Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért érdemes beszélni róla, mert sokan azt hiszik, hogy ez egy lezárt sztori, aminek májusban vége lesz. jobb tudni, hogy az ember mire számíthat
szerintem sem lesz több széria, talán 3 igen,

nem gyõzöm hangsúlyozni. ilyen nincs, hogy egy sorozatot leállítanak az alkotói. (jó, 10 évad után, mint a jóbarátokat)

amikor valaki készít egy sorozatot, akkor eleve úgy nyújtja be a szinopszist, hogy megvannak a tervei a következõ évekre. errõl szól a mûfaj. ha sikeres vagy, akkor évekig tudod csinálni.

a lost-ból, ekkor nézettségbõl látni, hogy 3-4. évad tuti lesz. ugyanaz, hogy mondjuk a helyszínelõkbõl tuti lesz még 6 évaD, vagy a desperate housewives sem menekül még minimum 3-4 plusz évadtól.

kérdés meddig viselik el az emberek megoldás nélkül. ha pedig lesz, és állítólag semmi természetfeletti: megoldás után meg mit néznénk, újabb csapat hajótörését?

1. lesznek válaszok, amik felvetnek új kérdéseket.
2. minden sorozatnak neki lehet menni másik irányból, új filozófiával (ld. prison break)
3. az a rosszabb, ha megválaszolnak minden kérdést (ld. twin peaks - kiderült a válasz, azonnal meghalt a sorozat vs. x-akták nem derült ki a válasz, 9 évig élt a sorozat és az alkotók lõtték le)

nálam már így is átvette a vezetést a 4400, és ha sokáig húzzák-halasszák, talán nézõket vesztene a csatorna.

ez törvényszerû. minden sorozat veszíti folyamatosan a nézõket. viszont, mint írtam sokkal több nézõ elmenne, ha valami megoldódna.

meg aztán a lényeg. mindenki maga dönt, hogy meddig néz egy sorozatot.
Láma!
gyerekek!!
észrevettétek, hogy kb 2 oldalon át csak arrol megy az eszmecsere, amiröl senki senki sem tud semmit, ráadásul igy elöre nem is lényeges??még csak a 2. évad 2. részénél vagyunk, ti meg már 4. évadoztok. hol van az még?!
na szal csak azt akartam ezzel, hogy inkább a sorozatrol beszéljünk, és ne az élettartamárol!<#vigyor>

Szerintem is lesz 3. évad, de egy ilyet túl sokáig azért nem lehet húzni.

dehogynem lehet húzni. új kérdések, új válaszok. az alkotók már rég lenyilatkozták, hogy eddig 4-5 évadra vannak terveik, de nyilván tovább is, ha kell
Rafaelo
legyen csak két évados de akkor szupi mint a carnevale vándorcirkusz

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Montanosz
szerintem sem lesz több széria, talán 3 igen, de azért elõbb-utóbb valamiféle magyarázatot be kell építeniük, hiszen épp attól különbözik a többi sorozattól hogy rejtélyek több szálon futnak egymás mellett, idáig magyarázatlanul. kérdés meddig viselik el az emberek megoldás nélkül. ha pedig lesz, és állítólag semmi természetfeletti: megoldás után meg mit néznénk, újabb csapat hajótörését?
nálam már így is átvette a vezetést a 4400, és ha sokáig húzzák-halasszák, talán nézõket vesztene a csatorna.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PyRex
Szerintem is lesz 3. évad, de egy ilyet túl sokáig azért nem lehet húzni. Mert hiába történik mindig újabb rejtély, ha egyszer Földi idõvel számolva még 3 év múlva is ott lesznek a szigeten, akkor ugye már sokan el fognak gondolkozni, hogy nem unalmas-e. Szerintem 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Tutko lesz 3.evad, bar nem szeretek feltetelezesekbe bocsatkozni. Sorozatokat nem terveznek h hany szezon lesz amig nezik megy es kesz. Kivetel b5 de ott is betettek egy plusz evadot mert annyira nezett volt, meg ugye a jobaratok aminek a stabja megunta a munkat. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PyRex
ajd kiderül, majd akkor buktam, ha a 3. évad elsõ részét nézzük. Én amúgy remélem, hogy bukom...

