22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Hunnenkoenig
    - oops...I'm sorry, i am holding your prick
    - I'm not... Do you mind, if i grab your titts?
    - Oh, don't hesitate...

Bocs, csak rohadtul unatkozom es szenvedek...
  • IMYke2.0.0.0
    A hálós résznél - ha nem zajlott volna le 3 percen belül az egész - már majdnem elpörgettem a francba a filmet!
    Ennyire dedós, átlátszó és hatásvadász fogással behülyíteni az arra fogékony nézőket már szinte agysejt-gyilkosság! Meg ez:
    - I'm sorry I kissed you...
    - I'm not.
    S utána a hatásvadász csókolódzáshoz készölődés. Broáffff. A sötétarcú testvér érkezése annyira kiszámítható volt, hogy szinte fájt - ugyanis két esélyes volt: vagy ő, vagy a porontya [de utóbbi nagyon kell a Másoknak].

• EmThor
    pedig oan arik ^_^
  • Hunnenkoenig
    Ja, jack es Kate mar engem sem hoz lazba...

Amugy Kate egy hülye ribanc szerintem...egyszer sawyer, egyszer Jack... jol be kene dobni a közösbe, azt akkor talan tudna valasztani...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nem tetszett ez a rész.
    Szándékosan töltik ki olyan elemekkel, amelyeket korábban simán elintéztek volna egy csettintéssel. Jack és Kate - hánynom kell.
    Lassanként teljesen elhidegülök ettől a sorozattól.
  • EmThor
    [spoiler]nekem pont a vége tetszett :) kicsit elegem a filler dolgokból, de azt hiszem türelmetlenségem miatt van csak .) évad elején hurley flashback kifejezetten teccett!
  • Hunnenkoenig
    Az elveim ellenere spoilerezek egyet:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az, hogy a vegen Michael felbukkant, elegge megrendezett dolognak tünt. Vagy az othersek rossz rendezök, vagy a az amerikaiak...

Amugy volt benne egy resz, ahol a vago illetve a kameras egy szarvashibat es raadasul egy n00b hibat követett el.

Mikor bernard tolja a kocsit, a kep bal oldalarol veselkedik neki, mivel az auto eleje jobbra mutat.

A közeli insertekben a kerekröl viszont az auto rossz oldalat filmeztek, mivel jobbrol balra akart kihajtani a hobol (es hajtott is ki a vegen).

Igy nekem vegig az volt az erzesem, hogy a kocsi Bernard fele tolat.

Ha a kameras, a rendezö es a continuity nem vette eszre, legkesöbb a vagonak kellett volna a hibat eszrevennie es a kep tükrözesevel megoldani a hibat...
  • Hunnenkoenig
    Szerintem egy nagyon jo es nagyon is sokatmondo resz volt.

Az egyszerü emberek csak azt fogjak benne latni, hogy "vazze, mán megin semmi izgi, csak pofázás..."

Sajnalom, ha neked is csak ez jött le belöle.

Bernardek szerintem tök arik. En azert majdnem elpityeredtem rajta...
  • EmThor
    2x19

filler epizód megint, egy kis langyiság... talán kövi rész
  • ruma
    Gyerekek! Ez tetszett megint, jó csattanós volt a befejezés!:)
  • BigPunisher
    thx
  • mukika
    elvileg pl.: forom.com
  • BigPunisher
    legujabb rész(ek)hez angol feliratot honnan lehet huzni?
  • Hunnenkoenig
    Nyugodtan irjal. Szivesen vesszük. Csak legyen mondanivalod.

Ez szamomra csak ilyen "bibiii, en mar lattam es tudom mi van benne!" stilus volt...
  • PiszkosFred
    Kidőlt egy fa a kerekerdőben és nem csapta agyon Hugot? Ilyet legközelebb spoilerrel pls!!!!!!4444

:D
  • Sland
    Átjön. És mivel gondolom, hogy idősebb vagy nálam, akkor valszeg bölcsebb is, szal nem lenne jogom veled vitatakoznom. Ennyi
    És akkor sorry, hogy ide mertem írni valamit.
  • Hunnenkoenig
    Erre valo, csak ki a francot erdekel, hogy "Kidölt egy fa a kerekerdö jobb sarkaban" ?

