22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Cvd
    "Neki a végeredmény egy részekre bontott avi. Ennek így nemtudom mi értelme van, hiszen nem elterjedt a dolog," - Tényleg nem elterjedt, de néha azért lehet vele találkozni nem hivatalos release-ek esetén. Az hogy miért előny ha darabokban van már írtam lejjebb. Hogy miért nincs tömörítve? Mert egy jól tömörített videót már nincs sok értelme tovább tömöríteni általános tömörítővel. Maximum pár százalékot nyom rajta össze, de az is előfordul jó nagy arányban hogy még nagyobb adatmennyiség lesz a vége (ugyancsak nem jelentős mértékben mondjuk). Az hogy mégis tömörítik csak onnan ered hogy így terjedt el a szokásban az netes adatterjesztés még a filmes korszak előtt(elvégre a filmes warez a legfiatalabb ág).
    Mondjuk a #6168-ra reagálva én még soha nem találkoztam olyannal hogy crc-s file-t meg lehetett volna javítani. Vannak rá persze csodaprogramok de elég kicsi az esélye a sikernek, én nem is nagyon kínlódok velük. Sőt igazán nem is tudom hogyan lehetne javítani, hisz a crc csak egy ellenőrző kód aminek segítségével ellenőrizni lehet hogy a file változott-e, de semmiféle kapaszkodót nem nyújt ahhoz hogy ha változott akár egyetlen bit is akkor az hol van a file-on belül. Ennek ismeretében pedig elég nehéz javítani a file-t.:)
  • Hunnenkoenig
    Manapsag mar vannak müholdas meg mikrogullamu szolgaltatok is, akiknek nem kell telefonvezetek, de megertelek. Sajnalom, hogy ilyen a helyzeted. Sajnos te akkor a mellözhetö statisztikai kisebbsegbe tartozol...

Amugy crc-s hibakra is van megoldas, mert vannak progigk, amik azt javitani tudjak, bar nem vitatkozok rola, mert en sem ertek hozza nagyon.
  • PiszkosFred
    Úgy sincs új rész, akkor mehet a picit offtopik ;]

Szóval neki a film van darabolva, az .avi (vagy egyéb formátum), és nem a 20-30db rar/zip amiből lesz a 350mb-s avi vagy egyéb végeredmény. Neki a végeredmény egy részekre bontott avi. Ennek így nemtudom mi értelme van, hiszen nem elterjedt a dolog, általában a 15/50mb-s zip/rar fileokként szokás, aztán abből kicsomagolva lesz az egybefüggő "egész".

A modemet csak ellenpéldának hoztam fel, Hunnenkoenig mondatára. Tudom hogy semmi köze a sorozathoz, de el nem tudjátok képzelni mekkora düh és méreg áramlik az ilyen kijelentések után az "ereimben". Mert Hunnenkoenig mondhatja ezt bátran, semmi köze a dolgokhoz, de sajnos ugyanezt a szart mondja a matáv is: ahol van adsl, ott megduplázzuk a sávot, ahol nincs, ott meg modemezzenek havi 20-30.000 FTért. Sőt, még utolsó modemes szobrát is felépíti a UPC, és mostanság már nyugdíjas mamákkal is reklámozzák az adsl-t, "mert olyan nincs hogy neked nincs", vagymiafene. (ide most egy három soros káromkodás jön). Szóval ez csak az én hülyeségem, és elnézést érte, de egyszerűen nem tudom az ilyen mondatokat figyelmen kívül hagyni. Erre szokott jönni a válasz: költözz el. Akkor általában ráborítom az asztalt ;]

És erre mondtam, hogy még modemmel is lejön 2-3 nap alatt a teljes film a 00-07 időszakban, ezért sem értem én sem, hogy miért van több részbe vágva az avi.
  • Cvd
    Nem is azért szokás darabolni mert hamarabb lejönne hanem ha crc-s akkor nem az egészet kell újra letölteni, csak az adott darabot. Anno modemes kapcsolat mellett nem volt ritka a dolog, de ezer más dolog is okozhatja, hibás winyó/kábel, áramszünet, esetleg már a forrás is crc-s, ésatöbbi.
  • PiszkosFred
    "mikor mindenkinek minimum 2 megabites csatlakozasa van."

