Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ftp rõl valahonnan nem lehet szedni? mert ez a torrent megõrjít h 1kb val jön kb

BADE
ha teheted inkább ne szinkronnal nézd,mert az valami iszonyat!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

amikor megjelenik az angol onnantol kb 1 nap. ne felejtsd el te is megkoszonni MovieLvr-nek!!

Kira a 2X02-dik rész. Csak az a baj, hogy nem értem. Nem tudjátok, hogy már heggesztik-e a feliratot?

PyRex
lol, elvakultak 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Tudom mien enis azzal neztem meg eloszor. Lostra fasza minoseg kell olyan gyonyoru szep zõd a táj. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hát az én verzióm alapból nem undorító ugyanolyan mint a többi (hdtv-lol verzió) egy kicsit pixeles lett utána de nem zavaró annyira

Az undorito minoseg megundoritobb lett, csodas. 😄DD
Te nem vagy ennyire "vájtszemû"?

szinkront sehonnan nemlehet legjobb tudomásom szerint feliratot pedig
innen

CLINT EASTWOOD9
A magyar szinkront honnan lehet letölteni?
Vagy a magyar feliratot lelehet-e szedni valahonnan?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

én most tömöritettem be az utolsó részt 450 megára. WinAvi-t használtam aviból aviba konvertáltam csak a felbontást vettem le 16-16-tal. Sajnos a minöség romlott, de nem vészes. valamit valamiért ugye...

PyRex
Hogy a "fegyvert fog" helyett hogyan írtam "fegyvert god"-ot, azt nemtom 😊

Leszedem mar enis bammeg. 😄D

PyRex
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! S02E02 nagyon üt! 😊)))))) Mik lesznek még itt, te jó ég 😊

PyRex
SORRY! 😊

!!! SPOILER (S02E02) !!!

A cápán a farokúszója elõtt van valami jel... 😊

Csacsi
Miért felejtettem el, hogy már a második rész is lehet a spoiler filirat alatt...a francba 😞(

Lehet így kéne SPOLIER (S2E2) 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PyRex
SPOILER!

Na leszedtem a 2. évad 2. részt is! Hát basszus ezt szépen megkavarták: ugye az elsõ rész ott ért véget, hogy már Locke és Jack is lent van a bunkerban és fegyvert god Desmond John-ra. Erre basszus a 2. részben mutatják meg, hogy mi történt John-nal, amikor lement a bunkerba... Grr, már flashback az egész film 😊))

Nekem mivel hrhdtv is van rendesen az osszes lost csak 3dvdre megy ki. 😊

én elég bonyolultan, biztos nem úgy kell.
fogtam valamelyik progit (már nem emléxem, talán dr divx), nyomtam egy tömörítést vele, de aztán a hang teljesen elcsúszott,
utána a hangot (VBR bitrátás) átkonvertáltam constansra (CBR), visszatettem rá, akkor már jó volt 😊
A felirathoz nem kellett nyúlni, az ugyanolyan jó maradt hozzá.

Van egyszerûbb tömörítés is biztos, ha találsz valahol valami leírást, linkeld be, mert kéne még egy-két sorozatnál tömöríteni.
kösz
fifi
pontosan hogyan tömörítetted?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nem fog kiférni a 25 rész két DVDre..
kiírtam az elsõ 12-t, és találomra kiválasztottam egyet (mondjuk a 20-as részt), amit letömörítettem 270 megára (így még teljesen élvezhetõ a kép).
aztán kifért 😊
Törölt felhasználó
Remélem hamar elkészül a felirat!
PyRex
Ehh, nekem 5120 lenne 😞 már lent lenne a fele 😊

fifi
nekem korl. nélkül van annyi 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zárt torrentröl töltessz ?

közben elolvastam rendesen amit irtál 😛 sry.

PyRex
Jah, már jön is, csak kár, hogy közben a chello lekorlátozott 512kbit-re 😊))))

nem az a gond hanem az hogy: az elsö lemezre simán ráfér 12 rész, de a másodikra már nem mert ugye az utolsó másfál órás és 700 mega tehát már a pirosban van a csík, és engem az érdekelne hogy valaki kiirta e már mert én félek hogy elszarja a dvdt ámbátor lehet hogy annyira túl tudja irni de nem akarok kockáztatni.

fifi
kint van a 02/2
nem fake

Nehogymár emiatt nyavajogj. Legfeljebb nem 2dvdn lesznek a reszek azt isten aldjon! 😊

2 dvdre irtad 12-12 részt ? (mármint az uccsó ugy dupla annyi és már a pirosban van)

Csacsi
Nekem könnyû volt, mert haverom Virtualdubbal rárakta a részekre a feliratot, aztán már nero vision expressel könnyû volt. Viszont vki megmondhatná, hogy virtualdubbal, hogy lehet rárakni a feliratot 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

valakinek sikerült már kiirni az elsö évadot dvdre ? mertha igen, akkor mondja már el h hogy csinálta ! köszi

Csacsi
nekem már jön 😊

kiadták a hdtv-lol verziót a torrenten ! lehet töltögetni

Láma!
jah, bocs, és azt hittem, hogy csüt este lesz, és ugy ok lett volna.
bocsi<#worship><#vigyor2>

az idõeltolódás a keleti part és Bp között cca. 7 óra azaz ma este megy le a Lost a 8/7c-n

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Láma!
inkább ugy mondanám, hogy több mint egy nap mulva.
tudod, az idöeltolódás😊))

Mhosah Myth
De lehet kilopták valahonnan <#ravasz1>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

mivelhogy a 2. rész csak pár óra múlva megy le a tengeren túl 100% hogy az.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Láma!
jokis topik, kár hogy csak most vettem észre.

Mhosah Myth
Aki látta a 2. évad 1 részét attól kérdezem...
SPOILER

Most tulajdonképpen a végén az a fószer volt lent a karanténban akivel Jack együtt futott a stadionban. Szerintetek, hogy került oda miért ilyesmi 😊) A 2.-ik részbõl semmit ne mondjatok (tudom hogy még nem látta senki de akkor se 😊)

SPOILER

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

http://btjunkie.org/torrent?do=stat&id=100154147
Sztetek fake?
A fõnököt oktatod helyesírásra? 😊 Nem félted a pozíciódat? 😊
fifi
igenis fõnök!!!

ja és: piszkítASZ

Ja, off. És ugyanezt saját magadnak is írd le, ugyanis nem én tettem fel a képeket, #1581-ben meg már úgy írod, mintha én lettem volna ("pláne nem tõled"). Szal, elõbb saját portát tedd rendbe, mielõtt a máséra piszkítol. Ennyi. Bye
fifi
OFF:
ne beszélj nekem többesszámban, én nem anyáztam nem kreténeztem...

Rendben, értem én ezt, de miért kell egybõl elküldeni az édes anyukájába? Miért nem lehet közölni vele, hogy figyelj, ezt nem kellett volna, légyszíves ilyet többet itt ne... Vagy a kreténezés, bzdmegozás, gyíkozás (hagy ne soroljam) belefér a ti kibszottul kifinomult normátokba? No Comment. Részemrõl téma lezárva.
fifi
azért mert ezek kimondatlan alapvetõ filmes topik normák...
ezt magyarázhatod ide-oda, a spoiler az spoiler marad. és ezeket van aki nem akarja megtudni, pláne nem tõled/majd a filmbõl/...

peace!

Olvastam a topic elejétnek elsõ pár oldalát, meg az utolsó pár oldalát. Nem nagyon kért itt meg senki senkit semmire, csak leírta mindenki a véleményét, teóriáját, meg ami épp eszébe jutott. Fogadok, ha az egyik cimborád szúrta volna be a képeket, más lett volna a reakciód neked is, meg a barátaidnak is. Akkor valszeg le lett volna rendezve pár "jó csaj, várom már ezt a részt" típusú nyálcsorgatással. Nem állok egyik oldalon sem, nem védek senkit, de amit egyesek itt mûvelnek, az már túlmegy bizonyos határokon. Lásd pl én is, leírtam a véleményemet, senkit nem sértettem meg vele, mégis helybõl le lettem kreténezve, meg lebazdmegoztak. Bár ezen már meg sem lepõdök, elvégre magyarok vagyunk, máshoz nem értünk, csak egymás ok nélküli baszogatásához.