Ha leirod, hogy "Amikor kidölt a fa a kerekerdö jobbsarkaban, akkor en ugy megijedtem, mert Hurley pont alatta allt" akkor ok, arra valo a spoiler. Ha csak elmondod mi törtent a reszben sajat hozzafüznivalo nelkül, akkor az egesz hozzaszolasnak semmi ertelme.

Rohadtul nem vagyok kivancsi meg spoilerrel sem arra, hogy mi törtent abban a reszben. Majd megnezem magam.

Ha velemenyed van a törtentekröl, akkor elbeszelgethetünk rola spoilerezve, hogy ne zavarjunk masokat, ha ök meg nem lattak.

Nem tudom, atjön-e, hogy mit akarok mondani...
  • Sland
    "SPOILER
    Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
    Spoiler szöveg
    "

Nem véletlenül írtam így. Ez erre való nem? :o
  • Hunnenkoenig
    Es ez most mire volt jo?

Ha nincs hozzafüznivalod, nem kell elmondani mi van a következö reszben, meg akkor sem, ha spoilerezed!
  • Sland
    2x19

Michael visszatér egyedül, teljesen kimerülve, az éjszaka közepén.
  • ruma
    Azta! Komolyan?! Te egy isten vagy!
  • Challanger
    Na végre én is megnéztem a Dave-et. Hát nekem csak egy dolog miatt nem tetszett(nézése közben). Amikor kiderült, hogy Hurley skizo, és a "cimborája" felvázolta neki, hogy mi a helyzet a szigettel, nekem végig olyan érzésem volt, hogy: "Bazzeg! Ezeknek, hirtelen be kell fejezni a sorozatot? Vége lesz az egésznek a 20-on akárhanyadik résznél(2. évad vége)? Aztán idő hiányában jobbat nem tudtak kitalálni?"
    Aztán a vége felé megnyogodtam, hogy Hurleyt csak átkurta Dave.
    Tehát jelenlegi álláspontom szerint az egész csak kamu volt.(De az a furcsa, hogy ezt ebben a részben el is árulták. Nem húzták tovább. Mondjuk nem is baj. Csak furcsa.)
    Amikor a végén mutatták a gyogyóban Libby nekem egyáltalán nem az jött le, hogy "Fú, most mégis igaza volt Dave-nek és most is a diliházban vannak."
    Sokkal inkább az, hogy csak egyszerüen tényleg ott volt Libby is(kitudja miért)és ez egy ujabb kapcsolat két ember között. Ill. innen lehetett Hurleynek ismerős. De a hát az régebben volt, más volt a haja, lestrapált volt(mind a ketten).
  • mukika
    legkésőbb holnapra tuti lesz szerintem.
  • Mayday
    Ha holnap este lesz, mar nagyon boldogok lehetunk!!!
  • Sland
    19-es részhez este már lesz felirat?
  • ancsie18
    Jó, jó, nem azt mondtam, hogy soha nem bántottak még senkit. Csak azt, hogy soha nem volt véletlen. Claire-t és Charlie-t a gyerek miatt. Sawyer-t pedig azért, mert rájuk akart lőni.
    Azon is gondolkodtam, hogy ami a szigeten történik, kicsit emlékeztet a Purgatóriumra. Tudjátok, van aki egyből a mennybe, vagy egyből a pokolba jut. Hát aki a pokolba jutott, az meghalt a zuhanáskor. Aki a mennybe, azt magukkal vitték a Dharmások. De ott vannak azok, akik hibákat, bűnöket követtek el, de megvolt rá az okuk, és valahol meg lehet bocsátani nekik. Ők a purgatóriumba kerülnek, amíg meg nem küzdenek a megtisztulásért és a mennybe jutásért. Nagy valószínűséggel nem ez adta az ötletet az alkotóknak, de engem akkor is erre emlékeztet.
  • CsőKujts
    Sőt el is találták :) és majdnem belehalt.
  • Iwant2Belive
    A skizós elmélethez:
    Szerintem ez egy jó befejezés lett volna amennyiben a sorozatot 2 szezonosra tervezik. Hasonló képpen képzelném el mint az Identity-Azonosság c. filmben.
    DE amiért totál elképzelhetetlen ez az egész számomra az az hogy ebben az elméletbe semmilyen módon nem lehet bekapcsolni a sorozat felét kivető a szereplők múltjával foglalkozó flashbackeket.
    Magyarul én ezt csak egy egyszerübb történetszövéssel és a flashbackek teljes kihagyásával tartanám lehetséges opciónak befejezésként.
    Saját elméletem nincs de amelett, hogy tetszett a rész úgy érzem ez megint csak egy olyan csavar a storyban amire a készítőknek semmi megoldás nincs a kezükben:-/
  • WTH
    Meg ugye rálőttek Sawyer-re.
  • CsőKujts
    Józan paraszti ésszel :) én kikövetkeztetem neked mit épít. Persze ez csak egy tipp de jó esély van rá, hogy egy templomot. Kápolnát...
  • CsőKujts
    Hát nem tudom, ha Charlie-t nem szedik le onnan Jackék ha jól emlékszem igen csúfos véget ért volna. Lassú kínhalállal. Azonkívül állítólag Claire-t is meg akarták ölni.

