22323
-
#6209 Ott nem ismerek senkit. En az itteniekkel akarok vitazni.
Es oda bemenni es elkezdeni a sajat kis ügyünkröl vitazni fura lenne.
Kb olyan, mint ha te asszonnyal vitaznal es atmennel a szomszedhoz, mert ott ugyis mindig vita van, amit a falakon keresztül at lehet hallani.
Amugy en sem vagyok hive az offolasnak, de az SG szerkezete nem engedi meg azt, hogy egyszerüen attelepitsük egy masik topikba a helyi kis diszkurzusunkat.
Tulajdonkeppen ez a motor csak erre jo. Spamalesre. Mert igy van felepitve. Szereny velemenyem szerint, aki ezt csinalta, sose forumozott.
Nem veletlenül ez az egyetlen ilyen felepitesü forum a vilagon.
De ez csak egy megallapitas. Nehogy valaki felkapja rajta a vizet. -
#6208 mikor is jön a következő epi?mert akkor addig messziről elkerülöm ezt a vadi új egyik vs. másik felhasználó topicot...
annyira unalmas,ráadásul van erre másik hely,használjátok már azt legyetek szivesek.ok? -
#6207 Egyszeruen nem hiszem el ezt az Intezo vs Total Commander vitat!
A legmeglepobb az egeszben, hogy nehanyotokat ismerlek is - felnott emberek vagytok, es szinte gyerekek modjara marakodtok, hogy milyen szar a masik altal hasznalt file kezelo rendszer.
Biztos vagyok benne, hogy megszokas kerdese is, en peldaul az intezot nem szeretem, evek ota TC-t hasznalok. Filekezelesre, ftp-zesre, ki- es becsomagolasra, darabolasra, minden ilyen dologra. Nekem EZ sokkal atlathatobb. Intozo szamomra nehezkes, a masolas-beillesztgetes, ossze-vissza lapozas.
A cegnel is TC-t hasznaltam - eddig. Most jott a kozponti "rendelet", hogy minden "nem tiszta" dolog le kell menjen. IT pucolt, most mar csak intezo van, jogosultsagunk meg semmi, semmit nem telepithetunk fel :(
Ugyhogy "szivok" az intezovel, (szamomra ez szivas, igen!), mert alig ismerem, es itt a halozati meghajton, ahol dolgozunk, szazaval vannak a konyvtarak, egymasban, es ha egy pl negyedik alkonyvtarban levo munkamhoz akarok eljutni, szinte kilometereket lapozhatok fel-le. Ez csak egy pelda, mindez szamomra egyszerubb volt a TC-vel.
De a lenyeg: nem lamazok ezert senkit, mert igazan ez szurta a szememet irasaitokban, hogy ha valaki mas hasznal, akkor az mar bena, meg lama, meg amator.
Nah, ennyi OFF reszemrol a temahoz :) -
FLeK0 #6206 szerintem szerezz egy normalis valtozatot a filmbol. -
#6205 szevasztok van most egy máásik problémám szóval az most hogy amikor lejáccam mondjuk ez első részt a hatból és berakom a feliratot azt beteszi de amikor már a másodikat teszem be és oda a feliratot akkor pedig az előző rész szövegét rakja be tehát az első rész feliratát.Bsplayerrel csinálom. -
lostika #6204 a www.lost.click.hu oldalon már elolvasható a 2.évad végkifejlette...és epizódok is letölthetőek...
-
#6203 Jaja, biztos ezért is ilyen paprikás a tápik hangulata (meg azért, mert várhatunk holnapig a rész megnézésével :) ) -
#6202 Este Lost(20), nem? -
#6201 Tudod, a TC userek is Windowst használnak :P
Fo(r)galmizavar
lol
Uborkaszezon a tápikban, az van itt ám :) -
1Obi1 #6200 ftp-->TCMD
intézgetés-->Intéző
Minek ezen vitatkozni.. -
#6199 Hát én se tudok mit mondani már, mert rád hagyom, hagylak szenvedni és szenvelegni a TC-ddel, meg a nagy profizmusoddal...: örülj magadnak, és ne reklámozd!
-
#6198 Jo, figyi, akkor hasznald a TC-t, legyel te az uber csavo es erezd jol magad. Az a legfontosabb.
Mi meg hasznaljuk majd a Windowst. -
#6197 Ja hogy tudja, amit a bugyuta intéző, meg jópár egyébb extra szépséget is, de kaka, mert be kell állítani, hogy te mit is szeretnél (aztakurva, a gonfolatolvasást és DNS szerinti userprofilozást még mindig nem építették bele ebbe a szarba ... lol )
-
#6196 -
#6195 Ne nézz már ennyire balféknek...! Olvastam, amit írtál. Viszont reagáltam arra, amit 1Obi1 írt, ennyi.
-
#6194 -
#6193 Csak akkor jön be hosszú gombnyomásra, ha nincs beállítva az, amit már lenteb írtak, ha be van állítva, akkor ugyanúgy fél klikk...és ott a jobb egérmenü. -
#6192 Ne légy már akkora L(r)OLler, hogy még ami neked ment #6176-t sem tudod elolvasni -
#6191 Ez tök érdekes... Azzal jöttök TC-fanok, hogy az ilyen-olyan gyors és egyszerű, miközben az egér jobb gomb menüje néhány másodperc (!) múlva jelenik meg, ha hosszasan tartom lenyomva azt!
Akkor inkább maradok az Intézőnél: fél klikk és ott a jobb egérmenű, benne az összes környezeti menüt támogató programom alapértelmezett parancsaival...
-
#6190 Nem vitatkozásképp - látva, hogy a korábbi fanyar humoromat is vetted - , de az "egy progi mindfelett" egy kissé veszélyes felfogás...
Nekem is több célszoftver pihen a gépemen és nem egyet használok mindenre.
A frász rázna ki attól, ha egy TC-vel kellene tömörítenem / archiválnom, miközben ott a WinRAR, tökéletesen testreszabhatóan, kommentet automatikusan beszúróan, és védelmet automatikusan felpakolóan...
Ideges lennék, ha a TC akarná nekem kitömöríteni vagy kezelné az *.iso fájljaimat, mikor ott van rá a gépemen az UltraISO...
Sorolhatnám...
-
#6189 Hát, ha valaki külön progit tesz fel, hogy az SFV fileokban lévő CRC-t ellenőrizni tudja (wareznél szokás): egészségére
Aki inkább elindít egy winzipet (vár...vár...vár) egy 50K-s kis k. szar file miatt, minthogy folderként böngéssze (ja, XP-be mintha tervezte volna kicsipuha, hogy beteszi, amit a Win/Total Commander már rég tudott :p): egészségére
Nekem ilyen hülyeségekre nincs időm, egy progi mindet megoldja nekem. Ennyi. -
#6188 Ok, esetleg azt elhiszem, hogy egy profinak, profi környezetben hatalmas adatmennyisegek mozgatasara szükseges lehet, de egy lama pistike-nek a warezei kezelesere biztosan nem.
Mindamellett meg most is azt mondom, hogy biztosan vannak dögivel oylan programok, amik ugyanezeket a feladatokat tökeletes ellatjak es nem neznek ki iylen ganyul.
En sosem szerettem azokat a szoftvereket, amik mindent egyedül akarnak elintezni. En inkabb telepitek 30 külön szoftvert, ami egy dolgot csinal, de azt jol, es akkor tudom, hogy csak olyan progi van fent, amire valoban szüksegem is van.
Felreertes ne essek, ha tehetnem en a windowst is kidobnam a francba ugy ahogy van. Hozzakötve a Linuxot, az OSX-et meg az összes masikat, ami meg letezik, csak kurvara nem tudok rola, mert kurvara nem erdekel... -
1Obi1 #6187 TCMD:
Sokáig nyomod a jobb gombot akkor bejön a "menü"... -
#6186 Gondolom még nem kellett 6 alkönyvtárból 40 GB-ot átmásolnod
Tudod, a buta Intézős user ilyenkor szépen egyessével mind a 6-ot copy-paste, elindul párhuzamosan 6 másolás és csodálkozik hogy mi a faxért fagyott oda az egere a képernyőre. Hát mert béna, azért. A TC-vel megteheted, hogy egyessével hozzáadod a másolási listához, és akkor tényleg csak 1 másolás megy egyszerre (és még dolgozni is tudsz mellette)
De említhetném azt is, hogy sebességre is lekorlátozhatod, hogy akkor ez a copy most csak 2 mbps-el húzzon ....
