22323
-
#5849 mind1 mit gondolsz.....az uccsó rész biztos soká lesz és akkor már csak akkor fogod tudni mi volt a mostani résben ha visszanézed..............:D -
CsőKujts #5848 Már miért ne lehetne arra reális magyarázattal előállni. Csak ami hirtelen eszembejut pedig nem vagyok forgatókönyvíró.. Amikor kórházba került a műtőben szépen átvették a Dharma orvosai.. kb ennyi. -
pedro870 #5847 mellesleg nekem sem tetszene ez a verzió, mert már herótom van a hasonló sztorikból, csak egyre többet kavarják a szart úgy a forgatókönyvírók, hogy most már nagyon lehéz lenne egy egyszerű reális magyarázatot tenni az összes egybeesés mögé. persze, ha egyáltalán kell. mert ha 10 évig megy a sorozat, akkor a köv részben akár birodalmi rohamosztagosokkal is találkozhatnak, annak sincs jelentősége -
pedro870 #5846 ja, bocs, ha a készítők reális magyarázatot ígértek arra, hogy vki tolókocsis volt, de a szigeten mégis tud járni, akkor tényleg nem érdemes ilyen agyament dolgokon elmélkedni :) -
CsőKujts #5845 Amúgy ez a mesterséges álom nagyon gyenge feltételezés. Legalább akkora csalódás lenne mint az őrültekháza. Már csak azért is mert a készítők állítólag reális magyarázatot ígértek és ezek közül semelyik sem az.. Reméljük feljebb emelkedik a film a Jamie és a csodalámpán. :) Meg esetleg a total recallon is. Bár az nagyon király film.. -
CsőKujts #5844 A Diliházban Hurley ha jól tudom még nem volt milliomos. De ha elolvasod a többiek véleményét rájössz, hogy speciel én is arra gondoltam, hogy együtt voltak ott. -
badsco #5843 Arra nem gondol senki, hogy ezek ketten tényleg együtt voltak a d házban. (Hugo és Libby). Mert szerintem a csaj követi őt és a pénzét akarja. Gondolom meghallotta, hogy nyert és a közelébe akar férkőzni. Vajon mi mást akaarhat. Ez még bele is illik a képbe. De ez csak az én elborult agyam szüleménye. -
#5842 Amugy feltünt valakinek, hogy mostanaban a többi 40 utast nem nagyon latni a hatterben? Ugy meglehetösen az egesz masodik evadban...
Sporolnak a statisztakon a sneciek... -
#5841 Hat a jegesmedve nem nagy szam, mivel mar van ra magyarazat a különbözö filmek, kepek es abrak alapjan.
Valahol ugyanis volt egy utalas, hogy genetikai kiserleteket vegeznek(tek) az amugy mas eghajlaton elö allatok meghonositasa celjabol.
A jegesmedve ennek a törekvesnek a gyümölcse volt. Tök tudomanyosan meg van magyarazva. Semmi termeszetfeletti nincs benne.
Söt asszem azon az abran, amit Locke latott az ajton a neonfenyben, ott volt rola feljegyzes, hogy elszabadult.
(Bar nem tudom, ki a fene tudta azt egy rossz minösegü kep alapjan elolvasni es megalkotni azt a magyarazo kepet, ami ide is be volt linkelve korabban...) -
pedro870 #5840 amikor álomról van szó, azt nem feltétlenül kell úgy érteni, hogy az utsó részben a szereplők vagy egy szereplő felébred, ásít egyet, hogy anyám mit álmodtam, és elmegy dolgozni. hanem vmi mesterséges álom vagy elképzelt valóság (vmi spéci pszichiátriai kezelés) az ami felmerül itt, ahol együtt élik meg egymás dolgait, vagy akár együtt kell ezeket megoldaniuk. vagy nem :) De most komolyan, a legtöbb kérdést pont az hagyná nyitva, ha kiderülne, hogy ez egy létező sziget valahol a Földön. Jegesmedvékkel... Mindenesetre azért 10 éven belül valószínűleg kiderül. -
CsőKujts #5839 Úgy érzem kicsit bizalmatlanok vagytok a készítőkkel szemben. Személy szerint életem legjobb sorozatát láttam tőlük és sok sok kellemes órát szereztek. Továbbra is bíznék benne, hogy mindannyian sötétben tapogatózunk. :)
Ez az utolsó rész amúgy elsőre nekem sem tettszett de átgondoltam és kafa. Végülis nem csináltak mást mint még nagyobb bizonytalanságot, hogy most mi is van tulajdonképpen. Abban az egyben viszont biztos vagyok, hogy Libby a diliházban egy hatalmas megtévesztés akar lenni. Nem kell egyből arra gondolni, hogy Hurley "barátjának" van igaza. Még mindig tartom azt a feltételezésemet, hogy Libby a Dharmának "dolgozik" mint Pszichiater és konrétan a parapszichológiával foglalkozik. De ez csak az én elképzelésem.
