Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
valaki egy felirat lelõhelyet lõhetne mert már van, csak a feliratok.hu szar

SKABALABABA
hello!honnan tudnék lost részeket letölteni szinkronnal vagy magyar felirattal?

I see. Thx az infót 😊
Van még bármi érdekesség az extra mellékleten? Érdemes megkeresni/letölteni?
Neked 27 resz kellett hogy kideruljon ez egy sziget? Akkor tenyleg szukseged lesz a 8 evadra <#integet2>

Csacsi
Spoiler.

Már szinte 100%, hogy ez egy sziget. A kisfilmben is mondják, hogy a sziget ennek a pontjának az elektromágnesességét vizsgálják, ezért épült a bunkert.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

az nekem is jól jönne 😄

Montanosz
mondjatok már légyszíves egy felirat tükrözést mert amit ismertem most nem mûködik. privibe is jöhet.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PyRex
SPOILER:

sok lehetõség van:

- a francia tyúk fasságokat beszélt és nincsenek "többiek"
- akik elfogták Jin-éket, azok mind a gépen voltak
- akik elfogták Jin-éket, azok nem voltak a gépen, kivéve a csajt
- még csomóan vannaka szigeten - szvsz ez a legvalószínûbb

amúgy a kisfilmben nekem is feltûnt a jegesmedve, de még más dolog is. Mégpedig: a 3-as bunkerrõl van szó. És a film elején mintha ki lenne írva, hogy 3 of 6. Ami azt jelenti, hogy lennie kell máshol is ilyen kísérleti bunkernek. Ami:

- lehet, hogy a szigeten van, ekkor:

- lehet, hogy ott is vannak emberek, akik beírják a számokat
- lehet, hogy azok nem "mûködnek"
- lehet, hogy más a funkciójuk, de ettõl még lehetnek bennük emberkék 😊

- lehet, hogy nem is a szigeten vannak a bunkerek...

Tovább megyek: honnan a francból tudják, hogy ez egy sziget? A dilis francia tyúk rajzának hisznek? Nemtom, ha 40 napja lennék egy ilyen helyen, tuti szerveznék egy pár fõbõl álló csapatot, akik a partvonal mentén elkezdenek körbemenni, akármilyen nagy is legyen a sziget...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

gergod
spoilerféle

nincs igazad, a francia tyúk azt mondta, hogy a többiek elrabolták a fiát 16 éve ...

Akik elfogták jinéket azok nem a "többiek" valszeg egy 3. frakció mondjuk a gép hátsó szekciója, amit a csaj is mondott.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Amikor az elkezdték forgatni az elsõ évadot, akkor még úgy volt hogy Jack-et is megöli a "szörny" közvetlenül a pilóta után. Aztán az írók úgy döntöttek hogy inkább életben hagyják. Egész komoyl szerepet hoztak össze neki azóta. Szvsz ehhez az infóhoz utott hozzá valamelyik szennymagazin, és kapásból dramatizálnak rajta. Többek között az elsõ évad extra DVD-jén is említik a dolgot érdekességként.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

SPOILER féle...

hááát...szerintem azok a "többiek" (akikbe sztem semmi rejtély nincs) mind a gépen voltak...
SPOILER

Én nem sejtettem, hogy Jin ilyen jól vágja az angolt, mindenesetre lesz mit megmagyaráznia a zasszonynak... 😊

Azok a bizonyos "többiek" valszeg nem voltak a 815-ös járaton, úgy kerülhettek a szigetre, mint Desmond meg a "francia tyúk", és még ki tudja hányan... Azért elég népes kis szigetecske lesz ebbõl a végére 😊

A filmben, amit Locke és Jack nézett, ismét feltûntek a jegesmacik...
Ideje lenne már, hogy kapjunk válaszokat is. Minden rész új kérdéseket vet fel, de eddig válasz semmire nincsen. Talán mégis csak reális az a lentebbi infó, minszerint 8 évadot terveznek...? 😊

Az alábbi nem kifejezetten SPOILER, de mindenki saját felelõsségére olvasson tovább 😊

Néhány napja a tévében volt egy reklám, valami bulvármagazin reklámja... Címoldalon volt a Lost (konkrétan Jack), és mintha olyasmit mondtak volna, hogy a sorozat írója megölte Jacket... Ez nyílván nem a valóságban történt, kvázi azt sugallta, hogy Jack ki lesz írva a sorozatból...? Tud errõl valaki valamit? Szvsz Jack igen fontos figuája a sorozatnak, igen jó indok és történet kellene, amivel ki lehet írni... 😊
PyRex
errõl van szó.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ertelmes ember eleve tudja h hulyeseg mivel most a 2.evadot csinaljak. -.-

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Mhosah Myth
Nem az rtl kavar... Egy riport volt Matthew Fox-al (Jack) és õ mondta :S 😊)
Habár a sajtó mindent elferdít 😄D

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Azért kiváncsi vagyok az RTL-nél ki jósólta ezt meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hulyesegeket nem kell elhinni. 😊

Ok értem, hogy van hivatalos fordító, de az s2 elsõ rész péntekre megvolt. Az nagyon korekt, jó fordítás volt. Ha hirtelen itt lenne mind a két fordító munkálya akkor persze az övét választanám. Csak az a helyzet, hogy nincs itt, jelenleg ez a nem hivatalos áll rendelkezésre (amit szintén köszönök a magam nevében, mert a munka az munka) így ezzel nézem meg.
Ennek pusztán idõbeliség az oka.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

petee
ezt nem hiszem el<#wilting>hová húzhatják ezt a sorozatot?😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Dynamic
Valószínûleg megint valami kavarás lehetett, mint múltkor a Prison Breaknél, hogy megcsinálta valaki elõbb a feliratot mint a hivatalos fordító, ezért nem rakták fel, majd csak a "hivatalos" után.
Mhosah Myth
A szines tvr hétben valami olyasmit olvastam hogy 8 évig fog tartani még a forgatás <#wilting>
Most forgatják épp a 3.-ik évadot...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

petee
már nem😊

Francis80
Esetleg ha valakinek kell akkor itt a HR-hez is.

Feeding angels with despair - flameout\'s reigning everywhere

na már nem csak én tudok róla 😊
petee
köszi,idõközbe én is megtaláltam a lost fan site-ról kiindulva

Francis80
Mondjuk én se értem miért ugranak neki többen egy rész fordításának...

Francis80
itt

petee
akkor egy fórum címet légyszi😊

hülyének nézel szted én mivel néztem? talán ha más fórumokat s olvasgatnál nemhinnéd hogy csak én tudok róla 😉
petee
nem lehet,hogy az angol feliratról beszélsz?az tényleg van dc-n...

Láma!
érdekes, hogy csak te tudsz rola...

Mondom h van tegnap jelent meg dcn, ha meg ide bevágok egy linket megesznek a drága fõnökök h már megint ilyen olyan felíratok jelennek meg... erre pedig nincs szükségem 😊
Akko minek a kerdes? :>

😊

Rafaelo
😄 !!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Épp a post-om elõtt néztem meg. :-))

Még nincs. Nagy dolog idonkent ranezni a feliratokhura?

még nincs felirat épp az elöbb néztem meg.

Rafaelo
feliratos oldalon talán

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sziasztok!

Ehhez nem tudtok magyar feliratot?
Lost.S02E03.REAL.REPACK.HDTV.XviD-TCM

elküldenéd nekem emailben azt a zenét ?😊 mert nem találom sehol 😊 [email protected] megköszönném 😊

Bliblibli
kamu

Dynamic
Egy fenét van!
Láma!
nah, akkor ketten vagyunk

petee
én se találok...

Láma!
torrentet, dc-t nem használhatok, szal mást mondj

Láma!
igen? hol?

Már van...
Láma!
skacok!
magyar felirat mikor várhato?

Mhosah Myth
Mama Cass Elliot- Make your own kind of music!

Én nekem már megvan... Mindig azt hallgatom 😄DD