Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
ez hülyeség, szvsz mindennek van köze mindenhez... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Most ahogy nezem az elso reszeket neha ugy erzem hogy az elso evad par resze csak ugy meg lett csinalva mert meg igazan nem volt tortenet. Olyan esemenyek vannak par reszben aminek semmi koze a tortenethez es total felesleges.

Nagyon durva resz volt. Ez a Jin-es incidens nagyon kemeny. 😄
Ugyerzem mostantol az intrikak fogjak kitenni a sorozat jo reszet. Ugye az elozetesbe Jack meglesi az eppen zuhanyzo?/mesztelen? Kate-t, Hurley eltitkolja h van kaja charlie elott meg stb. Most/pill nagyon varom a kovetkezo reszt. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hat szentem mindketto epp olyan szinten proccfuggo. 😉

szerintem tudna, de nem fog ide irni egyet sem. talalj magadnak. de ne offoljunk...

winnie: google, elsõ 3 oldal: this site has been closed, az oldal bezárt, az oldalnak vége, ugyebár ezekrõl nehéz letölteni az epizódokat, bittorent.lap.hu-n pedig ugyanilyenek vannak, vagy nincs fennt a lost, tehát nem hiszem, hogy tudsz mondani olyan oldalt, ahol fenntvan....

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

PyRex
nekem a tcm repacked vagy mi az jó a 300+ MB-os 😊

a LOL féle verzio is szar
Törölt felhasználó
Igen ,olyasmi.Készül hozzá a magyar felirat is.
A feliratok.hu-n találtam egy ilyen nevû feliratot: Lost - 2x00 – Destination Lost (HDTV-TV)
Ez egy összefoglaló rész akar lenni? Ezt jelenti a 2x00?

Hoppá! Megjött a LOL féle verzió!!! Megnézte már valaki, hogy van-e vele gond, mert akkor én ezt részesíteném elõnyben.

akkor még nem volt😛
PyRex
emmostjöttkinem?

Lost.S02E03.HDTV.XviD.PROPER-LOL <= ezt lehagytad😛

So cry me a fuckin river, bitch!

PyRex
olvass vissza, már kb. 5x le lett írva 😄😄

Tudja valaki mi a szám címe amit Desmond hallgat a 2x01ben az elején? és ki az elöadó?
Törölt felhasználó
Már lehet ma kész lesz 😊
kb hétvége felé
Láma!
magyar felirat miko várhato hozzá?
a legujabb részhez

PyRex
szvsz nem a felbontástól függ, hanem a bitrate-tõl. Láttam már 1920x1080-as filmet ami simán ment nálam (3200+ barton), de volt olyan 1280x720-as, aminek jóval 10 Megabit/sec felett volt volt a bitrate-je és szarrá akadta magát 😊

Akkor mas a problema, de nem azert mert nem valos aranyban jeleniti meg. Nekem megy siman. Ha van fenn vmien codeckpack akkor azt torold.
Ami kell: ffdshow xvid ha nagyon akarod divxlegujabb de nemfontos. 1080as hdtv-t vlcvel jaccom le 720ast mpcvel. Nekem megy jol pedig rosszabb gepem van mint neked. Picivel.

PyRex
NAGYON NAGY SPOILER, CSAK AZ OLVASSA, AKI LÁTTA A 2. ÉVAD 3. RÉSZT:

na, hát most sem lettem sokkal okosabb, bár legalább értettem a nagy részét. de az fura, hogy Desmond nem nagyon volt kiváncsi, hogy 3 évig nyomogatta úgy azt a qrva gombot, hogy pontosan azt sem tudta, miért.

Most végülis mi ez a bunker? Egy cég kísérleti laborja, amely elektromágnesességgel is foglalkozik (talán a "szörny"-nek lehet köze hozzá - lehet, hogy az védi a labort?), meg parapszichológiával is (látomások, suttogások az erdõben, fura...). De még mindig nem teljesen világos, mi történik, ha nem nyomják meg a gombot??

Amúgy az iránytû nyilván emiatt nem mûködött rendesen, sõt, szvsz a gép is az elektromágnesesség miatt zuhant le, gondolom a mûszerek elcseszõdtek.

Vajon akik valaha is fogták az adást a számokkal, õk a Desmond által is kiküldött jelet fogták, vagy a francia csaj által kiküldött jelet? 😊

Others: na õk megintcsak furák. Ugye most 2 dolog lehet:

- lehet, hogy õk is mind a gépen voltak... bár ezt nem hiszem, viszont a csaj tuti a gépen volt, mert az egyik flashbackben Jack-kel beszélt is ugye...

- ha nem voltak a gépen, akkor a csajt miért fogadták be, és a többiekkel miért bántak így?

- van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem õk rabolták el Walt-ot... Mert ugye ha õk voltak és van hajójuk is, akkor mit keresnek még a szigeten...

