Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
thx. evangeline lilly for madame prezident 😄

de a szomszédlány fiának az egyik ismerõsének a hugának a rokona is megerõsítette a hírt...szal tuti, hogy így van! 😊)
amúgy tudhat vmit a nõknél ez a Dominic M. , Evangeline Lilly a férjét dobta miatta! 😊

fifi
látva a hitelesnek nem éppen mondtható forrást, ezek után Lilly lehet leszbikus is... 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

most olvastam a 'story' c. kulturális,ismeretterjesztõ lapban, hogy Dominic Monaghan (Charlie) + Evangeline Lilly (Kate) 1 párt alkotnak és a Lost forgatásán szerettek egymásba 😊

...közérdekû bejelentésünket hallották!

jó a logód!
a valóságban is megkéne játszani ezeket a számokat! 😊)

EmThor
most néztem végig tcm verziót, semmi baj nincs vele, szedjétek nyugodtan!

fifi
elsõre nukeolták, de állítólag semmi gond vele...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ja, legalább három, ha a HR verziót is belevesszük, akkor úgy valahogy 😊 De hátha ezt sikerült eltalálni elsõre... 😊 Meg is fogadtam a legutóbbi kavarás miatt, hogy várok vele 1-2 napot, de nem bírtam ki 😊
Morpheus
Na és vajon ebbõl hány verzió lesz?😊 A 3-asból is kijött vagy négy ha jól emlékszem.😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Már tölthetõ a S02E04 <#eljen><#taps>
(Lost.S02E04.HDTV.XviD-TCM.torrent - Torrent added: Thu, 13 Oct 2005 00:27:57 +0200)
hehe, Boone épp most szerepel a CSI: Miami-ban 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

EmThor
5 óra 8 perc múlva kezdik vetíteni ^^

A heten lesz lost?

IMYke2.0.0.0
Na majd meglátod a ... <#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sephi
Mar a vegen. Mar csak a 24-25 resz van ami egyben van es tobb mint egy ora. Az ejszaka nem altam neki. Majd ma este... jaj de izgulok vaze bar mar latom hogy csak ujjab szivas jon es derul ki semmi 😛

Megszolal "Security System". Ha az nem egy allat dino akkor nem tudom mi lehet mert ugy hangzik na.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

EmThor
szívesen.

órát lost-tv.com-ról nem mertem még leszedni, roszz tapasztalataim vannak spyware meg keylogger dolgokkal :/

shaba23
köszi😊
EmThor

shaba23
amit lentebb belinkeltél
EmThor
milyen háttérkép kell! dharma-logós vagy anélküli

shaba23
ehh...most nézem, valaki tényleg nagyon függõ lett😊
shaba23
nekem az is elég, ha a háttérképed linkjét megadod, az óra meg a többi nem kell😊
EmThor
lost-tv.com

"Download the Dharma Initiative Countdown Clock!

Want to see what it's like to input the numbers ever 108 minutes? Download the Dharma Initiative Countdown Clock for Windows and try it for yourself! Kalrac wrote this program that simulates the clock of The Swan. Every 108 minutes, the user has to input the correct restart code. Get it right, and the world is safe for another 108 minutes. Fail to input to the code and... well, it's up to you to try it out. The program needs the .Net Framework to run. Most Windows XP machines should have that. If not, it can be downloaded here from Microsoft. Download the Dharma Initiative Countdown Clock for Windows.
(11:05 AM)"

azért reméljük h spyware vagy keylogger nincs benne! 😛

EmThor
konfabulator, a keretprogi! -> itt

amúgy ramzabáló a drága! de procit nem eszik. 1 widget <óra, idõjárás, stb> 4-9mb ramot eszik

widgetgallery.com, innen lehet válogatni!
visszaszámláló
itt

gomb: the pusher itt

sajna nem találom 😞

tudnál adni egy direkt linket a letöltéshez?

EmThor
konfabulator.com, INGYENES. cant wait widget, the pusher widget

inkább azt mondd meg nékem lécci, hogy ezt a hátteret/képernyõvédõt, ami visszaszámlál a köv. Lost epizódig, honnan lehet letölteni? 😊

ne viccelj már, ebben semmi spoiler nincsen 😊

shevy
ha valaki bettené azt a videót amin Walt kutyája beszél<#vigyor1>, na az spoileres lenne, de ez a kép nem, itt fogalma sincs az rtlklubot nézõnek hogy miaz<#vigyor1>

shevy
már nem azért de aki nem látta a képet fogalma sincs hogy mi az, úgyhogy szerintem nem is kéne spoilernek tekinteni, el sem tudja képzelni hogy mi lehet az

EmThor
spoileres, ne haragudjatok... 😞 <#rinya>

mit akarsz a #2101-en moderáltatni?

EmThor
#2101 moderálásra vár...

Mhosah Myth
Láthatta... De mivel ott van a topiccím után, hogy TV esetleg van olyan aki ott nézi vagy még nem volt lehetõsége, hogy megnézhesse mert nem tudta letölteni. De mondom nekem mind1... Nem kötekedésbõl mondtam!!!

Sephi pl. még a 20.-ik résznél tart...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Ez mar nem spoiler. Mindenki lathatta csutortokon.

Mhosah Myth
A spoiler feliratot sztem kirakhatnád meg linkelve kéne az ilyeneket de ha ez nem zavar senkit akkor maradhat, csak mert én már láttam. Aki még nem látta a 3.-ik részt az nem tudja...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Ez mi? 😊
Egy játék?

IMYke2.0.0.0
Azért a rohadt "gy" betût használhatnád...! <#szomoru2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

EmThor
függõ vaok 😊

IMYke2.0.0.0
Igen.

(Spoiler) Vagy csak a kedves felesége álmodja az egészet... <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Az elõzetesek alapján valahogy minden rész jobbnak igérkezik, legalábbis nekem. <#pardon1>

Az a jelenet nekem is nagyon tetszett, jó ötlet volt azzal zárni az évadot.

PyRex
SPOILER:

lehet, hogy csak flashback-ben beszéltetik angolul... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

SPOILER szerûség

az elõzetesek alapján a 4. rész jónak igérkezik, többek közt Jin is mexólal angolul 😊

Törölt felhasználó
SPOILER

De az utolósó részben is király az a rész amikor mindenkit mutatnak a gépre szállás közben.
> 20-as resz kicsit megutott szentimentalisan

Az engem is. Nagyon jól megcsinálták.

Törölt felhasználó
Bár az artériák tudnám inkább ajánlani 😊
PyRex
láál, ne vedd el a kedvét 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Törölt felhasználó
Készítheted a borotvapengét😊