22323
-
CsőKujts #5809 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja! Ez nem lehet véletlen. A csaj tud valamit. :) -
CsőKujts #5808 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"de a szakadéktól visszafelé jövet a tekintete nagyon nem azt sugallta." Direkt visszanéztem és ez nem tekintet volt hanem arckifejezés de nem is ez a lényeg. Hanem túlságosan is egyértelmű volt nekem ez az arckifejezés. Inkább azt sugalta, hogy Liby is others... -
ruma #5807 Hát iszonyatosan gyökér befejezés lenne, ha ezzel magyaráznák...igen kiakadnék asszem! De azért bízom benne hogy nem ilyen vége lesz... -
BigPunisher #5806 LOST - elveszett, eltévedt, elkárhozott(!!)
-
#5805 más vélemény még ennek ellenére is hiszem hogy ez a egész a Dharma ügyködése.........ennyi embert nem gondolhat hurley...... -
#5804 hát jha...de monjuk az utolso 5ms ben még a kaki is meghült bennem....mire az ember gondolja hogy kimagyarázzák a dolgokat akkor jön a fordulat...grat lost team igy kell filmet csinálni....én meg azt hittem a matrix alkotok tudnak jo dolgokat hát nem....ez eggyszerüen kész.....:) -
#5803 en ha jol ertettem, nem annyian haltak meg, csak annyian voltak vele együtt a tribünön, ami leszakadt.
Ketten haltak meg.
A doki csak azt akarta mondani, hogy nelküle is tulsuj volt es igyis ugyis leszakadt volna.
Az mar csak veletlen volt, hogy pont akkor szakadt, mikor ö ralepett.
Legalabbis en igy ertelmeztem. -
#5802 Spoiler!!!!
Én azért tartom lehetségesnek az egészet mert Dave sokmindennel alátámasztotta...a dolgokat....Pl Számok.....
de nemtudom érdekes ez az egész....pl szám megint hogy 23 ember halt meg vagy sérült meg akkor mikor hurley felment a gobogora vagy mire....
most teljesen megzevarták a nézöket meg mindenkit.....de végre valami ojan történt amit csámcsoghatunk egy darabig sztem -
#5801 Azért, ez a sorozat ne legyen 10 szezonos... -
#5800 köszi -
#5799 asszem 2x10, azaz most vasárnap jön a 2x11. -
#5798 kösz, ezekszerint elnéztem 1-el
axn-en hol tartanak? -
#5797 En meg mindig azt mondom, hogy ez tul közönseges befejezes lenne, meg akkor is, ha csak mentööv epizodkent lett volna idö hianyaban.
Mondjuk sajnos feltetelezem, hogy az utolso resz ugyanolyan csalodas lesz, mint minden mas sorozatnal.
Az utolso reszek nem azert csalodasok, mert rosszak, hanem
1. Mert a delikvens mindig valami földöntulira szamit, amit ember nem tud letrehozni. Tehat tul nagyok az elvarasok.
2. A csalodas leginkabb abbol ered, hogy a sorozatnak vege. Mivel egy rajongot ez a tudat megviseli, ezert mar mas szemmel nezi az egesz epizodot.
Szoval en inkabb elvagyok igy meg 10 evig, mint egy szar befejezö epizoddal... -
#5796 Ja asszem mar emlekszem.
De Sawyer nem üldözött mar vaddisznot is?
Ez tiszta beastmaster lesz meg ott a szigeten... -
Szolnokboy #5795 Az én teóriám:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden bizonnyal arról van szó amit lentebb kifejtettetek, tehát az álmodozós téma. Illetve csak lehetne. Ugyanis sztem mikor ezt az epizódot forgatták a készítők még nem tudták hogy lesz-e 3. évad ezért elkészitettek egy ugymond "mentőöv" részt(ezt) amivel nagyon könnyedén lezárhatják adott esetben a sorozatot. De mint tudjuk lesz 3. évad igy nem hiszem hogy ez a verzió lép életbe. Ez az én véleményem. -
#5794 Reteksub! -
#5793 volt egy olyan rész amikor Sawyer és Hurley szinte egy egész epizódban egy leveli békát kerestek(ennek semmi értelme nem volt a történet szempontjából), mert zavarta Sawyert a brekegése. szal ekkor segített neki Hurley. és a segítségért cserébe akarta kérni most a gyógyszert, amit ugyebár nem kapott meg… ezután pedig elkezdődött a fight! :P -
1Obi1 #5792 Amit egy egész részen át üldözött Hurley és Sawyer, aztán a végén Sawyer kinyiffantja.. -
#5791 Milyen bekarol volt szo? Mar nem emlekszem... -
#5790 de lesz. -
#5789 nem lesz jövőhéten asszem -
#5788 ez a rész is kifejezetten tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"God doesn't know how long we've been here, John. He can't see this island any better than the rest of the world can." - ez tetszett. remélem lesz valami értelme a későbbiekben.
legalább tudjuk, hogy a szakálas csávó úgymond, senki. de vajon kitől félhet ennyire Henry?
ja és már értelmét lelte a békás rész is. a segítségért cserébe kért gyógyszert Hurley... :D
az utolsó pár másodperc ütött rendesen. :P és jövő héten jön az új rész. :) a címe alapján ígéretes lesz: S.O.S.
-
#5787 Hat eleg olcso trükk, de hatasos :-) -
#5786 Az már biztos, hogy nálam elérték a céljukat a forgatókönyvírók: rettenetesen gyűlölöm őket a dramaturgia miatt!