Neha haza kellene jonnod, de legalabbis egy kis latogatas erejeig elsetalni vadkeletre, aztan mondani ilyen marhasagot, mar elnezest ;] Lehet hogy a vilagon mar repkednek a savszelek soknullas szamai, (meg pesten es nyugaton) de itt meg mindig szarik a fejekre a tekom, matav, vagy epp hogy hivjak... Egyebkent egyetertek, felesleges feldarabolni, egy 300megas file meg modemmel is lejon 3 nap alatt, az ejszakai idoszakban..
  • Hunnenkoenig
    Ki az a perverz allat, aki egy video fajlt tördel?

Mar a rar es zip fajlok tördeleset sem ertem, mikor mindenkinek minimum 2 megabites csatlakozasa van.

A legperverzebb meg, mikor valamit bezippelnek, feltördelik aztan ujra bezippelik es megint feldaraboljak...
  • 1Obi1
    Virtual Dub-al lehet összefűzni, és még ezernyi programmal.

Jó az avatarod.Yoda rulezzz!!!
  • Risu Führer
    de nem kell kicsomagolni nincs letömörítve.le is lehet őket játszani külön.hogyan csináljam hogy egybe menjen???és a felirat sem műxik lehet szarul csináltam.
  • mukika
    gondolom a film van több részben, becsomagolva. megfogod az egyik fájlt a 6 fájl közül, és kicsomagolod. és annyi. arra figyelj, hogy csomagolás közben, 1 mappában legyen az összes fájl.
  • Risu Führer
    és mi van akkor hogyha több részben vannak.mert 6 részben töltöttem le őket
  • mukika
    a filmnek és a feliratnak ugyanaz legyen a neve, csak az egyiknek avi a másiknak pedig srt kiterjesztése legyen.
  • rage
    A filmnézéshez használj mondjuk BSPlayert, az magától használni fogja a feliratot is.
  • Risu Führer
    szevasztok lenne egy kérdésem.szóval az hogy letöltöttem egy részt a lost.click.huról és letöltöttem hozzá a feliratot is és szóval nem tudom hogyan kell használni a feliratot a filmhez egy mappába tettem de úgy sem jó.köszi előre is a segítséget.szevasztok
  • IMYke2.0.0.0
    Szeptember vagy október [?]
  • puma1
    Hy! Az RTL-en Kb meik hónapba kezdődik el a 2.szezon?
  • MikX
    De tul. képp, ez is jó sztem... én innen szoktam szedni...
  • Hunnenkoenig
    Jujj de jo, most megtalaltad a loopholet a rendszerben, mi?
  • Amse
    jah olvasson vissza és akkor tuti megtalálja a nem jelzett spoileres hozzászólásaid....
  • Hunnenkoenig
    De csak mert ujreg vagy...
    amugy illik visszaolvasni legalabb 3-4 oldalt (ha mar többet nem)
  • Hunnenkoenig
    torrentspy.com
    mininova.org
    isohunt.com
  • szife
    Sziasztok új vagyok itt eddig dvd-n kaptam a részeket honnan tudnám letölteni a 2x17-18-19-t!Előre is köszi.
  • PiszkosFred
    Nem hitte el, csak nem volt benne biztos. Ezért kérdezett rá, biztos ami biztos alapon. ;]
  • winnie
    gyurukura4.avit is keress mellé. tényleg nem kell mindent elhinni, ami kamu.
  • 1Obi1
    Vagy lehet hogy a Reckoningot látta.
  • FLeK0
    fake
  • BADE
    a 20-as rész csak májusban lesz nem?Csakmert torrent-en már láttam.
  • quack
    ősszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 404error
    mikor fog megint menni az RTL en?????????????????????????????????????????????
  • ruma
    thx
  • winnie
    lost - reckoning
  • Hunnenkoenig
    Szerintem nincs semmi baj ezzel a hanggal...attol függetlenül, hogy szvsz minden magyar hang gagyi, ez siman kereteken belül van...

Mikor meghallottam a csaj hangjat, en akkor dobtam egy hátast...
  • ruma
    Ez az összefoglaló rész milyen néven van fent? Mert a 20. epizód az amineka trailere van fent, a 19. meg az előző!
  • ruma
    Hát hallgasd meg Jack új hangját...akkor nem fog tetszeni!
  • EmThor
    bazz a mai lost felhozó rész?! bakker...
  • PiszkosFred
    Ez csak a gyógyszer mellékhatása, ne aggódj miatta... ;]
  • EmThor
    én anno szinkronnal kezdtem nézni és teccett!
  • ruma
    Hát ez tényleg vmi förtelem!
  • kill3r22
    Itt van hallgasd meg!!!
  • kill3r22
    sokkal valami ismerelten szinész hangját kapta full gagyi
  • Amse
    szarabb mint eddig ? :D lol