22323
-
CsőKujts #6009 Szerintem legalább annyira imádom mint te. :) Az unalomtól pedig borzasztó messze vagyok amikor nézem. Plusz minden eddigi sorozatot überel ebben egyetértünk. Csak nem tudom, azok a részek amikor Shanont lelőtték, Michael nekiáll chatelni Walt-al, Eko storija na azok odavágtak rendesen. Majdnem felugrottam párszor a fotelból! :) Egyenlőre nem érzem ezt a szintet. Persze ettől még a sorozat nagyon jó! -
#6008 Nincs ebben az "ez az építsünk S.O.S. feliratot a nemtudom hányadik nap után..."-ban semmi rendkivuli. Bernardek 48 napig mashol voltak, felelemben, nem is tudta, hogy el a felesege. Aztan mostmar egyutt vannak, es egy ido utan erzi, hogy valamit tennie kellene. Mert sokaig nem tett semmit, ezert is az erzes. Sztem ez tok termeszetes.
Csatlakozom azokhoz, hogy ez egy nagyon jo kis resz volt, es meg mindig ezt tartom a legeslegjobb sorozatnak az altalam ismertek kozul. Ilyen hangulatot mas filmsorozat szamomra meg soha nem nyujtott. Ennyit filmen meg nem agyaltam, total magaval tud ragadni. Es meg egy cseppet sem unom, szamomra nem retesteszta :) -
#6007 csak amikor megy el a kamera, akkor Jin tok boldogan mosolyog, Sun meg banatosan nez el -
KissemPista #6006 Tudnátok LOST 2. évadokat belinkelni (11-es résztől) vagy honnan lehetne letölteni őket? -
#6005 Shannon Rutherford - Maggie Grace (2004-2005) -
#6004 jah ,de tényleg.sorry az elírásért. -
CsőKujts #6003 Amúgy sajnos mostmár én is azt kell mondjam, hogy gyengült a színvonal. :( Ez az utolsó rész ez elég gyér volt szerintem. Persze nézhető, sőt Bernard és felesége története kifejezetten megható és mondanivalőja is volt bőjen. De ez az építsünk S.O.S. feliratot a nemtudom hányadik nap után... Plusz mostmár kifejezetten idegesítenek ezek a noname arcok akiket előtte sose láttunk. A templomos részt is totál elszúrták már ami a bejelentést illeti. Jack Kate meg kerülgetik egymást mint a forró kását kicsit kezd uncsi lenni. Pedig az utolsó előtti két résznél már kezdtem örülni, hogy beindul... -
CsőKujts #6002 Konkrétan melyik részre gondolsz? Az utólsó részből inkább arra következtetnék, hogy Jin meggyógyult mivel mostmár nyilvánvaló a "sziget" gyógyító ereje. -
Szolnokboy #6001 Shanonn-nak nem ? -
#6000 Nem vagom en sem, mi van Sun arcaval... -
#5999 Vigyázzat a post spoiler-t tartalmaz!
-Nem akadályozták meg, hogy elhyadják a szigetet, csak nem kellett volna jelzést adni a tutajról és akkor mehettek volna tovább is:)
-Valószínű, hogy Michael nem véletlenül keveredett pont most oda, hanem elengedték, vagy elmenekült, mert hallotta a kiabálását Jack-nek.
-Nemtom nekem nem jött le Sun arcáról, hogy nem Jin a gyerek apja, de majd visszanézem.
-Walt Clair-nek adta a kutyát (vagyis azt mondta vigyázzon rá) és Clair meghalt szóval úgy néz ki Sawyer az örökös :) -
#5998 szerintem logikus, hogy az elmenos szalat nem eroltetik, legalabbis azok akik tisztaban vannak az esemenyekkel, hisz amikor el akartak menni annak csunya vege lett, egyszeruen nem hagyjak oket, ketlem h egy jelzes segitene...
az meg h Michael kijott sztem felfoghato a csereakcio rajukeso reszekent is.
amugy akinek nem volt egyertelmu h nem Jine a gyerek annak most az lett, Sun nezese mostmar tenyleg egyertelmu volt.
Amugy figyeltetek, hogy akinel a kutya van az meghalt/eltunt? Most Sawyernel volt^^ -
#5997 Én úgy emlékszem, hogy mikor a tutajt vízre bocsátották akkor a maradék csapat Sayidda vmerre ementek............. -
Tschabi #5996 Biztos ott van még a gép, de nem mutatják. Elég nagy az a part ahhoz, hogy máshol legyenek. Sztem még látni fogjuk néha. -
#5995 Igen -
ruma #5994 Hawaii-on forgatják? -
#5993 Pontosan.
En megertem, hogy Hawaii strandjait nem csufithatjak el evekig repülögeproncsokkal, a CGI meg draga lenne, de akkor miert nem a tengerbe zuhantattak öket, azt kiusztak volna...a hasznalati cuccokat meg kimosta volna a viz...
Vagy legalabb lett volna egy resz, amiben vagy 2 napot vandorolnak egy masik helyre, hogy ne kelljen latniuk a sok roncsot, mert bantja a szeperzeküket... -
Cvd #5992 A gond az hogy a dagály nem tart hónapokig és nem állandó. Plusz a sziget növényzete a parton tökéletesen jelzi hogy meddig szokott a tenger felhúzódni, a nagyobb roncsok teteje méterekkel afelett van, tehát simán kilátszanak a vízből is. -
#5991 Bocs, én is túlreagáltam. Férfi-mensesem volna?! -
Szolnokboy #5990 jött a dagály, most a víz alatt vannak. erről volt is szó az első évadban -
#5989 Apropo roncsok:
Azert eleg szepen eltakaritottak az összes cuccot. Kivancsi lennek hova raktak öket es mivel, illetve hogyan?
