetni arra, hogy a Dharma nem más, mint a zárt intézmény, a ledobott kaja a napi ottani étel, a gomb nyomkodása nem más, mint a napi rutin [gyógyszer, takaródó] stb. stb.
Túl egyszerű lenne.
-
TNormi #5760 juj de várom már mikor lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Phat Smoker #5759 ha jól nézem, még angol sincs! :( -
TNormi #5758 Ha lesz majd magyar felirat a S02E18 hoz akkor linkeljétek röggvest lécci :) -
1Obi1 #5757 Nincs. -
#5756 2x18-hoz van már magyar sub skacok? -
sada67 #5755 Köszi keresem -
sada67 #5754 Nem leszedtem, hanem kaptam, most viszont meg szeretném nézni, ezért kértem segítséget, de bocsi ha zavart a kérdésem. -
#5753 Lost 2x18
[spoiler]Hurley + a nője simán őrült volt "véletlenül" kerültek ide, de ez az őrültes dolog csak félrevezetés, összeesküvés elmélet kimagyarázás... Henry szerintem viszont télleg nem nyomta meg a gombokat! -
CsőKujts #5752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ha nem others akkor micsoda? 007-es ügynök? Egy normál embert így péppé vernek mindent elmond és csakis az igazat. Ha nem others akkor valami nagyon nagy rejtegetnivalója van. Bár kétlem mert tuti az. -
Cvd #5751 A filmből csak annyit tudtál hogy Niobe-ék kiütötték az erőművet a végén - a játékban lejátszhattad a dolgot a helyszínen. A filmből csak annyi tudtál hogy Niobe-ék megjelentek az autópályás durvulásnál a legjobbkor - a játékból kiderül hogy miért, és hogyan kerültek oda. Ésatöbbi, ésatöbbi. Lehet hogy neked ezek semmit nem adtak a filmhez, és az is lehet hogy te a filmet nézve ezeket hozzáálmodtad, mindenki másnak hozzátett az ETM a Reloaded-hez. -
Szolnokboy #5750 bocsánat eltévesztettem a linket... merre találom a lost fórumot ? -
#5749 Márpedig, az ETM semmit sem mondott a 2. és 3. részről... és mivel Niobe-vel és a mittoménmármianeve pasi kalandjairól szólt, így aztán még inkább nem értem miről vitatkozunk.
A filmbejátszások pedig direkt ködösek voltak. -
FLeK0 #5748 Az ETM hozzatesz a filmhez, az animatrix csak felvezet 2 percben, ha nem lett volna nyilvan a filmbe is belefert volna az a jelenet. A tobbi kisfilm mar csak olyan dolgokat magyaraz meg valamennyire (igen igenyesen persze), amik nelkul is nagyon jol meglennenk, legfeljebb agyalnank rajta magunkban.
A matrix online tortenete meg mar csak egy leragott csont, a revolutions utan folytatjak, morpheus probal meg lazadozni, de csupa uj szereplo van, nem tul erdekfeszito. -
#5747 Hat, mondjuk ellent kell mondjak, konkretan az ETM-nel a keszitok kihangsulyoztak, hogy a jatek egesziti ki a filmet!!! Ha rakeresel regi cikkezesre, pl Hardwireden, ennek nyomat fogod latni!
Emellett az AniMatrix ELSO kisfilmje vezette meg fel a filmet, a tobbi kisfilm mar csak torteneteket meselt el a vilagban, amiknek mar a fo szalhoz nem volt kozuk.
A Matrix Online kapcsan mar nem tudok ilyesmit, de hogy az Enter The Matrixnak volt ilyen celja, az 100%. (Konkretan irtak a keszitok, hogy a jatek vegigjatszasaval lesz csak teljes a kepunk!!!) -
#5746 Játszottam vele, és - még egyszer elmondom - semmi köze nem volt a filmekhez: egyáltalán nem mutattak semmi olyasmire, amit [az Animatrix nélkül] ne tudtál volna, vagy ne gondoltál volna.
Ellenben az Animatrix konkrétan azért készült, hogy felvezesse a 2. és 3. részt, azaz, kitöltse a hézagokat és megmagyarázza az in medias res készült első rész keltette légörvényt!
Szögezzük le, egyszer és mindenkorra: az Enter the Matrix és a Matrix Online nem adtak hozzá a filmekhez semmit és mivel a filmek hatására készültek, ezért érthető módon szerepelnek benne azok, amik / akik a filmekben is szerepeltek... ellenben az Animatrix-szal...
Animatrix nélkül pölö nem tudhattuk volna, hogy Zion honnan tudott a gépek fúrásáról... [mert ugye, nem az utolsó pillanatban értesültek, hanem az őrjáratok eleve keresték a gépeket]
-
FLeK0 #5745 Jatszottal te vele? Mert filmreszletek voltak benne (rendesen, a film szineszeivel, nem animacio), es a reloaded alatt, illetve utana jatszodott a tortenete. -
#5744 Te miről beszélsz?!
Az Enter the Matrix az egy offline játék - semmi (komoly) köze nem volt a filmekhez!