Így utólag ez az ajtó lecsapódás azért meleg volt. Mi van ha mondjuk Locke vagy bárki pont alatta áll?
  • Cvd
    Igaz, korántsem biztos hogy a mostani Others bandának köze van hozzá, de az biztos hogy nem véletlen (akkor nincs túlélő, és nem éppen oda zuhan ahová). Az is teljesen biztos hogy valami szigettel kapcsolatos dolog hozta le őket, lehet hogy az az erő ami a sziget közepén szabadult el, vagy valami más amit még nem láttunk, de mindenképpen valami Dharma-val kapcsolatos dolog a ludas.
  • FLeK0
    azert varjuk mar meg, hogy kideruljon miert zuhant le a gep, mielott a szerencsetlen szigetlakokra fogjuk.
  • Cvd
    Van logikus válasz mindarra amit felvetettél.

"Ha nekik csak a jok kellenek, akkor nem lett volna egyszerübb csak a jokat felrakni a gepre?" - akik neki kellenek, az valszeg 5-10 ember. Ennyivel nem száll fel egy kereskedelmi utasszállító, egyértelmű tehát hogy "felesleges" utasok is kellettek a gépre. Akik közül páran a zuhanást is túlélték azért mert lényeges utasok közelében ültek.

"Es ha mar igy kell begyüjteni az embereket, akkor miert olyan veszelyes modjat valasztottak ennek, mint egy repülögepszerencsetlenseg? Egy hajotöres nem lett volna biztonsagosabb?" - Hajóút Ausztráliából szinte bárhová minimum napokig tart, az USA-ba (ahová a legtöbben mentek volna) mégtovább, és még drágább is a repülésnél. Te hogyan beszélted volna rá a kulcsfigurákat hogy mégis azt válasszák úgy hogy ne legyen gyanús senkinek semmi? Ráadásul mint már egyszer levezettem, nem kockáztatták volna a repülő lezuhanásával a kulcsfigurák életét akkor, ha nem 100%-ig biztosak abban hogy élve jönnek le. Ha viszont biztosak voltak benne, akkor meg semmi kockázat nem volt az egészben.

Utóbbi viszont azt jelenti hogy a Dharma ezzel az akcióval megölt 2-300 ártatlan embert (akik nem élték túl a zuhanást), ez cáfolja a nemrég itt felvetett dolgot, nevezetesen hogy nem ártottak tulajdonképpen senkinek.
  • BigPunisher
    ne legyen igazam...de ugy nez ki már megint egy rész amiben lófasz se történik.....ha nem tudnám, hogy a pénz miatt csinálnak harmadik évadot, még azt hinném hogy ez így jó.....sajna egyre kevésbé gondolom már így!

Wednesday, April 12 at 9/8c
    "S.O.S."
    Rose is surprisingly and vehemently opposed to Bernard's plan to create an S.O.S. signal; romantic sparks are rekindled between Jack and Kate when they trek into the jungle to propose a "trade" with "The Others"; and Locke begins to question his faith in the island.
  • Hunnenkoenig
    Azt mar a filmben a szereplök is megjegyeztek, hogy azert zarult le az ajto, mert jött az elelem.

