Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A LOL féle felvétel, amelyhez a feliratot szokta Movielr csinálni, még nem jött ki?

HR-még nincs?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

R0sc0
valaki ad egy torrent linket egy javított változathoz?

EmThor
semmi csak vki hátha még nem tart itt engem nem zavar 😊

R0sc0
áhh az EndLessre még nincs feltöltve valami normalis verzio

Kitömöríted a javítást, kapsz egy könyvtárat (benne a Nandub nevû progival meg fix.bat nevû file-lal. Oda bemásolod az .avi-t, duplakkkel elindítod a fix.bat-ot. Na mindent jól csináltál akkor elindul a Nandub és megcsinálja a melót. Ha nincs mellette az avi akkor feldob egy hibaüzenetet hogy nem találja. Akkor is feldobja ha nem a megfelelõ avi-val akarod megjátszani mert azoknak más a pontos neve. Ezesetben viszont hiába is futtatnád le még akkor is ha a kellõ névre nevezed át.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Csacsi
duplaclick? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Törölt felhasználó
Lost.S02E03.REPACK.HDTV.XviD-TMC (de erre rá kell ereszteni a tcm-lost.repack.203.syncfix-luc file-ban lévõ .bat file-t.)

Hogy kell ráereszteni a .bat file-t???
Természetesen igen. De nézzük csak, vajon a hozzászólásom melyik része miatt kellett volna használnom? A sorozathoz kötõdõ részével kapcsolatban aligha, hisz kábé a ötödik hozzászólás az enyém a konkrét témában, elõttem sem használták a spoiler jelölést, akkor mégsem szóltál. Marad tehát a másik fele, ami a 16 évvel ezelõtti számtech színvonalról szólt. De ha neked ez spoileres, akkor fogj pár könyvet vagy a netet a témában és pótold be a tudást..

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

az umd nem jó, csúszik a hang.

ez a 3 a jó:

Lost.S02E03.REAL.REPACK.HDTV.XviD-TMC
Lost.S02E03.HDTV.XviD.REPACKED.SYNCFIXED-TCM
Lost.S02E03.REPACK.HDTV.XviD-TMC (de erre rá kell ereszteni a tcm-lost.repack.203.syncfix-luc file-ban lévõ .bat file-t.)
gergod
köszönöm <#worship>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

R0sc0
nem de ha találok akkor beirom 😉

gergod
HR verziót még nem láttál belõle? Én azt keresem, de 3 oldalon sem találok

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

R0sc0
Lost.S02E03.HDTV.XviD.REPACKED.SYNCFIXED-TCM
errõl olvastam hogy ki van javitva a hang, BuThun ezt lehet tölteni,

Lost S02E03 PROPER HDTV AC3.5.1 XviD-UMD én pedig ezt töltöm, és az is jó hangilag. (5.1) 😊)

melyiket név szerint ?? mert van belöle egy csomó

EmThor
spoilert ismered?! >:[

R0sc0
Ez szar relase!!
csuszik a hang!! de nagyon!
a REPACKot keressétek!

Hát, ha valóban 16 éve van a szigeten Desmond akkor nem annyira meglepõ a kérdés. Elvégre 16 éve még csak az ismerte a számítógépeket aki dolgozott velük (ráadásul nevetségesen kevés volt még a mostani helyzethez lépest), vagy otthon játszogatott a C64-esével. No multimédia, no grafikus felület (PC-n), no internet, Java-s telefonokat megszégyenítõ szintû játékok jellemezték ama sötét középkort. Az emberek 5-10%-a értett a géphez maximum. Mondjuk attól bepötyögni a hülye is be tudta volna a számokat.😊

brucelee
Nekem a HDTV.XviD-TCM változat jön le az milyen valaki tudja????