Az Animatrix ellenben megmagyarázta a Mátrix születését, a gépek célját, Neo fontosságát, és előkészítette a 2. résznek a terepet [Reloaded]. -
#5743 az enter the matrix csak a Matrix 2 öt segitette jobban megérteni illetve levetitette az eseményeket a többiek Niobe stbstb szemszögéböl -
1Obi1 #5742 http://thepiratebay.org/search.php?q=LOST -
ruma #5741 Ahonnan a többit is leszedted! -
sada67 #5740 Sziasztok!
Kereném a 16 és 17 részt, honnan tölthetném le? -
Szolnokboy #5739 ugybizony...az animatrix egészitette ki a filmeket -
#5738 Kavartok...
Matrix-ok... + volt egy animációs filmecske - emlékeim szerint - 7 külön kis történettel, 7 különféle technikával, melynek a címe Animatrix volt. Az volt az, minek megtekintése elég sok szálat megmagyarázott az első és a második rész között!
A Matrix Online-nak semmi köze a sorozat megértéséhez. -
FLeK0 #5737 Mx0-rol meg szo se volt akkor, enter the matrix-rol esetleg. De abban is csak 2 mellekszereplo tortenete volt foleg, meg 1-2 dolog ami osszefuggott a filmmel. -
#5736 Ja, amugy meg a Wakowsky testverek a Matrix 2-3-at eleve ugy terveztek (amit ki is jelentettek), hogy csak azok fogjak teljesen erteni, akik jatsszak a Matrix Online-t.
Szerintem ez inkabb durva, mint egy ilyen kis video, marcsak azert is, mert ha valaki netezik is, nem biztos, hogy jatszik a Matrix Online-nal... -
#5735 A video lehet igazi, mivel nem lenyegretörö informacio van benne, hanem csak egy kis bonusz azoknak, akik a neten is foglalkoznak vele.
A DVD-k bonusz anyaga is csak azoknak elerhetö, aki megveszi a DVD-t.
A te elmeleted alapjan ilyennek nem is szabadna leteznie, mert nem jut el mindenkihez, föleg nem azokhoz, akik majd csak a TV-ben nezik meg a filmet a mozi premier utan 1-1.5 evvel.
Amugy feltünt valakinek, hogy Sun flashbackjeben, amikor a doki azt mondja, hogy a ferje a termektelen, akkor az angol feliratban egy gyakori angol nyelvtani (helyesirasi) hiba van?
A "Your husband" helyett "You're husband" van irva... eleg kinos... -
#5734 meg lényegében a filmben lévö videoban is ezt mondja el a faszi csak nem ennyire részletesen...... -
#5733 Én nem jelentettem ki, hogy kamu video. Azt írtam, hogy "szerintem" fake. :D -
Cvd #5732 Azt persze senki nem állítja hogy minden néző neten is foglalkozna vele, de egy részük biztosan. És ezt a részt ne a magyar netezőkből kiindulva becsüljük meg, a fejlettebb országokban (nagyrészt ott nyomják úgyis a sorozatot) nagyobb arányban neteznek az emberek, így nagyobb részük nézi a netet a sorozattal kapcsolatban is.
De hogy más irányból is megközelítsük: a filmben nem nagyon van olyan dolog ami ne lenne tudható a sorozatból egyébként is, pár apróságot kivéve, ami az agyalós nézőknek szólhat. Ők meg egyébként is nézik a netet (mi is itt vagyunk ugye). Lehet hogy értelmetlen lenne ezt a filmet a neteseknek kitenni, de akkor értelmetlen lenne a hivatalos "kamuoldal" (a link nem jut eszembe) fenntartása is, ahol ugyanilyen apró de nem túl lényeges infókat rejtettek el. Mégis létezik az oldal. Ha az megy, akkor ezzel az indokkal nem lehet kijelenteni hogy kamu a video. Persze attól még lehet.:) -
#5731 Azt ne mond nekem, hogy a több millió néző, aki minden héten megnézi, és várja, hogy mi lesz. felmegy a fórumokra, és olvasgatni kezdi, majd megnéz egy videót. Ezt te sem gondolod komolyan. -
Cvd #5730 Ha túlélő, akkor bízik benne hogy előbb-utóbb megmentik őket, a valódi személyazonosságával pedig gond van mert körözik valamiért, ami kiderülhet mikor megmentik őket. Kate is ugyanettől tart. Azonfelül éppen annyira egyszerű magyarázat mint az hogy Other. Vagy egy másik, a Dharma "jó" feléhez tartozik (tartozott), aki visszajött, talán csak megfigyelni az aktuális helyzetet jó magasból. Ott az Othersek nem férnek hozzá, azonfelül a hőlégballonnál megoldható hogy fém alkatrészek teljes mellőzésével készüljön, a füst (vagy bármi ami leszed az égből is akármit) ugyancsak tehetetlen ellene. Ez megintcsak egy egyszerű és hihető verzió, és még az is benne van hogy miért lehet később kulcsfigura, hisz tisztában van mindennel. És ezeken nem is kellett sokat agyalni, a második pl. most jutott eszembe ahogy a hsz-t írtam. Ezenfelül még jópárat ki lehet találni ha akar az ember.:) -
TNormi #5729 Sztem ez egy videó amit megtudakoltak a szerkesztőktől hogy melyik bázison mi folyik azt betették egy ilyenbe és kész nem több ez !legalábbis sztem