gergod
Akkor már az UHD-DVD (ultra HD-DVD) is akciós mért nem olyat vettél <#idiota>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

szerintem úgy lenne jó ha két szezon lenne, ha tovább nyújtanák, szerintem nem lenne ennyire, túl sok felesleges dolog lenne

egy sorozatot sosem terveznek ilyen rövid idõre - de szerencsére megvan a választás lehetõsége. ha valamikortól nem tetszik, akkor abbahagyod a nézését.
Én nekem van egy olyan sejtésem, hogy 3. szezon SEM lesz, de NE legyen igazam...

ezt máris buktad. akkora nézettséggel nyitott, hogy lehetetlen, hogy nee legyen 3. évad
En kb 6-7szezont saccolok, ha marad a nezettseg. Marpedig nemhiszem h esni fog. :]

Idiota.. 2050bol hoztam egy szemelyi szamitogepet, ami visszafele kompatibilis a winfossal. Van benne minden ami kell. Lenyeg a lenyeg lejacca a hddvdket gyonyoru kepminoseggel.<#nezze><#idiota>

shevy
szerintem úgy lenne jó ha két szezon lenne, ha tovább nyújtanák, szerintem nem lenne ennyire, túl sok felesleges dolog lenne

Narancs
Srácok!
El tudná nekem mondani valaki, hogy elõzõ részben mi volt?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

PyRex
Én nekem van egy olyan sejtésem, hogy 3. szezon SEM lesz, de NE legyen igazam...

Mhosah Myth
Nem lesz 6 szezon csak 10... <#eplus2> Veheted a béltépõt! 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Francis80
Ajjaj, ha hozott 6 szezon hd-dvd-t akkor gondolom lejátszót is hozott hozzá...
Amúgy kinyúltam ezen a titkos-jövõs-akármis elmélkedésen itt az utóbbi néhány hozzászólásban. <#zavart2>
Ki is belezném magam ha télleg 6 szezon-t csinálnának.

Feeding angels with despair - flameout\'s reigning everywhere

Hogy-hogy? Hát Köbüki küld lejátszót fénypostán, csak az ablakot kell kinyitni.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Node akkor hogy teljes legyen a kép, számoljuk bele a 10 évad Dallast amirõl most ismerték el a készítõk hogy a Lost hivatalos elõzetese. Aki nagyon odafigyelt anno az észre is vette az összefüggéseket.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

PyRex
és min játszod le? láma 😊))))))

Csak 6 szezont? Akkor nem tudsz a további igencsak titkos 2 szezonról?😊

En meg a sajat keszitesu idogepemmel elorementem az idobe es megvettem mind a 6szezont hddvdn. Na erre varjal gombot.

Most nem azért de én beleszámoltam a special részeket is, úgyhogy nekem mégtöbb van meg. Nem mondom mennyi mert ez meg aztán végképp szupertitkos. De aki kitalálja az legyen öngyilkos, hogy ne nekem kelljen megölni.😊)

PyRex
Ja 😊 De ez titkos!!!!! 😊))))))))))))))))))

Csacsi
Hát ha úgy számoljuk, akkor az elsõ éved kijön 26 részre, ha bizonyos részt ketté veszünk. Mondjuk az utolsót, meg az elsõt, szóval lehet 26-nak számolni az elsõ évadot, és akkor 2 rész a másodikból, és máris megvan a 28. 😊))

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

IMYke2.0.0.0
Képzeld, nekem már a 2008-as évad utolsó része is megvan! <#mf2><#vigyor1><#mf3><#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
"Üzenetek száma: 1"

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#banplz><#taps>

király a sorozat! az az igazság h megvan a 28. rész végéig,de ez titkos!
PyRex
Csomó mindenre nem gondoltunk 😊)

Mert az apja szelleme kisért. 😄

shaba23
azon gondolkodtatok már, hogy miért volt üres a koporsó?
Mindketto szinesz (Sun es Jin) koreaiak akik usaba tanultak es elnek is, sott hazasok is asszem. Elvileg nagyon sz@rul nyomjak a koreait. 😊

