Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van még bármi érdekesség az extra mellékleten? Érdemes megkeresni/letölteni?
Már szinte 100%, hogy ez egy sziget. A kisfilmben is mondják, hogy a sziget ennek a pontjának az elektromágnesességét vizsgálják, ezért épült a bunkert.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
sok lehetõség van:
- a francia tyúk fasságokat beszélt és nincsenek "többiek"
- akik elfogták Jin-éket, azok mind a gépen voltak
- akik elfogták Jin-éket, azok nem voltak a gépen, kivéve a csajt
- még csomóan vannaka szigeten - szvsz ez a legvalószínûbb
amúgy a kisfilmben nekem is feltûnt a jegesmedve, de még más dolog is. Mégpedig: a 3-as bunkerrõl van szó. És a film elején mintha ki lenne írva, hogy 3 of 6. Ami azt jelenti, hogy lennie kell máshol is ilyen kísérleti bunkernek. Ami:
- lehet, hogy a szigeten van, ekkor:
- lehet, hogy ott is vannak emberek, akik beírják a számokat
- lehet, hogy azok nem "mûködnek"
- lehet, hogy más a funkciójuk, de ettõl még lehetnek bennük emberkék 😊
- lehet, hogy nem is a szigeten vannak a bunkerek...
Tovább megyek: honnan a francból tudják, hogy ez egy sziget? A dilis francia tyúk rajzának hisznek? Nemtom, ha 40 napja lennék egy ilyen helyen, tuti szerveznék egy pár fõbõl álló csapatot, akik a partvonal mentén elkezdenek körbemenni, akármilyen nagy is legyen a sziget...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
nincs igazad, a francia tyúk azt mondta, hogy a többiek elrabolták a fiát 16 éve ...
Akik elfogták jinéket azok nem a "többiek" valszeg egy 3. frakció mondjuk a gép hátsó szekciója, amit a csaj is mondott.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
hááát...szerintem azok a "többiek" (akikbe sztem semmi rejtély nincs) mind a gépen voltak...
Én nem sejtettem, hogy Jin ilyen jól vágja az angolt, mindenesetre lesz mit megmagyaráznia a zasszonynak... 😊
Azok a bizonyos "többiek" valszeg nem voltak a 815-ös járaton, úgy kerülhettek a szigetre, mint Desmond meg a "francia tyúk", és még ki tudja hányan... Azért elég népes kis szigetecske lesz ebbõl a végére 😊
A filmben, amit Locke és Jack nézett, ismét feltûntek a jegesmacik...
Ideje lenne már, hogy kapjunk válaszokat is. Minden rész új kérdéseket vet fel, de eddig válasz semmire nincsen. Talán mégis csak reális az a lentebbi infó, minszerint 8 évadot terveznek...? 😊
Az alábbi nem kifejezetten SPOILER, de mindenki saját felelõsségére olvasson tovább 😊
Néhány napja a tévében volt egy reklám, valami bulvármagazin reklámja... Címoldalon volt a Lost (konkrétan Jack), és mintha olyasmit mondtak volna, hogy a sorozat írója megölte Jacket... Ez nyílván nem a valóságban történt, kvázi azt sugallta, hogy Jack ki lesz írva a sorozatból...? Tud errõl valaki valamit? Szvsz Jack igen fontos figuája a sorozatnak, igen jó indok és történet kellene, amivel ki lehet írni... 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Habár a sajtó mindent elferdít 😄D
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ennek pusztán idõbeliség az oka.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Most forgatják épp a 3.-ik évadot...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Feeding angels with despair - flameout\'s reigning everywhere
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ehhez nem tudtok magyar feliratot?
Lost.S02E03.REAL.REPACK.HDTV.XviD-TCM