Na, ezt old meg Intézővel -
#6185 köszi szépen a tippeket.különben innen töltöttem le őket lost.click.hu és ott fel vanak darabolva -
#6184 FTP: LeachFTP
nagyon atlathato, egyszerü, gyors. Drag&Drop-pal minden megoldhato. Semmi extra snikk-snakk. Sajna neha hibajelzest ad, mert nem fejlesztik mar tovabb, de en evek ota azt hasznalom.
Filek tömeges atnevezesere van egy magyar progi. En azt hasznaltam regen, amikor neha kellett. Sajna mar nem emlekszem a nevere. Semmi snikk-snakk, egyszerü, gyors.
Masolasi listara meg az eletben nem volt szüksegem. Az mire jo?
Ha valamit at akarok masolni valahova, megnyitom az ablakokat es drag&Droppal athuzom, vagy kijelölm az összes fajlt amit masolni/athelyezni akarok es atteszem a masik mappaba.
Nehogy azt mond, hogy a Total Commanderben nem kell ugyanogy megkeresned, kijelölnöd a fajlokat, hanem gondolatatvitellel összerakja neked ugy, ahogy te akarod.
Addig amig mappakat kell nyitogatni es fajlokat kijelölni, addig nekem a windows eddig mindent megcsinalt, amit a Total Commander tud.
En nem tudom, de szerintem a windows pont azert lett kitalalva, hogy ne ilyen commanderes kezelöfelületröl kell basztatni az eget.
De hat vegülis mindegy. Nagyon fasza gyerekek vagytok es nagyon profinak latszodtok, mert egy undorito kek kezelöfelületröl dolgoztok. Eljenek a Linuxosok es a wannabe leet guy-ok (a kettö kb egy es ugyanaz). -
#6183 Szóval most éppen azon hencegsz, hogy megosztottam veled egy apró infomorzsát, és hogy tudtál tanulni belőle :P
Aki régóta tudja, az akkor láma, mert miért volt képes maga megkeresni a neki kellő beállításokat ???
LOL :PPP
Úgy mellesleg pont ftp-zésre nem használnám, mert ott elég sok hiba van benne (nem kezdi auto újra megszakadt le/feltöltést ....)
Mint fejlesztő viszont az összehasonlítás tartalomra funkció igencsak hasznos, SFV is jól jön, könyvtárak összehasonlítása ...
Uborkaszezon van, nagyon elmentünk OFF-ba -
#6182 Nálam tökéletesen megfér a Total Commander + a Power Pack-ja és a Windows. Hiab egy szál se. Mondom, FTP-zésre kitűnő, azt el sem tudom képzelni mással.
Nem vagyok egy nagy letöltögető guru, így nem kell letöltés időzítés, meg anyámtyúkja... amit a TC nyújt, bőven elég. -
#6181 Látod - veled ellentétben - én mindig tanulok valami újat...
Ettől függetlenül, nekem az Intéző jobb, átláthatóbb és már ezer éve ezt használom, így gyorsabb is.
Eszembe jutott, hogy mire használom még a Total "Lame" Commander-t: csoportos fájl átnevezésre. -
#6180 OFF
No akkor itt fejezzük be.Ízlések és pofonok. Van aki utálja, van aki használja. Édesmind1, emiatt aztán kár szóért, főleg ilyen stílusban. Imykétől megszokhattad, hogy a véleményét a világ összes erőgépe nem tudná megdönteni, így aztán érdemben kár reagálni, főleg egy Lost topikban. Sajnálom hogy - részint - a modemes morgásom miatt ilyen irányt vett a fórum, és ha erre jár egy moderátor, akár takaríthatna is.
Bármilyen program képes egy rendszert tönkretenni, legyen az bármi. Más kérdés, hogy ezek nagy részében nem a program a hibás, hanem a benne megbújó kis "viccecske", vagy esetleg a user tapasztalatlansága. Erről sem biztos hogy itt kellene flémet szítani..