fifi
kijött a SyncFixed verzió...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ja azt láttam énis..kicsit mátrixos beütése volt a dolognak (..wake up neo! 😊
megválaszolom magamnak a kérdést..tehát szerintem nem is a számok bepötyögése végett kérdezte meg Desmond Locke-tól, hogy ért e a sz.géphez, hanem csak amolyan mihez tartás végett (pl. nehogy feltörje a rendszert 😊

Ezt láttam már reggel, de mondom nyilvánvalóan fake. Fõleg hogy mellette már szerepeltek olyanok is mint pl. LOST 04x02-es rész. Na mondom én ezt nem eszem meg.😊

EmThor
LOST SPOILER

😄 😄 😄

IMYke2.0.0.0
Házi munkával bárki kijavíthatja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

EmThor
LOST repack TCM 2*03, 30. perc után kicsit csúszik a hang, fél másodperc, nem zavaró!!

10/10 eddigi legjobb rész, talán 1. évadot tekintve is!

Csacsi
Lost.S02E04.HDTV.XviD-TCM

Ezt kell tölteni. Ez a 3. rész, csak elírták az epizód számot, de ha megnézed a másik nfo file-t nforceon, meg ezt az info filet, akkor rá lehet jönni, hogy ugyanaz lesz mert SPOILER mindkettõ azt írja, hogy Lock rész lesz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Törölt felhasználó
Szerintem készítõk is lassan elvesznek a részletekben.
trivialis. -.-

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BADE
hát ja elég egyértelmû volt

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

evidens 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

IMYke2.0.0.0
Attól tarthatott, ha akkor õ teszi meg, amikor Lock ott van, az öreg hátulról leüti vagy ilyesmi - ezért parancsolt rá, hogy írja be a kopasz fõhõs... így tudta kontrollálni annak mozgását a fegyver támogatásával.

Spoiler!

A 2x01-ben rögtön Desmond rögtön az elején felkel, és bepötyögi a számokat.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

gergod
várd meg a hr.hdtv ripet

Kijött az e3 csak az a baj hogy nem LOL verzió hanem valami más és a kommentekben az irják a torrenten hogy sux (out of sync), van egy repack verzió is de az sem jó :S sztem várjunk még amig kedves LOL barátunk is kinyomja bár volt egy hozzászólás

Where is the Lost.S02E03.HDTV-XviD-LOL ?

LOL will not release this episode. Do not download this torrent, the sound is out of sync. Try downloading the repack here http://thepiratebay.org/details.php?id=3392800

szóval most nem tudom mi van :SSS

misi9
Valaki tudna segíteni? A sorozat részeinek magyar címét keresem, de sehol nem találtam meg.

"..Lock-ra fogta végig ha megnézed.." ha nem nézem meg, nem fogja rá végig ? 😄D
de miért kérdezte meg, hogy ért-e a számítógépekhez ?
milyen szakértelemre van szükség néhány szám bepötyögéségez ?

Barpi
Azért kérdezte, mert Õ nem akarta letenni a fegyvert. Lock-ra fogta végig ha megnézed. Valszeg félt, hogy rátámad amig ír. A 2 évad 3 részének ismertetõje alapján szerintem van mitöl rettegnie.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

SPOILER
jah..és erre jött az angol verzióban, hogy ..annak a járatnak, nem maradtak túlélõi!.. míg szinkronosan ennyi hangzott el a rádióbol: ..az oceanic 815-ös járat ?..

Vááá, ez fehér akart lenni, basszus! sorry, 1000x-er azoktól, akik még nem látták azt a részt!

hát..én tövig rágtam a körmömet! 😊)

SPOILER (az ocean 815-höz)
Ráadásul, mint ha azt mondta volna a hang a túloldalon, hogy "mi vagyunk az oceanic air 815 túlélõi". Szóval voltak, és lesznek még itt furcsasagok. Várom a holnapi részt, bár a legutóbbi kettõ nem nyûgözött le túlzottan.