Na egyre tönn dolog lesz itt 😊

Ja a legvégén meg Jin angol bezséde - LOL. Valahogy ezt éreztem, hogy õ is beszéli, frankón megéreztem 😊))

PyRex
Áááá, van angol felirat, nyami, na akkor nekiugrom mégeccer... 😊

PyRex
Valaki nem tud legalább egy nyomorult angol feliratot? az alapján érteném de így a szöveget nem nagyon sajna, pedig eddig nem voltak gondjaim vele. És pont ez a legizgalmasabb rész, grr 😊))

gergod
Nah mindegy, elõbb monitort szerzek, ami képes 19xx*1080 as felbontásra 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Láma!
acemega codec pakkot csak akkor, ha minden kötél szakad!!!!!!
mplayer-t használjátok, nem kell neki külön kodec pack, minden kiterjesztésü filet lejátszik, söt! akkor is lejátsz a filet, ha nincs meg végig, sal miközben szeded, már nézheted is. jah, és teljesen magyar fejlesztés.

PyRex
Spoiler:

Jin-en? Esküszöm én éreztem, hogy õ is tud ... 😊)))))

Spoiler 2:

sajnos nekem ez a rész alig volt érthetõ 😞 várom az angol feliratot, vagy esetleg a magyart 😊

spoiler!

a 3. epizod utolso mondata? azt hittem leesek a szekrol 😊

R0sc0
lehet codecprobléma.
vagy a gordian codec pacot javaslom vagy a Ace mage codec packot.
(vagy a virtuális memoriát is nagyobbra állithatod)

Nekem ilyet a Powerdvd csinált hogy idonként beakadt, aztán volt egy windows reinstal,, és utánna mukodott. Esetleg fos windows miatt.

😊

ha beírod a google-be, hogy torrent, akkor az elsõ 10 találat között 3 torrent oldal is van, ha azt, hogy bittorrent, akkor rájössz, hogy bittorrent.lap.hu a cím, de gondoltam ez egyértelmû...
gergod
3GHz 1 GBram végülis lehet, hogy gyenge bár a windows techdemo nem akadt 😞
Azonkívül akkor 100%lenne a prociterhelés. Arra gyanakszom, hogy mivel nem tudja valós arányban megjeleníteni, ezért átméretezésnél szarakszik. Bár 10mp enként akad a hang egy kicsit. 😞

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Mondjuk gyenge a geped. A full hdtv sav nagyon nagy erot igenyel. 😞

gergod
ühüm. vlc mûködik, bár néha megakad a hang az mitõl lehet? Procihasználat olyan 30-40% körül van.

Nem vagyok hülye, google nemigen ad használható találatot, neked közvetlen link kéne.... a torrent.lap.hu meg nem létezik

mpc, vlc, stb.

no offense, de mióta netezel?

1. van egy keresõ. google.com. beírod, hogy torrent, máris kidob 1-2 címet.

2. van a stattlap. beírod, hogy torrent.lap.hu és máris megnézheted, hogy milyen oldalak léteznek.
gergod
Sorry kicsit off:
Nem tudjátok, hogy .ts filet milyen playerrel lehet lejátszani, le lehet-e játszani? Ez egy HD videó, 40perc 4 GB mivel lehet lejátszani, vagy át kell konvertálni avivá gk-val?

Engem a magyar torrentes oldalak címe érdekelne.....
Ha tudnám, nem kérdezném...

Ez a verzió már eleve ki van javítva, vagyis ugyanaz mintha a rosszat otthon javítanád a fixxel, csak már megcsinálták neked.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Szóval ez egy olyan verzió amit nem kell javítani, hozzáadni, stb. csak letöltöm és már nézhetem is? Akkor ezzel minden rendben?

Biztosan nem lesz LOL verzió? Szomorú lennék, eddig minden részem LOL-ban van meg.<#rinya>

luc.owns.tcm.lost.repack.203.syncfixed.avi
ez jó

Ez a 2x03-as TCM-es rész nekem így egy kicsit bonyolultnak tûnik. Olyan esetleg nincs fent hogy ne kelljen semmilyen repack-ot meg utólagos javítást rátenni, csak símán letöltöm ezt az adott részt egyben, és már kapásból jó is. Nem igazán komálom az ilyen utólagos buherálásokat... <#nemtudom>

Ok. Én is ugyanezt mondtam multkor az s02e02 feliratnál. Ennyi.

ezt most úgy írod, mintha a lol mindig mindenbõl csinálna rip-et - most a tcm volt a gyorsabb. ennyi.
Csacsi
Folyamatosan egyre jobb részek vannak. Nem hittem, hogy lehet fokozni, de lehet. Olyan szar, most megint 1 hét 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

leírtad a választ...

mindegyik magyar torrentes oldalon fent vannak a szinkronos epizódok.
szerintem a 2x02 jobb volt.
Sziasztok!

Nem tudjátok, honnan lehetne DC-n kívül szinkronos epizódokat letölteni. Segítsetek légyszi! (torrent is ok).

> 10/10 eddigi legjobb rész, talán 1. évadot tekintve is!

Ezek szerint azért történik is benne valami... <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

HR-még nincs?

Lost.S02E03.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-CTU

A LOL féle felvétel, amelyhez a feliratot szokta Movielr csinálni, még nem jött ki?

Amelyik release csapat a gyorsabb, és jó release-t csinál, az jön ki netre, most a TCM volt a gyorsabb (igaz, hogy hibázott), de itt a javított változat:
Lost.S02E03.REAL.REPACK.HDTV.XviD-TCM
MovieLvr is ahhoz csinál feliratot, ami kijön 😊