Az meg sajnos szinte nyílvánvaló, hogy Henry attól fél ha elmondja az igazat mehet kísérleti patkánynak. Gondolom mint a Dharmanál dolgozó orvos már látott egyet s mást. -
kolp #5838 szerintem tulsagosan szanalmas lenne es elkepzelhetetlen hogy az egesz alom lenne. hogy lenne vege? Hurley felebred a vegen bepisilve az agyaban?:) ennyire azert nem igenytelenek a keszitok. remelem. -
#5837 csak akkor nem érezte, amikor kezdett úgymond visszaesni a régi állapotába. ekkor „vette” el a sziget tőle ezt az ajándékot, amit „adott” neki, hogy Bone találja meg a gépet, és haljon meg(szvsz helyette)... amúgy tökéletesen működik a lába, és érzi is, mióta a szigeten vannak. -
Cvd #5836 Én ezt az álmodós dolgot azért tartom kizártnak, mert akkor az összes kavarás túlságosan lapos, unalmas és látványtalan. Kis túlzással ha akárkinek (nem szakmabelieket is beleértem) azt mondják hogy írjon valamit abból az alaphelyzetből hogy az egész nem a valóságban kell hogy játszódjon hanem valaki álmában/fejében, akkor ennél ezerszer vadabb és látványosabb végeredményt hozna ki belőle, elvégre semmi sem köti meg a kezét. Ha tényleg az álom az igaz, akkor ez a teljesítmény egy amatőrtől se lenne túl erős, egy olyan csapattól akinek ez a foglalkozása meg kifejezetten nulla. Hacsak nem verik át az összes nézőt és szándékosan nem rugaszkodnak el a valóságtól túlságosan nehogy hamar kilógjon a lóláb, de azt nem hiszem hogy bárki is meg merné játszani, sőt már az elején se kaptak volna zöld utat szvsz ha csak ennyiből állna a sorozat alapötlete. -
TNormi #5835 Jah felettéb érdekes dolog hogy most már érzi a fájdalmat ! -
ruma #5834 Szerintem hülyeség az hogy libby others lenne...Mert az others-ök már rég a szigeten vannak nem? Meg hogya Dharma szedte össze ezeket az embereket...ez szerintem nagy fasság....és aztis kiszámolták előre hogy ki fog meghalni meg ki nem amikor lezuhan a repülő? Bár nemtom lehet kimagyaráznák eztis...
© hardrain! Ez csak a te teóriád hogy az otthers-ök a Dharma kutatók? -
#5833 En nem azon csodalkozom, hogy Locke hirtelen tud jarni, miota a szigeten van, hanem azon, hogy jollehet arrol volt szo, hogy nem erzi a labat, csak hasznalni tudja, megis faj neki most, hogy az ajto becsipte. -
Nyiri #5832 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon ugy tunik, hogy tenyleg almodos lesz a megoldas. Locke jarasa, a furcsa egybefuggesek, a szamok. De leginkabb az: Hogy a rakba eltek tul az egesz zuhanast? Az lehetetlen.
Kezd irto szar lenni a sorozat. :( -
#5831 Az előző rész után nagyon megörültem, hogy végre megint izgalmas lesz a sorozat, de ez a rész jól felébresztett a kis álmomból...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áhh ha ez a skizos dolog folytatódni fog a sorozatban akkor bekaphatják a készítők.Nagy szar volt ez a rész ezzel a hülye képzelődésekkel.Annyira utálom az ilyet.... -
hardrain #5830 Nos, én ebből a sorozatból egy állat kis Atlantisz sztorit kerekítenék ki a végére. Mondjuk, hogy valaki ráakadt Atlantiszra, aztán építettek oda egy kutató bázist /Dharma/, hogy megfejtsék a titkait /erős mágneses jelenség/. De ehelyett , kiszabadították Pandora-szelencéjét /néhány számjegy/. És most az Othersek /Dharma kutatók/, próbálják helyre tenni a dolgokat - a lezuhantak kárára, akik persze nem véletlenül vannak a szigeten. Ja egyébként a dharma a hinduban nem jelent mást mint: az, "ami fenntartja az ember létezését"...
szerintem -
CsőKujts #5829 Befejeztem. :) Akármit is ír nem folytatom. Max privibe. Elnézést kérek amúgy mindenkitől. -
FLeK0 #5828 fejezd mar be te is. -
CsőKujts #5827 Csak még annyi, hogy érdekelne a magánvéleményed is ha nem ilyen gusztustalan igen! Istencsászár stílusba tálaltad volna. Bevallom hozzátett az is, hogy itt előtte valakit szintén ugyanebben a stílusban kioktattál és ez nagyon nem szimpatikus.
Mozdulj ki a gép elől mondjuk az utcára azt légyszives ott terjeszd ezt a szleng ellenes dumádat. Kiváncsi vagyok hányadik emberig jutsz... -
CsőKujts #5826 Már ne is haragudj de nekem nincs üldözési mániám. :) Neked van. Nagyon messze áll tőlem, hogy ilyen gyerekes dolgon nekiálljak flamelni. A szleng használata pedig nem hiszem, hogy menőzés lenne. Ha esetleg más is megkér rá akkor abbahagyom de úgy néz ki ez csak a te szemedet szúrta. Az pedig, hogy te mit utálsz az tényleg magánvélemény és engem a legkevésbé sem érdekel. Az emberek 80%-ka tudja mi az a vágó. Aki nem azt sajnálom. Ez pedig, hogy te sajnálsz engem anélkül, hogy láttál volna vagy ismernél ez tényleg nevetséges. Megkérnélek rá, hogy a továbbiakban mellőzd a kötekedést és a személyeskedést. Te sajnálsz engem :)) Hát ezen tényleg röhögnöm kell és most nagy önuralmat gyakoroltam. -
#5825 Ja, csak ha kepzelet az egesz, akkor minek kellenek egyaltalan gyerekek (terhesseg)?
Es miert kene elvenni öket? Hiszen csak kepzelet az egesz. Ha almodja(k) az egeszet, akkor a gyerek is csak a kepzelet szülemenye, ergo teljesen artalmatlan... -
pedro870 #5824 Ok, de akkor a ló az mi. és ha a lovat csak odaképzeli, akkor miért nem lehet, hogy az embereket is? Szerintem egyre nagyobb a sansz, hogy ez vmi olyan álomvilág, ami az álmodók korábbi élményeiből áll össze (és mindegyik álmodó, akit követünk vmi komoly traumát élt át korábban, ez lehet az ok, hogy itt vannak). Jegesmedve ugye (others? :) ), számok, repülő, ló, drog, halott fater. És még azt is lehet mondani, hogy ez nem azonosság párhuzam, mert ott csak egy ember fejében mentek a dolgok. Itt meg több ember fejéből jöhetnek, de ami az egyikből jön, az a másiknak is úgymond valóság lesz. Ha látunk a pszichocsaj előéletéről részt, az persze ezt megcáfolja - vagy nem. Na meg persze baromság az egészen gondolkozni, mert lehet hogy úgy lesz a vége a sorozatnak, ahogy a kutatások azt a legjobb fogadtatásúnak jelzik előre :). De ha már agymenés, lehet hogy a gyerekeket pont azért vonja ki a kezelőszemélyzet - others - mert túl erős a fantáziájuk és az egész sziget átmenne gyűrűk urába, arra pedig nincs keret a stúdiónál...:) abbahagytam -
#5823 Az üldözési mániáddal nem tudok mit kezdeni. Sajnállak. Sehol sem jeleztem, hogy a regisztráltságom "istencsászárrá" tett volna, ellenben a felesleges menőzéseket - lásd, később te is megmagyaráztad és ugye, egyszerűbb lett volna más, helyesen MAGYAR szót használni helyette... - utálom.
-
#5822 Szerintem az ál henry az orvos... -
CsőKujts #5821 Milyen szerencse, hogy nem vagy orvos. :) -
CsőKujts #5820 Nézd már vissza jelenetet amikor visszakíséri a csaj a pufit a szikláról. Kb. pont olyan képet vág mint amikor Ethan kísérgeti kézenfogva Kate-et. -
CsőKujts #5819 Off-magyar szleng különóra. :) Értem-vágom mellesleg ez a vágom elég prinyó ugyanannyira nem szeretem mint a mostanában súlyosan elterjedt "nemmondod-ot". Viszont valakire azt mondani, hogy vágó az nagyon tettszik. Annyit jelent, hogy tisztába van a dolgokkal. Sokmindent tud. Mellesleg ezt tök normálisan is meg lehetett volna kérdezni... Nagyon szép és szines nyelv a magyar és ha tettszik ha nem a szleng is hozzátartozik. -
CsőKujts #5818 Akarom mondani gondolkozz egy kicsit, talán egyedül is rájössz. -
CsőKujts #5817 Nem értem mi volt ebbe a menőzés. Te amúgy mindenkivel kötekedsz? Látom már előzőleg is beszóltál pár embernek. Attól, hogy 5 éve vagy hány ide vagy regisztrálva még nem te vagy ám a király. Szóval ha valaki menőzik ebben a fórumban akkor az szerintem te vagy...
Mellesleg nagyon jól tudod mi az a vágó. Ha nem akkor kicsit gondolkodj rajta. Istencsászár. :)) -
#5816 Magyarul mit is akartál mondani ezzel?:
...minimum annyira vágó mint Henry.
Nem muszáj ám menőzni, ha nem tudod mit mikor kell mondani... -
pedro870 #5815 ja és gondolom a ló is others, amit kate látott :) -
CsőKujts #5814 Egyetértek amúgy. Pld. sírni meg nevetni mindenki tud pofonvágod vagy felidegesíted azt odabiggyesztesz egy műkönnyet és máris ott a nagy dráma. /Mondjuk pld. a barátokköztben a műkönnyet sem ismerik, nagyon röhejes volt a múltkor amikor a Nóra siratta Tony-t On sry./ De ilyet eljátszani ez a menjél csak előre dagikám én majd tudom mit csinálok. Ez a tipikus geci vagyok arckifejezés.. Szal ha a csajon múlik a pufi meg nem változik. -
CsőKujts #5813 Bingo! Spoiler. Gondolom mindenki emlékszik amikor a pufi először kezdi el csapni a szelet Libbynek. Ott a pufi ki is jelenti a csajnak, hogy úgy gondolja látta már valahol. Erre a csaj előáll egy ilyen holt gyenge történettel, hogy rálépett a lábára amikor beszáltak a repülőbe... Ezekután már biztos vagyok benne, hogy Libby is others vagy legalábbis minimum annyira vágó mint Henry. -
PayaVP #5812 Sztem csak lesz egy Libby is rész és ezt felvezetendő volt ez az elgondolkodás és egy emlék, ugye akkor is ez van ha valaki visszaemlékszik ebben a sorozatban, elréved, jön az a szivó szerű hang és jön az emlék, na ilyen volt a vége, h meglepjenek, aztán következő részbe jön egy Libby-s rész és kész is... ezt már többször eljátszották, belengettek valamit, aztán következő részben megoldódott... -
#5811 En is ezen gondolkodtam, hogy ez az igazi szineszi tehetseg. Ilyen nüanszokat adni a szerephez.
Peldaul mikor Dave elmeseli az "igazsagot", akkor ö arra törekedik, hogy hihetönek hangzzon, megis az volt az erzesem, hogy nagyon olcso ripacskodas az egesz. Ugy ertem, hogy a törteneten belül, nem pedig a maga a szineszi alakitas. Az ilyesmit, szerintem nagyon nehez eljatszani, hogy csak ugy latszodjon, mintha...
Nem tudom ertitek-e, mire gondolok.
Szoval az ilyen atsuhano arckifejezesek, mint Liby-e, szerintem ez az igazi szineszi tudas es nem a nagy patosszal elöadott dolgok. -
CsőKujts #5810 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hirtelen a következő gondolat fogalmazódott meg bennem. Az tuti, hogy akik itt dolgoznak nagyon csúnyán be vannak fenyítve. Legalábbis amit Henry mondott az ezt sugalta. Mondjuk ez is elgondolkodtató, hogy ki a fenétől lehet jobban félni mint egy kínvallatótól. A lényeg, hogy Liby nagy valószínűséggel a Dharmának "dolgozik" és ezért volt ott a diliházban. Plusz eléggé ilyedt is volt az arckifejezése mint akire rákényszerítenek valamit. Rájöttem, hogy ez egy igen jó szinésznő. Konkrétan úgy nézett ki mint aki tudja, hogy nagy bajban van. És a csávó is. Ezekután már a foglalkozása sem kicsit gyanús. Vajon miért is került a Dharmához? Persze ez csak az én "kattogásom" de szerintem van alapja...