[S ez valahol így jó. De könyörgöm, a 3. évad végén álljanak le!!!] -
#5785 kezd elegem lenni ebből a mindenki látta vki ismerősét vagy őt csak nem tudja hogy ő az.......... -
Csabi25 #5783 Magyar felirat: http://www.hosszupuska.freeweb.hu/ -
#5782 angol van még csak -
Alien1024 #5781 felirat??
-
#5780 pedig az jo :) -
#5779 Megneztem Libby tekintetet...hat elkomorodik egy kicsit, de szerintem ez meg nem mond semmit.
Akar azon is gondolkodhatott, hogy "pfüh, most meg sikerült megmentenem a szep szöke hercegem eletet, de vajon mikor akad ki legközelebb?"
A nök mindig elöre anggodnak mindenen. Vol olyan baratnöm, aki 2 hettel azutan, hogy összejöttünk, azon balhezott, hogy mi lesz, ha en majd 10 ev mulva megcsalom a titkarnömmel.
Hozza kell tenni, hogy nincs is titkarnöm es nem is szandekozom valaha is egyet tartani... -
#5778 Ezt en is szeretnem tudni. Nekem ez sehol nem jött le a sorozatbol, de azt hittem, en nem ertettem valamit.
Ugye vannak az Othersek, meg a mezitlabasok, holott szamomra az sem egyertelmü, hogy az ket külön csoport.
De a Dharma törteneteröl nem igen sokat tudtunk eddig meg, szoval en sem ertem, miert oszlananak jora es rosszra... -
#5777 Te meg honnan szívod, hogy két csoport van?! -
#5776 Hat Libby tekintetere nem figyeltem... megnezem ujra... -
Cvd #5775 Akkor pontosítok: a balhé után két csoportra váltak (már aki túlélte), az egyik csoport a mostani Others néven ismert csapat, akik a főszereplők szemszögéből névre rossz dolgokat csinálnak, tehát "rosszak", a másik csapat ellentétesen látta a dolgokat, ezért ők lettek a "jók" (habár erre még nem szolgáltak rá, sőt nem is nagyon mutatták magukat). -
FLeK0 #5774 Miert hiszi mindenki azt, hogy az others csoport rossz/gonosz? -
Cvd #5773 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Henry csak annyit árult el, hogy ismeri az Others bandát elég jól, ebből nem következik feltétel nélkül hogy ő is is közéjük tartozik. Valszeg benne volt a dologban a szakadás előtt, de a jó oldalt is választhatta, sőt ennek látom nagyobb valószínűségét. A szokásos félrevezetős trükköt dobták be, úgy mutattak be valamit hogy kapásból egy (valszeg félrevezető) következtetés vágódjon le abban aki nem gondolja végig a dolgot, miközben sok más lehetőség is benne van.
Nagyon hasonló dolgot játszottak el a Hurley-szállal is. Végig nyilvánvaló volt hogy nem játszódhat az egész csak a fejében, hisz tőle függetlenül is történnek dolgok. Az sem lehet hogy szimplán csak mindenki az intézetben kezelt őrült, hisz attól még nem élnék át ugyanazt, ha egyszer mindegyikük álomvilágban és és még csak nem is kommunikálnak a külvilággal. A végén mondjuk megkavarták a dolgot Libby-vel, de lehet hogy véletlenül került ő is a szigetre (annyira véletlenül, amennyire a többiek is összefutottak a sziget előtt, bármi is süljön ki belőle). Az igazi kérdés Libby-vel kapcsolatban az hogy hogyan is áll Hurley-hez igaziból. Úgy néz ki kifelé hogy szereti, de a szakadéktól visszafelé jövet a tekintete nagyon nem azt sugallta. -
#5772 Tudtam, hogy valami sorozatban lattam, csak nem jöttem ra, hogy hol. :-)) -
vera13 #5771 Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de Spoiler! a hapsi, aki Hurley-nak megjelenik, a Szex és New Yorkban Charlotte 2. férjét alakítja. -
FLeK0 #5770 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hurleynek a szigeten vannak problemai, ezert jelent meg ujra a kepzelt baratja. Nem hinnem, hogy ennek barmi koze is lenne a tobbi emberhez, vagy az egesz valodisagahoz. Ez Hurley szemelyes kis vizioja, nem tobb, csak kozben beszolnak vele az ilyen otleteken gondolkodo rajongoknak, megmutatva, hogy ennyire nem lesznek hulyek amikor esetleg megmagyaraznak dolgokat.
Sok ember probal segiteni a 'felepulese' utan a hozza hasonlokon, biztos Libby is igy lett orvos, tobb ev eltelt a mostani reszben latottak ota. -
#5769 Nem kötelezöen kell nekik örültnek lenni, csak eleg ha megzavarodtak.
Hurley-nek ugy latszik eleg volt azert bekerülnie a dilihazba, mert meghalt ket ember, mikor leszakadt egy tribün.
Bar azt nem ertettem, hogy az mikor, hol, miert törtent...
Az elsö evadban ezt elmagyaraztak annak idejen? En nem emlekszem ra. Onnan csak annyi maradt meg, hogy valamiert dilihazban van, de legalabbis bejaratos oda, mert ugye ott ismerte meg a szamokat mormolo embert...
Basszus nagyon fel kene frissitenem az emlekezetemet.