Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne értsd félre de én nem voltam tisztában ezzel a ténnyel mert te sem közölted. peace 😄

Sephi
Aze mert a roman tv-nek ez az elso alkalom hogy ilyen sorozatot levetitenek.

De ne haragudj hogy megemilitettem bisztos serti a szemed vagy valami.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

és ?

Sephi
EZ NAGYON LOL!

Kepzejetek el hogy a roman TV-ben azaz a TVR1 (ami magyarba a MTV1-esnek felel meg szinvonalilag) most kezdodott a LOST elso resze! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

IMYke2.0.0.0
A kérdésedre a válasz: igen. A szövegkörnyezet az elsõdleges magyarázó tényezõ a kérdésben, miközben azért nem veszíthetjük el szem elõl azt sem, hogy az angolok / amerakaiak sem taplók: állami intézményben nem tegezik az ott dolgozókat stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FtranX
Azt tudom, a keresztnéven/vezetéknéven szólítás nem felel meg a magyarban lévõ tegezésnek/magázásnak, de az biztos, hogy lehet párhuzamot vonni a kettõ között.

"Egy angolt értõ, netán még folyamatosan beszélõ, hovatovább kisebb-nagyobb idõintervallumot "odakinn" töltött ember azonnal érti, ha magázzák, vagy tegezik..."

Itt pontosan mire gondolsz? A beszédstílusra?

IMYke2.0.0.0
Ez tévedés!
Az angolban nincs egyértelmû szabály a tegezés / magázás megkülönböztetésére!
A britek például erre rettentõen allergiásak is.
Az amerikai / és spanyol hatással vert angolra pedig a "mindenkit tegezünk" jelzõt szokták ragasztani, holott ott - a spanyol közeg miatt is - szintúgy van magázás.
Egy angolt értõ, netán még folyamatosan beszélõ, hovatovább kisebb-nagyobb idõintervallumot "odakinn" töltött ember azonnal érti, ha magázzák, vagy tegezik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FtranX
Nem tudom miért erõltetik ezt a magázódást. És nem csak a Lost-ban, hanem a szinkronizált filmek legtöbbjében életidegen módon magázzák egymást az emberek. Ráadásul akkor, amikor az eredeti nyelven már rég a keresztnevükön szólítják egymást, ami elvileg a tegezés angol megfelelõje lenne.

igen, ezt kifelejtettem megemliteni az elöbb , sayidnál még csak kisérletet sem tettek rá hogy utánozzák az akcentust

Láma!
feliratrol lehet már tudni vmit?

Rafaelo
<#rinya>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

sanzik
Nem csak ezért szar a szinkron. Egy csomó háttér hang egyszerûen alig észrevehetõ vgy talan hiányzik is. (madárcsicsergés,tengermorajlás,stb..)
A másik meg az,hogy ugyan én nem mondom,hogy tudok angolul,de az jól érezhetõ még számomra is,hogy mindegyik karakternek saját akcentusa van. Például gondolom Sayid-é mindenkinek feltünt. Na ezek szerintem nagyon hiányoznak a szinkronból.
IMYke2.0.0.0
Sajnos így van... <#rinya>

Rafaelo
eredeti hangok jobbak legendás magyar szinkron a multé 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

PyRex
ja és nemtom mikor fogják egymást magyarul tegezni... mert ugye az eredetiben az angol nyelv miatt olyan rész nincs, hogy "na akkor tegezõdjünk" 😊))
tehát akkor majd egyszer csak átváltanak? Pl. 2. évadnál?? Szánalmas...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

nem a hangokkal van a gond ugyanis ha belegondolsz nem sok olyan szinkronszínész van m.o-on aki ilyen hosszú szinkronizálást vállal, jól is csinálja és még passzol is az eredeti színész karakteréhez esetleg hasonlit a hangja.Ezt azoknak a szemszögébõl kell nézni akik nem látták eredeti nyelven, nekik mindegyik szinkronhang tökéletes 😄
Viszont az hogy félrefordítások 100ai vannak benne meg magázzák egymást 2 hét együttlét után meg gagyi a szöveg, nem passzol stb. nah arról már a szinkronrendezö tehet.

IMYke2.0.0.0
Szar a szinkronrendezõ... rossz hangokat választott.

Rafaelo
szinkronnal csalodás 😞(

Láma!
ott nincs, de multkor se onnan volt meg, azért kérdem😄

Csacsi
feliratok.hu, ha ott van, akkor már mindenki tud majd 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Láma!
feliratot tud vki??
természetesen magyart

Teljesen igazad van. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

FtranX
A történetet úgyis nyitva fogják hagyni a második(harmadik, negyedik, stb) évad végén is. Akkor meg nem mind1? 😊

FtranX
köszi! 😊

Sephi
😄

Fene a pofajukat. Szerintem ez a legjobb sorozat eddig. Talan az Oz volt jobb.