Akos 001
A gép is miért pont arra a szigetre zuhant ahol Spiebelg forgatja az új Jurassic Park-ot?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Mondom megnézem ... a színésznõ koreai, de amerikában végzett, és játszott japán filmekben is, ezért mindhárom nyelvet beszéli. Most csak Sun-nak kell utánanéznem 😄

http://www.mangatv.org/animedonkey/index.php?section=lost
ha kellenek részek :Ð
http://feliratok.hu/
itt meg keress hozzá feliratot, hja és a szöveg angol, csak az oldal francia, písz
Pharaoh
Belenéztem, az kóreai. Nem vagyok perfect japán, de azért az "igen"-t megértem és nem japánul mondta, plusz volt egy csomó olyan szó is benne, amiben egy japán nyelve kitörne. (japánok nem szeretik a mássalhangzó torlódást.)

netán tudsz japánul, hogy ilyen határozottan válaszolsz? 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Enis ezert akarom megnezni megeccer, mert mar marhara nememlexem. 😊

Nos. Tenyleg kicsit furabban beszel, de koraiul, nem japanul ez biztos. 😊
Azt azert tudni kell h Sun es Jin koreaia kiba sz@r. 😊

Nálam itt figyel a winyón, meg is néztem a kérdéses részt. De mivel nem beszélem egyik nyelvet se, csak tippelni tudok: nekem is japánnak hangzik, olyan 70-80%-ot adnék rá. Határozottan másmilyennek tûnik mint az összes többi koreai dialóg. Nincsennek pl. azok a jellegzetes elnyújtások a szavak/mondatok végén ami anyira jellemzõ a koreai beszédre. A szavak/hangsúlyok/dalamok is másmilyenek érzésre. De nem jelentem ki biztosra ennyi alapján.

Oké. Elkunyerálom havertól a nem szinkronos változatot és megnézem mégegyszer.

IMYke2.0.0.0
Nem japánul beszél. Szerintem erõsen benézted.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi.
House of rising sun asszem. Kosz ma vagy holnap megnezem. 😊

Nem is tudom, nem a most pénteki, hanem elõzõ hetiben? (4-ik rész?)
Mikor a csaj készül lelépni a férje elõl, akkor bezsél egy nõvel (testvére?), hogy vigyázzon a kutyájára, az meg kérdezi, hogy biztosan ezt akarja e?
Na akkor japánul beszélnek, összes többi jelenetben koreaiul beszél, azért tünt fel.

Melyik reszbe beszelnek japanul?
Bocs de nememlexem es ujraneznem azt a reszt.

"- Sun: az elkényeztetett koreiai milliárdos lánya, a keményen fogott feleség merte vállalni férje elõtt az angol nyelvtudását, és segített ahol tudott"

Tudom mindenhol az van írva, hogy õ koreai, de azzal a nõvel akire (rokona?) a kutyát bízta, mikor le akart lépni, azzal folyékonyan beszélt japánul! Márpedig ha gazdag ÉS japán az apja, akkor a férje kisebbrendüségû komplexusa, meg az abból fakadó események jobban érthetõek.
(Nem árt tudni, hogy elég fura a kapcsolata a koreaiaknak és a japánoknak. Történelmi okokból utálják és tisztelik is egymást.)

SPOILER!!

hello. bocs hogy félbeszakítom a jellemfejlõdésrõl való elmélkedést - egyébként Cvd-vel értek egyet - csak így az jutott eszembe hogy ha Desmondnak 108 percenként be kell pötyögni a bepötyögnivalót a gépbe, akkor alvás téren elég komoly problémákkal kell hogy szembenézzen - szóval ha a nagy magányba nem is, akkor ebbe egy idõ után tuti beleõrült..

SPOILER OFF
A jellemfejlõdéshez nem kell mély tartalom. Nem kell bedõlni a "fejlõdés" szónak, bármelyik irányban történhet változás, nem csak az "utolsó suttyóból az igazság mintaképévé váló szuperhõs" kategóriára vonatkozik. Több éven át tartó sorozatnál meg egyébként sem ritka, sokszor már az írók következetlensége miatt is elõfordul. Nem is nagyon lehet olyan sorozatot mondani ahol ne lett volna egy-két ilyen karakter.😊