Szoval ez eleg bizonyos, hogy igy van, akkor is, ha nemreg itt meg valaki le lett hurrogva amiatt, mert ezt fel merte vetni...

Amugy jok a felveteseid, csak azt nem ertem, ha mar listazva voltak, es tudtak, hogy pontosan kik ülnek a gepen, söt valoszinüleg ök allitottak össze az utaslistat, akkor mi a francer voltak a gepen "jok" es "rosszak"?

Ha nekik csak a jok kellenek, akkor nem lett volna egyszerübb csak a jokat felrakni a gepre?

Es ha mar igy kell begyüjteni az embereket, akkor miert olyan veszelyes modjat valasztottak ennek, mint egy repülögepszerencsetlenseg?

Egy hajotöres nem lett volna biztonsagosabb? Azt valoszinübb, hogy tuleled, de legalabbis nagyobb a valoszinüsege, hogy azok elik tul, akik kellenek a Dharmanak.

es ha mar akkora hatalmuak, hogy igy iranyitjak emberek sorsat, akkor azt gyerekjatek lett volna elintezni, hogy valami kofogassal hajora es ne repülöre tereljek öket...
  • Dynamic
    LÁMA
  • Col Andrew
    sztem mr. Eko fatemplomot épit. Egyébként Charlie megkérdezte de nem válaszolt neki.
  • ancsie18
    Sziasztok!
    Már jó ideje figyelem a fórumot... Hmmm... Egy nagyon fontos, alapvető dologról szerintem elfelejtkeztek. SPOILER!
    Mégpedig arról, hogy egyszer, egyetlen egyszer sem láttuk, hogy a Dharmások embert öltek volna csak úgy, poénból. Éppen az a lényeg, hogy akiket elvittek, jó emberek voltak és meg akarták őket menteni. Ahogyan a gyerekeket is.
    Ahhoz, hogy kik vannak itt, legalábbis részben, egész biztosan közük van. Különben nem tudták volna listázni őket, kiválogatni a jókat, stb, stb.
    És abban is biztos vagyok, hogy a Hatch ajtói azért zárultak be, mert élelem érkezett. Hiszen a pasi, aki előttük ott volt, nem is tudott róla, hogy rajta és azon a férfin kívül, aki a társa volt, bárki is lenne a szigeten, évek óta nem látott senkit, és ez minden bizonnyal annak volt köszönhető, hogy amikor élelem érkezett, bezárták őt oda.
    Ja, és még valami. Nem tudom, hogy Henry others-e, viszint az tény, hogy az others-ök eddig is fontosnak tartották, hogy beépüljenek és úgy jussanak infókhoz. És az is tény, hogy Sayid és a francia nő annak tartja, ők pedig szerintem elég jó emberismerők. És az is nyilvánvaló, hogy valamilyen oknál fogva szítja a feszültséget. De annak semmi értelme nincs, hogy azt hazudja, hogy a feleségét temette oda, közben pedig - igazolvánnyal együtt odatemet egy másik embert. Miért nem mondta, hogy ő XY és a barátjával érkezett? Vagy ha a feleséges sztorihoz ragaszkodik, miért nem hagyta üresen a sírt, és temette el a férfit máshová? Akkor nem tudták volna Sayid-ék, hogy hazudott.
    Nem lehet, hogy others volt, és others-ként találtak rá a lezuhant férfira és a feleségére? A férfi hamarosan meghalt, a felesége viszon nagyon is él, mert az others-öknek sikerült megmentenie - azzal a műtéttel, amit Claire a szökésekor látott. A pasast eltemették, ő pedig azért van itt, hogy megfigyelje őket - és esetleg elvigye Claire gyerekét. Mert azt ugye valszeg előbb vagy utóbb el akarják majd vinni.
    Régen láttuk viszon Desmundot, Michealt és a kisfiát, jó lenne már hallani felőlük. Furcsa módon a szereplők nem hiányolják őket. És azt sem kérdezte még meg senki Mr. Eko-tól, hogy mi a csudát épít. Vagy netán csak én maradtam le róla?
  • Szolnokboy
    köszi