Mhosah Myth
Ja... De csak azért volt, hogy fokozzák a hangulatot. 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

nem volt számomra teljesen világos az alábbi jelenet:
SPOILERszerû dolog:
elkezd csipogni aza vízözön elõtti számítógép, Desmond megkérdezi Locke-ot, hogy tudja kezelni e ezt a gépet ? mire jön a válasz, hogy persze hogyne (gondoltam vmi komoly feladat vár Locke-ra a számítógépen), csüccs a gép elé, majd Locke -számítógépes ismeretei teljes birtokában- bepötyögi a Desmond által diktált számokat..hát igen,ez az amihez kell a tudás 😊)
Locke nélkül eddig ki segített vajon e bonyolult mûvelet végrehajtásában Desmondnak ? 😊
vagy az elõzõ segédje biztos olyan gyorsan gépelte be a számokat, hogy nem bírta ellesni, hogyan is kell ezt csinálni 😊

PyRex
SPOILER

Ne pislogj a hülye szmájlival please 😊), mert NEM írtam, hogy 16 éve van ott...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

köszi, tudtam, hogy rosszul emléxem rá 😊
remélem nem fog ezért átok ülni rám! 😊)

"oceanic 153-as (asszem 153-as)" - SZENTSÉGTÖRÉS!!! 815-ös járat az ember, hát hol maradnak a számok? 😊)

hát jah..magyar szinkron félreferdítések elég gázosra sikeredtek sok helyen.
pl. mikor Hurley hallgatja a discmant, idilli képsorok bevágva a zene alá, kifogy a szufla az elemekbõl, zene leáll...mire Hurley - son of a bitch! 😊
magyarul így hangzott: - a francba! 😄D
pl. a 'rohadt életbe' sokkal jobb lett volna 😊
no mind1..ennyit a magyar fordításról, meg a szinkronról! 😊

SPOILER szerûség: ma volt az AXN-n az a rész mikor egy álombéli látomás útján Lock és Boone elindulnak a lezuhant kisrepülõ után, Boone bemászik, kipróbálja a rádiót..lehet hogy emlékeim csalnak, de mintha az angolban egy nõi hang lett volna a túlvégen, ellenben a magyar férfiszinkronnal.
ha jól emlékszem angolul azt mondta a rádióból jövõ hang, hogy az oceanic 153-as (asszem 153-as) járatának nem maradtak túlélõi...a magyar szinkronban csak ennyit hangzott el egy férfi hang által: -az oceanic 153-as járata?

meg Hurley mikor elindul a francia csaj keresésére, elõtte telepakolja a táskáját megtöltött vizes flakonokkal..Charlie megkérdezi ezek hova kellenek ?
mire Hurley az angol verzióban: -nagy darab vagyok, könnyen kiszáradok!
mig a "remek" magyar szinkronban -nagy fiú vagyok, kell a sok folyadék! 😊)

ennyit a magyar ferdítésekrõl és a szinkronról, meg aki az eredeti angol hangokhoz szokott hozzá, annak meglehetõsen fura lesz a magyar!

csak kell legyen vmi titkos nyílása a helynek..hisz hogyan szerzi be akkor az inzulin (vagy miafene..lehet, hogy esetleg vakcina az ellen, ami miatt karantén alatt van a hely) utánpótlást ?(azt már nem is feszegetem, hogy vajon kiktõl és hogyan ?) esetleg 16 éve ott porosodnak már az ampullák ? ááá...mind1 ..sok a kérdés, kevés a válasz 😊
megaztán sokkal nagyobb kérdésekkel állunk szemben mint holmi gyógyszerutánpótlás.
a raktárban mind annak a spéci cégnek a termékei állnak aminek logója Desmond ruháján is rajta van!
(mitagadás a kajával is jól spórol már idestova 16 éve 😊

Mhosah Myth
Úúúúú te a magyar szinkronnal nézed? Akkor sajnállak... 😊 Szerintem gagyi és a saját élményedet rontod el vele! De te tudod...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp