22323
-
#6129 Gyerekek ne nézzétek meg a losts02e11 et magyar szinkronnal...más lett jack szinkron hagja ultra gagyi.....fúúúúj el is ment a kedvem a szinkrontol -
#6128 Az is valami. -
#6127 kár, hogy ma csak összefoglaló rész lesz... -
#6126 telefon -
#6125 aha és az milyen szám??? -
1Obi1 #6124 Tudnék neked évekig érvelni, talán egy másik fórumon..Egyszer.. -
FLeK0 #6123 A 06 1 382 8282 számon tudnak segíteni. -
#6122 mikor lessz az rtl-en a második évad?? -
#6121 SW Prequel vs Classic orok vita lesz, inkabb ne is menj bele :) (Foleg nem a Lost topicban) -
#6120 "És azért a prequel sokkal komolyabb trilógia mint a classic, szóval nem szidni.A színészi teljesítmény is fényévekkel jobb.SWSAGA 4EVER!!!"
Ezzel el is jatszottad, hogy hozzaertönek szamitsal es lealljak vitazni
... meg amugy is... -
1Obi1 #6119 Nem Lucast kell szidni mindenért, nem ő felügyeli a merchandising ügyeket.Köze nincs hozzá hogy a Hasbro hány játékot jelentet meg, vagy hogy hány regényt írnak hozzá. -
1Obi1 #6118 OFF
Sztem egy nagy okádék az egész SW könyv bagázs, anniyra hülyeségeket írnak benne hogy röhögőgörcsöt kapok.És azért a prequel sokkal komolyabb trilógia mint a classic, szóval nem szidni.A színészi teljesítmény is fényévekkel jobb.SWSAGA 4EVER!!! -
#6117 Ami a SW könyveket illeti, a thrawn 3+2 igencsak eléri (vagy übereli?) az ep4-6-ot, de mindenképpen fényévekkel jobb, mint az Ep1-3.
Egyébként nekem is volt egy kedvencem, egy tizenöt centis Vader :))) Nagyobbat nem lehetett kapni :)
De gondolkodtam egy szobron is, mégpedig egy falraszerelhető karbonbafagyasztott Han Solo életnagyságú 3D-s változatán :)
-
Nyiri #6116 Szerintem a a SW konyvek jok. -
CsőKujts #6115 Mondjuk amikor először megláttam a könyvet megörültem. Mert azt hittem regény. Azt most nézem, hogy valami képes mesekönyv. :) Hát a fene tudja... -
#6114 Te eddig a holdon eltel?
A Star Wars ota ez megy. Lucas atyank, a merchandising tökeletesitöje. Neki "köszönhetjük" a sok kiserö szart, amit egy sikercucc von maga utan.
Mondjuk szerintem igenis jo dolog. Ha valaki kedvel valamit, akkor szeretne minel több dolgot megtudni arrol es elmerülni a vilagaban. Logikus, hogy masok pedig ebböl penzt akarnak csinalni.
En annak idejen rosszul is lettem volna, ha nem lehetett volna SW posterem, vagy lepegetö makettem... (pedig annak idejen olyasmit nem is lehetett Mo-n kapni).
Viszont az extended univers cuccokat messze elkerültem.
Akinek valami nem tetszik, nem kell megvenni, aki meg ugy erzi, hogy nem tud elni nelküle, annak miert ne lehetne öröme?
Az üzletembereknek meg miert ne folyhatna be egy kis penz?
Gusztuistalan penzcsinalas az az, amikor mar semmi nem jut eszünkbe, de megis eröltetjük, mert azt hisszük, hogy az emberek olyan hülyek, hogy nem veszik eszre, hogy mar csak penzt akarunk csinalnia semmiböl.
Lasd SW 1-3, X-aktak utolso evadjai, vagy majdanan a Lost 48. evadja... -
FLeK0 #6113 Sok lost konyv van angolul. -
ruma #6112 Ez a tipikus pénzcsinálás módszere....:) -
#6111 szasztok!
Tudtátok, hogy megjelent a könyv is a sorozatról?
LOST - Az eltűntek krónikája
végre már enm csak bután nézem, hanem, már van sejtésem is a dolgokról...
(gyerek mellett nem jut midőm minden részt megnézni..)
-
#6110 Köszi, hogy megallapitottad. Felnyitottad a szemünk.
Hadd ne kezdjük ezt a vitat szahuszonnyolcadszor ujra... -
ruma #6109 Hát ez ipari!!! -
ruma #6108 Jaja! Az ütközésekben láttam énis! -
#6107 Az elso evad elso 15 resze egesz jo, onnantol kezdve sz@r. Sok kerdes, keves valasz. Tipikus peldaja, hogy lehet egy erdekes sorozatot elcseszni... -
#6106 Most neztunk a nejemmel a napokban az Utkozesek cimu filmet, abban is volt egy "gondolatnyit" a Jin. (Meg az Invasion-os Tom is) :) -
#6105 Very lol -
#6104 Mekkora...
Tényleg, már gondoltam is, hog ymiért nem tették be őt is, csak ugye akkor egy részes lett volna a sorozat :D -
#6103 -
#6102 nem tom ez vólt-e?:DD humoros totyikból
-
#6101 én úgy tudom hogy terjesztheti amíg nem kér érte pénzt mert onnantól kezde már neki is adóznia kéne vagy mi:D nem tom annyira nem értek hozzá..... -
Szolnokboy #6100 Baker őrmester 2. 3. évadban -
#6099 Angelben is ő volt az egyik verőember sok szezonon át, az orosz csaj vezette cégnek. (fene tudja már mi volt a neve, de midnig bekavartak nekik). Rengeteg filmben megfordult már, talán mármár Terry O'Quinn szintű mennyiségben ;] (hozzáteszem, a Jack gyerek sem kezdő, magyar tévében sem) -
gnom #6098 minden kicsit is nagyobb amcsi sorozatban szerepelt mar (pl. helyszinelok es alias) -
#6097 24-ben 2. évadban is ő volt vmi zsaru, nem? -
#6096 Aki nézte / nézi a The Shield [Magyar tv-n, "szellemesen" Kemény zsaruk-ként adják] c. sorozatot, az a 3x10-ben (? már nem emlékszem, egyszerre sok részt néztem most meg) láthatta a Lost-beli Jin-t, koreai zsaruként. -
#6095 Persze mindent szemelyes hasznalatra es nem sokszorositasra illetve terjesztesre. -
#6094 Gyerekek, meg mindig erröl vitatkoztok?
TV müsort felvehetsz, masolhatsz CD-t, videot, DvD-t, csak nem "sugarozhatod közönsegnek" illetve nem arulhatod semmilyen formaban.
A masolasi jogot megvetted az adathordozo megvasarlasakor.
Adot fizetsz minden egyes CD es Rawling, videokazetta es magnoszalag vasarlasakor, amik pont ezert vannak benne a cucc araban. Leadod a reszed es megvasarolod a jogot a masolasra, felvetelre stb.
Nem kene ezen mar tullepni? -
FLeK0 #6093 rossz a tv musorod -
#6092 OfF
a videoban a kölcsönzött dvd filmekröl beszélnek...másolhatod orrba szájjba ha nem kérsz pénzt érte...
On -
#6091 OFF
akkor bocs de te tudod rosszul van egy tv müsorom amiben jogi dolgokrol beszél....minden jogvédett terméket (kivéve a szoftvereket) másolhatsz havernak szomszédnak anyunak apunak mindaddig nem követsz el bünt vele mig pénzt nem kérsz érte ez a törvényi lehetöség napjainkban..ha valakit érdekel a video majd feltöltöm....
On -
ruma #6090 Húú rosszul fogalmaztam...bocsi mielőtt itt kapom a nyakamba az anyázásokat...szal szerintem ennek a vége is úgy lesz elvágva mit az előzőnek, nuku magyarázattal....