ON -
vg #6179 Jah, az okosok! Szerinted egy Total Commander hogy tudna szétbaszni a rendszert(#6174)??? -
#6178 OFF:
Hát, hogy mennyire nem ismeritek a Total Commandert az rögtön látszik :P
Explorerrel pölö mikor tudsz másolási listát összeállítani??
Fa nézet, ja :PPPPP booooááááá :P
-
vg #6177 Én két felhasználói programot vettem meg. Az egyik a Total Commander, a másik a FlashFXP. Ezek a programok alapok. Azzal, hogy a beépített "Windows Explorer az isten" nem tudok mit kezdeni... -
#6176 Csak neked: beállítások -> Működés -> Bal gombbal(Windows módszer) -
#6175 Total Commander fenn van a gépemen, de csak FTP-zésre használható. A legundorítóbb dolog benne - számomra - , hogy nem használható benne az egér menüje [jobb gomb].
Ha van rá mód, ha egy profi tudja a módszert az előugró menü használatára, az ne tartsa magában...
Amúgy Windows Explorer az isten! -
#6174 A winkommandert meg hagyjuk. Mikor utoljara fent volt a gepemen, akkor szetbaszta az egesz rendszert. Velemenyem szerint olyanoknak van, akik vagy nem tudtak a DOS-on tovabblepni, vagy 1337-nek akarjak magukat mutatni, miközben nem azok.
A norton commandernek meg volt ertelme annak idejen. A wincommandernek absolute semmi.
A winrar-ban nekem nem kell megadnom semmi celvonalat meg meretet megy ilyen marhasagokat, csak jobbkatt a fajlra oszt "make an archive".
Kicsomagolni meg jobbkatt oszt "kicsomagolas". -
#6173 Csak megjegyeztem. Ha nem hat nem. Legalabb azert egy entert nyomhattal volna az idezet utan, hogy lassa az ember, hogy az az idezet es ne kelljen ujra vegigolvasni.
Ha tageket nem is hasznalsz, azert tagolhatnad a mondandoidat, hogy el lehessen olvasni, mert igy kifolyik az ember szeme es en altalaban az ilyesmit egyböl atugrom.
En a spoiler taget nem azert nem hasznalom, mert nehezemre esik, hanem mert elvböl ellene vagyok a spoilereknek. De nem ez a tema.
En azert olvashato modon irok.
Legfeljebb majd nem olvasom a hozzaszolasaidat, mint ahogy masoknak sem kell az enyemeket :-))
na szep napot! -
Cvd #6172 Miért lenne barbár módszer? Wincommanderrel pl. ugyanaz a munka, meg kell adni a forrást, a célt, meg a darabok méretét, ugyanúgy mintha tömörítené az ember. Összefűzni meg pontosan ugyanaz mint kicsomagolni egy tömörített cuccot. Persze egy egy file esetén működik csak ilyen könnyen, dehát éppen erről az esetől van szó.
Ez az "arhiváló és nem tömörítő" elv is igaz mindenhol máshol, csak videofile-ok esetén nem áll meg, egyszerűen nincs értelme archiválni őket a megszokáson kívül.
A #6171 meg elég nevetségesen hangzik éppen tőled, aki folyton lefikázza a spoiler tag használatát. Sokan megjegyezték már hogy kellemesebb lenne olvasniuk a hozzászólásodat ha alkalmaznád, elhajtottad őket. Most meg nagyon hasonlóval jössz nekem? És ha én is hasonlót válaszolnék neked, mint te szoktál másoknak?:)) -
#6171 Ja es idezetre lehet hasznalni {quote}{/quote} taget. Kellemesebb olvasni, mint az ilyen ömlesztett hozzaszolasokat, mint a tied Cvd
Enterröl meg sorközröl hallottal mar? -
#6170 A darabolt tömöritesnek nem az a lenyeg, hogy tovabb tömöritsük, hanem az hogy darabolhassuk anelkül, hogy ilyen barbar modon a filmet kelljen darabolni.
avi-t összefüzni szerintem komplikaltabb, mint egy darabolt rar filet kicsomagolni.
Es a rar, zip meg ki tudja minek hivjak meg öket, tulajdonkeppen "archivalo" programok nem pedig "tömöritö"-k. Vagyis a tömörites csak egy mellekhatas vagy funkcio.