PyRex
Nemtom, én leszedtem az elsõ évadot anno és 1,5 nap alatt néztem végig 😊 Nem sokat aludtam 😊))))))))))

Sephi
Eldontottem. Most toltom a masodik evad negy reszet. Nem birom ki.

24-nel volt olyan hogy 8 resz neztem meg egymas utan.

En nem tudom elkepzelni hogy az akinek nincs gepe van letolthetesi lehetosege hogy birja ki minden heten kivarni a penteket 😄

PyRex
SPOILER:

Nem jegesmedve, nem szörny, nem dinoszaurusz, nem valami hatalmas robot.
Egy fekete füstszerû valami ugye. Hogy pontosan mi, azt persze nem lehet tudni, de aki megnézni a 2. évad elsõ 4 részét, annak már lesz róla elképzelése...

A mumus 😊
Ne legy kivancsi vard meg azt a par honapot es megnezheted.

Sephi
Hat vaze te lehet kibirod hogy egy hetet varj egy reszre de en nem birom ki.

Akarmilyen sorozat volt addig nem fogtam bele amig az osszes resz meg nem volt esetleg evad.

Tehat ebbe sem kivannek belefogni amig nincs meg a masodik evadbol a 25 resz.

Bar ki tudgya.

SPILER!!!!1

Jah es meg valami. Az ami huzdossa a fakat az egy szellem akkor? Az a fekete mitomen micsoda? Az ami Locke-et lerangassa a godorbe?

FtranX
<#confused> és mi nem az?

PyRex
SPOILER:

Látszik az a valami, tehát azt már lehet tudni, hogy MI NEM AZ 😊

FtranX
"Azon kívül miért mondod, hogy semmi nem derült ki: látszik, hogy mi az, ami locke-ot is lehúzza és a fákat is döntögeti..."

Miaz?

FtranX
jah, már négy rész lement a 2. évadból 😊 Ráadásul én úgy vettem észre, hogy sokkal joban haladnak a történettel. Szal' Torrentre (vagy DC-re) Fel!

PyRex
milyen félévig?? Nem baj, hogy a 2. évadból már 4 rész lement? 😊

SPOILER:

Azon kívül miért mondod, hogy semmi nem derült ki: látszik, hogy mi az, ami locke-ot is lehúzza és a fákat is döntögeti...

Sephi
SPILER!!!!!!1

Baxa meg!

Most fejeztem be az elso evadot es kbsztul meg birt utni hogy nem derul ki semmi. Atya eg amig leadjak a kovetkezo evad osszes 25 reszet addig meg fogok orulni. Es en meg igy hetente nem birok ki csak egy reszt.

Azert volt jo a 24 mert annak az osszes resze meg volt es nem maradtam satuba. Most felevig varhatok hogy kiderujon mi van ott lent.

ARGH

PyRex
nemtom én ezt viszonylag értettem.

Láma!
én még nem, mert nincs felirat😊

PyRex
Most értem haza, szerintem mostanra már megnézte mindenki 😊

Láma!
felirat mikor lesz?

Komolytalan vagy vazzeg. Egyrészt hogyan nem lehet kibírni mér 3-4 órát? Másrészt megnézni nincs 40 perced, de arra van hogy itt lesd hogy mit írnak?😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
nagy vonalakban, spoiler felirattal nyomjad már mi volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mi a fene! <#vigyor0>

Ennyire zsír? Angol felirat van legalább? <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

A hely megbízható volt, a gond azzal van hogy még a harmadik epizódot dobták ki 4-es számozással, már akkor is bekavart. Most meg készülnöm kellett volna, csak azt hittem, hogy egy hét alatt már sikerült eltüntetni. Ott volt biztos mellette hogy az a 3. rész, csak nem figyeltem. Node közben a lejjebb is javasolt BH-ról már jön a jó.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
megbízható helyrõl szedd le sztem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PyRex
hát igen, valaki elmebeteg 1 napja feltette a 3. rész 4.-nek elnevezve... Bi***menrõl szedd le... ott a "rendes" 4. rész van fent...

Hogy b*sszák meg ezt a kavarást a számozással a 3. résznél. Hazajöttem reggel hatkor 12 óta gályázás után, belõttem a letöltést, most felkelek, magam elé tolom a nagy csupor kávét, na mondom akkor nézzük. Az elsõ pár perc után anyázok hogy már sokadszorra kell ugyanazta jelenetet megnéznem (Desmond-Locke-John és a stukkerek), amikor szörnyû gyanú ébred bennem. Beletekerek, hát sikerült megint letölteni a 4. epizód néven futó harmadikat.😊)

PyRex
SPOILER!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRGGGGH! Mindenki azonnal nézze meg a 4. részt - hát beszarás ez a sorozat, hihetetlen jóóóóó, nem bírok magammal 😊))))

nagy hiba...
IMYke2.0.0.0
nem z, hanem s...