A tengerbe hajigaltak? Büdös környezetszennyezök... -
Szolnokboy #5988 nálad van a gond -
ruma #5987 Nyugalom ecsém! Ne szívd már mellre! -
Cvd #5986 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végülis okos ötlet a jelet megépíteni. Sőt én közvetlenül a b*szottnagy repülőgéptörzs, a hajtómű, meg az egyébb többtonnás és mocskos messziről ordító roncsdarab mellé csináltam volna a partra, elvégre lehet hogy azokat nem látni úgy magukban, de így a jelzéssel azonnal ordítani fognak. Meg mindenképpen mégnagyobb szikladarabokból építettem volna, semmiféleképp se pl. a vörös ejtőrnyő anyagából dobtam volna össze 2-3 óra laza munkával.:)
Node félre a csipkelődéssel. Szvsz a sokak által bántott Kate-Jack játékot kifejezetten élveztem. Valahogy az ilyen ide-oda játékok sokkal jobban tetszenek (pl. a JAG-ben vagy az SG-ben is) mint az egyszerű, tiszta, de nyálas romantikus szálak. -
#5985 Jó hogy visszajön Michael......ő annyira elvakult, hogy visszahozza a fiát, úgyhogy lesz egy kis izgalom........ -
#5984 Te tényleg ennyire hülye vagy?!
Ezt írod:
Persze lehet valami jelet csinálni...de igazából sok értelme nincs..
Erre írtam, amit írtam.
Kapj már a fejedhez, kisfiú! -
Tschabi #5983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes, hogy csak 2 hónap után jut valakinek eszébe, hogy "rakjuk ki a homokba, hogy S.O.S.", eközben pedig már épül a templom.
Nekem sem tetszett ez a rész annyira. Sok újdonságot nem mondott. -
nimfas #5982 Szolnok BOY....Vhogy nem jön be a LOST-os feliratkönyvtár.... -
ruma #5981 Micsoda? Hogy felfedezném a szigetet? Éretlen? hát nyasgem! -
Szolnokboy #5980 van felirat ITT -
#5979 Fiatal és éretlen gondolkodásra vall... -
ruma #5978 Igen ezt már énis hiányoltam hogy miért nem kommunikálnak egymással az emberek...pl ugye most tudta csak meg Jack hogy találtak egy másik bunkert..
Énis biztos megpróbálnék a legkényelmesebben berendezkedni egy ilyen szigeten...Persze lehet valami jelet csinálni...de igazából sok értelme nincs..
Én biztos egésznap a dzsungelbe nyomnám, mint anno Lock...:D -
#5977 Igen, en is hianyolom az elmenni akarast, de ez a resz epp ezt probalta megmagyarazni.
A viszontagsagos körülmenyek ellenere is több a pozitivum sok ember szamara, ezert kezdik magukat otthon erezni, illetve esetleg mar beletörödtek, hogy ha 2 honap utan nem talaltak rajuk, ezutan sem fognak.
Valoszinüleg egyesekben az is felmerült, hogy ha mar elelmet dobnak le nekik, akkor biztosan tudnak roluk, s ha megsem viszik el öket innen, akkor annak valoszinüleg oka van.
Mondjuk en nem szeretnem magam kiserleti patkanynak erezni egy szigeten, pont ezert tennek meg mindent, hogy eltünhessek onnan.
Azt nem ertem, hogy a francia tyuk 16 eve van a szigeten, megsem tud a kajaszallitmanyokrol... ha meg tud, miert nem szolt roluk a többieknek?
Ö nem ugy nez ki, mint aki beletörödött a sorsaba, akkor logikus lenne, hogy megosztja a tudasat a többiekkel, miutan mostmar valamennyire megbiznak egymasban.
Egy friss velemeny, nezöpont sokat lendithet egy zsakutcaba került projekten...
Szoval vannak azert logikai buktatok ebben a sorozatban is rendesen, de talan egyszer majd minden kiderül... -
#5976 Lassan megváltoztathatjuk a topik címét:
Lost [Eltűnve - RTL Klub-nak köszönhetően: Eltűntek] helyett: Settled [Letelepedve - RTL Klub baromságát követve: Letelepedtek]
Tököm tele van nekem is azzal, amit Bernard is szóvá tett: mindenki hosszútávra rendezkedik be... -
#5975 Ezeket a reklámokat én is gyűlölöm - meg se nézem őket.
Másrészt, az ilyen "Henry bedurvul" dolgok is általában másképp sülnek e la filmben - lásd Hurley esete...
-
CsőKujts #5974 Ennek a trailer nézegetésnek mi értelme...
Max. annak a filmnek a trailerét nézem meg amiről nem tudom eldönteni, hogy akarom e látni. Moziba se szeretem amikor nyomatják. Csökkenti az élvezeti értékét> Az ilyen Henry bedurvul szövegek elé meg nyomjatok már be egy szimpla spoiler feliratot nem hiszem, hogy leesne a kezetek. -
ruma #5973 Huhh! Nagyon jó a promo....csaka rész is ilyen jó legyen! Hja Henry bedurvul...:D -
#5972 Hat mar nagyon vigyorgott, mikor Locke kerdezgette...
Nem all ennek jol a szeme se. -
1Obi1 #5971 Ajánlom figyelmetekbe a s02e20 trailerét, Henry bedurvul.
http://www.thetailsection.com/lost.2.20.two.for.the.road.divx.avi -